Selecteer een pagina

Blessuregolf brengt RVVH in de zorgen.

Zaterdag hervatte RVVH de competitie in Amsterdam. De boys moesten het gaan opnemen tegen Avv Swift.

Trainer Giovanni Franken moest voor zaterdag diep in het assortiment spelers zoeken om weer een geschikt team binnen de lijnen te krijgen, want ook Guytano Dos Santos en Papito Merencia hebben zich deze week aangemeld bij de ruim gevulde ziekenboeg. Guytano met een schouderblessure en Papito met een blessure aan de hamstring.

En van de vele geblesseerden zijn er weinig tot geen die al hersteld zijn. Alleen Nedely Fortes is al weer even terug in de basis. Joey Klein mocht weer de 1e speelminuten maken bij de reserves van RVVH.

Op het fraaie Olympiaplein gaf de jonge scheidsrechter T.Gommans om 1 minuut voor half drie het startsein voor de wedstrijd.

RVVH begon aftastend en probeerde snel grip te krijgen op zijn tegenstander Swift, maar dit lukte niet erg. Toch kregen de boys een klein kansje, toen Jessie Proost de bal kon ontfutselen vlak voor de zestien. Hij stelde meteen keeper Bogdan Constantin op de proef met een schot, maar de doelman stond zijn mannetje.

Even later ging de thuisploeg wel goed om met hun mogelijkheden. Het was meteen raak. Syrano Morrison trok de bal goed voor en gelegenheidsspits Fidel Yilmaz klaarde de klus. 1-0.

De boys hadden moeite met de bal in de ploeg te houden, en Swift combineerde goed. Ze wilden nog voor rust de 2-0 zien te maken. Mike de Ruiter was er dichtbij met een kopbal, maar keeper Danny Spelde redde uitstekend.

Ook Fidel Yilmaz haalde nog eens de trekker over, maar daar kon Spelde ook redding brengen.

In de 37e minuut trok de rappe Sanzio Dieterich de bal strak voor, maar Nedely Fortes kon er helaas niet bij om tot afronding over te gaan.

Met een 1-0 achterstand verliet RVVH het versleten kunstgras voor de theepauze.

Na de pauze slaagde RVVH er niet in om het tij te keren. Gastheer Swift kwam scherp uit de kleedkamer, ze lieten duidelijk merken dat de 3 punten in Amsterdam moesten blijven.

Toch kon Shamir de Jesus misschien voor de ommekeer zorgen. Na een knappe actie probeerde hij vanaf de achterlijn het net te vinden, maar weer was keeper Constantin te slim af.

Enkele minuten later besliste Fidel Yilmaz de wedstrijd. Een strak schot belandde in de linkerhoek van het doel. 2-0.

RVVH kon weinig tot niets meer verrichten om de wedstrijd te keren. De boys gingen met een 2-0 nederlaag huiswaarts naar Ridderkerk.

Komende zaterdag moet RVVH opnieuw aan de bak. Dan komt Hoek op bezoek aan de Sportlaan. Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH op eigen terrein een wedstrijd in de 2e ronde van de Vr-Cup tegen GSC/ODS. Aanvang 20:00uur.

Opstelling RVVH: Spelde, Yekhlef(61 Rietveld), Resoort, Rodriquez de Pina, Kloppert, Mosmans, Proost, Cleef, de Jesus, Fortes, Dieterich.

RVVH 2:
Na het trainingskamp van vorig weekend in Valkenswaard was er zaterdag weer eens tijd voor een echte wedstrijd. Het team van trainer Han van Harselaar speelde een wedstrijd tegen ASWH 2.

RVVH startte zaterdag met Joey Klein, hij maakte zijn eerste speelminuten na een langdurige blessure. De boys stonden bij rust met 2-0 achter.

Na de pauze werd het snel 4-0. Ackeo Liefden bracht RVVH op 4-1.

Hierna ging de wedstrijd met 5-1 verloren.
RVVH moet zich nu snel gaan richten op de competitie. Komende zaterdag hervat RVVH de competitie thuis tegen de nr 12 Brielle 2.

