Selecteer een pagina

RVVH 2 hogerop door winst – RVVH 5 Kampioen – Monsterscore bij RVVH O9-1.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de aanstaande kampioen Noordwijk. De boys kunnen de punten nog altijd gebruiken om overleven in de Hoofdklasse A, maar toch zal het dit maal moeilijk worden om een enkel punt te pakken.

Op een goed gevuld Sportpark de Duinwetering had trainer Giovanni Franken een ander team binnen de lijnen gebracht. Dino Rodriquez de Pina was geschorst en Jesse Eggers begon daardoor in de basis. Voorin begonnen Alex Rekondie en Djim Kammermans aan de wedstrijd.

Iedereen op het Roodwit gekleurde Sportpark had er eigenlijk wel goeie hoop op, op een goede afloop voor Noordwijk. Toch probeerde RVVH Noordwijk zo lang mogelijk van het scoren af te houden, dit was al lastig genoeg om dit vol te houden.

RVVH kreeg nauwelijks mogelijkheden om de 0-1 op het scorebord te krijgen. Gastheer Noordwijk zocht wel diverse keren het doel van keeper Spelde op, de zenuwen speelden blijkbaar bij de Roodwitten in het begin een rol, want de legio kansen die er kwamen werden door Noordwijk om zeep geholpen.

RVVH hield zich lange tijd staande, maar moest naar 35 minuten toch een tegendoelpunt incasseren. Met een rake kopbal wist Emiel Wendt keeper Spelde te verschalken. 1-0. De Duinwetering stond op z,n kop toen Noordwijk de 1e stap richting de titel gezet had.

Nadat de rookpluimen waren weg getrokken werd drie minuten later de score al weer verdubbeld door Sonny ten Hoope, met een strak schot lag de 2-0 binnen de touwen.

RVVH had hier weinig tegenin te brengen. Met een 2-0 achterstand werd de richting van de kleedkamer opgezocht voor de rust.

In de 2e helft zat een directe stunt er niet meer in voor RVVH, het ontbrak aan stootkracht voorin en Noordwijk zag de titel al steeds dichterbij komen. Na 63 minuten stelde aanvoerder Martijn Le Conge orde op zaken, hij maakte er 3-0 van.

In het slot van de wedstrijd trakteerde Dirk van Leenen de thuisploeg op de 4-0, op ongelukkige wijze verdween de bal in het doel van keeper Danny Spelde.4-0.

Toen de 90 minuten verstreken waren barstte het feestgedruis los in Noordwijk. NOORDWIJK is Kampioen!

RVVH kan nu nog maximaal 6 punten behalen in de laatste 2 wedstrijden die nog komen gaan. Ze mogen dan niet verzaken, want de rechtstreekse concurrenten liggen ook op de loer om verder uit te lopen. Nu waren de uitslagen niet geheel ongunstig. Rijsoord ging met 0-2 onderuit, en AFC pakte een punt tegen Achilles Veen. Smitshoek en Nootdorp verloren met 4-2 en 1-2 van respectievelijk Fc Rijnvogels en Zwaluwen.

Komend weekend ontvangt RVVH op eigen terrein Ter Leede, Rijsoord gaat op bezoek bij Zwaluwen en AFC speelt tegen Smitshoek. Het gaat er om spannen in de laatste wedstrijden!

Opstelling RVVH: Spelde, Swart, Resoort(72 van Leenen), Eggers, Kloppert(73 Cleef), Proost, Merencia, Kammermans, Rekondie(70 Eyongakpa), Fortes, Dieterich.

RVVH 2:
RVVH strijd nog altijd voor behoud van de reserve Hoofdklasse. De boys staan momenteel op een 13e plek met 24 punten uit 23 wedstrijden, de directe concurrenten Jodan Boys , Fc Lisse en Katwijk zijn al binnen handbereik.

Zaterdag ging RVVH op bezoek bij Fc Rijnvogels 2. De huidige nummer 6 staat met 36 punten uit 23 wedstrijden op een veilige plek.

