Selecteer een pagina

RVVH houd 84 minuten de nul tegen Noordwijk.

Zaterdag kreeg RVVH bezoek van koploper Noordwijk. De gasten gaan met 28 punten uit 11 wedstrijden nog altijd aan de leiding in de Hoofdklasse A gevolgd door Stedoco met 23 punten uit 11 wedstrijden.

Gastheer RVVH bevind zich in de kelder van de Hoofdklasse A op een 15e plaats met alleen Argon nog daaronder met 3 punten minder. In de komende wedstrijden moet RVVH nog wat punten zien te verzamelen om bij de onderste plaatsen vandaan te komen.

Zo simpel is het natuurlijk niet. Wat we wel weten is dat RVVH tegen ploegen als Noordwijk goed spelen.

De wedstrijd die onder leiding stond van arbiter M.J.Kloet kende in de 1e helft geen echte hoogtepunten. De boys gaven goed partij tegen Noordwijk en loerden wel op de mogelijkheden. Noordwijk kreeg weinig ruimte om door te breken.

Na zo,n 17 minuten had een prima bal van Dino Rodriquez de Pina wel beter verdient eigenlijk. Dino kon over de linkerkant snel doorstomen en schoot de bal op het doel, de bal miste de nodige scherpte om in het doel te belanden.

Enige tijd later haalde Sanzio Dieterich van afstand de trekker over, maar zonder succes.

Noordwijk leek rond het half uur de leiding te gaan nemen toen Emiel Wendt keeper Danny Spelde onder vuur nam, gelukkig kon Danny de bal met de vingertoppen over werken.

RVVH kwam zonder kleerscheuren de 1e helft door, en alles was dus nog mogelijk. Ruststand 0-0.

In de 2e helft hield RVVH lang stand. De boys kwamen 84 minuten ongeschonden door, daarna kwam de tegentreffer als een mokerslag aan bij de Blauwwitte brigade. Het was Noordwijker Emiel Wendt die uit de rebound de 0-1 op het scorebord bracht.

RVVH gaf zich nog niet verloren, en ging op jacht naar de gelijkmaker. Enkele minuten later sloeg het noodlot helaas weer toe!
Arbiter Kloet speelde voor Sinterklaas en lag zijn presentje op de 11 meter stip. Een ongelukkige bal werd door Dino Rodriquez de Pina met de hand geraakt en Kloet gaf resoluut een strafschop aan Noordwijk. Martijn Le Conge pakte dit kadootje uit en bracht de gasten op 0-2.

Na het laatste fluitsignaal van Kloet bleef RVVH verslagen achter. 84 minuten lang waren ze de baas over Noordwijk en toch verloren. Erg jammer weer!!

Dit moet weer snel verwerkt worden door de boys, want aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Smitshoek. Dan moeten er 3 punten mee terug naar de Sportlaan.

Opstelling RVVH: Spelde, Yekhlef, Rodriquez de Pina, Swart, Kloppert, Proost, Merencia, Dos Santos, de Jesus(80 Eyongakpa), Rietveld, Dieterich.

RVVH 2:
RVVH bevind zich momenteel op een 14e plaats van de reservehoofdklasse. Slechts 4 punten hebben de boys verdient in 8 wedstrijden. RVVH heeft dringend punten nodig om in de stijgende lijn te komen, misschien kon het zaterdag gebeuren!

De boys kregen op eigen terrein de nummer 7 Fc Rijnvogels 2 op bezoek.

Trainer Han van Harselaar had weer de beschikking over de aanvallers Hoekstra en Kammermans. Keeper Donovan Levestone moest trachten het doel schoon te houden voor RVVH.

RVVH moest al na 6 minuten afscheid nemen van Jesse Eggers die met een enkelblessure naar de kant ging. Zijn vervanger Ackeo Liefden nam na 11 minuten zijn plaats in.

Een minuut later nam Jordi Mosmans een strakke vrije trap die het doel op een haar miste. Tien minuten later kreeg Rijnvogels ook een vrije trap, en daar zat keeper Donovan Levestone goed bij. Met de vingertoppen werkte hij de bal over het doel heen.

