Selecteer een pagina

RVVH 1 fors onderuit – Doelpuntenfestijn bij RVVH 6 – RVVH O19 in slotfase langszij.

Het is RVVH zaterdag niet gelukt om de belangrijke drie punten mee te nemen naar Ridderkerk. De boys moesten het zaterdag opnemen tegen het altijd lastige Fc s’Gravezande.

De boomlange tegenstanders werden op het Julianapark goed opgevangen door de Blauwwitte brigade. Al na 10 minuten spelen was het Nedely Fortes die de bal uitstekend voor het doel bracht van Fc s’Gravezande. De rappe Sanzio Dieterich haalde meteen uit, maar zijn schot ging verloren.

Enkele minuten later was het wel raak. Met een fraaie actie nam Nedely Fortes de bal mee, en haalde vervolgens prima uit. De 0-1 zat strak in de hoek!

RVVH kon hierna meteen in een zetel komen, toen Sanzio Dieterich de bal strak voor het doel bracht. Helaas vergat Nedely Fortes de trekker over te halen.

Even later bracht de Fc s’Gravezande de stand weer in evenwicht, een strakke schuiver van Sander Koeleman zorgde voor de 1-1.

In de 21e minuut kon RVVH weer de leiding nemen via Guytano Dos Santos, maar zijn harde schot spatte op de paal uiteen. De rebound belandde daarna in het zijnet.

Na 35 minuten moest keeper Danny Spelde helaas het veld verlaten, wegens knieproblemen kon de doelman niet verder spelen. Zijn vervanger Donovan Levestone hield tot aan de rust zijn doel schoon.

In de 2e helft kwam daar toch verandering in. Na 55 minuten had Levestone een poging van David Belic niet klemvast, in 2e instantie drukte David alsnog de 2-1 af voor zijn team.

De boys probeerden opnieuw de aansluiting snel te vinden, en daar zat Wouter Swart heel dichtbij. Een voorzet van Nedely Fortes werd door Wouter net naast het doel gekopt.

Daarna ging het volledig mis. Na de 3-1 van Yuri Westhoff waren het vervolgens Roy Vermolen en Roel Stoffels die de 5-1 eindstand op het scorebord brachten. RVVH ging fors onderuit.

De koppies moeten nu snel omhoog, want de komende 2 wedstrijden moet er aan de Sportlaan gewonnen worden. RVVH krijgt Jodan Boys en Smitshoek op bezoek.

Opstelling RVVH 1:Spelde(35 Levestone), Swart, van Leenen(74 Rekondie), Eggers, Kloppert, Dos Santos, Merencia, Proost, Eyongakpa(46 de Jesus), Fortes, Dieterich.

RVVH 2:
RVVH heeft zich na de zeperd tegen Zwaluwen(0-8) nu weer eens beloond! De boys namen zaterdag de drie punten mee in de knip richting Ridderkerk.

Zaterdag werden de degens gekruist met de nummer 4 Excelsior Maasluis 2. RVVH heeft de punten hard nodig voor lijfsbehoud, dus de koppies moesten vandaag allemaal omhoog en ieder moest er voor werken.

Toch liep hij bij aanvang van de wedstrijd iets anders dan gepland. Een overtreding binnen de zestien van Joel Brito werd gelukkig voor RVVH niet bestraft door arbiter van Gurp met een penalty.

Het aanvallend ingestelde Excelsior Maasluis kreeg na een ruim kwartier opnieuw de mogelijkheid de wedstrijd open te breken, maar een schot van Maasluis spatte op de paal uiteen.

Daarna behoedde Tim Elkhuizen met een fraaie redding opnieuw voor een achterstand. Na dit moment werden de boys wakker geschud en was het RVVH dat kon profiteren. De van een blessure terug gekeerde Jochem Hoekstra kon meteen doeltreffend zijn na een verdedigingsfout van Excelsior Maasluis 2. Het slippertje leverde meteen de 0-1 voorsprong op.

Enkele minuten later werd een diepe bal van Joey Klein op Mark Amaning Ampong vervolgens goed breed gelegd op Jochem Hoekstra. Een schot van Jochem werd geblokt door de keeper, maar in de rebound kon Mark Amaning Ampong zelf de 0-2 afdrukken.