RVVH had het in de 1e helft moeilijk tegen het gevaarlijke Rijnvogels, de thuisclub kreeg een aantal beste kansen die er niet in gingen. Keeper Levestone redde het met goed keeperswerk uitstekend om zijn doel schoon te houden.

De doelman werd hierbij wel geholpen door Claudio van Halem, die vlak voor de doellijn een bal moest wegwerken.

Mark Amaning Ampong en Claudio van Halem probeerden nog wel de Rijnvogels keeper te passeren, maar slaagden daar niet in. Een treffer van Rijnvogels werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de 2e helft bleef het ook lange tijd 0-0. De wedstrijd kreeg in de slotfase dan toch een kentering. Vier minuten voor tijd was invaller Cerezo Drenthe doorgebroken binnen de zestien waarbij Rijnvogels moest ingrijpen. Arbiter A.Syed lag de bal resoluut op de stip, en Diego Rietveld moest het vonnis voltrekken. Hij miste de strafschop, maar Christiaan Sprangemeijer reageerde attent genoeg en schoot de rebound binnen.0-1.

Twee minuten later deed Cerezo Drenthe hetzelfde kunstje en weer lag leidsman Syed de bal op de stip. Diego Rietveld maakte zich klaar voor de strafschop en schoot nu wel raak. 0-2.

In de laatste minuut scoorde Rijnvogels nog wel de aansluitingstreffer, maar de overwinning bleef voor RVVH. 1-2.

Door de overwinning is RVVH opeens 2 plaatsen gestegen op de ranglijst, de veilige plaatsen zijn binnen handbereik. Toch moet RVVH nog twee wedstrijden aan de bak om de veilige plaatsen te bereiken. Komende zaterdag ontvangt RVVH thuis Ter Leede 2. De wedstrijd start om 11:30 uur.

Opstelling RVVH 2:Levestone, Brito, van Halem, Capelle, van Dommelen, van Dam, Sprangemeijer, Delgado, Hoekstra(67 Kloppenburg), Amaning Ampong(81 C.Drenthe), Rietveld.

RVVH 3:
RVVH is er een zaterdag niet in geslaagd om drie punten binnen te halen.

Op eigen terrein kregen de boys bezoek van de nr 6 SHO 3. In de 1e helft kwamen beide teams niet tot scoren.

Na de pauze moest RVVH 2 doelpunten incasseren en werd er met 0-2 verloren. RVVH staat na het verlies op een 8e plaats.

Kampioen Rhoon 2 ging met 3-6 onderuit tegen Barendrecht 4.

RVVH 4:
RVVH scoorde er zaterdag aardig op los. De boys moesten het met 9 spelers opnemen tegen de elf van PKC’85 2.

Sommige spelers kwamen niet opdagen van RVVH, toch nam RVVH in het begin de leiding door een doelpunt van Shavalle Newsome.

Later in de wedstrijd kwam Nathan Hoegen zijn team toch nog versterken en kon RVVH met 10 man verder.

Bij rust ging RVVH met een 3-2 achterstand de kleedkamer in.

Na de pauze wist RVVH de achterstand om te zetten naar een 4-3 voorsprong.

Uiteindelijk ging de wedstrijd met 6-5 verloren. Sjoerd Mikolajczak en Martijn de Keizer scoorden beide 1x.
Dylan ho a Hing schoot 2x raak waarvan 1 een prachtige was, vanaf de eigen helft schoot hij de bal in het doel.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 14:30 uur thuis tegen Zwervers IJvv3.

RVVH 5:
Het was nog een kwestie van tijd wanneer koploper RVVH de titel zou gaan pakken. Zaterdag kon het dan eindelijk gebeuren, de boys moesten ervoor naar Oude Tonge. Op Sportpark de Koepel was DBGC 3 de tegenstander.

RVVH stond nog 2 wedstrijden achter op de nummer 2 DBGC en kon bij winst Kampioen worden. De boys begonnen goed geconcentreerd aan de wedstrijd, al in de 1e helft kwam RVVH op een ruime 0-3 voorsprong.

Na de openingstreffer van Arno Fransen wisten ook Ricky Boogert en topscoorder Jeffrey Sturrus het net te vinden.

