Selecteer een pagina

RVVH 2 wint in Brielle-RVVH Vrouwen in slotfase gelijk-RVVH O9,1 wint met ruime cijfers van Barendrecht

Er stonden voor zaterdag weer belangrijke wedstrijden op het programma voor de teams van RVVH. De hoofdmacht van RVVH moest drie punten zien weg te kapen bij AFC in Amsterdam, en RVVH 2 speelde in Brielle tegen hekkensluiter vv Brielle 2. Beide teams hebben de punten hard nodig om zich dit seizoen nog te handhaven. Het zal een moeilijke klus gaan worden, maar met nog een wedstrijd of 5 te gaan kan er nog van alles gebeuren.

RVVH 1:
RVVH trad zaterdag in Amsterdam aan tegen AFC. Op Sportpark Goed Genoeg moesten de boys op een hoofdklasse-onwaardig bijveld de drie punten zien te veroveren tegen medeconcurrent AFC. AFC staat met 2 punten meer dan RVVH op een elfde plaats. Bij winst van RVVH gaan de boys AFC sowieso voorbij op de ranglijst, een gelijkspel daar schieten beide teams weinig mee op. En verlies van RVVH zou weleens fataal kunnen zijn.

De boys hadden na een kwartier al op voorsprong kunnen komen bij een strakke voorzet van Sanzio Dieterich, maar de mee opgekomen Nedely Fortes miste de bal volledig.

Na ruim een half uur probeerde Mauro Kloppert AFC keeper Berghuis te verrassen met een listig schot die maar net door de doelman gered kon worden.

Even later lukte het wel om het doel te vinden. Een prima steekbal van Nedely Fortes ging richting Sanzio Dieterich, die daarna meteen tot afronding overging. 0-1.

Vlak voor rust kwam AFC nog bijna op gelijke hoogte, maar keeper Danny Spelde kon dit voorkomen.

Met een gunstige voorsprong nam RVVH de rit naar de kleedkamer voor de rust.

In de 2e helft was het aan RVVH de taak om die voorsprong te behouden, of mogelijk uit te breiden. Na een cornerbal van Nedely Fortes haalde Guytano Dos Santos de trekker over met een omhaal, maar deze miste richting.

Een minuut of tien later omzeilde Sanzio Dieterich de keeper, maar de poging van Sanzio werd door een AFC speler weggehaald.

RVVH had nog altijd die magere voorsprong op zak, maar het bleef wel gevaarlijk. Er kon ook zo maar een goal aan de andere kant vallen. AFC kreeg daar niet zo heel voor kansen voor.

In de naderende slotfase gebeurde er nog wel weer wat. Eerst was het Alex Rekondie, die zijn team in een zetel kon brengen. Helaas faalde Rekondie in de afronding.

Korte tijd later, in blessuretijd waren het vervolgens Nedely Fortes en daarna weer Rekondie, die beide niet het doel vonden. Eerst werkte keeper Berghuis een inzet van Fortes weg, en in de kluts kreeg Alex de bal ook niet tussen de palen gewerkt.

Daarna kregen de gasten het deksel op de neus. Van zo,n 25 meter afstand schoof Thierry v/d Kooye de bal langs Spelde het doel in. 1-1. De tijd was hierna tekort om de schade nog te herstellen. Een schamel puntje heeft RVVH kunnen bemachtigen. De komende 4 wedstrijden moet RVVH nog aan de bak om onder degradatie uit te komen.

Aanstaande zaterdag moet er aan de Sportlaan weer drie punten gehaald worden, als RVVH thuis speelt tegen Fc Rijnvogels.

Opstelling RVVH: Spelde, Swart, van Leenen, Kloppert, Rodriquez de Pina, Proost, Merencia, Dos Santos, Fortes, de Jesus(67 Rekondie), Dieterich.

RVVH 2:
Op het Geuzenpark speelde RVVH de belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter vv Brielle 2.

De boys mochten absoluut niet verliezen, en waren ook gebaat bij eventueel puntverlies van de concurrentie Jodan Boys 2 en Fc Lisse 2. Met deze ploegen moet RVVH gaan strijden voor behoud van de reservehoofdklasse.

RVVH kon al vroeg afstand nemen van Brielle. Na 5 minuten spelen was het Agbor Eyongakpa met een goed schot die op lat uiteen spatte.

