Dagverslag van zaterdag 10 februari 2018

RVVH 2 haakt weer voorzichtig aan-Ruime winst RVVH vrouwen-RVVH O19 wint van Feijenoord.

RVVH 2:
Het team van trainer Han van Harselaar speelde zaterdag thuis voor de competitie tegen de nummer 11 Fc Lisse. In Lisse werd er op 14 oktober met 2-2 gelijk gespeeld tegen de gasten. Hekkensluiter RVVH wilde nu op eigen terrein de 3 punten binnen slepen om zo weer te proberen aan te klampen bij de concurrenten Brielle 2 en Jodan boys 2.

RVVH staat nog vijf punten achter op Brielle, zes punten achter op Jodan Boys en acht punten op Lisse. Winst voor de boys zou weer een goede stap zijn om aan te haken.

RVVH startte zaterdag met Donovan Levestone in het doel. Voorin moesten Djim Kammermans en Diego Rietveld het Lisse lastig gaan maken.

Na een aftastend begin opende RVVH toch vrij snel de score. Een strakke voorzet van Diego Rietveld kon na zo,n 10 minuten spelen goed gecontroleerd worden ingeschoten door Mark Amaning Ampong, via de binnenkant paal schoot hij de boys naar een 1-0 voorsprong.

Even later speelde Rietveld weer de hoofdrol met een geplaatste bal voor het doel van Fc Lisse. Helaas vergat Djim Kammermans om de bal af te ronden.

In de 20e minuut ging Diego Rietveld alleen op avontuur, en speelde dit goed uit. Met een hoge bal kopte hij de bal vervolgens langs de Lisse keeper. Diego had het doel voor hem alleen en maakte de 2-0.

Het was nu belangrijk om de ruime voorsprong vast te houden naar de rust toe. Dat lukte goed, en de boys kregen zelfs nog mogelijkheden voor de 3-0, maar hier ontbrak de scherpte.

Na 45 minuten ging RVVH met een goed gevoel de kleedkamer in. De drie punten waren binnen handbereik, alleen moest RVVH niets meer weggeven natuurlijk.

In de 2e helft deed RVVH hun stinkende best om de overwinning veilig te stellen. Er werd goed gevoetbald en er kwamen mogelijkheden voor de boys.

In de 55e minuut was het Djim Kammermans met een hard schot op doel, waar de Lisse keeper behoorlijk wat moeite mee had om deze weg te werken. Het lukte de doelman toch.

Enkele minuten later trok invaller Christiaan Sprangemeijer de zestien binnen om onrust te brengen, maar Lisse moest ingrijpen. Scheidsrechter W.v/d Geest wees resoluut naar de stip. Djim Kammermans schoot daarna de 3-0 binnen.

Halverwege deel twee gaf Diego Rietveld weer keurig voor op Christiaan Sprangemeijer. Chris nam de bal goed aan en schoot strak binnen. 4-0.

RVVH wist niet van ophouden! Kort hierna stond Djim Kammermans tussen 3 man ingesloten, maar wist toch uit te breken. Djim vuurde meteen een schot op het doel, die in in rebound via de keeper bij Diego Rietveld terecht kwam. Diego Rietveld stelde hierbij meteen de overwinning veilig, en maakte er 5-0 van.

Fc Lisse kwam hierna terug naar 5-1, maar RVVH kwam niet meer in de problemen. In de slotfase loerde Christiaan Sprangemeijer nog op de 6-1, maar zijn schot ging net naast het Lisse doel verloren.

Na het laatste fluitsignaal van arbiter v/d Geest was er opluchting in het RVVH kamp. De boys hebben weer een voorzichtige stap gezet om aansluiting te zoeken met de concurrenten. RVVH is zaterdag drie punten ingelopen op Brielle(4-1 verloren bij Rijnvogels) en drie punten op FcLisse. Jodan Boys won zaterdag met 3-1 van Rijnsburgse Boys 2.

Komende zaterdag speelt RVVH op Sportpark Nieuw Zuid in Katwijk om 12:00 uur tegen Quick Boys 2.