Na rust zorgde Paul Velders(na een jaar blessureleed) de 1-4. DBGC kwam nog wel terug naar 2-4, maar hierna kwam RVVH niet in de problemen meer. In de slotfase teisterde een bal van Mike Mastrigt van zo,n 40 meter afstand op de lat van DBGC.

Toen de scheidsrechter floot voor het einde had RVVH de titel binnen!! Boys van harte gefeliciteerd met dit schitterende resultaat!

Komende zaterdag speelt RVVH thuis om 12:00 uur tegen Smitshoek 6, dan word het feestje nogmaals gevierd.

RVVH 6:
Zaterdag speelde RVVH thuis tegen de Nr 2 GOZ 4.

RVVH startte goed en kwam op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Lammert Verhoeven, uit een vrije trap schoot hij raak.1-0.

Nog voor rust bracht GOZ de stand weer in evenwicht. Met een 1-1 stand ging men de rust in.

In de 2e helft moest RVVH tien minuten voor tijd een 1-2 achterstand wegwerken. Even later scoorde Maarten Westerveld de 2-2. Hier bleef het bij, want RVVH wist een aantal grote kansen niet te verzilveren.

RVVH staat nog altijd op een 3e plaats met 39 punten uit 20 wedstrijden.

RVVH VR1:
De vrouwenformatie van trainer Nasser Abdalla ontving zaterdag aan de Sportlaan de vrouwen van Stedoco.

RVVH begon voetballend beter dan Stedoco, maar toch moest de Blauwwitte Brigade al na 10 minuten een tegendoelpunt incasseren. Via de paal werd de 0-1 ingeschoten.

Na zo,n half uur stond RVVH op gelijke hoogte door een doelpunt van Jennifer Oliveira.1-1.Met de stand in evenwicht gingen beide teams de rust in.

Na de pauze kon RVVH al snel het verschil maken door treffers van Jaline Hoek en Jennifer Oliveira.

Stedoco zette daarna meer druk en ging alles of niets spelen. Een kwartier voor tijd kwamen de vrouwen uit Hoornaar weer terug tot 3-2.

Stedoco slaagde er niet meer in om de wedstrijd in evenwicht te brengen. RVVH won zodoende de wedstrijd en kon weer drie punten bijschrijven op het totaal.

RVVH staat met 1 punt achter op Be-Quick’28 op een keurige 3e plaats.

Opstelling RVVH Vr1:Snel, van Rijsbergen(van Harlingen), Bruens, v/d Heerik, van Gelder, Noordermeer, J.Hoek, Grootenboer, Pott(Star), Oliveira, Dijkstra.

RVVH VR2:
RVVH kreeg zaterdag bezoek van de nummer 2 Berkel Vr1.

In de 1e helft zorgde Sharella Hunt al voor een 1-0 voorsprong na een half uur spelen. De vrouwen namen de voorsprong mee de rust in.

Na de pauze zette Berkel na zo,n uur spelen de 1-1 op het scorebord. Op basis van het vertoonde spel van beide teams was de 1-1 ook wel een terechte uitslag.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH in Utrecht op bezoek bij Sporting’70 Vr1.

RVVH O19-1:
RVVH speelde zaterdag een belangrijke pot. In de promotiepoule moest RVVH het op eigen terrein opnemen tegen de nr 3 Concordia O19-1.

De boys misten zaterdag topscoorder Gazar Dermendjan, na een rode kaart zit hij nu een schorsing uit van 2 wedstrijden.

RVVH startte wat rommelig aan de wedstrijd en leverde vooral in het begin veel ballen in. Na ruim een kwartier kwam hier toch verbetering in. In de 18e minuut ging een 1e poging net langs de paal verloren voor RVVH.

Net na de drinkpauze liep RVVH een achterstand op waar men eigenlijk niet op gerekend had. Toch deed RVVH er alles aan om de stand zo snel mogelijk weer recht te trekken. In de 37e minuut waren er een aantal mogelijkheden bij een cornerbal van RVVH, maar de keeper bracht redding.

