Selecteer een pagina

Vrouwenteam pakt de drie punten/ Eerste competitie-overwinning voor Vrouwen 3.

De mannenhoofdmacht van RVVH ging zaterdag naar Katwijk, daar moest het team de degens gaan kruisen met de Fc Rijnvogels. Een duel met twee teams uit de kelder van de Hoofdklasse A.

Zowel Fc Rijnvogels als RVVH hebben beiden 8 punten uit 10 wedstrijden en staan op een 14e en 15e plek gevolgd door hekkensluiter Argon met 6 punten uit 10 wedstrijden.

Voor RVVH is het zaak dat er gewonnen word, en dat er afstand genomen word van de naaste concurrenten. Het verschil onderling is niet groot, maar drie punten zijn toch altijd weer meegenomen.

Op een koud en winderig Sportpark startte RVVH redelijk aan de wedstrijd. De boys combineerden goed, maar bij balbezit werd de bal ook vaak weer snel ingeleverd. Een 1e poging was er voor Guytano Dos Santos, die keeper Wesley de Ruiter wat ver voor zijn doel zag staan. Een verre boogbal ging uiteindelijk net over het doel verloren.

Een minuut of vijf later werd een vrije trap van Sanzio Dieterich teruggelegd op Jessie Proost, een strak schot ging maar net naast.

In het slot van de 1e helft kon Sanzio Dieterich de wedstrijd nog openbreken met een beste kans. Guytano Dos Santos stuurde de rappe aanvaller op pad met een prima steekbal, Sanzio speelde de bal te ver voor zich uit zodat deze kans verloren ging.

Met een nul-nul stand zochten beide teams de kleedkamer op voor rust.

In de 2e helft moest keeper Danny Spelde al vroeg redding brengen bij een 1 op 1 situatie met Romano v/d Stoep. Gelukkig nam Danny de juiste beslissing. Het bleef 0-0.

RVVH kon hierna weinig gevaar stichten bij de RIJNvogels defensie. Trainer Giovanni Franken zette 2 verse krachten in om zo toch nog de 3 punten in de wacht te slepen.

De Rijnvogels werden wel iets gevaarlijker, maar echte uitgespeelde kansen kwamen er nauwelijks. In de 77e minuut zat er wel een engeltje op het doel van Danny Spelde, toen Kevin Wijmer een bal op de lat kopte.

In de naderende slotfase maakten beide teams nog kans op de overwinning. Eerst was het invaller van Duijn voor Rijnvogels die een schietkans verloren zag gaan. Daarna aan RVVH zijde kon Diego Rietveld nog de trekker over halen, maar zijn pegel ging maar net langs de kruising.

Niet veel later blies arbiter B.van Rijsbergen de wedstrijd naar het einde. Een punt kon RVVH meenemen naar de Sportlaan in Ridderkerk. Hekkensluiter Argon pakte zaterdag geen punten tegen Ter Leede, de Mijdrechters verloren in Sassenheim met 3-1.

Ondanks het gelijke spel zijn beide teams 1 punt uitgelopen op Argon. RVVH moet zaterdag de borst gaan nat maken, dan komt koploper Noordwijk op bezoek aan de Sportlaan.

Opstelling RVVH: Spelde, Swart, Yekhlef, Rodriquez de Pina, Kloppert, Proost, Dos Santos, Merencia, Eyongakpa(59 Rietveld), de Jesus, Dieterich(59 Kammermans).

RVVH 2:
De reserves van RVVH speelden iets verder in Katwijk op Sportpark de Krom tegen Katwijk 2.

RVVH heeft de punten hard nodig. De boys hebben in 7 wedstrijden 4 punten behaald en zetelen momenteel op een 13e plek. De tegenstander Katwijk staat op een 4e plaats met 13 punten uit 7 wedstrijden.

In de 1e helft speelde RVVH prima, en kwam Katwijk nauwelijks aan voetballen toe. De boys konden zich goed staande houden tegen de Kattukers. Vlak voor rust nam RVVH de leiding na een voorzet van Jochem Hoekstra. Een Katwijk verdediger kopte de bal hard langs zijn eigen keeper heen het doel in. Ackeo Liefden lag op de loer om te scoren, maar de bal was al in het doel verdwenen. 0-1.