Opstelling RVVH 2:Levestone, van Leenen, Resoort, Capelle, van Dommelen(78 Sander Oudijn), van Dam, Cleef, Delgado, Amaning Ampong(46 Sprangemeijer), Kammermans, Rietveld.

RVVH 3:
RVVH nam het zaterdag voor de competitie op in en tegen Pernis.

De nummer 10 op de ranglijst heeft slechts 3 punten behaald in 10 wedstrijden. RVVH daarentegen staan op een 6e plek met 14 punten.

RVVH had in de 1e helft pech in de wedstrijd, want een vroege goal van RVVH na 3 minuten spelen werd na lang aandringen van Pernis bij de scheidsrechter alsnog afgekeurd. In eerste instantie keurde de leidsman de treffer goed.

Even later stond het vizier van Robin Maliepaard niet op scherp bij een 1 op 1 situatie met de keeper.

Na een ruim half uur kwam de thuisploeg toch aan de leiding. 1-0. Met deze stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

Pas laat in de 2e helft kon RVVH weer langszij komen door een doelpunt van Unsal Altiok, na een fraaie actie werd de 1-1 diagonaal ingeschoten.

In de slotminuten won Pernis de wedstrijd toch nog met 2-1.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 3 thuis tegen NBSVV 2.

Opstelling RVVH 3: Ho-a-Hing, Dos Santos, v/d Graaf(46 de Ruiter), van Halem, Hamraz(52 Bernabela), Kloppenburg, Mobayen(78 Visca), Arbouw, Altiok, Maliepaard, El Aroussi(70 Hennep).

RVVH 4:
RVVH heeft zaterdag een klinkende overwinning geboekt. De boys wonnen op eigen terrein van DCV 4 met 2-0.

Na een vrije trap van Sjoerd Mikolajczak opende Ian de Jager met de 1-0 voor de blauwwitte brigade. De 2-0 werd gescoord door Tom Klomp die na een strafschop van Erik Cremer de rebound binnen de touwen werkte.

RVVH staat nog altijd op een 6e plaats met 17 punten uit 11 wedstrijden. Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Barendrecht 8.

RVVH Vr1:
De RVVH Vrouwen namen het in Utrech op tegen de nummer 10 Odysseus,91Vr1.

In de thuiswedstrijd werd RVVH nog met 0-2 verslagen, dus RVVH had nog iets goed te maken daar.

Voor aanvang van de wedstrijd drukte scheidsrechter Karakaya meteen een stempel op de wedstrijd door trainer Nasser Abdalla aan te spreken dat RVVH niet op tijd was voor de kaartcontrole.

RVVH liet zich hierdoor niet van de wijs brengen want de vrouwen waren maar voor een ding gekomen. De drie punten!!

De vrouwen begonnen meteen met veel druk zetten, en na 3 minuten was het dan ook raak! Alyssa Dijkstra kon de bal onderscheppen en RVVH op 0-1 zetten.

RVVH kreeg volop kansen, maar wist dit niet meteen om te zetten in doelpunten. Na zo,n half uur was het weer Alyssa Dijkstra die dit keer de voorbereiding deed voor Nikki de Roest. Nikki scoorde meteen de 0-2.

Kort hierna stond RVVH al op 0-3 toen Romy Scherpenzeel met een volley over de keepster voor de verrassing zorgde.

Na de pauze zette Rachel van Harlingen RVVH op een ruime 0-4 voorsprong. De wedstrijd escaleerde daarna even, dus vond arbiter Karakaya het tijd voor een bezinningsperiode.

Korte tijd later werd de wedstrijd hervat, maar bleven de punten in de knip!!

De Vrouwen trokken gezamelijk naar het carnavalsgedruis in Noord Brabant.

RVVH staat na de overwinning 4e op de ranglijst met 4 punten achterstand op de nummer drie Viod.

Opstelling RVVH Vr1:Snel, van Rijsbergen, Noordermeer, v/d Heerik(Star, van Harlingen), Gulden, Bruens, v/d Harst, de Roest, Dijkstra, Scherpenzeel, Grootenboer(Pott).

RVVH Vr2:
RVVH speelde zaterdag tegen de nummer laatst Barendrecht Vr2.