Na een klein kwartier probeerde Joey Klein het van afstand, maar zijn inzet werd gekeerd door de Brielle doelman.

Voor rust misten Klein en Eyongakpa nog enkele keren de afronding. De wedstrijd werd wat rommeliger, want elke bal werd door de vlaggenisten bijna afgevlagd.

Met een 0-0 tussenstand was de rust inmiddels aangebroken.

In de 2e helft moest het dan gebeuren! Na een uur spelen viel de goal uiteindelijk. Een strakke bal van Cerezo Drenthe werd vanaf de achterlijn goed voorgetrokken, en bij de 2e paal door Agbor Eyongakpa ingeschoten. 0-1.

Twee minuten later drukte Joey Klein zelf af, die even hiervoor nog een overstapje maakte voor Akbor. 0-2.

RVVH merkte dat de punten in de knip zaten. Toch zorgde Agbor Eyongakpa in de slotfase nog voor meer zekerheid. Met enkele passeerbewegingen soleerde hij 3 man voorbij om daarna zelf de 0-3 te scoren.

Na het laatste fluitsignaal van arbiter R.Groenewegen zaten de drie punten in de knip!! RVVH kon nu kijken naar de resultaten van de rest. Die waren goed want, Jodan Boys speelde 1-1 gelijk tegen Forum Sport en Fc Lisse ging met 3-2 op de Bongerd onderuit tegen Barendrecht 2.

Door de overwinning is RVVH de concurrentie naderbij gekomen. RVVH heeft 21 punten uit 22 wedstrijden, daarboven staat Jodan Boys met ook 21 punten uit 22 wedstrijden. Dan komt Fc Lisse met 23 punten uit 22 wedstrijden. Er is nog alles mogelijk als RVVH gundstige resultaten boekt.

Komende zaterdag speelt RVVH om 11:30 thuis tegen Noordwijk 2.

Opstelling RVVH 2:Levestone, van Dommelen, Resoort, Brito, C.Drenthe( 70 Capelle), Sprangemeijer, Cleef, Klein(63 Ruiz Camarena), Delgado, Eyongakpa, Hoekstra(46 Amaning Ampong).

RVVH 3:
RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 9 GOZ 2.

Gastspeler Jeffrey Sturrus opende na een klein half uur de score voor RVVH. Een minuut of vijf later stonden de gasten al weer op gelijke hoogte. Na een handsbal van RVVH scoorde GOZ vanaf de penaltystip de 1-1.

Met deze stand gingen beide teams de rust in.

In de 2e helft bleef het lange tijd in evenwicht. Pas in het laatste kwartier kon Sven Kloppenburg een voorzet van Unsal Altiok het laatste tikje het doel ingeven. 2-1.

RVVH was daarna niet in staat om de voorsprong te behouden, in zes minuten tijd gingen de boys met 2-3 onderuit.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11:30 een uitwedstrijd tegen Sv Charlois 2.

RVVH 4:
RVVH ging zaterdag op bezoek bij koploper DSVP 5.

De boys hielden lange tijd stand in Pijnacker, bij rust was er nog niet gescoord en stond de 0-0 nog altijd op het scorebord.

In de 2e helft werd RVVH nipt met 1-0 verslagen.

Keeper Serkan v/d Linden zorgde er met enkele fraaie reddingen voor dat het maar 1-0 bleef.

RVVH 6:
Zaterdag werd er een duel gespeeld tussen de nummer 4 en de nr 5, RVVH tegen NSVV 5.

Berry Hoogendoorn zette zijn team op een 1-0 voorsprong. Nog voor rust kwam RVVH wat ongelukkig op gelijke hoogte. Menno den Boef werkte de bal in eigen doel.

Na de pauze startte RVVH sterker. Door treffers van Lammert Verhoeven, Berry Hoogendoorn en Floris Lagerwerf wonnen de boys met 4-1.

Berry Hoogendoorn schoot raak in de kruising.

RVVH staat momenteel op een 4e plaats met 31 punten uit 15 wedstrijden. Nummer 2 ‘s Gravendeel 5 en nr 3 Goz 4 staan daarboven met 33 en 32 punten. Koploper Barendrecht 6 heeft 39 punten.

