Door: E. Moed

Opnieuw deden de dames van RVVH VR2, van zich spreken, in een erg moeilijke wedstrijd, was het RKAVV dat het vuur naar de schenen van de Ridderkerkse dames bracht. Uiteindelijk was het Sharella Hunt die de verlossende treffer produceerde. En terecht, want de score had beduidend hoger moeten uitvallen. Mede door verlies van de concurrentie, Brielle VR1 en Lyra VR1, allebei met 3 – 0 staan de Ridderkerkse dames bovenaan in de 2e klasse B van de ranglijst. De dames hebben aan een zege in Brielle genoeg om over 14 dagen op de vlag te hijsen. Het doelpunt van Sharella was bijzonder fraai en kostbaar.

Ook het reserve elftal moest de nodige speelsters missen en dat het tegen het op de 4e plaats staande Leiderdorpsen, toch kwamen door impulsen van Paulien Kraaijeveld en Chelsea Disseldorp en Fu-sang Pott de wedstrijd op gang.. De wedstrijd begon evenwichtig, beiden kregen kleine kansjes. Het was RKAVV die een grote kans miste. In de 40e minuut was het RKAVV die een opening creeerde en de lat boven Angel Verschoor teisterde, een beetje geluk is niemand vreemd.

In de 52e minuut was het Leonie Dickhoff, die een uitgelezen kans kreeg, na een handsbal van RKAVV mocht zij aanleggen voor een penalty, helaas stond haar vizier deze middag miet op scherp en probeerde de bal door het midden te nemen. Een kolfje naar de hand van de RKAVV keepster en deze rammelde de bal uit het doel. Hierna werd Leonie vervangen en haar vervangster was Nathalie Engel, de dames werden iets sterker en in de 82e minuut bereikte een pass de vrijstaande Sharella Hunt en met een mooie safe klopte ze de Leiderdorpse keepster. .Daarna kregen de dames nog een paar kansen, maar deze werden niet verzilverd. Dolgelukkig sloot Patrick van der Veen de dames in zijn armen, een moeilijke hindernis was genomen. En zeker toen bekend werd, dat de concurrentie beiden verloren hadden Tot slot werd Julia Butter nog in het veld gebracht, maar deze had te weinig tijd om haar stempel nog op de wedstrijd
te kunnen drukken.

Als lady of the match werd na afloop uit geroepen Angel Verschoor, na een prima wedstrijd te hebben gekeept.

Opstelling; Angel, Lindsay H. Yara, Paulien. Chelsea, Aneli, Fu-sang, Sanne, Iris, Sharella, Leonie, Nathalie, Julia

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06