Selecteer een pagina

RVVH 5 dendert maar door! Winst voor Vrouwen 1 en 2!

RVVH is begonnen aan de laatste sessie competitiewedstrijden voor de winterstop. Nog drie wedstrijden zijn er te spelen; Smitshoek uit, AFC thuis en Gravezande thuis. Drie maal winnen zou RVVH weer op een veilige plaats kunnen brengen.

Zaterdag ging RVVH op bezoek bij Smitshoek. Met dezelfde elf spelers als tegen Noordwijk moest het team van Trainer Giovanni Franken op het ijskoude Sportpark de degens kruisen tegen de elf gastheren van Smitshoek.

Na het startsein van arbiter B.J.Fikkert kon RVVH al vlot de leiding nemen. Een razende Mauro Kloppert liep op stoom door aan de rechterkant om vervolgens zijn voorwaartse Sanzio Dieterich te bereiken. Met een subtiel hakballetje tikte hij vervolgens de bal uitstekend in het doel van keeper Robin Boot.0-1.

RVVH had nog een lange tijd te gaan om zeker te zijn van de drie punten. De bibberende toeschouwers kregen het maar niet warm tijdens de wedstrijd, want echt bijster veel spanning zat er niet in. Enkele pogingen van de thuisploeg liepen op niets uit.

In de slotfase van de 1e helft kon RVVH de 0-2 op het scorebord brengen, maar het ging toch weer mis. Eerst haalde Papito Merencia de trekker, zijn schot ging net naast. Daarna kreeg Diego Rietveld toch wel de grootste kans om doeltreffend uit te halen. Voor het open doel van Robin Boot werkte Diego de bal toch naast het doel.

Zo bleef het bij een magere 0-1 voorsprong.

In de 2e helft ging RVVH naarstig op jacht naar de 0-2. Toch was het Smitshoek dat de wedstrijd weer een evenwicht bracht. Halverwege deel 2 was het Jordy Dekker die Smitshoek op 1-1 bracht.

RVVH had Djim Kammermans nog ingezet om in de laatste 20 minuten nog iets te forceren, dit bracht wel wat meer dreiging maar een treffer bleef nog altijd uit.

Even later was Sanzio Dieterich nog goed op weg naar de goal, maar zijn poging ging het zijnet in.

Kort hierna probeerde Tarek Yekhlef het ook nog met een goed schot uit de draai geschoten. Zo moest RVVH na 90 minuten genoegen nemen met een schamel puntje. De toeschouwers zochten heel snel de warmte op.

Aanstaande zaterdag komt AFC op bezoek aan de Sportlaan. De gasten wonnen zaterdag met 2-1 van Argon.

Opstelling RVVH: Spelde, Yekhlef, Rodriquez de Pina, Swart, Kloppert, Proost, Dos Santos, Merencia, de Jesus(71 Kammermans), Rietveld, Dieterich.

RVVH 2:
Hekkensluiter RVVH speelde zaterdag al weer hun 10e competitiewedstrijd. De boys gingen al op de vroege zaterdagmorgen op bezoek bij de nummer 10 Noordwijk 2.

RVVH heeft slechts 4 punten behaald in 9 wedstrijden. Nog altijd is het moeilijk om telkens een overwinning binnen te halen.

In Noordwijk ging er weer van alles mis! Er was geen inzet en verantwoordelijkheid was er ook niet. Al in de 1e helft kwamen de boys met 4-0 achter.

Na de pauze liet Noordwijk geen spaan heel van RVVH. Noordwijk won overtuigend met 9-1.

Invaller Agbor Eyongakpa scoorde de enigste goal voor de Blauwwitte brigade.

Komende zaterdag moet RVVH het op eigen terrein om 11 uur opnemen tegen Forum Sport 2.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, van Dommelen(67 de Ruiter), van Halem, Capelle, Drenthe(52 Brito), van Dun, van Dam, Liefden, Ruiz Camarena, Fortes(60 Eyongakpa), Junior Vaconcelos Delgado.

RVVH 4:
RVVH ging zaterdag op bezoek bij hekkensluiter ZwerversIJvv 3.

In de 1e helft nam RVVH al de leiding door een doelpunt van Dylan Ho a Hing. Met een 0-1 voorsprong gingen de boys de rust in.

Na rust zegevierde RVVH met 1-2 over de Zwervers. Delano Tito scoorde eindelijk weer eens voor zijn team.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 3 thuis tegen Xerxes DZB 5.

RVVH 5:
Koploper RVVH speelde net als het 1e ook tegen Smitshoek. Om 3uur werd er het startsein gegeven door scheidsrechter S. Aynaci. Nummer 4 Smitshoek 6 was de tegenstander.

RVVH was in de 1e helft niet bij de les, en werd op alle fronten afgetroeft. Bij een 3-0 achterstand zochten de boys de kleedkamer op voor wat warmte, en voor de rust.

