U heeft ze misschien wel eens gezien tijdens de wedstrijden van het 1e team in de rust.
De aankomende talenten van de E afdeling die strafschoppen nemen op de ( op dat moment ) reserve keeper tijdens de thuiswedstrijden van onze hoofdmacht.

De jonge talenten zijn op dat moment bezig met de voorrondes voor de vd Graaf & Meeusen penaltybokaal die trouwens al jaren plaats vind op ons sportpark. De winnaars van deze voorrondes mogen aan het eind van het seizoen als alle winnaars bekend zijn strijden om de cup met ook wel hele grote oren , oftewel de vd Graaf & Meeusen bokaal.
Afgelopen dinsdag was het dan zover de FINALE met 7 finalisten tw.
Shiva Gobinda – Marko Stevic – Berin Barakovic – Romano de Munnik –
Mac Boogaars – Mohammed Zefraoui – Andrew Tang

Alle 7 waren best wel een beetje zenuwachtig de een wat meer als de ander maar ga er maar een aan staan als jong talent, om voor vriendjes ouders opa’s oma’s buren en andere belangstellende de bal in het net te doen landen terwijl er bijkans zo’n ruim 100 à 150 man staat te kijken.

Natuurlijk waren het echte bikkels en zijn er vele ballen om de oren van de keepers gevlogen wat door het publiek zeer gewaardeerd werd, de ene werd nog mooier genomen dan de ander en het werd voor Mariska een ware optelsom om de winnaar te kunnen achterhalen. Uiteindelijk bleek snel de nummers 1 en 2 bekend te zijn namelijk op 1 Shiva Gobinda en op 2 Berin Barakovic maar moest er om plek 3 nog een paar penalty’s genomen worden om ook deze plaats bezet te krijgen. De 3 die dat moesten doen waren Marko – Andrew- en Romano waarvan uiteindelijk Romano de Munnik de beste zenuwen bleek te hebben en nummer 3 werd. De overige 4 talenten Marko – Mac – Mohammed en Andrew werden allemaal 4e want eigenlijk zijn er geen andere plaatsen te vergeven in de finale, want als je die eenmaal bereikt heb ben je best wel goed hoor, je bent tenslotte wel de beste van je team anders kom je daar niet te staan.

De uitreiking werd ook dit jaar weer gedaan door de naamgever en tenuesponsor van alle jeugdteams van A t/m D t.w. Hans vd Graaf , die ook op deze dag de inmiddels beroemde limonadekar weer had meegenomen en gevuld had met chips en limonade, Hans werd terzijde gestaan door Anita en Rachel, en onder grote belangstelling werden de prijzen aan de winnaars uitgereikt en ontstond er een heuse stormloop op de limonade en chips die in rap tempo van eigenaar wisselden. Nadat alles in record tijd naar binnen was gewerkt en de winnaars door diverse fotografen op de foto waren gezet gingen de meeste mensen richting kleedkamer en daarna huiswaarts.

Natuurlijk mogen we de keepers Danny Spelde – Jesse den Braber en Noah Vaessen niet vergeten die geprobeerd hebben alle ballen tegen te houden, zonder hun had het wel een hele rare vertoning geworden. Jongens ontzettend bedankt namens de finalisten en sponsor. Ook een bedankje naar de scheidsrechter Tom Schellevis voor het ordelijk laten verlopen van de schoten op het doel. En natuurlijk Remon die op deze dag andere verplichtingen had en er helaas niet bij kon zijn, en dan natuurlijk onze Mariska rots in de branding ook allebei bedankt.
Volgend seizoen start en we weer met een nieuwe versie dus een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Arie


>> Klik op onderstaande afbeelding om nog meer foto’s te bekijken:

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06