Dagverslag van zaterdag 15 september 2018

Monsterscores bij RVVH 6, Vr1, O19-1, O11-1, O11-2.

Er werd zaterdag weer volop gescoord door de dagverslagteams in de laatste bekerwedstrijden voorafgaand aan de competitie. Enkele wedstrijden werden in de dubbele cijfers afgesloten.

RVVH 1:
De mannenhoofdmacht ging zaterdag voor de 2e keer in korte tijd op bezoek bij Sliedrecht. Waar het eerst om een oefenwedstrijd ging, werd er nu tegen elkaar gestreden voor de beker.

Beide teams waren met twee overwinningen al geplaats voor de knock-out wedstrijden. Sliedrecht dat met een beter doelgemiddelde bovenaan stond kon bij winst of gelijkspel als poule-winnaar eindigen, RVVH kon alleen bij winst poule-winnaar worden.

Danny Spelde was na enkele weken blessure weer fit, en nam zaterdag weer plaats in het doel. Verder was Gino Boers ook weer van de partij, de trots geworden vader begon in de basis.

RVVH moest na ruim een kwartier al aan de noodrem trekken bij een gevaarlijke situatie van Sliedrecht in de zestien. Arbiter J.Molenaar gaf Sliedrecht een strafschop, maar deze werd hoog over geschoten.

Na 37 minuten kon RVVH dan toch afstand nemen van de directe tegenstander. Siebren Hoekstra ging met een prima actie zijn tegenstander voorbij en maakte het daarna zelf keurig af. 0-1.

De boys namen de voorsprong mee de rust in.

In de 2e helft ging RVVH naarstig op jacht naar de 2e goal. Halverwege deel 2 probeerde Jesse Eggers van afstand de Sliedrecht keeper te verrassen, maar het schot werd tot corner verwerkt door de doelman.

Trainer Ronald Hulsbosch bracht nog enkele wissels in het veld, maar deze konden ook niet verder het verschil gaan maken.

Een kwartier voor tijd kwam Sliedrecht langszij en werd het 1-1.

In de slotfase moest keeper Danny Spelde met een prima redding de 2-1 voorkomen. De wedstrijd eindigde zo in een 1-1 gelijkspel. RVVH en Sliedrecht door naar de volgende bekerronde.

Nu mag RVVH zich gaan voorbereiden op de 1e competitiewedstrijd thuis tegen Die Haghe.

Opstelling RVVH 1: Spelde, Eggers, Resoort, Swart, Cleef(58 Capelle), Merencia, El Koubai, C.Drenthe, Boers(67 Diop), Hoekstra, Konemann(67 Rietveld).

RVVH 2:
RVVH speelde in de Lier tegen Lyra 2.

De boys begonnen goed aan de wedstrijd en kregen al binnen 4 minuten de kans om afstand te nemen van hun tegenstander. Een prima schot van Christiaan Sprangemeijer werd door de Lyra doelman goed gepakt.

Halverwege de 1e helft werd Kaj Voskamp aan het werk gezet door Francesco Messina, maar de inzet van Kaj werd voorlangs geschoten.

Na een half uur spelen had RVVH dan toch de voorsprong te pakken. Na een overtreding op Francesco Messina mocht Christiaan Sprangemeijer gaan aanleggen voor een geweldig schot, de 0-1 werd fraai in de kruising binnen geschoten.

Amper een minuut later zag keeper Tim Elkhuizen een gevaarlijke bal van Lyra in de kruising verdwijnen. 1-1.

In de 37e minuut mikte Kaj Voskamp een voorzet van Revlinho Sastrowitomo op de lat. Enkele minuten later was het wel raak! Noury Mulder nam in de zestien de bal meteen op de slof en schoot uit de draai de 1-2 binnen.

Na rust kon Lyra binnen 53 minuten weer langszij komen. Lyra profiteerde van een verdedigingsfout en zette de 2-2 op het scorebord.

RVVH nam hierna de wedstrijd in handen, maar had moeite met de afronding van de kansen. Mogelijkheden van Voskamp(op de lat), Mulder(naast) en Messina( hoog over) gingen allen verloren.

In de 69e minuut kon RVVH toch afstand nemen. Na een overstapje van Kaj Voskamp kon invaller Jochem Hoekstra de 2-3 binnen schieten.

Lyra kreeg hierna nog een kans om op gelijke hoogte te komen, toen arbiter S. Isri na een handsbal van Claudio van Halem een strafschop toekende aan Lyra. Keeper Tim Elkhuizen stopte deze uitstekend.

RVVH sloot de wedstrijd 2-3 winnend af. De boys zijn nu groepswinnaar in de bekerpoule, en zijn nu geplaatst voor de volgende ronde.

Aanstaande zaterdag start RVVH aan de competitie met een thuiswedstrijd om 11:00 uur tegen Ter Leede 2.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, Lioe Anjie, van Halem, van Dam, Lopes, Krens, Sprangemeijer, Mulder, Messina(65 Hoekstra), Voskamp, Sastrowitomo(78 Louter).