Met een terechte 0-1 voorsprong ging RVVH de rust in.

Na de pauze eenzelfde spelbeeld als voor rust. In de 62e minuut ging arbiter L v/d Velden de hoofdrol op zich nemen in de wedstrijd. Een Katwijk speler liet zich vallen in de zestien en de leidsman trapte in het opgevoerde toneelstukje en gaf de thuisploeg een penalty. Keeper Tim Elkhuizen raakte de bal nog wel, maar kon de treffer niet meer voorkomen. 1-1.

Een kwartier voor tijd speelde v/d Velden weer een rol. Een buitenspelsituatie werd door de leidsman weggewuift, en Katwijk kon de leiding nemen. 2-1.

Met wat omzettingen werd kwam Katwijk nog onder druk te staan in de slotfase. Pogingen van Cerezo Drenthe, Ackeo Liefden en Gulba Junior gingen verloren.

RVVH voelde zich bestolen na afloop! Maar zo gaat dat vaak in de voetballerij.Toch verdienden de boys een compliment voor hun getoonde inzet.

Komende zaterdag speelt RVVH om 11:00 uur weer thuis aan de Sportlaan tegen Fc Rijnvogels 2.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, Brito, van Halem, Capelle, Resoort, Drenthe, Mosmans, van Dam, Sprangemeijer(78 T v Dommelen), Liefden, Hoekstra ( 70 Junior Vasconcelos Delgado).

RVVH 3:
RVVH kreeg op eigen terrein bezoek van de nummer 8 Charlois sv 2.

De boys gingen met 0-3 onderuit tegen de gasten.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:30 een uitwedstrijd tegen koploper Velo 2.

RVVH 6:
RVVH speelde zaterdag thuis tegen de nummer 11 Smitshoek.

De boys kwamen in de 1e helft op een 2-1 voorsprong door 2 goals van Topscoorder Roy de Lepper.

Na de pauze kwam RVVH tegen 10 man te staan. Ze slaagden er niet in om de overwinning over de streep te trekken
Smitshoek scoorde nog 1x en was tevreden met een punt.

RVVH schaamt zich, en zag de concurrentie uitlopen. Koploper Gravendeel won met 0-5 van NTVV, en GOZ won met 3-7 van SNS 2.

Komende zaterdag speelt RVVH om 14:30 een uitwedstrijd tegen Fc Binnenmaas 8.

RVVH Vr1:
De RVVH Vrouwen speelden na 2 uitwedstrijden eindelijk weer eens thuis. Zaterdag kwam het Gelderse Sc Klarenbeek op bezoek.

Sc Klarenbeek bezet op dit moment een 7e plek, en heeft 9 punten behaald in 7 wedstrijden. RVVH staat daar net onder met 2 punten minder.

RVVH toonde aan van meet af aan de meerdere te zijn, en liet dat merken ook. Na 4 minuten al deed zich de 1e kans voor aan RVVH zijde. De afronding ontbrak nog aan scherpte.

Even later moest Klarenbeek ingrijpen bij een gevaarlijke actie van RVVH. Een strafschop werd vervolgens benut door Manuela Grootenboer. 1-0.

Nog voor het half uur had RVVH de score verhoogd naar 3-0. Een doelpunt van Stephanie Valk en een toevalstreffer van Ramona v/d Harst gingen hieraan vooraf.

RVVH oefende goed druk uit op de Gelderse verdediging, dit resulteerde al vlot voor de 4-0 voorsprong. Lady of the Match Nikki de Roest stuurde met een prachtige volley de bal in de touwen.

Met deze ruime voorsprong ging RVVH met een goed gevoel de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft ging RVVH met hetzelfde spel verder. Kansen kwamen er nog, maar werden niet verzilverd.
Klarenbeek kon in het slotoffensief geen vuist meer maken tegen de Blauwwitte brigade.

De 3 punten zaten in de knip! RVVH steeg door de overwinning 2 plaatsen, en bezetten nu een keurige 6e plek.
Komende zaterdag speelt RVVH om 15:00 uur een uitwedstrijd tegen Reiger Boys Vr1.

