Vandaag mocht RVVH JO11-6 thuis aantreden tegen Smitshoek JO11-12 of wel de nummer 4 tegen de nummer 6 op de ranglijst.

Na de verloren wedstrijd vorige week moest RVVH vandaag de volle 3 punten binnen slepen om mee te blijven strijden om de begeerde 3e plek op de ranglijst en dan nog zijn we afhankelijk van wat de concurrentie doet, maar de opdracht was duidelijk voor vandaag.

RVVH start slecht aan de wedstrijd en door persoonlijke fouten ( tegenstander aan de buitenkant proberen te dekken ipv de binnenkant en niet reageren op een opkomende speler ) staat Smitshoek in rap tempo op een 0-2 voorsprong.

Op dat moment is onze verdediging een beetje de weg kwijt en tot overmaat van ramp wordt er ook nog een bal door het midden uitverdedigd waardoor Smitshoek de bal in het doel kan tikken en is het 0-3 zonder dat RVVH maar aan voetballen heeft kunnen denken.
Gaandeweg de 1e helft komt RVVH dan iets beter in zijn spel en Gyani weet door de verdediging te glippen en werkt de bal met een goed gemikt schot in het doel, RVVH doet wat terug 1-3, helaas komt Smitshoek snel op 1-4 maar door een mooi steekbal van Bart kan Yuri doorlopen op de keeper en weet voor rust nog de 2-4 te maken.

RVVH begint na de rust beter aan de wedstrijd en proberen zo snel mogelijk de aansluitingstreffer te forceren echter is het Smitshoek die de voorsprong uitbouwt naar een 2-6 voorsprong.
RVVH probeert zich terug in de wedstrijd te knokken, Dylano weet een bal van de keeper te onderscheppen en knalt deze hard tegen de touwen.
Na een corner van Gyani valt de bal achter de keeper en wordt de stand wat dragelijker 4-6 en Smitshoek lijkt even de kluts kwijt.
Helaas weet RVVH niet meer te scoren en is de wedstrijd verloren en de 3e plaats op de ranglijst uit het zicht. ( helaas geen 1 april grap )

Met nog 2 wedstrijden te gaan is het hoogst haalbare nog de 4e plaats maar ook daar zullen we met zijn alle nog flink voor moeten vechten.

Doelpunten makers van vandaag 2x Gyani – 1x Dylano en 1x Yuri.

Gyani F2 en Dylano F2 bedankt voor jullie inzet vandaag ( inleen spelers )

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06