Kort hierna kon Jochem Hoekstra de bal keurig voorzetten op Djim Kammermans, die goed controleerde en met een strakke schuiver naast schoot.

Rijnvogels teste na 27 minuten weer keeper Levestone, maar dit leverde geen gevaar op. Een schot ging net langs de paal.

Kort na het half uur nam Rijnvogels toch de leiding. 0-1.

Keeper Donovan moest kort daarna wel zijn kunsten vertonen bij een gevaarlijke aanval van Rijnvogels. en deed dit uitstekend.

In de 41e minuut had Gulba Junior de wedstrijd kunnen beslissen voor RVVH, een kopbal raakte de aanvaller niet goed en belandde net naast het doel. Vlak voor rust greep Fc Rijnvogels opnieuw zijn kans, toen keeper Levestone wat ver voor zijn doel stond. De gasten profiteerde hiervan, en brachten RVVH op een 0-2 achterstand.

In de blessuretijd van deel 1 haalde Christiaan Sprangemeijer nog de trekker over van afstand voor de aansluitingstreffer, maar de pegel ging net naast.

RVVH met een 0-2 achterstand de rust in.

Na de pauze zette RVVH de achtervolging in om er op z,n minst nog een gelijkspel uit te slepen. Die aansluiting kwam er! Een hensbal in het strafschopgebied van Rijnvogels was voor arbiter Scherpenhuyzen de reden om een penalty te geven. Christiaan Sprangemeijer pakte die kans meteen en scoorde 1-2. En nu de gelijkmaker!

In de 72e minuut schoot Djim Kammermans RVVH langszij. De spits afkomstig van VVGZ bedacht zich geen moment en bracht RVVH terug in de wedstrijd.2-2.

Even later mocht Sander Oudijn zijn 1e minuten maken voor de reserves van RVVH. De centrale verdediger van RVVH O19-2 deed goed zijn best.

RVVH verzuimde door te drukken, dit leverde wel een tegentreffer op. Rijnvogels maakte er van afstand 2-3 van.

Op het laatst greep keeper Donovan Levestone volledig mis bij een inzet van Rijnvogels, die fatale gevolgen kreeg. 2-4. Het lukte niet meer om de wedstrijd te kantelen. RVVH 0 en Rijnvogels 3 punten!!

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Noordwijk 2. De wedstrijd staat gepland om 10:30 uur.

Opstelling RVVH 2: Levestone, Capelle, Brito, Drenthe, Eggers(11 Liefden), Mosmans, van Dam, Sprangemeijer(90+2 van Halem), Junior Vasconcelos Delgado, Hoekstra(72 Oudijn), Kammermans.

RVVH 3:
RVVH ging zaterdag op bezoek bij koploper Velo 2.

De boys leken voor een stunt te gaan zorgen, want na 2 minuten al kwam RVVH op voorsprong. Het was Wesley Korpershoek die de voorwaartse Robin Maliepaard op maat bediende voor de 0-1.

RVVH nam de voorsprong mee de rust in.

Na de pauze duurde het lang tot Velo weer langszij kon komen. Tien minuten voor het einde maakte de koploper er 1-1 van.
RVVH hield het daarna goed vol en wist er toch nog een punt aan over te houden.

De boys staan nu op een 6e plaats met 11 punten uit 8 wedstrijden. Velo is door het gelijkspel verbannen naar de 3e plaats. Rhoon 2 heeft de koppositie overgenomen.

RVVH 4:
RVVH ontving op eigen terrein koploper Dilletant 4.

In de 1e helft keek RVVH al bij rust tegen een 1-3 achterstand aan.

Na de hervatting liep de koploper verder uit naar een 1-6 overwinning. De enige treffer van RVVH kwam op naam van Martijn de Keizer.

RVVH gaat 2 december op bezoek bij Zwervers IJvv 3. Aanvang 14:30 uur.

RVVH 5:
Koploper RVVH heeft tot nu toe de maximale punten behaald. Al 7 wedstrijden zijn er gewonnen.

De doelpuntenmachines schoten al 43x raak voor RVVH, en 20 tegendoelpunten werden geincasseerd.

Zaterdag kreeg RVVH bezoek van de nummer 9 Binnenmaas 5.

