Dagverslag van zaterdag 1 september

RVVH 1 start goed voor de beker – RVVH 5 wint met dubbele cijfers.

Na enkele oefenpartijen gespeeld te hebben, ging het zaterdag dan eindelijk weer ergens om. De boys begonnen aan de poulewedstrijden voor de beker. RVVH startte op eigen terrein tegen Drechtstreek. De overige deelnemers in de poule zijn DCV en Sliedrecht.

Trainer Ronald Hulsbosch zette voor deze wedstrijd keeper Tim Elkhuizen in het doel en voorin moesten het duo Konemann en Boers voor het nodige gevaar gaan zorgen.

In de 14e minuut had Brandon Konemann alweer zijn goaltje te pakken, een prima kopbal belandde klem in de linkerhoek.1-0.

RVVH wilde de voorsprong snel opvijzelen naar 2-0. Halverwege de 1e helft was Gino Boers heel dichtbij toen hij op zijn wenken bediend werd door Thomas van Prooijen. Helaas kopte Gino de bal net over de lat.

Enkele minuten later zat het de boys weer niet mee, toen een hard schot van Jesse Eggers op de paal stuitte.

Jesse probeerde het later nog eens, maar toen ging zijn poging net naast. Zo bleef de 1-0 voorsprong tot aan de rust op het scorebord staan.

Na de theepauze stond RVVH al vlot op een 2-0 voorsprong. Een keurig genomen vrije trap van Papito Merencia kon door onze goaltjesdief Brandon Konemann worden binnen gekopt.

Later was Konemann opnieuw dichtbij een treffer, na een uur spelen schoot hij hard op het Drechtstreek doel. De keeper kreeg de bal niet onder controle, daarna werd de rebound door Gino Boers gemist.

Kort hierna bracht de trainer enkele verse krachten in het veld, Hoekstra voor Cleef, Diop voor van Prooijen en Lioe Anjie voor Eggers. De wisselspelers waren na 68 minuten al van waarde voor hun team, het was Kader Diop die op de paal schoot, maar daarna maakte Siebren Hoekstra de rebound meteen af. 3-0.

RVVH had de overwinning al op zak, maar vermaakte de toeschouwers tot aan het eind van de wedstrijd. Met name Kader Diop brak nog enkele goed door om gevaar te stichten binnen de zestien. In de 70e minuut schoot Brandon Konemann na een knappe actie van Kader Diop de bal net over het doel.

Zo,n 10 minuten voor het einde schampte een bal van Papito Merencia nog de paal. De wedstrijd eindigde in een mooie 3-0 overwinning voor de thuisclub RVVH. Sliedrecht won hun 1e bekerwedstrijd met 5-1 van DCV.

Aanstaande zaterdag neemt RVVH het in de 2e bekerwedstrijd op tegen DCV, aanvang wedstrijd is 15:00 uur. Drechtstreek speelt hun 2e duel thuis tegen Sliedrecht 1.

Opstelling RVVH 1: Elkhuizen, Resoort, Swart, Eggers(65 Lioe Anjie), van Prooijen(62 Diop), Cleef(61 S.Hoekstra), Merencia, Luksch, El Koubai, Boers, Konemann.

RVVH 2:
RVVH nam het zaterdag op eigen terrein op tegen Heinenoord 2. De andere deelnemers in de poule zijn Lyra 2 en SHO 2.

Na 5 minuten zat RVVH al even in de verdrukking, maar gelukkig was er keeper Joris Blaak die het weer oploste.

Al snel namen de boys het initiatief in de wedstrijd. Christiaan Sprangemeijer haalde na 11 minuten al de trekker over, maar het vizier stond nog niet op scherp.

Een minuut of vijf later was dit al weer bijgesteld toen hij een vrije trap ging nemen. Van zo,n 30 meter afstand schoot hij de 1-0 binnen.

Halverwege de 1e helft probeerde Noury Mulder het, maar zijn poging ging naast. In de 25e minuut werd Kaj Voskamp op zijn wenken bediend door Francesco Messina, maar Kaj raakte de bal niet goed om af te ronden.