In de 2e helft verscheen er een heel ander RVVH op het veld. De koppies gingen omhoog en werd gestreden voor elke meter.

Halverwege deel 2 kregen de boys loon naar werken! De 3-0 achterstand was recht getrokken door RVVH, het stond nu 3-3. Alles was nog mogelijk!

RVVH ging stug door en won de wedstrijd met 6-3. Jeffrey Sturrus had met een glaszuivere hatrick een groot aandeel in de score.

Spits Paul v/d Kooij trof 2x het doel, Wesley Arbouw scoorde 1x.

Marlo Bruma maakte in de 1e helft verdienstelijk zijn rentree na enkele weken afwezigheid.

De boys hebben inmiddels 9 keer gewonnen en 27 punten behaald. De teller staat nu op 55 doelpunten voor en 27 tegen. Paul v/d Kooij nam er al 25 voor zijn rekening.

RVVH 6:
Zaterdag streden de nummer 4 en de nummer 3 tegen elkaar. RVVH ontving op hun eigen Sportpark Barendrecht 16.

De boys kwamen in de 1e helft op een 0-1 achterstand.

Na de pauze ging keeper Vincent Blaak 2x de fout in, en werd het 0-3.
Patrick van Es scoorde nog wel de 1-3, maar verder dan dit kwamen de boys niet.

RVVH staat nog altijd op een 4e plaats met 3 punten achterstand op koploper Gravendeel.

RVVH Vr1:
De RVVH Vrouwenformatie is met een goeie reeks bezig, 3 winstpartijen op rij brachten de vrouwen al op een keurige 4e plaats van de ranglijst. Dertien punten waren er al binnen gesleept in 8 wedstrijden.

Zaterdag kregen de vrouwen bezoek uit Sassenheim. De nummer 7 Ter Leede Vr2 moest het gaan opnemen tegen RVVH.

Trainer Nasser Abdalla had uit zijn brede selectie weer een sterk team samengesteld.

RVVH kwam al na 18 minuten op een 1-0 voorsprong in een eenzijdige wedstrijd, Danielle Noordermeer schoot hard raak. Een ruim kwartier later was Alyssa Dijkstra goed voor de 2-0. Uit een cornerbal scoorde ze met een kopbal.

De ruststand bleef dan ook 2-0.

In de 2e helft trachtte Ter Leede iets terug te doen, maar dit was voor korte duur. Binnen 53 minuten werd de 15 jarige Ter Leede keepster al weer verslagen door Danielle Noordermeer. Een strak afstandsschot was goed voor de 3-0.

Vlak voor tijd zorgde Fu-Sang Pott voor de defintieve 4-0 eindstand.

RVVH staat door de winst nog op de 4e plek. Koploper Heerenveen gaat aan de leiding met 23 punten uit 9 wedstrijden. RVVH heeft 16 punten uit 9 wedstrijden.

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij de koploper. Aanvang half 3 .

Opstelling RVVH Vr1: Snel, Dijkstra, Noordermeer, v/d Heerik, van Rijsbergen(Gulden), v/d Harst(Scherpenzeel), de Roest, Oliveira(Pott), Grootenboer, van Harlingen, Star.

RVVH Vr2:
Het reserve Vrouwenteam kreeg zaterdag Sporting’70 Vr1 op bezoek.

Een spannende wedstrijd werd al in de 1e minuut beslist door RVVH. Sharella Hunt bediende Celine Schot uitstekend. Van zo,n 20 meter afstand schoot Celine de bal over de keepster heen.

Kansen over en weer leverden niets meer op. De drie punten bleven nu eindelijk in Ridderkerk!

RVVH staat nu op een 8e plaats met 11 punten uit 10 wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH uit tegen Sc’t’Gooi Vr1.

RVVH Vr3:
Het lukte zaterdag niet om de punten binnen te halen voor het 3e Vrouwenteam. De vrouwen gingen op bezoek bij de nummer 7 Flakkee Vr1.

Na een 2-0 achterstand bij rust werd het uiteindelijk een 5-0 nederlaag voor de vrouwen.

RVVH houd nog altijd de Spijkenisse Vrouwen onder zich, zij staan met 0 punten nog altijd op een onderste plek.

Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om 10 uur thuis tegen GHVV’13 Vr1 uit Geervliet.

RVVH O19-1:
RVVH speelde zaterdag thuis tegen de nummer 5 CKC O19-1.

De boys namen al vroeg de leiding door een doelpunt van Gazar Dermendjan.1-0.
Na ruim een half uur spelen stond Gazar al weer oog in oog met de CKC keeper, toen Ryan van Dongen hem met een knappe steekbal op pad stuurde. Helaas ging de bal naast.

Even later sloop Gazar tussen enkele spelers uit naar het doel van CKC, maar weer zat het de aanvaller niet mee. Een meter voor de goal werkte Gazar de bal toch over het doel van CKC heen.

