Door: Arie Verveer

RVVH wint kansrijke wedstrijd.

Zaterdag ging de hoofdmacht van RVVH richting Breukelen om daar in een inhaalwedstrijd te gaan strijden tegen de hekkensluiter van de hoofdklasse A Fc Breukelen.

Fc Breukelen won 17 september 2016 nog met 2-4 aan de Sportlaan. Jesse Eggers bracht toen zijn team na 7 minuten al aan de leiding. Breukelen liep daarna uit naar een 1-4 voorsprong. Het slotakkoord was van Robert Kooiman, hij scoorde de 2-4.

RVVH had dus nog wat te vereffenen met gastheer Breukelen. De punten zijn nog nodig om het verblijf in de hoofdklasse weer met een jaar te verlengen. Alles is nog mogelijk hier. Maar bij een nederlaag zou het wel eens heel moeilijk gaan worden voor de boys.

Breukelen miste zaterdag enkele basisspelers, Nick Turksma en Rachid Moamedi waren geschorst en Daniel Kops en Mark Simons geblesseerd.
Trainer Giovanni Franken miste nog zijn doelman Danny Spelde.

Na het startsein van arbiter J.S Boringa zette RVVH meteen vroeg druk. In de 4e minuut al was het Dino Rodriquez de Pina die over de linkerkant goed door kwam, daarna kon hij de rappe Benjamin Martha op maat bedienen. Martha wist hier wel raad mee en zette RVVH op een 0-1 voorsprong.

Even later was het Julian Agatowski met een prima aanval. Na een combinatie met Papito Merencia wilde Julian afdrukken, maar werd hierbij terug gefloten wegens buitenspel.
Halverwege de 1e helft liet RVVH Breukelen weer langszij komen. Een vrije trap van grote afstand door Tom Kalkhuis kon door Mark Rutgers worden ingekopt. 1-1.

RVVH nam na een half uur toch weer de leiding. Een splijtende voorzet van Rodney Lopes Cabral was eigenlijk bedoeld voor de voorwaartsen van RVVH. Maar pech voor Nourdin Bourazama, hij stuurde de bal het doel in achter keeper Martin Turksma. 1-2.

In de 38e minuut ging het weer mis. Roy Horn miste de bal voor Breukelen en Benjamin Martha profiteerde daar meteen van, hij zette RVVH op een riante 1-3 voorsprong.
Voor rust zag RVVH die voorsprong binnen 3 minuten toch weer verdwijnen. Eerst was het Sam Osei met een aansluitingstreffer in de 41e minuut. Twee minuten later zorgde Tom Kalkhuis voor de gelijkmaker. Uit een vrije trap zag keeper Kloosterman de bal weer zijn doel in gaan. 3-3.

Met deze 3-3 tussenstand was er nog alles mogelijk, maar RVVH moest oppassen!

De 2e helft was slechts 2 minuten oud, toen Jesse Eggers weer ging aanleggen voor zijn specialiteit. Zijn vrije trappen zijn altijd gevaarlijk en snoeihard ingeschoten. Nu haalde hij van zo,n 25 meter de trekker over, en onhoudbaar voor keeper Martin Turksma. 3-4.

Hierna werden er aanzienlijk wat kansen gemist door Benjamin Martha, maar voornamelijk was het Stevie Soares die de bal er maar niet in leek te krijgen.
In de 65e minuut gaf Benjamin Martha Stevie Soares opnieuw de mogelijkheid om te scoren, maar nu stuitte Soares weer op de keeper.

Trainer Giovanni Franken haalde pechvogel Stevie Soares naar de kant en bracht nu Diego Rietveld binnen de lijnen. Mogelijk waren zijn gouden schoenen nu ook weer wat waard.

RVVH kreeh opnieuw een vrije trap en zette daar weer Jesse Eggers voor in, maar dit keer ging de trap ver over het doel van Martin Turksma.
Een kwartier voor tijd zat Dave Hensbergen van Breukelen dichtbij de gelijkmaker, maar zijn gevaarlijk schot zeilde gelukkig over het doel van Kloosterman heen.

Even later werd de wedstrijd dan toch beslist in het voordeel van RVVH. Diego Rietveld ging alleen op weg naar keeper Turksma en gaf daarna Benjamin Martha de mogelijkheid om zijn 3e van de wedstrijd te gaan maken. Welovertuigend schoot hij de 3-5 binnen.

In de slotfase van de wedstrijd werd een schot van Diego Rietveld nog van richting veranderd door een Breukelen speler. De wedstrijd eindigde zo in een verdiende 3-6 overwinning.

Als alle gemiste kansen er ook nog een waren ingegaan had de uitslag wel eens in de dubbele cijfers kunnen lopen.
Maar goed. We mogen weer tevreden zijn met dit resultaat wat RVVH heeft bereikt. De boys kunnen weer eens omhoog kijken en wellicht is misschien toch die 6e plek weer haalbaar.

