Door: Arie Verveer

Het jaar 2019 is weer voorbij, we kunnen tijdens de winterstop weer even de balans opmaken van de resultaten en cijfers van de dagverslagteams. We kijken ook eens wie de topscoorders zijn en welk team er het meest gescoord heeft.

 

De mannenhoofdmacht onder leiding van trainer Ronald Hulsbosch begonnen in de voorbereiding met een oefenwedstrijd tegen Jodan Boys, deze ging nipt met 2-1 verloren. Papito Merencia scoorde uit een strafschop de 2-1.

 

Daarna volgde het Ridderkerk toernooi bij Bolnes. In de finale was RVVH te sterk voor Rijsoord, na een 1-1 stand na 90 minuten wonnen de boys met penalty,s. In de voorwedstrijd werd Bolnes met een 11-2 nederlaag aan de kant gezet. Gazar Dermendjan scoorde maarliefst 6x.

 

RVVH begon aan de competitie met twee verliespartijen tegen Neptunus/Schiebroek(1-2) en Brielle(3-1), daarna werd er thuis gewonnen van Heinenoord(4-2) en Forum Sport(3-2). De laatste wedstrijd voor de winterstop ging helaas met 4-1 verloren tegen hekkensluiter VELO uit Wateringen.

 

RVVH staat na 12 wedstrijden met 16 punten op een mooie 8e plaats. Vijf wedstrijden werden gewonnen, 1x gelijk gespeeld en 6x verloren. De boys wisten 22 keer te scoren en kregen 26 doelpunten tegen. Topschutter en goaltjesdief Brandon Könemann scoorde al 11 keer. Gazar Dermendjan, Tarek Yekhlef en Jesse Eggers scoorden 2x. De overige doelpunten kwamen van Christiaan Sprangemeijer, Jordi Mosmans, Ton Stok, Papito Merencia en Jay Brand.

 

Beker en oefenwedstrijden:

 

RVVH speelde daarin 15 wedstrijden, acht daarvan werden gewonnen, 4x eindigde de wedstrijd gelijk en 3x ging de wedstrijd verloren. Er vielen behoorlijk wat doelpunten in die wedstrijden, 54 x werd er gescoord en 24 x kreeg RVVH een goal tegen. De grootste overwinning was tegen Bolnes toen werd er met 11-2 gewonnen. Voor de beker won RVVH thuis met 7-1 van De Zwerver, Brandon Könemann en Gino Stolk scoorden beiden 2x. De overige doelpunten kwamen van Mahmud Sönmez, Christiaan Sprangemeijer en Gazar Dermendjan.

 

Een oefenwedstrijd op 12 november tegen de Sc Feijenoord ging met 0-4 verloren.

 

Topscoorders beker en oefenwedstrijden:

1-Gazar Dermendjan           14x

2-Brandon Könemann           8x

3-Mahmud Sönmez               7x

4-Gino Stolk                           5x

 

RVVH 2:

RVVH begon dit seizoen een stapje lager aan de competitie dan dat we gewend zijn. In de reserve eersteklasse gingen de boys goed van start. Een ruime 6-0 overwinning op Brielle en een 0-4 overwinning op Heinenoord. Daarna werd er verloren van Zwaluwen(0-1) en BVCB 3(2-1). De laatste wedstrijd voor de winterstop ging met 2-0 verloren tegen XerxesDZB.

 

De grootste overwinning voor de competitie was op 23 november, tegen Neptunus/Schiebroek2 werd een ruime 8-1 overwinning geboekt. Huib van Barneveldt en Gazar Dermendjan schoten 2x raak, de overige doelpunten kwamen van Danny Haasdijk, Damian Mars, Claudio van Halem en Cerezo Drenthe.

 

RVVH staat na 12 wedstrijden met 19 punten op een 7e plaats. 6 wedstrijden werden gewonnen, 1x gelijk gespeeld en 5 gingen er verloren. De topschutters schoten 31x raak. 14 doelpunten kreeg RVVH tegen.

 

Topscoorders competitie:

1-Huib van Barneveldt       5x

2-Kaj Voskamp                   4x

3-Gazar Dermendjan         3x

4-Damian Mars                   3x

 

Beker en oefenwedstrijden:

In de voorbereiding ging RVVH van start met twee overwinningen tegen Pelikaan(2-1) en RVVH 3(6-0). Voor de beker presteerde RVVH ook goed, na de poulefase won RVVH in de 2e ronde met 1-5 van Poortugaal. In de 3e ronde stranden de boys met een 3-1 verliespartij tegen Forum Sport 2.

