Selecteer een pagina

RVVH op het goede spoor. Winst voor de vrouwen.

Zaterdag was het voor de meeste teams dan zover. De bekerwedstrijden zaten er op, dus werd er gestart met de competitie.
Het mannenteam had er al 3 wedstrijden opzitten, maar alle overige teams begonnen dus zaterdag.

Er waren weer punten te halen! Dat was ook wel te merken, want er werd volop gestreden door jong en oud.

RVVH 1 startte zaterdag op eigen terrein tegen het altijd lastige Zwaluwen. Het team van trainer Giovanni Franken misten Quincy Jones en aanvoerder Robert Kooiman. Hun vervangers waren Tarek Yekhlef en Guytano Dos Santos.

Zwaluwen begon niet in hun gebruikelijke tenue, maar startte in reserveshirts van RVVH.

De 1e helft was onderhoudend met weinig gevaar van beide kanten, maar toch na zo,n half uur spelen moest keeper Danny Spelde een achterstand voorkomen. Bij een actie van Jerry Scholman kon Danny redding brengen.

Enkele minuten later haalde Guytano Dos Santos van afstand de trekker over, maar Zwaluwen keeper Marvin van Tienen wist de bal weg te werken.

Schoten van de rappe Sanzio Dieterich leverden niets op. RVVH ging met een 0-0 stand de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft kreeg het publiek wat meer te zien. De boys zochten nog vaker het doel op van Marvin van Tienen, en werden ook meer gevaarlijker.

Al snel was het Joey Klein met een fraaie actie tussen 2 man door, maar zijn aanval strandde.

Even later liep Sanzio Dieterich zijn tegenstander voorbij en kon hij de bal mooi voortrekken, alleen er was niemand van RVVH die kon afronden.

Kort hierna miste Papito Merencia een keurige voorzet van Shamir de Jesus, een kopbal ging net naast.

Zwaluwen kon halverwege de 2e helft de leiding nemen, toen Papito Merencia de bal met de hand raakte. Ricardo Merrelaar probeerde vanaf de penaltystip de 0-1 binnen te schieten, maar keeper Danny Spelde redde uitstekend. In de rebound schoot Zwaluwen daarna op de lat.

Na 78 minuten kwam de verlossing! Weer was het Shamir de Jesus die Sanzio Dieterich op tijd in stelling bracht om de 1-0 binnen te schieten.

RVVH kon de voorsprong niet lang vasthouden, een minuut of 6 later kwam Zwaluwen al met de gelijkmaker. Een kopbal van Raoul Gillet belandde na een cornerbal van Jesper Gudde in het doel van Spelde.

De boys hadden nog enkele minuten om de winst binnen te halen, dus iedereen ging ervoor. Jesse Eggers nam in de slotfase nog een vrije trap, maar zijn inzet werd geblokt door keeper van Tienen.

Scheidsrechter de Gast floot voor het einde, en RVVH was eindelijk van de nul af. Het 1e punt is er voor RVVH!!

Aanstaande zaterdag reist RVVH af naar Zeeuws Vlaanderen, de boys spelen dan tegen Hoek om 14:30 uur.

Opstelling RVVH:Spelde, van Leenen, Rodriquez de Pina, Yekhlef, Eggers, Proost, Merencia, Dos Santos, Dieterich, Oudenaarden, Klein(53 de Jesus).

RVVH 2:
Na 3 interessante bekerwedstrijden(4-2verlies tegen Charlois), 9-0 winst op TransvaliaZW en 0-7 winst op Fios 1 begon RVVH nu zaterdag aan de competitie. De boys kregen zaterdag bezoek van Barendrecht. Na een jaar waren zij nu weer terug gekeerd in de reserve hoofdklasse.

RVVH liep al snel een achterstand op. Na amper 2 minuten spelen kon Barendrecht simpel de 0-1 scoren.

Gelukkig duurde de wedstrijd nog lang, en had RVVH nog alle tijd om hier verandering in te brengen.

Na 8 minuten haalde Denzel Bijlhout van de rand zestien de trekker over, maar zijn poging ging een meter over. Hierna drong Djim Kammermans goed door tot de achterlijn, waarbij hij de bal strak voorgaf op Diego Rietveld. Die schoot de bal naast.