In de slotfase kwam RVVH toch nog langszij. Het was Francesco Messina die de bal kon veroveren en op snelheid meteen de keeper op zocht, zonder twijfel schoot hij de 1-1 binnen.

Niet veel later gingen beide teams met een 1-1 stand de kleedkamer in voor rust.

Na rust schoot Danny Haasdijk meteen op doel, maar de bal miste richting. Enkele minuten later misten zowel Danny Haasdijk als Francesco Messina de afronding na een splijtende voorzet van Damian Mars.

De 1-1 bleef lang op het scorebord staan. Vlak voor tijd kreeg RVVH de mogelijkheid om de voorsprong te pakken toen Concordia de bal met de hand raakte in de zestien. Arbiter R.Graafland gaf een strafschop.Danny Haasdijk schoot de bal op de paal, maar kon de rebound meteen daarna wel binnenschieten.2-1.

Concordia probeerde nog langszij te komen, maar kreeg dit niet voor elkaar. Drie minuten in blessuretijd besliste Danny Haasdijk de wedstrijd defenitief. 3-1.

Door de winst is RVVH weer op een 2e plaats terecht gekomen, die op het einde goed is voor promotie.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH weer thuis. om 12 uur spelen de boys tegen de Jonge Spartaan O19-1.

RVVH O17-1:
RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen BVCB O17-1.

De boys liepen al in de 1e helft een 2-0 achterstand op.

Na de pauze zette Laurens de Witte de achtervolging in met een 2-1 score. De thuisclub ging door en kwam op een 5-1 voorsprong te staan.

Daarna redde Laurens de Witte de nog spreekwoordelijke eer door de 5-2 te scoren. De drie punten bleven bij BVCB.

RVVH staat nu op een 6e plaats met 29 punten uit 20 wedstrijden.

RVVH O13-1:
RVVH heeft zaterdag weer een overwinning geboekt. De nummer 3 speelde uit tegen de nummer 7 Nieuwenhoorn O13-1.

Met een 1-0 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft zorgde Emin Bouchti voor de verdiende gelijkmaker. Jevano Gulpen schoot 10 minuten voor tijd de 1-2 binnen.

RVVH staat met 18 punten uit 9 wedstrijden op een keurige 3e plaats.

RVVH O9-1:
Op hemelvaartsdag werd er door RVVH een toernooi gespeeld bij LMO. In totaal speelde RVVH 4 wedstrijden. Drie van de vier wedstrijden wist RVVH winnend af te sluiten.

Alleen tegen DSO ging de wedstrijd verloren.

In de 1e wedstrijd tegen LMO zorgde Jaell Hanenberg voor de 1-0 en de winnende treffer.

In de 3e wedstrijd speelde RVVH tegen Rhoon O9-1, daar werd de wedstrijd met 3-0 gewonnen. Jaell Hanenberg scoorde weer voor RVVH. De overige treffers kwamen van Myka Laan en Remigio L’Acosta.

In de laatste wedstrijd werd Zoetermeer O9-1 met 5-0 afgedroogd. Myka Laan had met 4 goals een belangrijk aandeel in de score. Remigio L’Acosta zorgde voor de 5-0.

RVVH eindigde op een 2e plaats in het toernooi. DSO werd 1e.

Competitie:
Een zaterdag speelde RVVh al weer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De boys moesten het op eigen terrein opnemen tegen Fc Binnenmaas O9-1.

In de 1e helft zaten er bij de meesten nog zandmannetjes in de ogen van de slaap, dit resulteerde al snel voor een 0-3 achterstand. Na tien minuten spelen kwam de doelpuntenmachine op gang bij RVVH, en werd er ook beter gespeeld. Een 0-3 achterstand werd omgezet naar een 4-3 voorsprong.

Jaell Hanenberg(2x), Myka Laan en Remigio L’Acosta schoten allen raak.

Na de pauze won RVVH de wedstrijd met 11-4. Remigio L’Acosta had met 3 treffers een belangrijk aandeel in de score. Marwan Mahmoud(2x), Myka Laan en Jaell Hanenberg zorgden voor de overige doelpunten.

De competitie is nu ten einde, maar RVVH speelt nog een tweetal toernooien.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06