Opstelling RVVH Vr1: Snel, Dijkstra, v/d Heerik(Noordermeer), van Rijsbergen, Bruens, v/d Harst, de Roest, Pott, Valk(van Harlingen), Grootenboer(Schot), Star.

RVVH Vr2:
RVVH ontmoette zaterdag de vrouwen van Be-Quick’28 uit Zwolle.

De vrouwen kenden een fel begin met goede mogelijkheden, toch kregen ze steeds minder grip op de wedstrijd.

Tegen de verhouding in kwam RVVH op een 0-1 achterstand, die door de vrouwen niet omgebogen kon worden. Met deze geringe achterstand gingen de vrouwen richting kleedkamer voor de rust.

Na de pauze werd de score uitgebreid door de gasten, en kon RVVH de achtervolging gaan inzetten.

Wat kleine kansjes kwamen er eerst, maar daarna was het wel prijs! Een vrije trap op de rand van de zestien werd correct genomen door de lady of the Match Sara Goncalves. De aansluitingtreffer was er! En nu op naar de 2-2!

In de slotfase van de wedstrijd werd Rhiannon van Kan weer op grove wijze onderuitgehaald door haar tegenstandster. Arbiter R. Venis lag de bal op de stip, en de penalty werd benut door Sara Gonsalves. 2-2.

RVVH knokte voor wat ze waard waren, en pikten zo verdienstelijk nog een punt! De vrouwen staan op een 9e plek met 7 punten uit 8 wedstrijden.

RVVH Vr3:
RVVH heeft zaterdag afstand gedaan van de onderste plaats. De vrouwen speelden tegen het puntloze Spijkenisse.

Een 1-0 achterstand in de 1e helft moest worden weggewerkt.

De aansluitingstreffer werd gescoord door Shanice Pinas. Hierna zorgde Nathalie Engel voor de 1-2 voorsprong.

Spijkenisse kwam nog wel op gelijke hoogte, maar daarna was het toch RVVH die er met de 2-3 overwinning vandoor ging.
Shanice Pinas scoorde de winnende treffer.

RVVH staat nu 1 plaatsje hoger en is van de onderste plek af.

RVVH O19-1:
RVVH kreeg bezoek van de nummer laatst NSVV O19-2.

De Numansdorpers staan onderaan met 0 punten uit 6 wedstrijden. RVVH daarentegen bezet nu een 3e plaats met 14 punten uit 7 wedstrijden.

Een machtig RVVH begon al na 13 minuten aan een vrije trap die genomen werd door Gazar Dermendjan. Met veel moeite kon de NSVV keeper de bal met de vingertoppen over zijn doel weg werken.

Even later was weer Gazar goed op weg. Tussendoor liet hij alle NSVVers achter zich, maar in de 1 op 1 situatie met de keeper stuitte hij op de doelman en was kans 2 ook bekeken.

Na een half uur werd de wedstrijd eindelijk opengebroken door RVVH. Een prachtige voorzet van Francesco Messina kon keurig binnen gekopt worden door goalgetter Danny Haasdijk.1-0.

Vijf minuten later was het weer raak! Weer was het Danny Haasdijk die de bal goed controleerde en meteen het doel in jaagde. 2-0.

In de slotminuten van de 1e helft liet Francesco Messina ook zijn kwaliteiten zien, een hard schot was goed voor de 3-0. In blessuretijd kopte Francesco een bal nog op de paal, en ging de 4-0 verloren.

Met een keurige voorsprong gingen de boys op naar de thee.

Na de pauze kende RVVH geen genade, en werd NSVV verder afgeslacht. Direct na de start ging Gazar Dermendjan op oorlogspad, hij zocht de zestien op . NSVV moest ingrijpen en een vrije trap volgde. De harde vrije trap van Ryan van Dongen kreeg de NSVV keeper niet onder controle. Francesco Messina profiteerde meteen van de misstap en zette RVVH op een 4-0 voorsprong.

Tien minuten later speelde Gazar Dermendjan weer een hoofdrol. Weer moest de rappe aanvaller gestopt worden, nu binnen de zestien. Dus RVVH kreeg een strafschop die verzilverd werd door Gazar. 5-0.