RVVH kreeg behoorlijk wat kansen, maar het verzilveren bleek moeilijk te zijn. Cerezo Drenthe zag een bal voorlangs gaan en Kaj Voskamp miste een voorzet van Noury Mulder.

Vlak voor rust kwam er toch de bevrijdende 2-0 voorsprong. Een strakke voorzet van Cerezo Drenthe kon worden binnen getikt door Noury Mulder.

Na de pauze had Cerezo Drenthe de wedstrijd kunnen en moeten beslissen toen hij oog in oog met de Heinenoord keeper kwam te staan. Helaas wist hij de doelman niet te passeren.

Na ongeveer een uur spelen werd het dan toch 3-0 voor de Blauwwitte formatie. Een hard schot van Francesco Messina kon geblokt worden door de Heinenoord keeper, maar in de rebound was Kaj Voskamp er snel bij om de 3-0 te scoren.

In de 78e minuut kreeg Cerezo Drenthe dan wel wat hij verdiende! Wat eerst niet lukte, dat lukte nu wel. Cerezo knokt zich knap langs enkele Heinenoord spelers heen, hij verovert de bal en schoot knap de 4-0 binnen.

De wedstrijd was gelopen. Toch kwam er in de slotminuten nog een goeie mogelijk voor Revlinho Sastrowitomo. Na een prima combinatie tussen Diamant Makubikwa en Francesco Messina belandde de bal bij Revlinho, zijn harde schot werd geblokt door de keeper.

RVVH won de wedstrijd met 4-0. Lyra 2 won zaterdag met 4-1 van SHO 2. Aanstaande zaterdag neemt RVVH het in Oud-Beijerland op tegen SHO 2. Aanvang 12 uur. Heinenoord 2 speelt thuis om 11:45 tegen Lyra 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Capelle, van Halem, van Dommelen(46 Louter), Lopes, van Dam, Mulder, Sprangemeijer, C.Drenthe(78 Sastrowitomo), Messina(80 Makubikwa), Voskamp(68 Krens).

RVVH 3:
RVVH speelde voor de beker tegen ZwerversIJvv2.

In de 1e helft miste Sven Kloppenburg al na 6 minuten de 0-1 na een voorzet van Richard Mulder. Na een half uur keurde scheidsrechter H.R.Lingen een doelpunt van Kevin van Heek af wegens buitenspel.

Met een ongewijzigde stand begon RVVH aan de 2e helft.

De boys kwamen na 55 minuten toch op voorsprong. Richard Mulder zette zijn team op een 0-1 stand. Tien minuten later werd de score verdubbeld door Kevin van Heek, met een strakke schuiver schoot hij koelbloedig de 0-2 binnen.

Ruim een kwartier voor tijd deed de Zwervers uit de counter wat terug.1-2.

Enkele minuten later zorgde Richard Mulder voor de beslissing. 1 op 1 met de keeper maakte hij de klus keurig af.1-3.

De andere poulewedstrijd werd door Barendrecht 3 met 2-0 gewonnen van DCV 3. Komende zaterdag ontvangt RVVH op eigen terrein Barendrecht 3(aanvang 14:30 uur) en speelt DCV 3 om 13:15 thuis tegen Zwervers IJvv 2.

Opstelling RVVH 3: Korteweg, Hennep(46 Mars), Swarttouw, Kloppenburg, v/d Graaf, Arbouw(70 Spierings), de Ruiter(46 van Noppen), de Graaf, Mulder, van Heek(65 Ooft), Resoort(61 Maliepaard).

RVVH 4:
RVVH speelde de 1e bekerontmoeting thuis tegen Capelle 4.

In een gelijkopgaande wedstrijd opende Capelle de score, halverwege de 1e helft bracht Paul v/d Kooij RVVH weer op gelijke hoogte. 1-1.

Voor rust kwam Capelle weer op een 1-2 voorsprong.

Na de pauze kreeg RVVH wel mogelijkheden, maar de gelijkmaker bleef lang uit. Pas in de slotfase kon RVVH weer langszij komen, Johan de Ruiter verzilverde een strafschop. 2-2.

