Be Quick’28 maatje te klein voor RVVH dames

Door: Jan Pott

Het tweede team van het Zwolse BeQuick’28 kon geen potten breken in Ridderkerk. De Hercules vrouwen waren nog mild voor de bezoekers. RVVH won met 6-0.

Na de Zevenklapper bij CVV Berkel was nu thuis BeQuick’28 de tegenstander in het KNVB Beker toernooi. Al na 10 minuten was het Sharella Hunt die op aangeven van Sharona Versluis de 1-0 inschoot. De 2-0 kwam van de voet van Viviane Verheijen die van afstand, via een tegenstander, het net wist te vinden.  Een paar minuten later was het weer Versluis die een voorzet gaf die door Hunt vanuit de lucht in werd geschoten. Op slag van rust was het weer Hunt die scoorde. Nu na een prima steekbal van Jaline Hoek. 4-0.

De tweede helft geloofde de vrouwen van RVVH het wel. BeQuick was niet bij machte enige tegenstand te bieden en de vrouwen van RVVH gingen voor eigen kansen. Die kwamen er via Versluis, Manuela Grootenboer, Chanel Zimmerman en anderen. Het was Sharella Hunt die op aangeven van Viviane Verheijen de 5-0 binnenkopte. Verheijen zette zelf de eindstand van 6-0 op het scorebord met een afstandsschot na een foute uittrap van de Zwolse keepster..  Nog drie keer raakte RVVH paal en lat maar tot scoren kwam het niet meer.  Be Quick’28 mocht blij zijn dat het niet met dubbele cijfers teruggestuurd werd naar Zwolle.