Voor het nieuwe seizoen heeft RVVH weer een viertal nieuwe spelers aan zich weten te binden.

Donovan Levestone
De 29-jarige keeper is afkomstig van SHO waar hij aan zijn derde seizoen bezig is. Met Donovan is ieder geval afgesproken dat hij voor 2 jaar naar RVVH komt.

Nedely Fortes
De 21 jaar oude rechtsbuiten speelde als selectielid voor ASWH. Voor hij naar Hendrik Ido Ambacht verkaste maakte Nedely deel uit van de selectie van Jong FC Dordrecht.

Sanzio Dieterich
Sanzio is 22 jaar oud en speelt momenteel als linksbuiten bij Oranje Wit. Voor hij in Dordrecht neerstreek droeg hij het groen-zwart van Capelle.

Alex Rekondie
Alex, 25 jaar oud, komt over van Smitshoek waar hij (rechter) flankspeler is. In het verleden was hij al eens als 1e jaars senior aan de RVVH selectie verbonden. Na zijn vertrek waren o.a. Rijsoord en FC Dordrecht ook een tussenstation voor hem.

RVVH heeft met de navolgende spelers een akkoord weten bereiken over verlenging van hun verblijf bij de club:

Geert Cleef, Jesse Eggers, Mauro Kloppert, Robert Kooiman, Dirk van Leenen, Papito Merencia, Jordi Mosmans, Wilco Oudenaarden, Jessie Proost, Dino Rodriques de Pina, Guytano dos Santos, Danny Spelde en Tarik Yekhlef.

RVVH is blij dat hiermee een stukje continuïteit in de selectie gewaarborgd is en wenst de genoemde spelers evenals Donovan, Nedely, Sanzio en Alex veel plezier en succes toe bij RVVH.

Bestuur en T.C.
RVVH Ridderkerk
M.H. Papavoine, voorzitter

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06