 

RVVH speelde in totaal 11 beker/oefenwedstrijden. 6 wedstrijden werden gewonnen, 2x gelijk gespeeld en 3x verloren. De boys schoten 34x raak en kregen 25 doelpunten tegen.

 

Topscoorders beker en oefenwedstrijden:

1-Kaj Voskamp               12x

2-Huib van Barneveldt   4x

3-Noury Mulder               4x

4-Cerezo Drenthe           3x

 

RVVH 3:

RVVH acteerde dit seizoen een treetje hoger. De eerste wedstrijden tegen Kethel Spaland2(2-1) en SVS2(1-4) gingen verloren. Daarna won RVVH van CWO2(0-2) en Be-Fair2(2-1). De laatste wedstrijd voor de winterstop ging met 4-3 verloren tegen DSO3.

 

RVVH is na 10 wedstrijden hekkensluiter in de reserve 2e klasse, 2 wedstrijden werden er gewonnen, 3x gelijk en 5x verloren. Met 9 punten staan de boys onderaan. Toch waren er 22 doelpunten gescoord en kreeg RVVH 30 doelpunten tegen.

 

Topscoorders competitie:

1-Robin Malipaard         3x

2-Noury Mulder             3x

 

Beker en oefenwedstrijden:

RVVH speelde 6 wedstrijden. Twee daarvan werden gewonnen, 1x gelijk gespeeld en 3x verloren. De doelpuntenmakers vonden 7x het net en 16 doelpunten kreeg RVVH tegen.

Topscoorders beker en oefenwedstrijden:

1-Ibo El Aroussi   2x

2-Joshua Capelle 2x

 

RVVH 4:

RVVH begon aan de competitie met een 5-4 overwinning op Bolnes 4. Johan de Ruiter scoorde 2x, Leon Smit, Quensley Blansjaar en Raymond Josee 1x. Daarna gingen de boys met 3-0 onderuit tegen Barendrecht 6. Voor de winterstop ging de wedstrijd tegen LMO 2 met 3-2 verloren.

 

Na 9 wedstrijden staan de boys met 5 punten onderaan de ranglijst. 1 wedstrijd werd er gewonnen, 2x gelijk gespeeld en 6x verloren. RVVH scoorde 21 doelpunten en kreeg 38 doelpunten tegen. Topscoorder Paul v/d Kooij scoorde slechts 1x, hij werd verdreven door Jeffrey Sturrus.

 

Topscoorders competitie:

1-Jeffrey Sturrus             6x

2-Robert Kooiman           3x

 

Bekerwedstrijden:

RVVH speelde drie wedstrijden voor de beker, twee gingen verloren en 1 wedstrijd werd er gelijk gespeeld. In drie wedstrijden scoorde RVVH 8x, de boys kregen er 15 tegen.

Topscoorder bekerwedstrijden: Jeffrey Sturrus 4x.

 

RVVH 5:

RVVH begon aan de competitie met verlies tegen Swift Boys 5(4-0), daarna werd er gewonnen van SDV 2(4-3) en Capelle 8(3-1). Voor de winterstop ging de wedstrijd tegen Barendrecht 11 met 4-2 verloren. De grootste overwinning was op 9 november, toen won RVVH thuis met 6-0 van VVOR6.

 

Na 10 wedstrijden staat RVVH met 9 punten op een 9e plaats. Drie wedstrijden werden gewonnen en 7 gingen er verloren. Er waren 20 doelpunten gemaakt en RVVH kreeg er 40 tegen.

 

Topscoorders competitie:

1-Jessie Fransekaaklijn         8x

2-Kelvin Wittekoek               4x

3-Dylan Ho a Hing                 3x

4-Serkan v/d Linden             3x

 

Beker en oefenwedstrijden:

In drie wedstrijden werd er 1 keer gewonnen, 1x gelijk gespeeld en 1x verloren. Er vielen 11 doelpunten en RVVH kreeg er 10 tegen.

 

Topscoorders beker en oefen:

1-Niels Nugteren   3x

2-Dylan Ho a Hing 2x

 

RVVH 6:

RVVH scoort er elk jaar wel op los, en ook nu weer weten de boys het doel weer makkelijk te vinden. De eerste wedstrijd tegen Smitshoek 10 werd met 4-0 gewonnen, daarna won RVVH van Egelantier Boys 3(6-3) en van Barendrecht 14(1-3). Voor de winterstop op 30 november werd de grootste overwinning behaald. Fc IJsselmonde 4 werd met 1-8 verslagen.