Ruststand 1-0.

Na de pauze was het weer RVVH dat de mogelijkheden kreeg, maar scherpte ontbrak weer. Een prima voorzet van Gazar Dermendjan was op maat voor Francesco Messina, Francesco miste met een kopbal net het doel.

In de 77e minuut besliste Gazar Dermendjan toch de wedstrijd. Een pegel van afstand zorgde voor de 2-0.

RVVH deed goede zaken, want koploper Cvv Zwervers ging op de Bongerd met 3-2 onderuit tegen Barendrecht O19-2.
Door de winst staat RVVH op een 2e plek met 23 punten uit 10 wedstrijden. Koploper Cvv Zwervers heeft 4 punten meer.

RVVH O15-1:
RVVH ging zaterdag op bezoek bij de koploper Spartaan’20 O15-3.

Na een doelpuntloze 1e helft kwamen beide teams in de 2e helft wel tot scoren. De boys speelden met 1-1 gelijk tegen de koploper.

Luuk Simonse zorgde voor de enigste treffer van de Blauwwitte brigade.

RVVH O13-1:
Koploper RVVH speelde zaterdag tegen de nummer 9 Spijkenisse O13-3.

De boys kwamen in de 1e helft op een 1-0 achterstand, maar wisten in de slotminuten voor rust toch op gelijke hoogte te komen. Tom Piena zorgde voor de gelijkmaker.

In de 2e helft bezorgde Djimeiro Declercq RVVH de 1-2 winst.

RVVH gaat nog altijd aan de leiding. Zeven wedstrijden zijn er gewonnen. Met 21 punten voeren ze de lijst aan, gevolgd door Smitshoek O13-2 met 16 punten uit 7 wedstrijden.

Aanstaande zaterdag krijgt RVVH bezoek van LMO O13-1. Aanvang 10:15.

RVVH O11-1:
RVVH speelde zaterdag tegen Capelle O11-1.

De Kieboom formatie liet goed en verzorgt voetbal zien. Alleen de afwerking liet te wensen over. RVVH kreeg voldoende kansen om de score te openen maar verzuimde dit.

Capelle scoorde wel en kwam op een 1-0 voorsprong. De boys lieten de koppies niet hangen en kwamen nog voor rust op gelijke hoogte. Davey van Vught zette zijn team weer in de achtervolging.1-1.

In de 2e helft werd het rommelig en liep Capelle uit naar een 3-1 voorsprong.

Daarna mocht Zahed Qayoumi de achterstand verkleinen. Uit een afgeslagen cornerbal scoorde hij de 3-2.

Helaas ging de wedstrijd met 5-2 verloren. Capelle scoorde 2x uit de counter.

RVVH O11-2:
RVVH ging op bezoek bij de nummer 8 VVOR O11-2.

Het was koud voor de eskimos van RVVH. De boys gingen goed van start, en kregen ook beste kansen.
Lange tijd bleef het 0-0, maar daarna waren het toch de eskimos die de leiding namen. Een treffer van Joel Hooghart zorgde voor de 0-1 voorsprong.

RVVH kreeg meer en meer kansen, en nog voor rust lag de 0-2 binnen. Een cornerbal van Sem Keur werd door een VVOR speler binnen gekopt. 0-2. Dit was tevens de ruststand.

Na de pauze liet RVVH de tegenstander terugkomen in de wedstrijd. Het werd 2-2.

In de laatste 5 minuten sleepte RVVH toch de 3 punten binnen. Een prima voorzet van Joel Hooghart word meteen op de pantoffel genomen door Tim Bout. De keeper keerde de bal nog wel, maar de rebound werd daarna wel verzilverd. 2-3.

Drie dikverdiende punten voor RVVH!!
RVVH staat met 3 punten achterstand op koploper Nieuwerkerk O11-4 nu op een 2e plaats met 19 punten.

Aanstaande zaterdag staat de kraker op het programma. Dan komt om 8:45 uur koploper Nieuwerkerk op bezoek aan de Sportlaan.

RVVH O9-1:
RVVH speelde op eigen terrein tegen Oude Maas O9-1.

Met grote cijfers werd Oude Maas verslagen. Bij rust stond RVVH al op een 5-1 voorsprong. Luc Koedood wist in de 1e helft 2x het net te vinden. Myka Laan, Marwan Mahmoud en Joel Hanenberg scoorden 1x.

In de 2e helft haalde RVVH nog eens flink uit. De boys wonnen de wedstrijd met 11-3. Remigio L, Acosta schoot 2x raak. De overige doelpunten kwamen van Jael Hanenberg, Luc Koedood, Marwan Mahmoud en Myka Laan.

Komende zaterdag speelt RVVH om half negen tegen Capelle O9-1.

Tot zaterdag maar weer!!

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06