RVVH 3:
RVVH nam in de laatste bekerwedstrijd op tegen DCV 3.

Beide teams kwamen in de 1e helft niet tot scoren, wel was er nog een kopkans voor Kevin van Heek, maar deze verzuimde het karwei af te maken.

Pas laat in de 2e helft viel er de bevrijdende treffer! Met een mooie stiftbal werkte Kevin de Graaf de 0-1 voorsprong tussen de palen.

Kort hierna stuurde Boudewijn van Noppen Kevin van Heek met een steekpass op pad, die kon daarna in een 1 op 1 situatie met de keeper de klus klaren. 0-2.

RVVH is door een beter doelgemiddelde dan Barendrecht 3 als eerste geeindigt in de poule, dus ook geplaatst voor de volgende ronde.

Komende zaterdag start RVVH aan de competitie. De boys spelen om 12:00 uur in Klaaswaal tegen SSS 2.

Opstelling RVVH 3: Korteweg, Hennep(58 Swarttouw), Korpershoek(66 de Graaf), v/d Graaf, Arbouw, Kloppenburg, de Ruiter, van Noppen, van Heek, El Aroussi(46 Mars), Maliepaard.

RVVH 4:
RVVH speelde zaterdag tegen Zwarte Pijl 2.

Na een slap begin van RVVH kwamen de boys op een 0-3 achterstand. Toch wist RVVH nog voor de pauze zich terug te knokken naar een 3-3 gelijkspel. Ton Kreling(2x) en Paul v/d Kooij maakten de treffers.

In de 2e helft ging het spel over en weer, en werd er door beide teams vaak gescoord. De wedstrijd eindigde in een 6-6 gelijkspel. Paul v/d Kooij(2x) en Damian Mars schoten raak voor RVVH.

RVVH is in de bekerpoule als 3e geeindigd. Aanstaande zaterdag start RVVH om 12 uur thuis aan de competitie met een wedstrijd tegen BZC/Zuiderpark 2.

RVVH 5:
RVVH speelde voor de beker tegen Den Bommel 2.

In de 1e helft kon keeper Ian de Jager de 1-0 achterstand niet voorkomen. Maar later in de wedstrijd hield hij met prima reddingen zijn team op de been.

Na de gelijkmaker van Dylan Ho a Hing zorgde Jeffrey Stolk nog voor rust voor de 1-2 voorsprong.

In de 2e helft liepen de boys uit naar een 1-4 overwinning door goals van Bruce Snoek en Kelvin Wittekoek.

RVVH is door naar de volgende ronde! Met 9 punten uit 3 wedstrijd zijn ze poulewinnaar geworden.

Komende zaterdag speelt RVVH om 16:00 uur uit tegen SVS 5 voor de competitie.

RVVH 6:
RVVH speelde thuis tegen Nieuwerkerk voor de beker.

De boys hadden weinig moeite met hun tegenstander, want al in de 1e helft werd een ruime 5-0 voorsprong opgebouwd door goals van Lammert Verhoeven(2x), Quensley Blansjaar, Patrick van Es en Menno den Boef.

Na de pauze ging RVVH gestaag door met scoren. Nadat Quensley Blansjaar de 6-0 binnen geschoten had, was het Nick van Breugel die er van zo,n 30 meter afstand er 7-0 van maakte.

Door doelpunten van Floris Lagerwerf en Quensley Blansjaar won RVVH de wedstrijd met 9-1.

RVVH is als poulewinnaar doorgedrongen naar de volgende bekerronde. Aanstaande zaterdag gaat voor RVVH de competitie weer van start. De boys beginnen op eigen terrein om 12 uur met een wedstrijd tegen Barendrecht 18.

RVVH Vr1:
De RVVH vrouwen begonnen zaterdag aan hun 3e en laatste bekerwedstrijd in de poulefase. De degens werden gekruist met Lyra Vr1 in de Lier.

RVVH was van meet af aan de betere partij, de vrouwen gaven de Lyra vrouwen geen ruimte om gevaarlijk te worden. Al vroeg stonden Vivian Verheijen en Chanel Zimmerman aan de basis van een 0-2 voorsprong.

Eerst was het Chanel Zimmerman die uit een assist van Vivian Verheijen de 0-1 score opende. Daarna zette Vivian Verheijen zelf RVVH op 0-2.

Door een doelpunt van Fu-Sang Pott en een eigen doelpunt van Lyra ging RVVH met een riante 0-4 voorsprong de rust in.

Na de pauze kende RVVH geen genade voor Lyra, de vrouwen wonnen de wedstrijd met 0-9. Fu-Sang Pott(2x), Celine Bruens, Vivian Verheijen en Nadine Kooij waren goed voor de doelpunten.

Voorafgaand aan de competitie heeft RVVH zo nog een aardige opsteker binnen. RVVH is met 3 overwinningen poulewinnaar geworden en door naar de volgende ronde.