Met een riante voorsprong ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft wisselden Excelsior Maasluis enkele spelers om het tij nog te keren. Na 54 minuten zorgde Excelsior Maasluis voor de aansluitingstreffer. 1-2.

RVVH had nog een lange weg te gaan, maar wilden sowieso de drie punten meenemen.

Een poging van Djim Kammermans en Joey Klein leverde geen gevaar meer op.

Met een tactische omzetting lukte het RVVH na 90 minuten toch om de overwinning over de streep te trekken. De wedstrijd eindigde in het voordeel van RVVH met 1-2.

Een flinke opsteker weer voor het team van trainer Han van Harselaar, die de concurrenten Brielle 2 en Jodan Boys 2 allebei met 3-1 en 2-5 zagen verliezen. Door de overwinning heeft RVVH weer afstand gedaan van de onderste plek. RVVH staat nu 3 punten voor op hekkensluiter Brielle 2. Jodan Boys 2 heeft net als RVVH 16 punten, maar ze hebben een beter doelgemiddelde.

Komende zaterdag ontvangt RVVH op eigen terrein de nummer 8 Katwijk 2. Een week later speelt RVVH wederom thuis tegen Rijnsburgse Boys 2.

Opstelling RVVH 2:Elkhuizen, Brito, Resoort, van Dam, C.Drenthe, Sprangemeijer, Delgado, Klein, Kammermans, Amaning Ampong(70 van Dommelen, Hoekstra(57 Ruiz Camarena).

RVVH 3:
RVVH heeft zaterdag een forse nederlaag gekregen. De boys ontvingen aan de Sportlaan de nummer 4 Velo 2.

Bij de rust keek RVVH al tegen een 1-4 achterstand aan. Mitchell v/d Graaf tekende voor de enige treffer van RVVH.

In de 2e helft lukte het RVVH niet meer om nog punten te pakken. Na 90 minuten was de eindstand 2-7 in het voordeel van Velo.

Robin Maliepaard schoot in de 2e helft de 2-5 binnen. Komende zaterdag gaat RVVH om 12:00 uur op bezoek bij Oud-Beijerland 2.

RVVH 4:
RVVH is er zaterdag in geslaagd om bij de koploper Diletant 4 toch een punt mee terug te nemen. Het begon en het eindigde zoals Frits van Turenhout zou zeggen in NUL-NUL. RVVH staat nu op een 5e plek met 19 punten uit 14 wedstrijden.

RVVH 5:
Koploper RVVH heeft zaterdag de 1e punten moeten inleveren. RVVH speelde in de Hoekse Waard tegen Fc Binnenmaas 5.

De tegenstander begon iets feller aan het duel. Dit leverde na zo,n 20 minuten dan ook de 1e tegentreffer op. Uit een mooi uitgespeelde aanval kwam Binnenmaas op een 1-0 voorsprong.

Dat de score nog maar beperkt was, had RVVH ook te danken aan keeper Edwin van Kessel. Met enkele fraaie reddingen behoedde hij zijn team voor meer.

Na zo,n half uur spelen zette Paul v/d Kooij zijn team weer op een 1-1 stand. Kort daarna was de voorsprong al weer bereikt door de boys. Het was Mike Mastrigt die mee naar voren ging om vervolgens flink uit te halen. Van ruim 30 meter schoot hij de bal vol in de kruising.1-2.

RVVH kon de voorsprong gelukkig vasthouden tot aan de rust.

Na de hervatting verzuimde Paul v/d Kooij de klus te klaren toen hij 1 op 1 kwam te staan. De bal ging net over de doellat verloren.

Binnenmaas zorgde daarna voor de 2-2. De boys zijn nog altijd ongeslagen, alleen hebben ze nu niet meer de volle winst kunnen pakken.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 14:30 op bezoek bij Zwervers IJvv4.

RVVH 6:
RVVH had zaterdag een makkelijke middag. De boys maakten er een waar doelpuntenfestijn van. Fc Binnenmaas 8 kwam op bezoek aan de Sportlaan.

De gasten kregen in de 1e helft al een 3-0 achterstand te verwerken. Roy de Lepper(2x) en Maarten Westerveld waren trefzeker voor rust.