 

Na 7 wedstrijden spelen staan de boys met 12 punten op een keurige 5e plaats. Vier wedstrijden werden gewonnen en drie gingen verloren. De topschutters schoten 28x raak en RVVH kreeg 17 doelpunten tegen.

 

Topscoorders competitie:

1-Quensley Blansjaar         9x

2-Patrick van Es                   5x

3-Lammert Verhoeven       5x

 

Bekerwedstrijden:

Voor de beker kwam RVVH de poulefase goed door, daarna wonnen de boys in de 1e ronde met 8-4 van Hermes DVS 4. In de 2e ronde op 14 december won RVVH met 5-4 van Smitshoek 11. Drie wedstrijden werden gewonnen en 2 gelijk gespeeld. In totaal vielen er 19 doelpunten en RVVH kreeg er 12 tegen.

 

Topscoorders bekerwedstrijden:

1-Menno den Boef         5x

2-Patrick van Es               5x

 

RVVH 7:

Het nieuw gevormde seniorenteam had even wat opstartproblemen, maar al snel ging het beter. Wedstrijden tegen Pernis 4(4-0) en tegen Hekelingen 7(7-1) gingen verloren. Daarna behaalde RVVH hun eerste punt. Tegen Poortugaal 10 speelde RVVH met 3-3 gelijk. Voor de winterstop werd er afgesloten met een 0-2 overwinning op Transvalia ZW 5.

 

Na 10 wedstrijden staat RVVH met 17 punten op een mooie 2e plaats. Vijf wedstrijden werden er gewonnen, 2x gelijk gespeeld en 3x verloren. De boys schoten 13x raak en kregen 23 doelpunten tegen.

 

Topscoorders competitie:

1-Jake Koolwijk         3x

2-Donny Schrovers   2x

 

Bekerwedstrijden:

Er zijn drie bekerwedstrijden gespeeld. Twee daarvan werden gewonnen en 1 x ging de wedstrijd verloren. De vijf doelpunten kwamen van Jarionne Heide(3), Jake Koolwijk en Dave v/d Goot.

 

RVVH Vr1:

Het eerste vrouwenteam speelt al weer voor het 3e seizoen in de Topklasse. Een mooie prestatie waar iedereen trots op mag zijn. De resultaten zijn goed. RVVH ging van start met een 2-3 overwinning in Sassenheim tegen Ter Leede Vr1. Daarna gingen twee wedstrijden verloren tegen Saestum Vr1(0-1) en Fc Eindhoven Vr1(2-1). Op 12 oktober volgde een ruime 5-1 overwinning op SSS Vr1. Sharella Hunt nam drie doelpunten voor haar rekening. De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop won RVVH met 1-2 van Wartburgia door twee treffers van Viviane Verheijen.

 

Na 11 wedstrijden staan de vrouwen met 18 punten op een keurige 5e plaats. Vijf wedstrijden werden er gewonnen, 3x gelijk gespeeld en 3x verloren. De vrouwen schoten 21 doelpunten binnen en kregen er 13 tegen.

 

Topscoorders competitie:

1-Sharella Hunt               7x

2-Sharona Versluis           4x

3-Manuela Grootenboer 2x

4-Viviane Verheijen         2x

5-Isabel Gulden                 2x

 

Beker en oefenwedstrijden:

In totaal werden er 11 wedstrijden afgewerkt door de vrouwen. Voor de beker kenden de vrouwen in de poulefase geen problemen. Berkel Vr1, Be-Quick’28 Vr2 en Eldenia Vr1 werden met 0-7, 6-0 en 3-0 verslagen. In de 1e ronde won RVVH met 1-4 van Hontenisse Vr1. Daarna kwam RVVH op 14 december ook de 2e ronde door met een 3-0 winst op Oranje Nassau Vr2.

 

8 wedstrijden werden er gewonnen en 3 gingen er verloren. De vrouwen schoten maarliefst 48 x raak en kregen er 13 tegen.

 

Topscoorders beker en oefenwedstrijden:

1-Sharona Versluis           8x

2-Sharella Hunt                 7x

3-Manuela Grootenboer 7x

4-Viviane Verheijen         6x

 

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam pakte de 1e competitiewedstrijd net geen punten. De wedstrijd tegen Ter Leede Vr2 ging nipt met 1-0 verloren. Daarna volgde een 3-1 overwinning op St Sparta/JVOZ Vr1 en een fikse 5-0 nederlaag tegen Sporting’70 Vr1. De laatste wedstrijd voor de winterstop won RVVH met 1-2 van Hercules Vr1 door doelpunten van Rebekka van Esch en Remke Bijdorp.