Opstelling RVVH: Kloosterman, van Leenen, Eggers, Rodriquez de Pina, Lopes Cabral(85 Kloppert), Agatowski, Kooiman, Dos Santos, Merencia, Soares(67 Rietveld), Martha.

Vr-Cup: RVVH speelt in de kwartfinale wederom thuis tegen CVC Reeuwijk.

RVVH 2:
RVVH had zaterdag geen competitieverplichtingen. De boys speelden daarom een oefenwedstrijd tegen reserve 1e klasser Brielle 2.

Trainer Han van Harselaar had voor deze gelegenheid de beschikking over enkele A spelers die allen werden ingezet.
Danny Spelde keerde terug van een liesblessure onder de lat.

Na 3 minuten hielp Brielle RVVH al aan de voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt was nu in het voordeel van RVVH. 1-0.
Enkele minuten later maakte de behendige Elvis Versluis een eentwee met Poly Owino. Na de eentwee rondde Elvis de klus uitstekend af. 2-0.

In de 17e minuut speelde Elvis Versluis weer zijn eigen show, hij beloonde dit weer met een goal.3-0.

De eerste klasser Brielle kwam er eigenlijk niet aan te pas, want RVVH was heer en meester. Na de ruime voorsprong had de trainer al de 1e wissels ingebracht. Tim van Dommelen en Sander de Ruiter waren in het veld gekomen.

Een knappe voorzet van Shamir de Jesus kon na 25 minuten niet verzilverd worden door Poly Owino. Zijn poging ging over het doel verloren.

RVVH bleef stug doorgaan en wilde nog voor rust die score wat hoger laten oplopen. Toch lukte dit niet door Remon Luksch, na een eentwee met Poly Owino stuitte Remon op de Brielle keeper.

Even later voerde Elvis Versluis weer een kunststukje uit, en maakte er 4-0 van. Dit was ook meteen de ruststand.

In de 2e helft was Tarek Yekhlef in de kleedkamer achter gebleven en mocht Unsal Altiok zijn opwachting maken.
RVVH voerde de voorsprong opnieuw op. Prima werk door Geert Cleef. Na een combinatie met Geert Cleef schoot Elvis Versluis nu maar eens van afstand raak. In de uiterst rechterhoek schoot hij de 5-0 binnen.

Korte tijd later kopte Unsal Altiok uit een cornerbal raak, maar de treffer werd afgefloten wegens buitenspel.
Na 61 minuten mocht ook keeper Joris Blaak zijn kunsten gaan vertonen. Hij moest meteen aan de bak! Brielle kreeg een strafschop maar die was onhoudbaar voor Blaak. 5-1.

RVVH kwam hierna niet meer tot scoren.

Een nuttige 5-1 overwinning voor de boys!

Aanstaande zaterdag 22 april speelt RVVH om 12:30 uur op Sportpark Juliana tegen Fc ‘S -Gravezande 2.
Opstelling RVVH 2: Spelde(61 J.Blaak), J.Drenthe(19 T v Dommelen), Yekhlef(46 Altiok), van Halem, Jones, Cleef(65 Voskamp), Dijksman(61 Ottevanger), Luksch, Owino, Versluis, de Jesus(25 de Ruiter).

RVVH 5:
RVVH speelde op een laat tijdstip. Om 16:00 uur werd er afgetrapt tegen Blijdorp 4.
De nummer 6 van de ranglijst liep al vlot uit naar een 4-0 voorsprong.
Nog voor rust brachten Paul v/d Kooij en Johan de Ruiter RVVH weer terug in de wedstrijd en werd het 4-2.
De Blijdorpers maakten hierna nog de 5-2. Met deze stand gingen de teams naar de kleedkamers voor rust.

Na de pauze miste RVVH de kansen. Blijdorp benutte deze wel en wonnen de wedstrijd met 8-2.
RVVH speelt aanstaande zaterdag wederom een uitwedstrijd. Om 15:00 uur spelen de boys tegen LMO 3.

RVVH Jo15-1:
RVVH kreeg zaterdag bezoek van hekkensluiter Overmaas Jo15-1.

De gasten staan met 3 minpunten stijf onderaan de ranglijst. 19x verloren, 13 doelpunten voor en 132 tegen.
RVVH liet meteen merken dat het Pasen was, want de doelpunten vielen als paaseieren zoveel.

De gasten kregen een oorwassing! Met een 24-0 nederlaag keerden de gasten huiswaarts.
Djelo Nivilac opende de score. Daarna zorgde Glenn voor de 2-0.
Levi Hoogendoorn schoot maar liefst 10 x raak voor RVVH.
Sven Bout en Glenn waren 4x trefzeker.
Deniz Dinc scoorde 3x. Djelo Nivilac 2x.

Keeper Marijn mocht uit een strafschop de 24-0 maken, via de paal schoot hij deze binnen.

RVVH Jo9-1:
RVVH leed in Klaaswaal een 4-1 nederlaag.
Tegen de nummer 5 SSS Jo9-1 scoorde alleen Denzel voor RVVH.

Iedereen tot ziens en fijne pasen verder!

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06