Oefenwedstrijden

Deze week zijn er drie oefenwedstrijden gespeeld, RVVH 1 oefende thuis tegen zondaghoofdklasser VOC, RVVH 2 speelden een onderling duel tegen RVVH 3 en de RVVH Vrouwen kwamen thuis in actie tegen Slikkerveer O17-1.

RVVH 1:

Dinsdagavond kwam zondaghoofdklasser VOC op bezoek in Ridderkerk voor een oefenpartij. Huidige tegenstander Montfoort liet verstek gaan, maar gelukkig trof RVVH nog een ander.

De wedstrijd ging mooi gelijk op met aan weerszijden enkele mogelijkheden. Toch kreeg VOC al vlot een kadootje gepresenteerd door de scheidsrechter. Binnen 5 minuten gaf de leidsman een strafschop aan de tegenstander na een handsbal van Jessie Proost in de zestien. De gelijkmaker liet nog even op zich wachten, maar Gino Boers was er al heel dichtbij. Hij had de bal voor het intikken en stuitte hierbij op de keeper.

Even later trok Philip Dragon de bal keurig voor maar miste Mohammed Ajaria op een haar. In de 18e minuut bracht Gino Boers na goed samenspel met Gino Stolk de stand weer in evenwicht. Patrick Lopes Da Veiga Martins kon nog voor het half uur zijn team aan de leiding brengen maar zijn schot van afstand spatte op de paal.

Jesse Eggers mikte even later ook te hoog bij een indirecte vrije trap een meter voor de doellijn. Met een 1-1 tussenstand gingen beide teams pauzeren.

In de 2e helft werd er in een vlot tempo gespeeld. Vijf minuten na de aftrap keken de boys weer tegen een achterstand aan, de 1-2 kon na een vrije trap vanaf de linkerkant achter keeper Nikolic gekopt worden. RVVH verzette zich snel met de gelijkmaker door Mohammed Ajaria.

Halverwege de 2e helft kon RVVH voor het eerst in de wedstrijd de leiding nemen, na een overtreding op Patrick Lopes Da Veiga Martins binnen de zestien schoot Leroy Nijgh de 3-2 simpel binnen. Een kwartier voor tijd werd er verder afstand genomen van de tegenpartij. Een schitterende aanval opgezet door Leroy Nijgh bereikte Patrick Lopes Da Veiga die op zijn beurt Gino Boers op maat bediende voor de 4-2 voorsprong.

Vlak voor tijd stelde Patrick Lopes Da Veiga met zijn eigen actie de VOC keeper op de proef, maar deze kon een treffer niet meer voorkomen. De wedstrijd eindigde in een 5-2 overwinning. De boys hadden goed partij gegeven tegen de hoofdklasser.

Opstelling RVVH: Nikolic, van Vugt, Dragon, Eggers(46 van Bruggen), Proost(38 Mosmans), Celen, Ajaria, van Barneveld(67 Nijgh), Lopes Da Veiga Martins, Stolk, Boers.

De vrouwen oefenden thuis tegen Slikkerveer O17-1. De wedstrijd ging met 1-5 verloren. Celine Bruens scoorde de enige treffer voor RVVH.

RVVH 2 speelden een onderling oefenduel tegen RVVH 3.

Jair Louter schoot RVVH 2 naar de voorsprong toe, daarna zette Juandro Souisa de 1-1 op het scorebord. Laurens de Witte bracht voor de rust het 2e weer aan de leiding.

In de 2e helft won RVVH 2 de wedstrijd met 4-2. Quincy Baal wist tweemaal het doel te vinden. Ricky Boogert schoot de 3-2 binnen namens het 3e.