Dagverslag van zaterdag 25 augustus

RVVH 1 en 2 komen niet tot scoren, monsterscore voor RVVH 5 en RVVH O9-1.

In de laatste oefenpartij nam de mannenhoofdmacht van RVVH het zaterdag op tegen hoofdklasser Capelle.

Capelle werd van meet af aan goed onder druk gezet door RVVH. Na 7 minuten spelen ging Gino Boers onderuit op de rand van de zestien, een vrije trap van aanvoerder Papito Merencia werd hierna slecht ingeschoten.

Even later probeerde Merencia het weer van afstand, nu ging de bal net over het doel.

Trainer Ronald Hulsbosch moest al vroeg in de wedstrijd ingrijpen om nieuwe spelers in te brengen. Jardell Drenthe en later ook Jessie Proost werden door Capelle met groffe overtredingen uit de wedstrijd getrapt. Ze werden vervangen door Cerezo Drenthe en Geert Cleef.

Na zo,n half uur spelen kreeg RVVH opnieuw mogelijkheden, eerst was het Jesse Eggers met een vrije trap recht voor het doel die maar net over geschoten werd. Kort hierna was het Gino Boers die over de linkerkant naar voren kwam en meteen op het doel schoot. De Capelle keeper kon met veel moeite de bal pakken.

Vlak voor rust kwam Capelle toch geheel tegen de verhouding in op voorsprong, Jami Jaliens zette Capelle op 0-1.

In de 2e helft probeerde RVVH zo snel mogelijk naast Capelle te komen. Dit lukte bijna in de 51e minuut toen Ibrahim El Koubai de bal voorlangs schoot.

Het matig spelende Capelle benutte wel hun kansen die kwamen. Na 56 minuten schoot van La Parra de 0-2 langs keeper Donovan Levestone.

Na een uur spelen zette trainer Hulsbosch de goaltjesdief Brandon Konemann binnen de lijnen. Wegens een enkelblessure kon hij jammer genoeg niet de gehele wedstrijd meedoen.

Capelle scoorde vlak na de wissel weer. Den Hartog bracht de gasten op een 0-3 voorsprong.

Halverwege de 2e helft had RVVH bijna de aansluitingstreffer te pakken toen Geert Cleef met een prima pass Diego Rietveld bediende. Helaas kopte Diego te zacht op het doel en bleef het nog altijd 0-3.

Een kwartier voor tijd kwam RVVH wat geflatteerd op een 0-4 achterstand door een doelpunt van Kelvin Kalika.

In het slot van de wedstrijd belandde een vrije trap van Remon Luksch nog op het dak van het doel, en schoot Brandon Konemann nog op de lat.

Aanstaande zaterdag start RVVH met een bekerwedstrijd tegen Drechtstreek. Aanvang 14:30 uur.

Opstelling RVVH 1: Levestone, Resoort(66 van Leenen), Capelle, Eggers(66 Lioe Anjie), J.Drenthe(13 C.Drenthe), Proost(25 Cleef), Luksch, Merencia, El Koubai(59 Konemann), Boers, S.Hoekstra(66 Rietveld).

RVVH 2:
RVVH oefende zaterdag tegen Kozakken Boys 2.

In de 1e helft had RVVH weinig geluk, want diverse kansen gingen mis. Na 17 minuten was het Kader Diop die de trekker overhaalde, maar zijn poging werd met beide vuisten weggewerkt door de Kozakken Boys keeper.

Halverwege deel 1 stuurde Bob Krens met een steekbal de altijd gretige Francesco Messina op pad, zijn schot dat volgde ketste op de doelpaal uiteen.

Vlak voor rust probeerde aanvoerder Rodney van Dam van grote afstand de bal het doel in te werken, maar de boogbal ging iets te hard om in het doel te belanden.

Met een ongewijzigde stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft haalde Kader Diop maar liefst 3x de trekker over, maar allen zonder succes.

Na 71 minuten moest de Kozakken Boys keeper alles in het werk stellen om zijn doel schoon te houden. Een hard schot van Diamant Makubikwa kon met moeite worden weggewerkt. In de rebound werkte Kaj Voskamp de bal naast het doel.

Net voor tijd kopte Christiaan Sprangemeijer een cornerbal van Rodney van Dam vlak over het doel heen.

De wedstrijd eindigde dus waar deze mee begon.0-0.

Komende zaterdag start RVVH met de bekerwedstrijd thuis tegen Heinenoord 2. Aanvang 11:00 uur. De andere wedstrijd gaat tussen Lyra 2 en SHO 2.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen(46 Korteweg), van Halem, van Prooijen, van Dommelen(63 Louter), Lopes, van Dam, Krens, Sprangemeijer, Messina(63 Makubikwa), J.Hoekstra(60 Voskamp), Diop.

RVVH 3:
RVVH speelde een oefenwedstrijd tegen IJvv de Zwervers2.

In de 1e helft kwamen de boys al op voorsprong door een goal van Jesse Ooft. Robin Maliepaard zette de 2-0 ruststand op het scorebord.

Na de pauze won RVVH met ruime cijfers. Kevin van Heek scoorde de 3-0, daarna schoot Wesley Arbouw de 4-1 binnen.

De wedstrijd werd met 6-2 gewonnen. Kevin van Heek en Richard Mulder scoorden beiden doelpunten.

Aanstaande zaterdag spelen beide teams weer tegen elkaar. Om half twaalf begint RVVH aan de Smeetlandse weg 15 aan het bekeravontuur tegen de Zwervers 2. De andere wedstrijd gaat tussen Barendrecht 3 en DCV 3.

RVVH 4/RVVH 5:
Zaterdag stonden beiden teams tegenover elkaar voor een oefenwedstrijd.