Halverwege de 1e helft was er eenzelfde voorzet die nu door Mauro Kloppert voorgegeven werd. De slimme Cerezo Drenthe kopte de bal op de kruising.

Enkele minuten later stond RVVH wel op gelijke hoogte. Een keurige assist van Diego Rietveld gaf Gulba Vasconcelos de mogelijkheid tot scoren. 1-1.

RVVH had het meest balbezit en speelde een prima partij, toch was het tussendoor oppassen voor enkele momenten van Barendrecht. Na 39 minuten ging een gevaarlijke bal net naast het doel van keeper Donovan Levestone. Even later rondde Barendrecht wel af, en namen ze de voorsprong mee de rust in.1-2.

Na de pauze bracht Diego Rietveld heel verrassend zijn team al meteen na de aftrap op 2-2.

RVVH probeerde er nog meer uit te halen door veel druk te zetten , maar de goal bleef uit. De boys waren de betere ploeg, en verdiende ook te winnen.

Beide teams moesten na zo,n 95 minuten spelen de punten delen.

Voor de toeschouwers was het een spannende en aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken. Aanstaande zaterdag gaat RVVH proberen de 3 punten te veroveren. Dan speelt RVVH om 12:00 uur op Sportpark de Middelmors in Rijnsburg tegen Rijnsburgse Boys 2.

Rijnsburgse Boys won zaterdag in Lisse met maar liefst 1-10 van Fc Lisse 2. RVVH moet aan de bak en de mouwen opstropen.

Opstelling RVVH 2: Levestone, van Dam, Kloppert, Resoort, C.Drenthe(65Brito), Liefden, Sprangemeijer, Vasconcelos, Rietveld, Bijlhout(62Eyongakpa), Kammermans.

RVVH 3:
RVVH speelde een uitwedstrijd tegen GOZ 2.

De boys namen al vroeg de leiding door een goal van Robin Maliepaard. Unsal Altiok die de diepte ingestuurd werd lag de bal breed op Robin die de 0-1 in het doel schoot.

RVVH liep daarna riant uit naar een 0-3 voorsprong door 2 doelpunten van Jochem Hoekstra. De 0-3 werd gemaakt uit een vrije trap.

Vlak voor rust zorgde een strafschop voor een tegentreffer van GOZ. 1-3 was dan ook de ruststand.

Na de pauze kwam RVVH snel en flitsend uit de startblokken. Binnen 5 minuten stonden de boys op een 1-5 voorsprong door goals van Pablo Ruiz Camarena en Robin Maliepaard.

De thuisclub uit Mijnsherenland probeerde nog wel iets aan de stand te doen, maar bleven steken bij een 3-5 achterstand.

Voor RVVH zitten de 1e drie punten in de knip!! Komende zaterdag speelt RVVH om half 3 thuis tegen Oud-Beijerland 2.

Opstelling RVVH 3:Elkhuizen, v/d Graaff, van Halem, van Dun, J.Hennep(80 Hamraz), Kloppenburg(64 Mobayen), Altiok, Ruiz Camarena, Hoekstra(75 Korpershoek), El Aroussi(55 Arbouw), Maliepaard(72 Boston).

RVVH 4:
RVVH begon op eigen terrein tegen DSVP 5.

Beide teams kwamen in de 1e helft niet tot scoren.

In de 2e helft ging RVVH met 2-3 nipt onderuit. Serkan v/d Linden en Dylan Ho a Hing scoorden voor RVVH.

RVVH 5:
RVVH startte zaterdag thuis tegen SHO 6.

De boys begonnen de wedstrijd zonder vaste keeper Menno Wessel, nu mocht Edwin van Kessel zijn kunsten vertonen onder de lat.

Het sterke RVVH speelde tegen een jong SHO. Toch was het RVVH dat voor rust al uit liep naar een 3-1 voorsprong.

Jeffrey Sturrus liet weer eens zijn waarde zien. Eerst zette hij na een mooie actie Paul v/d Kooij aan het werk, die daarna fraai de 1-0 mocht scoren.