Even later stuurde Gazar Francesco Messina op pad met een steekbal tussendoor. Francesco rondde zijn kans goed af.6-0.
Het werd een waar doelpuntenfestijn want, meteen hierna kreeg de NSVV keeper al weer de 7-0 om zijn oren van Gazar Dermendjan.

Het prijsschieten ging nog even door! Na 75 minuten stond RVVH inmiddels op een 9-0 voorsprong door goals van Danny Haasdijk en Damian Mars.

Iedereen wachtte op de nummer 10. Dat duurde niet lang, want even later schoot Danny Haasdijk de 10-0 hard binnen.

De koek was nog niet op! Na 90 minuten stond er een 12-0 uitslag op het scorebord. Danny Haasdijk en Gazar Dermendjan prikten nogmaals raak.

De grote man bij RVVH was Danny Haasdijk die maar liefst 5x raak schoot voor zijn team. Gazar Dermendjan en Francesco Messina waren 3x trefzeker. Een ruime overwinning voor RVVH heeft de boys op een 2e plek gebracht net boven Feijenoord dat ook won, maar het doelgemiddelde is iets minder van de Rotterdammers.

Koploper Cvv Zwervers O19-1 gaan nog altijd aan kop met 7 punten voorsprong op RVVH.

Basisopstelling RVVH O19-1: Joris Blaak, Jair Louter, Michael Pang, Thomas van Prooijen, Mark Resoort, Kevin de Graaff, Ryan van Dongen, Boudewijn van Noppen, Francesco Messina, Gazar Dermendjan, Danny Haasdijk.

RVVH O17-1:
RVVH speelde een uitwedstrijd tegen de nummer 10 VOC O17-1.

Op een winderig sportpark kwamen beide teams kwamen niet tot scoren, en moesten de punten delen.

Komende zaterdag komt de nummer 3 Xerxes DZB O17-1 op bezoek.

RVVH O15-1:
RVVH ging zaterdag nipt onderuit.

De boys verloren op eigen terrein met 0-1 van Binnenmaas O15-1.

RVVH staat nu op een 6e plek met 13 punten uit 7 wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Feijenoord O15.

RVVH O13-1:
Koploper RVVH ging op bezoek bij de nummer 4 Binnenmaas O13-1.

In de 1e helft liep RVVH uit naar een 0-2 voorsprong door 2 doelpunten van Jervano Gulpen.

Na de pauze werd de klus geklaard, en wonnen de boys met 0-5. Djimeiro Declercq scoorde 3x.

RVVH O11-1:
Zaterdag ging de Kieboom Formatie op bezoek bij Feijenoord O11-2.

De wedstrijd startte gelijkopgaand met enkele kansen over en weer. Er werd hard gewerkt en veel inzet getoond. Toch kwam RVVH voor rust op achterstand.

Na de rust ging men voor de winst spelen. De gelijkmaker kwam na goed samenspel tussen Miquel Garcia Moreno en Ayani Silva Duarte. Ayani speelde zich slim vrij en scoorde.1-1.

Helaas uit een counter was het toch Feijenoord dat de leiding nam.2-1.
RVVH probeerde nog op gelijke hoogte te komen, maar het vizier stond niet meer op scherp.

Het team staat nu op een 8e plaats met 10 punten uit 8 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH thuis om 8:30 uur tegen Alexandria ’66 O11-2.

RVVH O11-2:
De nummer 3 RVVH ging zaterdag met forse cijfers onderuit. De boys verloren van de nummer 6 Coal O11-2 met 7-0.

Het fysiek sterke Coal had al voor rust een 3-0 voorsprong opgebouwd.

Na rust werd nog alles gegeven, maar het lukte niet meer de wedstrijd te kantelen.

RVVH O9-1:
RVVH doet het prima voor de competitie, de boys wonnen zaterdag opnieuw.

Tegen Smitshoek O9-2 bouwde RVVH al een 2-3 voorsprong op tot aan de rust. Luc Koedood(2x) en Remigio L’Acosta wisten het net te vinden.

Na de pauze werd er met 2-7 gewonnen. Remigio L’Acosta en keeper Sun Huizer brachten RVVH op een 2-5 voorsprong.

Myka Laan zorgde met 2 doelpunten voor het eindresultaat.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis tegen Feijenoord O9-2.

Tot zaterdag maar weer!!

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06