In de 1e helft vielen veel doelpunten. Het 4e team wat vorig seizoen nog het 5e was scoorde er op los! Voor rust stond het al 9-2 in het voordeel van RVVH 4.

Na de rust werd de score verdubbeld, en won het 4e met 16-5.

Topscoorder Paul v/d Kooij schoot al weer de eerste 5 doelpunten binnen van het nieuwe seizoen. Zijn naaste concurrent Jeffrey Sturrus schoot 3x raak.

Nieuwkomer Leon Smit wist ook 3x het doel te vinden. De overige goals kwamen van Jeroen v/d Male, Ton Kreling, Eric Barendrecht, Johan de Ruiter en Robert Kooiman.

Voor RVVH 5 scoorden Shavalle Newsome 2x, Sjoerd Mikolajczak, Kelvin Wittekoek en Niels Nugteren 1x.

RVVH 6:
RVVH oefende zaterdag op het Kraaijennest tegen Rijsoord 10. De boys gingen met 4-2 onderuit.

Quensley Blansjaar en Cyril Siemerink scoorden voor RVVH.

RVVH Vr1:
Het vrouwenteam van trainer Andrew Thomas oefende zaterdag op eigen terrein tegen het vrouwenteam van Reiger Boys.

Trainer Thomas had voor deze wedstrijd wat meer mogelijkheden met zijn team omdat er weer enkele speelsters terug waren van vakantie/ of terug kwamen van een blessure.

RVVH kreeg in het begin wat kansen die niet werden afgemaakt, hierna ging het wat beter.

Na een half uur spelen was het Nadine Kooij die de 1-0 op het scorebord bracht. Ze stond amper 1 minuut in het veld na een wissel.

Met een geringe 1-0 voorsprong zochten beide teams de kleedkamer op voor rust.

In de 2e helft liepen de vrouwen uit naar een 6-0 overwinning. Vivianne Verheyen scoorde uit een vrije trap de 2-0.

Door een doelpunt van Sharella Hunt en een eigen doelpunt van de tegenpartij stond het scorebord op 4-0.
Hierna werd de klus geklaard door Marielle Agatowski met een prachtig afstandschot over de keeper heen, en een doelpunt van Sharella Hunt.

Trainer Andrew Thomas kan tevreden terugkijken op deze wedstrijd. De nul werd gehouden en de zaken waar op getraind was zag hij terug in de wedstrijd.

RVVH Vr2:
Afgelopen donderdagavond oefende het 2e vrouwenteam tegen een team van IFC.

De wedstrijd werd met 1-5 gewonnen. Wendy Mulder heeft na haar moederschap de draad weer opgepikt bij RVVH, ze schoot 3x raak.

Lisanne van Gelder en Chaimae Azerkan zorgden voor de overige treffers.

Aanstaande zaterdag beginnen de vrouwen met een thuiswedstrijd. Voor de beker spelen ze tegen Fc Rijnvogels Vr1. De andere wedstrijd gaat tussen Ter Leede Vr1 en Sporting, 70 Vr1.

RVVH O19-1:
RVVH ontving op eigen terrein IFC O19-1 voor een oefenwedstrijd. De boys wonnen de wedstrijd met 3-2.

Met de rust waren beide teams met een tussenstand van 1-1 nog in evenwicht.

Doelpunten kwamen van Jardy Terwisscha, Tunay Akin en Levi Hoogendoorn.

RVVH start aanstaande zaterdag voor de beker. De boys spelen om 12:00 uur thuis tegen Slikkerveer O19-1.

RVVH O17-1:
RVVH oefenden thuis tegen Kozakken Boys O17-1.

De boys gingen na een 0-1 achterstand bij rust met 1-2 onderuit. Luuk Simonse scoorde voor RVVH de enigste goal.

RVVH O15-1:
In Werkendam kon speelde RVVH een oefenpartij tegen Kozakken Boys O15-1. De wedstrijd werd nipt met 2-1 verloren. Voor RVVH maakte Cecil het enigste doelpunt.

RVVH O13-1:
RVVH kruiste thuis de degens met Kozakken Boys O13-1 voor een oefenwedstrijd. Uit een cornerbal kopte Berry zijn team in de 1e helft op voorsprong. Na de pauze kwam de tegenstander na een mooie combinatie op een 1-1 gelijke stand.

In de slotfase won Kozakken Boys de wedstrijd met 1-2 door een slippertje van keeper Leah.

RVVH O11-1:
RVVH heeft zaterdag een ruime 0-2 voorsprong uit handen gegeven. Djenoah Duarte en Tim Bout brachten de gasten aan de leiding in een oefenpartij tegen Spirit O11-1.

Helaas ging de wedstrijd met 3-2 verloren.

RVVH O11-2:
RVVH ging zaterdag goed van start in een oefenwedstrijd tegen Spirit O11-2.

Remigio L, Acosta en Jayden zorgden al voor een vroege 0-2 voorsprong. Helaas knokte Spirit zich nog voor het rustsignaal weer terug naar 2-2.

Na de pauze nam Spirit de leiding over, maar al vrij vlot was er een knappe goal van Jayden die goed was voor de 3-3.

Door concentratieverlies bij RVVH ging Spirit er met de 6-3 winst vandoor.

RVVH O9-1/RVVH O9-2:
Beide teams maakten er een doelpuntenfestijn van! In een oefenwedstrijd tegen Spirit O9-1 won RVVH met 4-15 de wedstrijd. In de 1e helft vielen er maar liefst 11 doelpunten. De stand was 4-7 in het voordeel van RVVH.

RVVH O9-2 had tegen Spirit O9-2 bij rust al een 2-9 voorsprong opgebouwd. Na de hervatting wonnen de boys met 9-10 de wedstrijd.

Doelpuntenmakers heb ik helaas niet door gekregen!

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.