Daarna was Sturrus zelf goed voor de 2-0. Met een prachtige stiftbal scoorde hij de 2-0.

Voor rust scoorde Limburger Tom Degens de 3-0. SHO zorgde voor een 3-1 ruststand.

Na de pauze werd het hard werken beloond. Weer was het Jeffrey Sturrus die 1 op 1 met de keeper de 4-1 in de touwen werkte.

Voor de statistieken scoorde SHO nog wel de 4-2, maar dit bracht het resultaat niet meer in gevaar. De drie punten waren binnen!!

RVVH 6:
RVVH heeft in Numansdorp tot 2x toe een voorsprong weggegeven.

Tegen NSVV 5 kwamen de boys met 0-2 voor door goals van John v/d Padt en Roy de Lepper. Daarna knokte de thuisploeg zich naast RVVH en maakte er 2-2 van.

Voor de pauze kon Floris Lagerwerf zijn team weer aan de leiding brengen. Helaas werd het hierna weer snel 3-3.

In de rust werden even de puntjes op de i gezet dat het in de 2e helft beter moest.

RVVH maakte in de 2e helft het verschil en won de wedstrijd met 3-5. Cyrill Siemerink en Roy de Lepper waren de doelpuntenmakers.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Zinkwegse Boys 4.

RVVH Vr1:
De vrouwen van RVVH mochten pas zaterdag laat de wei in, ze gingen op bezoek bij Rijnvogels Vr1 in Katwijk.

Nadat het mannenteam van Fc Rijnvogels klaar was met de wedstrijd tegen Achilles Veen, bleef Rijnvogels verslagen achter na een 0-3 verliespartij.

Daarna kregen de vrouwen om 5 uur ook de mogelijkheid om 3 punten mee te nemen naar Ridderkerk. Maar zover was het nog niet.

In de 1e helft was het toch Nikki de Roest die zorgde voor de voorsprong van het team van trainer Nasser Abdalla.
Voor rust verdubbelde Ramona v/d Harst de score naar 0-2. Dit was revens de ruststand.

Na de pauze maakte Manuela Grootenboer de klus af. Een kwartier voor tijd scoorde ze uit een strafschop de 0-3.

RVVH nam zo de drie punten mee, en liet Rijnvogels verslagen achter.

Komende zaterdag krijgt RVVH bezoek van Be-Quick’28, de wedstrijd begint om 2 uur.

RVVH Vr2:
RVVH startte zaterdag de 1e competitiewedstrijd in IJsselstein. Tegenstander was IJFC Vr1.

De wedstrijd begon met een 1e mogelijkheid voor IJfc,maar die ging ver over het doel van keepster Angel Verschoor. Daarna meteen een tegenstoot van RVVH. Een bal van Celine op de onderkant lat.

Na 8 minuten was het IJfc die op 1-0 voor kwam, de scheidsrechter H.Sukkel wuifde het buitenspel weg van zijn assistent.

RVVH werd sterker en tikte de bal goed rond. Na 35 minuten maakte Lisanne van Gelder eindelijk het verschil, en maakte er 1-1 van.

Met deze stand gingen de vrouwen naar de kleedkamer voor rust.

In de 2e helft kwam RVVH op voorsprong. Een schot van Jay belandde op de paal, maar de rebound werd binnen geschoten door Claudia Garcia Moreno.1-2.

RVVH kon er niet lang van genieten, want een minuut later was het al weer 2-2.

In blessuretijd kopte Rhiannon van Kan uit een cornerbal bijna de winnende binnen. Niet veel later blies de scheidsrechter af.

De 1e punt is binnen!! Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 12 uur thuis aan de bak tegen Saestum Vr2. Zij wonnen zaterdag met 3-1 van Wartburgia.

RVVH Vr3:
RVVH heeft hun 1e wedstrijd met 0-5 verloren van Psv Poortugaal/Oude Maas.

Bij rust was het al 0-4.

De uitslag is wat geflatteerd, maar toch werd er door de vrouwen hard gewerkt.

Komende zaterdag speelt RVVH om 12:15 uit tegen Sc Botlek Vr1.