RVVH VR1:
De RVVH vrouwen hadden afgelopen zaterdag een goeie wedstrijd gespeeld tegen de nummer 2 Be-Quick’28 uit Zwolle. Door een 0-2 overwinning nam RVVH de 2e plek over van Be-Quick’28.

Nu kreeg RVVH bezoek van Fc Rijnvogels Vr1 uit Katwijk.

De vrouwen begonnen matig aan de wedstrijd, veel kansen werden niet benut. De gasten uit Katwijk slaagden daar wel in. Nog voor rust kwamen ze op een 0-1 voorsprong.

Na de pauze zette RVVH alles op de aanval om zo toch nog aan wat punten te komen.

Op het nippertje kon RVVH nog langszij komen, in de laatste speelminuut was het Danielle Noordermeer die de 1-1 tussen de palen werkte.

Koploper Jong Heerenveen won met 1-2 van Ter Leede Vr2. Viod speelde 2-2 gelijk tegen Stedoco Vr1.

RVVH staat nog op een 2e plek. Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Sc Klarenbeek Vr1. Heerenveen ontmoet op eigen veld VIOD.

RVVH VR2:
RVVH had zaterdag na 90 minuten nog drie punten in de knip, maar diep in blessuretijd moesten de vrouwen de punten delen met IJFC Vr1.

Op eigen terrein kwam RVVH in de 1e helft op een 0-1 achterstand tegen IJFC Vr1. Na ruim twintig minuten was het raak. RVVH wilde zo snel mogelijk de aansluitingstreffer maken, maar slaagde daar niet in. De vrouwen werden in het laatste kwartier wel wat sterker.

De ruststand was 0-1.

In de 2e helft kwam RVVH weer sterk uit de startblokken, al snel kon Sara Gonsalves RVVH weer langszij brengen. Na een handsbal mocht Sara uit een penalty de 1-1 scoren.

De tegenstander werd hierna onder druk gezet, en de kansen kwamen er. Het duurde lang voor RVVH de voorsprong weer te pakken had. In de 80e minuut werkte Ramona v/d Harst de bal tussen de palen. 2-1.

Arbiter Kooy had daarna even geen erg in de tijd, en liet geruime tijd doorspelen. Diep in blessuretijd ging de overwinning van RVVH verloren. Na ruim 96 minuten werkte IJFC na een uitbal de 2-2 van zo,n 20 meter afstand het doel in. 2-2. De deceptie was groot.

Hierna slaagde RVVH er niet meer in om de drie punten alsnog binnen te halen.

RVVH is bestolen van de overwinning!! Maar zo gaat dat vaak in de voetballerij.

RVVH VR3:
Het 3e vrouwenteam maakten er een doelpuntenfestijn van, toch wisten de vrouwen de wedstrijd niet te winnen.

Tegen Poortugaal/Oudemaas Vr1 stond RVVH bij rust met 3-1 achter. Sharella Hunt tekende voor de 2-1.

Na de pauze ging RVVH met 6-4 onderuit.

Doelpunten van RVVH kwamen van Nathalie Engel, Sharella Hunt en Shanice Pinas.

RVVH O19-1:
Na de 2-1 verliespartij vorige zaterdag tegen HVC’10 O19-1 moest RVVH zich nu weer zien te herpakken. De boys namen het zaterdag op tegen Cvv Zwervers O19-1.

De wedstrijd was nog maar net begonnen en de 1-0 voorsprong stond al op het scorebord. Na anderhalve minuut schoot Danny Haasdijk van afstand raak.

De voorsprong was voor korte duur, want enige minuten later kwam Zwervers op gelijke hoogte.

RVVH zette druk, en al snel viel de goal weer. Een simpel tikje van Francesco Messina kwam weer voor de voeten van Danny Haasdijk, die van zo,n 20 meter doeltreffend uithaalde. 2-1.

Halverwege de 1e helft ging Jair Louter alleen op pad, met een lange rush over de rechterkant kon hij de bal strak voorgeven op Gazar Dermendjan. De kopbal van Gazar ging net naast.

Na een klein half uur spelen opnieuw een aanval van Danny Haasdijk die meteen de trekker overhaalt. De Zwervers keeper kon de bal maar net over het doel werken.

In de 37e minuut had Gazar Dermendjan de 3-1 op de schoen, maar het schot ging net naast.

Met een 2-1 voorsprong gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft zorgden de Zwervers na 52 minuten al voor een verrassing. De 2-2 werd net over keeper Joris Blaak het doel in gewerkt.

