Dinsdagavond speelde RVVH op eigen bodem hun kwartfinale wedstrijd van de Vr-Cup. Tegenstander was de zaterdag 3e klasser CVC Reeuwijk.
De boys namen na 17 minuten al de leiding door een prachtige kopbal van Diego Rietveld.
Even later had Jordi Mosmans de bal voor het intikken, maar verzuimde af te drukken.
Kansen kwamen er steeds meer, maar de scherpte ontbrak nog altijd. Wilco Oudenaarden en Mauro Kloppert misten beiden.
Na ruim een half uur moest keeper Jeroen Kloosterman even attent zijn bij een vrije trap van CVC. Hij deed dit uitstekend,
Vlak voor rust zette Papito Merencia zijn team op een 2-0 voorsprong. Een cornerbal van Julian Agatowski werd goed opgepikt door Merencia, zijn schot kon in de rebound alsnog binnen de touwen gewerkt worden.

Met een gunstige 2-0 voorsprong ging RVVH even van de thee genieten.
In het vervolg van de wedstrijd ging er weer het nodige mis, want Diego Rietveld en Julian Agatowski zaten dichtbij de 3-0, maar speelden het niet goed uit.
Na zo,n 62 minuten spelen wist RVVH dan toch af te maken. Diego Rietveld werd aangetikt in de zestien en CVC moest ingrijpen. De scheidsrechter gaf een strafschop en Julian Agatowski schoot deze beheerst binnen.3-0.
Trainer Giovanni Franken bracht was verse krachten in en haalde aanvoerder Robert Kooiman naar de kant. Ook Diego Rietveld en Papito Merencia werden vervangen.
Een kwartier voor het einde kwam de eindstand op het scorebord te staan. Mauro Kloppert gaf een uitstekende steekbal op Julian Agatowski waarna hij keurig de 4-0 kon binnen tikken.
Zo heeft RVVH een niet al te lastige wedstrijd toch gewonnen, en is de halve finale weer bereikt!!
De komende tegenstander zal zijn of VVGZ, of Barendrecht. Bij 1 van deze clubs moet RVVH op bezoek.

Opstelling RVVH: Kloosterman, Eggers(76 Owino), Yekhlef, Kloppert, Rodriquez de Pina, Mosmans, Kooiman(59 Proost), Agatowski(76 Stolk), Merencia(72 Cleef), Oudenaarden, Rietveld(68 Soares)

De razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06