RVVH O19-1:
RVVH hoefde deze keer niet per auto naar de uitwedstrijd. Aan de andere kant van de weg was Slikkerveer O19-1 de tegenstander.

De boys hadden weinig moeite met Slikkerveer, na een 0-1 voorsprong bij rust liepen de boys in de 2e helft nog verder uit.

RVVH won met 0-4 van de roodzwarte formatie.

Gazar Dermendjan was 2x trefzeker. Ryan van Dongen en Damian Mars scoorden de overige goals.

RVVH O17-1:
RVVH speelde op eigen terrein tegen Sportlust’46 O17-1.

Een 2-0 voorsprong werd door Sportlust omgezet naar 2-2 voor rust. Door een eigen doelpunt en een goal van Jardy Terwischa namen de boys de leiding.

In de 2e helft won RVVH de wedstrijd met 4-3. Djelo Nivilac en Twan v/d Weele zorgden voor de winst.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd om 13:00 uur tegen CKC O17-1.

RVVH O15-2:
RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Egelantier Boys O15-1.

De boys wonnen de wedstrijd met 0-6.

Miquel Broere scoorde 2x, Tom Piena, Haroon en Thijs scoorden 1x.

RVVH O13-1:
RVVH scoorde er zaterdag op los. Spartaan’20 kwam op bezoek.

In de 1e helft nam RVVH bij een 3-1 voorsprong al ruim de leiding door goals van Djimairo Declerq, Senna van Vught en Matthew Okhonmina.

Na de pauze won RVVH met 6-2.

Emin Bouchti, Mohammed Zafroui en Jervano Gulpen waren trefzeker.

De 1e driepunter is weer binnen!!

RVVH O11-1:
De 1e competitiewedstrijd streed RVVH op eigen terrein tegen Zwervers IJvv O11-1.

Een 0-2 opgelopen achterstand moest er worden weggewerkt, dus werden de mouwen opgestroopt!

Gelukkig was het Jasper Huizer die met een schot van afstand RVVH weer terug bracht in de wedstrijd. Davey van Vught had voor rust de gelijkmaker bijna binnen leggen, maar de keeper van de Zwervers pakte de inzet. Zo bleef het 1-2.

In de 2e helft werd er meer als team gespeeld en kwam RVVH al vlot op gelijke hoogte. Een mooie aanval van Zahed zorgde ervoor dat Romano de 2-2 kon scoren.

RVVH wilde meer en kreeg meer!! Een goed schot van Romano werd door de Zwervers keeper losgelaten, daarna reageerde Romano snel en scoorde de 3-2.

Een spannend slot volgde, want door een fout van RVVH kwam de Zwervers op 3-3.

Door vechtlust wonnen de boys toch met 4-3. Matchwinner was Davey van Vught, op snelheid ging hij er vandoor en scoorde de winnende.

Een overwinning om trots op te zijn!!

RVVH O11-2:
RVVH begon de 1e wedstrijd thuis tegen Spijkenisse O11-4.

Al in de 1e helft werd de toon gezet voor de overwinning. De boys liepen uit naar een 3-0 voorsprong door 2 doelpunten van Dylan en 1 doelpunt van Anthony.

Daarna deelde Spijkenisse even een tik uit, en scoorde de 3-1. RVVH liet het hier niet bij zitten en maakte er vervolgens 4-1 en 5-1 van door doelpunten van Tim Bout en Djenoah.

De ruststand was 5-2.

In de 2e helft scoorde Tim Bout de 6-2. Daarna was de pijp leeg voor de boys, en werd het nog spannend.

Met samengeknepen billen won RVVH toch met 6-5.

RVVH O9-1:
RVVH speelde thuis tegen VVOR O9-1.

De boys kwamen in de 1e helft niet tot scoren.

Na de pauze kwamen ze goed op dreef. Luc Koedood wist 2x het net te vinden, en zette RVVH op een 2-0 voorsprong.

VVOR deed nog wel wat terug, maar RVVH sloot de wedstrijd af met een 5-1 overwinning.

Jael Hanenberg, Myka Laan en Luc Koedood scoorden de doelpunten. Een prima overwinning voor de boys!!

Tot volgende week weer!!

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06