Komende zaterdag start RVVH om 13:00 uur in Zeist aan de competitie. De vrouwen spelen daar tegen Saestum Vr1.

RVVH Combi Vr1/Vr2:
Een combi vrouwenteam oefende deze week tegen RKDEO Vr1. De wedstrijd werd met 5-2 gewonnen.

Voor RVVH scoorde Wendy Mulder en Jennifer Bakker 2x. Despina scoorde 1x.

RVVH Vr2:
Het team van trainer Patrick v/d Veen heeft zaterdag helaas geen vuist kunnen maken in de laatste bekerwedstrijd. De vrouwen moesten het opnemen tegen de kampioen van de Topklasse Ter Leede Vr1.

In de 1e helft keken de vrouwen al tegen een 0-4 achterstand aan. Na de pauze ging de wedstrijd met 0-7 verloren.

RVVH gaat zich zaterdag richten op de competitie. Om 15:15 spelen de vrouwen in Zeist tegen Saestum Vr2.

RVVH O19-1:
RVVH liet zaterdag geen spaan heel van hun tegenstander. Na een 4-1 ruststand werd er met 12-1 gewonnen voor de beker. De boys speelden tegen Capelle O19-2.

Twan v/d Weele opende de score voor RVVH, daarna zette Tunay Akin er 2 en 3-1 van.

Danny Haasdijk zorgde voor de 4-1 ruststand.

In de 2e helft scoorden Juandro Souisa, Laurens de Witte(2x), Levi Hoogendoorn(2x) en Wahdi Hatoeina.

Het slotoffencief was van Danny Haasdijk. Hij scoorde de 11 en 12-1.

RVVH is met 3 bekeroverwinningen ook door naar de volgende ronde van de beker. Aanstaande zaterdag start RVVH aan de competitie, de boys spelen om 13:15 in Maasluis tegen Excelsior Maasluis O19-2.

RVVH O17-1:
RVVH speelde zaterdag om half drie op eigen terrein tegen Hellevoetsluis O17-1.

Sem Komduur kon in de 1e helft RVVH na een 0-1 achterstand weer op gelijke hoogte brengen. Na de pauze zakte RVVH in en ging de wedstrijd met 1-6 verloren.

Komende zaterdag gaat RVVH beginnen aan de competitie, de boys spelen om 12 uur thuis tegen Nieuwenhoorn O17-1.

RVVH O15-1:
RVVH ging voor de beker op bezoek bij Hellevoetsluis O15-1.

In de 1e helft opende Jevano Gulpen de score voor de blauwwitte brigade. Na de pauze kwam Hellevoetsluis nog wel op gelijke hoogte, maar maakte Jevano Gulpen het verschil.

De wedstrijd werd met 1-2 gewonnen.

RVVH start zaterdag aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Fc Binnenmaas O15-1. Aanvang wedstrijd is 10:00 uur.

RVVH O13-1:
RVVH moest het zaterdag gaan opnemen tegen Barendrecht O13-1.

In de 1e helft zorgde Emin Latakwal voor de 0-1 voorsprong. Na rust zette Barendrecht de achtervolging in, en won de wedstrijd met 2-1.

Zaterdag begint RVVH aan de competitie met een uitwedstrijd tegen Excelsior R O13-1.

RVVH O11-1:
RVVH speelde hun laatste bekerwedstrijd tegen Woerden O11-1.

Met de rust had RVVH de overwinning al binnen, want de boys stonden al op een 2-12 voorsprong.

In de 2e helft ging RVVH door met scoren en werd de wedstrijd met 2-19 gewonnen. Brian Opmeer opende de score namens de blauwwitte brigade. Tim Bout had weer een groot aandeel in de score, hij schoot maar liefst 7x raak.

Djenoah Duarte, Sem Keur en Chyrano van Zomeren schoten allen 3x raak. Maliek Wessel scoorde 1x. Woerden scoorde 1x in eigen doel.

RVVH is 2e geworden in de bekerpoule met 6 punten uit 3 wedstrijden.

RVVH start zaterdag om 10 uur in Klaaswaal aan de competitie, de boys spelen daar tegen SSS O11-1.

RVVH O11-2:
RVVH speelde zaterdag tegen Barendrecht O11-4.

De doelpuntenmachine kwam langszaam op gang tegen de Bongerd-bewoners, toch werd er een 2-0 voorsprong bereikt door doelpunten van Remigio L’Acosta.

In de 2e helft werd er beter gevoetbald en kwam er al snel een 5-0 op het scorebord te staan door 3 goals van Justin Lam.

Daarna was de tegenstander machteloos en werd de wedstrijd met 11-0 gewonnen. Jahnay Akkermans, Camron Meiland(2x), Jayden Sewnundun(2x) en Remigio L’Acosta waren de overige doelpuntenmakers.

RVVH is 2e geworden in de bekerpoule. Komende zaterdag speelt RVVH voor de competitie tegen Capelle O11-2.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.