Opstelling RVVH 2:Rijntjes(46 Elkhuizen), v/d Graaf, van Halem, van Dam, van Dommelen, Kloppenburg, Maliepaard, Delgado, Konadu(46 Amaning Apong), Klein(30 Liefden), Eyongakpa.

RVVH 4:
RVVH heeft de 1e overwinning van 2018 al weer in de pocket. De boys speelden in Zwijndrecht een oefenwedstrijd tegen ZBC, 79.

Patrick van Es had met 2 doelpunten een groot aandeel in de score. De boys wonnen met 0-4.

De mooiste was van Sander Oudijn, van zo,n 45 meter afstand pegelde hij de bal het doel in. Ian de Jager verzilverde een strafschop.

RVVH Vr1:
De RVVH Vrouwen speelden op de vrijdagavond tegen de talenten van CTO Amsterdam. Binnen het kwartier moest RVVH een 0-2 achterstand zien goed te maken. Zwak ingespeelde terugspeelballen werden door de talenten snel onderschept.

RVVH was sterker in de aanval, maar de talenten speelden het juist slim. CTO strafte opnieuw RVVH af dat wederom verkeerd terugspeelde. 0-3.

Na de pauze werd er niet meer gescoord.

RVVH Vr2:
RVVH speelde zaterdag tegen jongens van FC Groeneweg JO15-1.

In de 1e helft speelde RVVH in een nieuw systeem waarbij ze niet de nodige tegenstand konden bieden. Een 0-4 achterstand was het gevolg bij rust.

Na de pauze ging het beter, het vertrouwde systeem werd weer gespeeld. Enkele kansjes kwamen er wel, maar de doelpunten bleven uit. De jongens wonnen de wedstrijd met 0-5.

RVVH O19-1:
RVVH oefende zaterdag tegen hoofdklasser Sleeuwijk.Bij rust had RVVH de overwinning al op zak want, de boys hadden al een 0-4 voorsprong opgebouwd.

Na de pauze wist de blauwwitte brigade nog 2x maal het net te vinden. Het werd een 0-6 overwinning.Topscoorder Gazar Dermendjan had met 3 doelpunten weer een belangrijk
aandeel in de score. Francesco Messina scoorde 2x en Danny Haasdijk 1x.

RVVH O17-1:
RVVH heeft zich zaterdag goed hersteld na een 0-3 achterstand.

De boys ontvingen op eigen terrein RKVV Roosendaal O17-1. Bij rust stond er een 0-1 achterstand op het scorebord.

In de 2e helft werd een 0-3 achterstand omgebogen naar een 3-3 gelijke stand.

Levi Hoogendoorn zorgde voor de aansluitingstreffer. Daarna waren Laurens de Witte en Jardy Terwisscha trefzeker.

RVVH O15-1:
RVVH speelde zaterdag thuis tegen Neptunes/SchiebroekO15-1.

De wedstrijd ging met 1-3 verloren. Luuk Simonse scoorde voor de blauwwitte brigade.

Aanstaande zaterdag start RVVH aan de voorjaarscompetitie. De boys spelen om 10:30 uit tegen SpiritO15-1.

RVVH O9-1:
RVVH speelde een onderlinge wedstrijd tegen de jeugd onder de negen 2.

Het werd een leuke aantrekkelijke wedstrijd met kansen over en weer. Het 1e team moest zich 2x terug knokken na achterstand. Eerst zette Jordy Troost het 2e team op voorsprong.

Uit een cornerbal kon Luc Koedood toch weer de aansluitingstreffer scoren.

Het 2e team nam daarna weer de leiding door een doelpunt van Mika van Oudheusden. Dit was tevens de ruststand.

Na de pauze nam het 1e team afstand en wonnen ze met 5-2. Luc Koedood zorgde weer voor de gelijkmaker.

De overige goals kwamen van Camron Meiland(2x) en Remigio L,Acosta.

Komende dinsdagavond om 20:00uur de wedstrijd RVVH-GSC/ODS voor de VR-Cup.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06