In de 1e helft vielen de doelpunten al over en weer. Een krankzinnig begin met kansen voor beide teams bracht RVVH bij een ruststand van 4-4.

Na 28 minuten stond het scorebord al op 3-3. Een 1-2 achterstand kon worden weggewerkt door spits Paul v/d Kooij. De 3-2 voorsprong kwam op naam van Arno Fransen.

Paolo Cillari en Paul v/d Kooij maakten de overige treffers.

Na de pauze zorgde topscoorder Paul v/d Kooij voor de 6-4 winst. Keeper Geert v/d Meide stond zijn mannetje in het doel.
RVVH heeft een gat geslagen met de nr 2 Binnenmaas 6 van 9 punten. Alleen Binnenmaas heeft 1 wedstrijd minder dan RVVH.

RVVH 6:
De nummer 3 RVVH moest het zaterdag opnemen tegen de nummer 5 Binnenmaas 8.

RVVH kwam in de 1e helft al op voorsprong door een doelpunt van Jeroen v/d Tuin. Voor rust werd dit uit handen gegeven, en werd het 1-1.

In de 2e helft nam RVVH tot 2x toe de leiding. Keeper Vincent Blaak kon 2 tegentreffers niet meer voorkomen. De wedstrijd werd afgesloten met een 3-3 gelijkspel.

Quensley Blansjaar en Roel van Dommelen scoorden namens RVVH. De boys staan nu met 18 punten uit 9 wedstrijden op een 4e plaats. Gravendeel gaat nog steeds aan de leiding met 20 punten uit 9 wedstrijden.

RVVH Vr1:
De RVVH vrouwen gingen na 2 overwinningen op rij, nu op jacht naar de 3e overwinning. In Heerhugowaard nam RVVH het op tegen de nr 4 Reiger Boys Vr1.

Met het nodige zelfvertrouwen startte RVVH goed aan de wedstrijd. De ene na de andere aanval werd opgebouwd.

Reiger Boys moest het in de 1e helft doen met een enkele kans waar niets uit kwam. Een buitenspeldoelpunt werd nog door Arbiter D.Molenaar afgekeurd.

RVVH kreeg nog voor de theepauze toch de verdiende voorsprong. Jennifer Oliveira bediende Manuela Grootenboer op maat om zo de vrouwen op 0-1 te zetten.

Met die voorsprong verdween RVVH naar de kleedkamer voor de rust.

In de 2e helft kon Nikki de Roest de score na 69 minuten verdubbelen voor de Blauwwitte brigade. Een voorzet van Fu-Sang Pott werd door Nikki de Roest keurig afgerond. 0-2.

De Reiger Boys Vrouwen gingen een tandje hoger spelen om nog iets af te dwingen, maar het resultaat bleef uit. Enkele forse overtredingen kwamen er van beide kanten nog wel aan te pas.

Na de 90 minuten leek RVVH de buit binnen te hebben bij het laatste fluitsignaal van arbiter Molenaar. Iedereen dacht aan het einde, behalve Molenaar, hij liet de cornervlaggen weer terug zetten en het licht ontsteken. De scheidsrechter liet nog even een aantal minuten doorspelen en blies toen defenitief af. 0-2.

RVVH heeft goede zaken gedaan met deze overwinning! De vrouwen zijn doorgestoomd naar een 4e plek op de ranglijst.

Opstelling RVVH Vr1:Snel, van Rijsbergen, Noordermeer, v/d Heerik, Dijkstra, v/d Harst, de Roest, Oliveira(Scherpenzeel), van Harlingen, Grootenboer, Ledes(Pott).

RVVH Vr2:
RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen de nr 11 Smerdiek Vr1.

Binnen 21 minuten stond er eigenlijk al de eindstand op het scorebord. Na een 1-1 gelijkspel werd er niet meer gescoord.

De vrouwen waren de bovenliggende partij, en hadden ook het meeste balbezit.
Na 16 minuten bracht Daniella Schenk RVVH op een 0-1 voorsprong.

De voorsprong werd 5 minuten later al uit handen gegeven toen Smerdiek de gelijkmaker verzorgde.