Na de rust schoten Patrick van Es, Floris Lagerwerf en Roy de Lepper RVVH naar een 6-3 overwinning toe.

RVVH staat na 12 wedstrijden op een 4e plek met 24 punten. De boys hebben nog wel enkele wedstrijden in te halen ten opzichte van de top drie.

RVVH VR1:
De RVVH Vrouwen moesten het zaterdag opnemen tegen de nummer 10 Reiger Boys Vr1.

RVVH staat momenteel in de Top drie, en doet nog altijd mee in strijd voor de titel en voor de periode.

Tegen Reiger Boys moesten de vrouwen een vlotte 0-1 achterstand zien weg te werken. Alyssa Dijkstra zette de achtervolging in en scoorde na 20 minuten de 1-1. Toch ging de treffer helaas niet door, want arbiter Kaijen had buitenspel geconstateerd.

Even later speelde Alyssa Dijkstra weer de hoofdrol, Alyssa werd gevloerd binnen de zestien en arbiter Kaijen wees naar de stip. Manuela Grootenboer verzilverde de strafschop en bracht RVVH weer op gelijke hoogte.

Daarna rook RVVH de overwinning! Romy Scherpenzeel en Jaline Hoek zorgden al voor een ruime 3-1 voorsprong.

In de 2e helft kwamen de Ridderkerkse vrouwen door zaal-international Jennifer Oliveira op 5-1. Reiger Boys maakte daarna nog wel de 5-2, maar dat bracht de overwinning niet meer in gevaar.

Door de overwinning doet RVVH nog goed mee.

Komende zaterdag gaat RVVH richting Driessum voor de wedstrijd tegen Viod. Daarna speelt RVVH tegen de nummer 2 Be-Quick,28 uit Zwolle

Opstelling RVVH VR1:Snel, Gulden, v/d Heerik, Noordermeer, van Gelder(Pott), Scherpenzeel, v/d Harst, J.Hoek(Oliveira), Grootenboer, Dijkstra, Bruens.

RVVH VR2:
De formatie van trainer Patrick v/d Veen heeft zaterdag weer eens behoorlijk uitgehaald. Op eigen terrein werd tegenstander Smerdiek Vr 1 met 6-1 verslagen.

Sara Gonsalves opende met een strafschop de score voor RVVH. Rachel van Harlingen had een belangrijk aandeel in de score, ze schoot 3x raak. De 5-1 was een mooie, die vanuit een voorzet vanaf de flank in een keer werd binnen geschoten.

Fu-Sang Pott scoorde de 3-0 na een mooie eentwee met Sharella Hunt.

Sharella Hunt zette de 6-1 einstand op het scorebord.

Door de overwinning is RVVH weer een treedje hoger gegaan op de ranglijst.

RVVH VR3:
Het 3e Vrouwenteam heeft nog moeite zich staande te houden. Ook blijft het moeilijk om de punten binnen te slepen.

RVVH begon zaterdag in en tegen Oud Beijerland Vr1.

In een gelijkopgaande wedstrijd was RVVH degene met de meeste kansen. De vrouwen kwamen door een ongelukkige bal toch op een 1-0 achterstand. Nog voor rust sloegen de vrouwen uit de Hoekse Waard nogmaals toe. Een onhoudbaar schot belandde ver over de keeper het doel in. 2-0.

Na de pauze lukte het niet meer om het tij te keren. Oud Beijerland scoorde nog 1x en maakte er 3-0 van. De drie punten bleven zodoende op Oud Beijerland.

RVVH O19-1:
Zaterdag speelde zich het titanengevecht af tussen de nummer 1 RVVH en de nummer 2 Barendrecht O19-2.

Beide teams hadden in de promotie poule na 3 wedstrijden de volle 9 punten behaald. Een ware topper dus!!

De spanning werd door beide teams wel opgevoerd, want lange tijd bleef het 0-0.

Na zo,n half uur kreeg Gazar Dermendjan de kans om zijn team op voorsprong te brengen. Een prima vrije trap stuitte uiteindelijk op de keeper. De rebound leverde daarna niets meer op.