 

Na 11 wedstrijden staat het team van trainer Patrick v/d Veen met 16 punten op een keurige 6e plaats. 5 wedstrijden werden er gewonnen, 1x gelijk gespeeld en 5 x verloren. De vrouwen wisten 18x te scoren en kregen 18 doelpunten tegen.

 

Topscoorders competitie:

1-Rebekka van Esch         5x

2-Desphina Kalkman       4x

3-Jennifer Bakker             3x

 

Beker en oefenwedstrijden:

In totaal werden er 8 wedstrijden gespeeld. Drie wedstrijden werden gewonnen, 1 x gelijk gespeeld en 4x verloren. De vrouwen schoten 12x raak en kregen 16 doelpunten tegen.

 

Topscoorders beker en oefenwedstrijden:

1-Desphina Kalkman         2x

2-Celine Schot                   2x

3-Veerle Keesmaat           2x

 

RVVH O19-1:

RVVH acteerde dit seizoen in de hoofdklasse. De resultaten waren gunstig onder leiding van trainer Brendon Tholenaars. Van de 11 wedstrijden wist RVVH er 10 te winnen en 1x werd er gelijk gespeeld tegen Sc Feijenoord O19-2. De cijfers liegen er niet om. 31 punten werden er gehaald. RVVH werd kampioen en gaat nu over naar de promotiepoule.

 

De boys begonnen met een nipte 2-3 overwinning op Spirit O19-1. Daarna volgden een 11-0 overwinning op Cvv Zwervers O19-1 en een 0-11 winst op NOC Kralingen O19-1. De laatste wedstrijd voor de winterstop werd met 2-5 gewonnen van Jodan Boys O19-2. De topschutters van RVVH schoten 64 x raak en RVVH kreeg 12 doelpunten tegen.

 

Topscoorders competitie:

1-Levi Hoogendoorn         20x

2-Jardy Terwisscha           15x

3-Laurens de Witte           10x

 

Beker en oefenwedstrijden:

RVVH speelde 7 wedstrijden waarvan er 4 gewonnen werden, 2x gelijk en 1x verloren. De topschutters schoten 35x raak en RVVH kreeg 13 doelpunten tegen. Voor de Vr-Cup werd VDL O19-1 met 11-1 verslagen. Jardy Terwisscha en Nick Huizer scoorden 3x, de overige goals kwamen van Kamal El Ouardi(2x), Levi Hoogendoorn, Laurens de Witte en Duncan v/d Nat.

 

Topscoorders beker en oefenwedstrijden:

1-Levi Hoogendoorn     10x

2-Jardy Terwisscha           8x

3-Nick Huizer                     4x

 

RVVH O17-1:

RVVH speelde in de najaarscompetitie, na 11 wedstrijden hebben de boys met 8 punten een 9e plaats behaald. Drie wedstrijden werden gewonnen, 2x gelijk gespeeld en 7x verloren. RVVH scoorde 17x en kreeg 28 doelpunten tegen.

De boys begonnen met een 5-2 overwinning op Hellevoetsluis O17-1. Voor de winterstop speelde RVVH met 2-2 gelijk tegen Spartaan’20 O17-3.

 

Topscoorders competitie:

1-Sven Bout                 7x

2-Sem Komduur         2x

3-Fahiem Qayoumi     2x

 

Beker en oefenwedstrijden:

In zes wedstrijden wonnen de boys 2x en ging de wedstrijd 4x verloren. Er waren 12 doelpunten gemaakt en RVVH kreeg er 17 tegen.

 

Topscoorders beker en oefenwedstrijden:

1-Julian den Braber       3x

2-Sven Bout                   2x

3-Fahiem Qayoumi       2x

 

RVVH O15-1:

RVVH speelde in de najaarscompetitie, na 9 wedstrijden hebben de boys met 11 punten een 9e plaats behaald. Drie wedstrijden werden er gewonnen, 2x gelijk gespeeld en 4x verloren. RVVH scoorde 14x en kreeg 16 doelpunten tegen.

De boys begonnen met een 0-4 nederlaag tegen Ommoord O15-1 aan de competitie. Voor de winterstop ging RVVH met 0-1 onderuit tegen Soccer Boys O15-1.

 

Topscoorders competitie:

1-Manuela Hietbrinck   3x

2-Senna van Vught         3x

3-Amin Latakwal            3x

 

Beker en oefenwedstrijden:

In drie wedstrijden werd er twee keer gewonnen en 1x verloren. Er waren 11 doelpunten gemaakt en RVVH kreeg er 8 tegen.