RVVH kon daarna weer de leiding nemen, maar de keeper werkte een gevaarlijke bak van RVVH weg.

Na ruim een uur zette Gazar Dermendjan RVVH weer op een 3-2 voorsprong. De boys wonnen de wedstrijd met 4-2. Francesco Messina scoorde de 4-2.

RVVH staat nu weer op een 2e plaats met 13 punten uit 6 wedstrijden.

RVVH O17-1:
RVVH ging op bezoek bij Sportlust’46 O17-1.

De boys stonden bij rust met 1-1 gelijk. Levi Hoogendoorn scoorde voor RVVH.

Na de pauze werd het 2-2. Door een doelpunt van de tegenstander hield RVVH dan toch nog een punt over aan de wedstrijd.

RVVH staat op een 5e plaats met 26 punten uit 18 wedstrijden.

Komende zaterdag speelt RVVH thuis om 12 uur tegen VOC O17-1.

RVVH O15-1:
RVVH heeft zaterdag op eigen terrein weer een overwinning behaald.

Na een 1-1 ruststand tegen de nummer 5 VVOR O15-1 werd het een 3-1 zege voor de blauwwitte Brigade.

Doelpunten kwamen van Luuk Simonse en Sem Komduur. Max Douma scoorde uit een strafschop.

RVVH staat door de overwinning op een prima 4e plaats met 11 punten uit 6 wedstrijden.

Komende woensdagavond speelt RVVH om 19:00 uur thuis tegen Zwervers Cvv O15-1.

RVVH O13-1:
RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Spartaan’20 O13-4

Bij rust hadden de boys een 0-2 voorsprong opgebouwd door doelpunten van Jeshrun Hitijahubessij en Djimeiro Declercq.

Na rust kwam RVVH toch even in de problemen, want door twee strafschoppen was Spartaan’20 op gelijke hoogte gekomen.

Gelukkig was Marco Spijkerman de matchwinner, tien minuten voor tijd besliste hij de wedstrijd in een 2-3 zege.

RVVH O11-1:
De Kieboom formatie begon zaterdag te slap aan de wedstrijd. De boys kwamen op een 0-2 achterstand tegen Spartaan’20 O11-5.

Tegen de rust kreeg RVVH pas enkele kansjes.

In de rust werd de formatie toegesproken, en ging het ook beter. Al snel kwam er de aansluitingstreffer door Miquel Garcia Moreno.1-2.

De boys vergeten daarna te scoren en lieten Spartaan uitlopen naar een 1-3 voorsprong. RVVH bleef aanvallen en kwam toch nog terug naar 2-3 door weer een treffer van Miquel.2-3.

Helaas was de tijd tekort om er nog 3-3 van te maken.

RVVH O11-2:
RVVH heeft zich zaterdag goed terug geknokt na een 0-2 achterstand.

RVVH speelde tegen Zinkwegse Boys O11-1. De boys begonnen matig aan de wedstrijd, maar wisten nog voor rust de aansluitingstreffer te maken. Steijn v/d Waal zette zijn team op een 1-2 stand.

In de rust werden de puntjes op de i gezet en ging het de 2e helft beter.

De boys wonnen de wedstrijd met 3-2. Nick van Baarle scoorde de gelijkmaker, en Joel Hooghart maakte de winnende.

RVVH staat na de overwinning op een 3e plaats met 10 punten uit 4 wedstrijden.

RVVH O9-1:
RVVH speelde zaterdag tegen Barendrecht O9-1.

De boys maakten er een waar doelpuntenfestijn van. Na enkele nederlagen won RVVH weer eens met 6-4.

Het was in de 1e helft Myka Laan die een 0-1 achterstand wegwerkte en er 1-1 van maakte.

Bij rust stond het 3-3, en waren beide teams nog in evenwicht. Camron Meiland scoorde 2x voor rust. De 2-1 schoot hij via onderkant lat binnen.

Na de pauze moest RVVH na een 3-4 achterstand weer in de achtervolging. Jaell Hanenberg zorgde weer voor de gelijkmaker. Het team ging beter draaien en liep daarna uit naar een 6-4 zege.

Jaell Hanenberg en Marwan Mahmoud schoten de 5 en 6-4 binnen.

De drie punten zaten lekker in de knip!!

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06