In de 2e helft doet RVVH zichzelf weer tekort, want het meeste balbezit was voor de vrouwen uit Ridderkerk. Het bleef dus na 90 minuten 1 tegen 1.

RVVH staat nu op een 9e plaats met 8 punten uit 9 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Sporting’70 Vr1.

RVVH Vr3:
Na de 1e overwinning vorige zaterdag tegen Spijkenisse Vr1 was het nu de beurt aan Oud Beijerland Vr1 om deze een koppie kleiner te maken.

De nummer 9 van de ranglijst won met 4-0 van RVVH.

RVVH houd nog altijd hekkensluiter Spijkenisse Vr1 onder zich. De Groenwitte brigade ging zaterdag met 12-1 onderuit tegen de nummer 2 de Jonge Spartaan.

Aanstaande zaterdag moeten de vrouwen vroeg uit de veren. Dan staat er om 9 uur een uitwedstrijd gepland tegen Flakkee Vr1.

RVVH O19-1:
RVVH is goed op weg! De boys bezetten momenteel een 2e plaats en wonnen zaterdag met maar liefst 12-0 van hekkensluiter NSVV O19-1. Zaterdag ging RVVH op bezoek bij de nummer 8 DCV O19-1.

De boys wonnen met ruime cijfers. Na een 0-3 voorsprong bij rust keerden de boys met een 0-10 overwinning huiswaarts.

Gazar Dermendjan had weer een groot aandeel in de score. Hij schoot 3x raak. Francesco Messina schoot 2x raak.

Vijf spelers scoorden 1x. Boudewijn van Noppen, Danny Haasdijk, Floris Kreuk, Mark Resoort en Ryan van Dongen.

RVVH staat nog altijd op een 2e plaats onder koploper Cvv Zwervers O19-1.

RVVH O17-1:
RVVH speelde thuis tegen Xerxes DZB O17-1.

Djelo Nivilac zette RVVH op een 1-0 voorsprong, daarna zorgde Jardy Ter Wisscha voor de 2 en 3-0 bij de rust.

Na de pauze werd het nog spannend, en kwam Xerxes terug naar 3-2. De punten bleven gelukkig in Ridderkerk.
Door de overwinning staat RVVH nu op een keurige 5e plaats met 14 punten uit 9 wedstrijden.

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Zwervers IJvv O17-1.

RVVH O15-1:
RVVH ging zaterdag op bezoek bij Sc Feijenoord O15.

De nummer 9 van de ranglijst werd met 1-3 verslagen door RVVH. Sem Komduur scoorde 2x.

Jarmo scoorde 1x. Komende zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen koploper Spartaan’20 O15-3.

RVVH O11-1:
De Kieboom formatie is zaterdag tegen een forse nederlaag opgelopen.RVVH ging met 1-8 onderuit tegen Alexandria’66.

Na 10 minuten kreeg RVVH al de 1e goal tegen. Bij rust stonden de gasten met 0-3 voor.

In de 2e helft vielen de goals snel achter elkaar, binnen korte tijd stond de formatie op 0-6 achter. Berry Statz schoot voor RVVH de 1-6 binnen.

Daarna was de buit binnen voor Alexandria. De tegenstander was dit keer een maatje te groot voor RVVH.

RVVH O11-2:
RVVH speelde thuis tegen de nr11 Charlois Sv O11-4.

Nick van Baarle schoot RVVH op een 1-0 voorsprong nadat een voorzet van Steijn niet goed weggewerkt werd door de tegenpartij.

Charlois knokte daarna terug en nam de leiding. 1-2. Voor rust bracht Tim Bout de stand weer in evenwicht.2-2.

Na de pauze liepen de boys uit naar een 5-3 overwinning. Voor RVVH scoorde Tim Bout, Sem Keur en Joel Hooghart.

RVVH O9-1:
RVVH heeft zaterdag tegen Scfeijenoord O9-2 een punt verdient door met 3-3 gelijk te spelen.

Remigio’L Acosta opende de score voor RVVH. Voor rust maakte Feijenoord nog de gelijkmaker.

In de 2e helft scoorde Feijenoord in eigen doel, en maakte Myka Laan de 3-3.

Tot zaterdag maar weer!!

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06