Kort hierna belandde een hard schot van Gazar op de doellat.

In de 36e minuut wist Barendrecht na een vrije trap de 0-1 binnen te koppen.

Vlak voor rust komt Gazar Dermendjan net een teenlengte tekort om zijn team op gelijke hoogte te brengen.

Na de pauze kwam er iets meer druk van de thuisploeg. Barendrecht had enkele forse overtredingen nodig om RVVH van het score af te houden.

Halverwege de 2e helft probeerde Thomas van Prooijen van afstand de bal tussen de palen te krijgen, maar zijn poging ging ver naast. De tijd ging dringen voor RVVH, maar het wilde nog altijd niet lukken.

In de 70e minuut moest de Barendrecht keeper alle zeilen bijzetten bij een kopbal van Gazar Dermendjan. Met de vingertoppen werd de bal net over getikt.

Net voor tijd kroop RVVH toch langszij. Damian Mars was de matchwinner. 1-1.

Hierna haalde RVVH nog alles uit de kast voor de overwinning, maar korte tijd later blies de scheidsrechter de wedstrijd naar het einde.

Met deze stand hadden beide teams wel vrede mee. RVVH gaat nog altijd aan de leiding in de promotie poule.
Samen met Barendrecht en HVC,10 bezetten de teams plaats 1, 2 en 3.

RVVH O17-1:
RVVH heeft zaterdag een gevoelige nederlaag geleden. Tegen Xerxes DZB gingen de boys met 5-1 onderuit.

Met de rust kregen de boys al 3 tegendoelpunten te verwerken.

Juandro Souisa scoorde de enige treffer voor RVVH.

RVVH staat op een keurige 4e plek.

RVVH O15-1:
Op de vroege zaterdagmorgen kreeg RVVH bezoek van Slikkerveer O15-1.

Bij rust stond RVVH op een 1-0 voorsprong door Julian den Braber,

Na de hervatting tekende Slikkerveer voor de 1-1.

RVVH O13-1:
RVVH heeft er zaterdag een mooie wedstrijd van gemaakt tegen Maense O13-1. Een wedstrijd waar echt alles in zat.

In de 1e helft opende Jevano Gulpen de score voor zijn team. Met een 0-1 voorsprong ging RVVH de rust in.

Na de pauze besliste Djimeiro Declercq de wedstrijd, vanuit de lucht werd de 0-2 binnen geschoten. De 0-3 die volgde kwam ook van Djimeiro. Een knappe overwinning voor de boys!!

RVVH O11-1:
RVVH had zaterdag behoorlijk moeite met de nummer 2 DRL O11-1.

Na een 1-1 gelijke stand kwamen de Rotterdamse Leeuwen op een 1-4 voorsprong bij rust.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 2-5 verloren. Beide treffers kwamen van Jasper Huizer.

RVVH O11-2:
RVVH beleefde zaterdag een makkelijke wedstrijd. Lange tijd bleef het 0-0 tegen Strijen O11-1, maar toch was het Steijn v/d Waal die de score wist te openen voor zijn team. Met een 1-0 voorsprong ging RVVH de pauze in.

In de 2e helft liep RVVH uit naar een 6-0 zege. De 2-0 liet lang op zich wachten, en ook werden er kansen niet afgemaakt.

Nadat Nick van Baarlen de 2-0 gescoord had ging het snel. Tim Bout(2x), Djenoah Duarte en Steijn v/d Waal wisten het net te vinden.

RVVH O9-1:
RVVH heeft voor het eerst verloren in de competitie. Tegen Excelsior R O9-1 gingen de boys met 3-5 onderuit.

Myka Laan opende nog wel de score voor RVVH, maar kwam kort daarna op een 1-2 achterstand. Dit was meteen de ruststand.

In de 2e helft bracht Luc Koedood RVVH weer op gelijke hoogte met een fraai doelpunt.

Door een omzetting bij Excelsior werd het vervolgens 2-4 voor de bezoekers. De wedstrijd ging met 3-5 verloren. Jaell Hanenberg scoorde voor RVVH de 3-4.

Na de wedstrijd mochten er enkele spelers op de foto met Luigi Bruins, hij trainde het team van Excelsior.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06