De vrouwen momenteel op een 8e plek van de ranglijst hadden geen makkelijke middag op de Bongerd. Slordig spel en heel veel ging er mis. Bij verschillende pogingen stond of de keeper in de weg, of paal en lat waren de boosdoener.

Na een half uur was het Ilse Schot die haar team op sleeptouw nam, ze scoorde de 0-1.

Met een 0-1 voorsprong zochten beide teams de kleedkamer op voor rust.

In de 2e helft kwam Barendrecht toch op gelijke hoogte door slordig spel van RVVH.
Na 78 minuten bracht Sharella Hunt haar team weer aan de leiding. 1-2.

RVVH leek de buit binnen te halen, maar kwam bedrogen uit toen Barendrecht 10 minuten voor tijd de gelijkmaker binnen schoot. 2-2.

Arbiter D.J Velthuizen speelde daarna een hoofdrol in het slot van de wedstrijd. Een doelpunt van Sharella Hunt werd door de scheidsrechter afgekeurd, hij zou een overtreding gezien hebben?

De Barendrecht Keepster kon niet verder, en Barendrecht pakte daarna de keepster van Barendrecht 1 uit de warming up op, om vervolgens in te vallen. Deze bleek niet op het wedstrijdformulier gestaan te hebben. Dus Barendrecht speelde niet volgens de regeltjes.

Enige pogingen van RVVH werden door de doelvrouw van Barendrecht gekeerd. RVVH moest na afloop de punten delen met Barendrecht.

RVVH O19-1:
RVVH speelde de 1e wedstrijd in de overgangsklasse op Varkenoord. Tegenstander was Sc Feijenoord O19-2.

De boys wonnen met 0-2 van de Rotterdammers. Francesco Messina scoorde beide doelpunten.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11:00 uur thuis tegen Die Haghe O19-1.

RVVH O17-1:
RVVH nam het zaterdag voor de competitie op tegen de nummer 6 Oliveo O17-1.

Bij rust stond RVVH al op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Djelo Nivilac.

In de 2e helft stelde Kamal El Ouardi de 2-0 zege veilig. RVVH staat op een keurige 4e plaats.

RVVH O15-1:
RVVH speelde hun 1e wedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen Excelsior R O15-1.

De boys zijn goed van start gegaan. Bij rust stond RVVH al met 0-4 voor.

De wedstrijd werd met 0-6 gewonnen. Luuk Simonse had met 4 treffers een belangrijk aandeel in de score.

Renzo en Sem zorgden voor de overige treffers.

Komende zaterdag speelt RVVH om 8:30 thuis tegen Barendrecht O15-2.

RVVH O13-1:
RVVH is in de promotiepoule slecht gestart.

De boys verloren op eigen terrein van de Betrokken Spartaan met 0-1.

Aanstaande zaterdag neemt RVVH het om 10:00uur op in en tegen Gravendeel O13-1.

RVVH O9-1:
RVVH heeft na een knotsgekke wedstrijd toch de drie punten binnen weten te halen.

De boys moesten het in Oudekerk a/d IJssel opnemen tegen Spirit O9-1. In de 1e wedstrijd van de hoofdklasse nam RVVH in de 1e helft al vroeg de leiding. Door een eigen doelpunt van Spirit, een goal van Camron Meiland en een van Myka Laan stond RVVH met 0-3 voor.

Nog voor rust zette Spirit de achtervolging in, en werd het bij rust een 2-3 voorsprong voor de blauwwitte brigade.

Na de pauze leek het bergafwaarts te gaan met RVVH toen Spirit ineens met 4-3 aan de leiding ging.

Daarna bracht Jaell Hanenberg RVVH weer op gelijke hoogte en maakte de 4-4. RVVH werd in het zadel geholpen door een eigen doelpunt van Spirit. 4-5.

Direct daarna brachten de Oudekerkers de spanning weer terug, en werd het 5-5.

In de laatste minuut was Remigio L,Acosta toch de matchwinner! Hij zette RVVH op 5-6 en bezorgde RVVH tevens de drie punten.

De bevrijding was groot na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter.

Komende zaterdag neemt RVVH het thuis om 11:00 uur op tegen Zwervers Cvv O9-1.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.