 

Topscoorders beker en oefenwedstrijden:

1-Senna van Vught     3x

2-Amin Latakwal         2x

3-Milan Esveld           2x

 

RVVH O13-1:

RVVH speelde in de najaarscompetitie, na 10 wedstrijden hebben de boys met 16 punten een 5e plaats behaald. 5 wedstrijden werden gewonnen, 1x gelijk gespeeld en 4x verloren. RVVH scoorde 25 doelpunten en kreeg er 23 tegen.

De boys begonnen aan de competitie met een 4-4 gelijkspel tegen VVOR O13-1. Daarna won RVVH met 1-2 van XerxesDZB O13-2 en van Ommoord O13-1(7-0). Voor de winterstop won RVVH met 0-4 van DCV O13-1.

 

Topscoorders competitie:

1-Jasper Huizer                6x

2-Miquel Garcia Moreno 6x

3-Davey van Vught           4x

 

Beker en oefenwedstrijden:

In 7 wedstrijden wist RVVH 3x te winnen, 3x werd er gelijk gespeeld en 1x verloren. Er waren 39 doelpunten gemaakt en RVVH kreeg er 8 tegen.

 

Topscoorders beker en oefenwedstrijden:

1-Miquel Garcia Moreno   7x

2-Joel Hooghart                   6x

3-Jasper Huizer                     5x

 

RVVH O11-1:

RVVH speelde in een kleine najaarscompetitie, na 5 wedstrijden ging de vlag in top. Ze werden ongeslagen kampioen. Er vielen 30 doelpunten en RVVH kreeg er 11 tegen. De boys wonnen met ruime cijfers!! 5-2, 5-6, 8-2, 9-1 en 1-2.

 

Topscoorders competitie:

1-Myka Laan             7x

2-Joell Hanenberg     6x

3-Gyani Sequeira       6x

 

Beker en oefenwedstrijden:

In 11 wedstrijden wist RVVH 5x te winnen, 6 wedstrijden gingen verloren. De topschutters schoten maar liefst 50x raak en RVVH kreeg er36 tegen. De grootste overwinning was tegen Fc IJsselmonde O11-1, met 18-1 werd er gewonnen. Gyani Sequeira en Luc Koedood scoorden beiden 4x.

 

Topscoorders beker en oefenwedstrijden:

1-Remigio L’Acosta     11x

2-Myka Laan                 7x

3-Gyani Sequeira           6x

4-Jahnay Akkermans     6x

 

RVVH O11-2:

RVVH speelde in een kleine najaarscompetitie, na 5 wedstrijden waren slechts drie punten behaald. Er werd 1 wedstrijd gewonnen en 4 gingen er verloren. In 5 wedstrijden vielen maar 5 doelpunten. RVVH kreeg er 29 tegen. Jordy Troost scoorde twee keer.

 

Beker en oefenwedstrijden:

In deze wedstrijden ging het beduidend beter! Alle 8 wedstrijden werden gewonnen. De topschutters schoten 95 x raak, slechts 7 doelpunten kreeg RVVH tegen. De grootste overwinning was tegen Rhoon O11-2. Met 23-0 werd er gewonnen. Topscoorder Jayce-Lee Bijvoets nam 7 doelpunten voor zijn rekening. Sam Kreling schoot 5x raak.

 

Topscoorders beker en oefenwedstrijden:

1-Jayce-Lee Bijvoets           23x

2-Jeremy van Vuuren         16x

3-Sam Kreling                     14x

4-Kyano Burggraaf             12x

 

De meest produktieve speler van de competitie:

1-Levi Hoogendoorn(RVVH O19-1)           20x

2-Jardy Terwisscha (RVVH O19-1)             15x

3-Brandon Könemann(RVVH 1)                 11x

 

De meest produktieve speler in beker en oefenwedstrijden:

1-Jayce-Lee Bijvoets(RVVH O11-2)             27x

2-Gazar Dermendjan(RVVH 1)                     14x

3-Kaj Voskamp(RVVH 2)                               12x

 

Topscoorder totaal:

1-Levi Hoogendoorn(RVVH O19-1)     30x

2-Jayce-Lee Bijvoets(RVVH O11-2)       28x

3-Jardy Terwisscha(RVVH O19-1)         23x

 

De meest scorende ploeg in de competitie:

1-RVVH O19-1   64 doelpunten

2-RVVH 2           31 doelpunten

3-RVVH O11-1   30 doelpunten