Een afstandsschot van Mike Mastrigt was nog bijna goed voor de 3-2, maar de lat voorkwam de treffer. Zo bleven beide teams in evenwicht.

De andere bekerwedstrijd tussen Zwarte Pijl 2 en Barendrecht 5 word woensdagavond om 20:00 uur gespeeld. Aanstaande zaterdag speelt RVVH 4 op de Bongerd tegen Barendrecht 5(aanvang 11:45 uur), Capelle 4 speelt dan thuis tegen Zwarte Pijl 2.

RVVH 5:
RVVH begon voor de beker thuis tegen Hekelingen 4, de andere bekerwedstrijd ging tussen Den Bommel 2 en Barendrecht 11.

De boys wonnen met dubbele cijfers! Al bij de rust was er een 4-1 voorsprong bereikt. Na de hervatting werd de wedstrijd met 12-1 gewonnen.

Shavalle Newsome had een belangrijk aandeel in de score, hij schoot 4x raak. Ibo El Aroussi wist ook 2x het net te vinden.

De overige goals kwamen van Dylan Ho a Hing, Ian de Jager, Mahjar Esmaillou, Martijn de Keizer, Niels Nugteren en Patrick van Es.

Barendrecht 11 won met 0-2 van Den Bommel 2. Komende zaterdag speelt RVVH om 14:30 uur op de Bongerd tegen Barendrecht 11. Hekelingen 4 neemt het thuis op tegen Den Bommel 2.

RVVH 6:
Zaterdag begon RVVH in de poulefase van de beker met een uitwedstrijd. De boys speelden tegen Cvv Zwervers 3.

In de 1e helft zette RVVH al een belangrijke stap naar de volgende bekerronde, met een 0-3 voorsprong gingen de boys de kleedkamer in voor de rust.

Na de pauze won de blauwwitte formatie met 0-4.

Quensley Blansjaar maakte 3 van de vier doelpunten. Patrick van Es maakte de vier vol.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH thuis voor de beker om 12:00 uur tegen Moordrecht 2. Nieuwerkerk 7 neemt het zaterdag thuis op tegen Cvv Zwervers 3.

RVVH Vr1:
Afgelopen week werd er door de vrouwen nog geoefend tegen de jongens van RVVH O17-2, de wedstrijd werd door de jongens met 4-0 gewonnen.
Zaterdag:
De RVVH vrouwen moesten ongeveer anderhalf uur reizen voor de 1e bekerontmoeting. Tegen het Zeeuwse IJzendijke begon het team van trainer Andrew Thomas aan de bekerstrijd.

RVVH begon wat slordig aan de wedstrijd en had ook moeite om te kansen te verzilveren. Toch kwam RVVH op voorsprong. Een diepe bal van Nikki de Roest kwam bij Jennifer Oliveira terecht en Jennifer maakte er meteen 0-1 van.

Vlak voor de pauze schoot Jaline Hoek van afstand RVVH naar een 0-2 voorsprong toe.

In de 2e helft liep RVVH verder uit naar een 0-4 winst. Nadine Kooij zorgde voor de 0-3, een scherpe voorzet werd door de IJzendijke keepster verkeerd ingeschat.

De vrouwen lieten beter voetbal zien. Alyssa Dijkstra schoot een kwartier voor tijd de 0-4 binnen vanaf de penaltystip.

Na afloop van de wedstrijd kon trainer Andrew Thomas tevreden terugkijken op deze bekerwedstrijd. De ander bekerwedstrijd ging tussen Barendrecht Vr1 en Lyra Vr1, de wedstrijd werd met 4-0 gewonnen door Barendrecht.

Aanstaande zaterdag staat om 14:00 uur de kraker op het programma tussen RVVH en Barendrecht vr1. Lyra speelt om 14:30 thuis tegen IJzendijke Vr1.

RVVH Vr2:
Het 2e vrouwenteam ontmoette op eigen terrein Fc Rijnvogels Vr1.

RVVH ging goed van start met mogelijkheden voor Jennifer en Minke, kort hierna nam RVVH al de leiding. Wendy Mulder zag de Rijnvogels keepster ver voor het doel staan, en vanaf de middellijn schoot ze de bal over de keepster heen. 1-0.

Er werd degelijk voetbal gespeeld door RVVH, toch moest RVVH nog 2 tegentreffers incasseren. Met een 1-2 achterstand ging men de rust in.

Na de pauze viel het doek snel voor RVVH. De vrouwen gingen met 1-5 onderuit.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen het Utrechtse Sporting’70 Vr1. Fc Rijnvogels neemt het thuis op tegen Ter Leede Vr1.

RVVH O19-1:
RVVH ontmoette op eigen terrein buurman Slikkerveer. De andere bekerwedstrijd ging tussen Capelle O19-2 en CVC Reeuwijk O19-1.

In de 1e helft zette RVVH al een goeie stap voor de winst. Door treffers van Jardy Terwisscha en Mark Resoort kwamen de boys op een 2-0 voorsprong.

Na rust zorgde Tunay Akin voor de bevrijdende 3-0 winst.

Capelle won zaterdag met 5-2 van CVC Reeuwijk O19-1. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur uit tegen CVC Reeuwijk O19-1. Slikkerveer krijgt thuis bezoek van Capelle O19-2.

RVVH O17-1:
RVVH speelde uit voor de beker tegen SHO O17-1.

Voor rust kwam RVVH niet tot scoren. In de 2e helft zorgde Sem Komduur voor de 0-1 voorsprong. Later werd de voorsprong uit handen gegeven, en ging de wedstrijd met 3-1 verloren.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH thuis tegen Slikkerveer O17-1. De andere bekerwedstrijd gaat tussen Hellevoetsluis O17-1 en SHO O17-1.

RVVH O15-1:
RVVH oefende woensdagavond nog tegen Papendrecht O15-1. De boys wonnen met 4-1. Thijs v/d Wel scoorde 2x voor de Blauwwitte brigade, Jevano Gulpen en Indy Bekker zorgden voor de overige treffers.

Zaterdag kreeg RVVH DCV O15-1 op bezoek voor de beker.

Na een 0-1 achterstand bij rust ging de wedstrijd uiteindelijk met 0-2 verloren.

Komende zaterdag speelt RVVH om 10:15 thuis tegen Spirit O15-1.

RVVH O13-1:
RVVH is het bekeravontuur niet zo goed begonnen. Na een 0-2 achterstand bij rust ging de wedstrijd met 0-4 verloren tegen BVCB O13-1.

Aanstaande zaterdag neemt RVVH het in zijn 2e wedstrijd op tegen Sportlust’46 O13-1(aanvang 9:00 uur).

RVVH O11-1:
In een gelijkopgaande wedstrijd wist tegenstander Hillegersberg O11-1 de leiding te nemen. Nog voor rust bracht Djenoah Duarte RVVH weer op gelijke hoogte. 1-1.

Na de pauze schoot Djenoah Duarte de boys naar een 1-2 voorsprong. Hierna moest RVVH twee tegentreffers incasseren en werd het 3-2 voor Hillegersberg.

Tim Bout schoot RVVH weer naar een 3-3 stand toe. De wedstrijd ging helaas met 5-4 verloren.

Joel Hooghart scoorde nog wel de 3-4. Aanstaande zaterdag ontmoet RVVH op eigen terrein om 10 uur Nieuwerkerk O11-2. De andere bekerwedstrijd gaat tussen Woerden O11-1 en Hillegersberg O11-1.

RVVH O11-2:
RVVH begon de bekerwedstrijd thuis tegen Fc Binnenmaas O11-2.

De boys moesten een 0-2 achterstand zien weg te werken. Camron Meiland zorgde na 31 minuten voor de aansluitingstreffer, maar dit was voor korte duur. Enkele minuten later bracht Binnenmaas de stand weer terug naar 1-3.

De wedstrijd ging met 2-4 verloren. Jayden Sewnundun scoorde voor RVVH de 2-3.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH voor de 2e bekerwedstrijd op bezoek bij Zwervers IJvv O11-2.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.