Selecteer een pagina

Eerste verlies voor RVVH 5 – Belangrijke punten voor RVVH Vr2 in Groningen.

Zaterdag werd er een beperkt programma afgewerkt door de dagverslagteams. RVVH 1, 2, 3 en 4 kwamen niet in actie, ook waren de meeste jeugdelftallen vrij.

RVVH 5 en 6 moesten wel spelen, RVVH Vr 2 moest naar Groningen om de broodnodige punten op te halen, en RVVH Vr3 kwam in actie tegen Fios Vr1.

Van de jeugdteams werd er alleen door RVVH O15-1 en RVVH O9-1 een wedstrijd afgewerkt.

Hoofdklasse A:
Zoals gezegt kwam RVVH 1 niet in actie. De boys hebben 27 wedstrijden gespeeld en waren helemaal bij.

RVVH was zaterdag in afwachting op de resultaten van de inhaalwedstrijden van Nootdorp uit bij Fc’s Gravezande en de thuiswedstrijd van Smitshoek tegen Hoek. Alleen verlies van Smitshoek en Nootdorp zou voor RVVH het meest gunstigste zijn.

Het pakte helaas heel anders uit want, Nootdorp won na rust met 0-1 van Fc Gravezande en Smitshoek sprokkelde thuis bij een 1-1 stand nog een punt tegen Hoek. Binnen 18 minuten stond daar al de eindstand op het scorebord.

Hekkensluiter Argon nam bij Zwaluwen nog wel een punt mee(2-2), maar dit was niet voldoende om onder de degradatie uit te komen. Het doek is gevallen voor de gasten uit Mijdrecht. RVVH moet nu in de laatste drie wedstrijden alles uit de kast halen om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Ook Rijsoord moet hier voor gaan vechten, de kraaijen staan net boven RVVH met 1 punt meer.

De laatste strohalm die er voor het grijpen ligt, die moet RVVH zien te pakken!! De stand onderaan is nu: 11-Nootdorp 29 uit 26, 12-Smitshoek 27 uit 25, 13-AFC(za) 27 uit 27, 14-Rijsoord 25 uit 27, 15-RVVH 24 uit 27, 16-Argon 14 uit 27(gedegradeerd).

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH om 20:00 uur thuis tegen Spijkenisse voor de Palace Casino Cup.

RVVH 5:
Koploper RVVH ging zaterdag op bezoek bij Fc Binnenmaas 6.

Bij winst in de Hoekse Waard zou RVVH een belangrijke stap zetten voor de titel. De boys staan vier punten los van de nummer 2 DBGC 3, alleen heeft RVVH nog 4 wedstrijden achterstand op de nr 2.

De wedstrijd verliep toch anders dan gepland. RVVH moest een 2-0 achterstand zien weg te werken in de 1e helft.
Al na zo,n 20 minuten moest topscoorder Paul v/d Kooij geblesseerd het veld verlaten, nu kwam het dan op de andere spelers aan om de wedstrijd te kantelen.

Voor rust zorgde Johan de Ruiter dan toch voor de aansluitingstreffer. 2-1.

Na de pauze kon Binnenmaas uitlopen naar een 4-1 voorsprong. RVVH begon hierna met een inhaalrace, en kwam door doelpunten van Johan de Ruiter en Jeffrey Sturrus terug in de wedstrijd tot 4-3.

De gelijkmaker zat er helaas niet meer in voor RVVH. Na 15 wedstrijden ongeslagen heeft RVVH nu zijn 1e verliespartij moeten incasseren.

Komende zaterdag speelt RVVH om 12:30 thuis tegen Den Bommel 2.

RVVH 6:
Zaterdag stond de nr 3 en nr 4 tegenover elkaar. ‘s Gravendeel 5 speelde thuis tegen RVVH 6.

Bij winst van RVVH zou de 3e plaats overgenomen worden door de Blauwwitte Brigade, alleen zover was het nog niet. De Seuters namen in de 1e helft al de leiding. 1-0.

In de tegenaanval zette RVVH direct de achtervolging in met Patrick van Es die voor de gelijkmaker zorgde.1-1.

Na de pauze moest Stefan Komduur in het zestienmetergebied even ingrijpen en kwam ‘s Gravendeel door een strafschop weer op voorsprong. 2-1.

Een kwartier voor tijd kreeg RVVH ook een strafschop te nemen die benut werd door Quensley Blansjaar. 2-2.

RVVH ging hierna toch nog met de drie punten aan de haal, want uit een mooie aanval was het Patrick van Es die de 2-3 op het scorebord zette.

Zoals gezegd RVVH door de winst nu op een 3e plaats. Op de 1e plaats staat Barendrecht 16 met 40 punten uit 17 wedstrijden.

RVVH Vr2:
Het 2e vrouwenteam kan de punten nog goed gebruiken, het team van trainer Patrick v/d Veen is nog niet veilig. Zaterdag kregen de vrouwen een zware klus, want RVVH moest in Groningen op bezoek bij koploper Oranje Nassau Vr1.

In de 1e helft gaven de vrouwen goed partij tegen Oranje Nassau, met een 0-0 stand ging RVVH de rust in. Een doelpunt van RVVH werd nog afgekeurd. Er werd bijna niets weggegeven.

Na rust zorgde Sharella Hunt voor de bevrijdende treffer. 0-1. RVVH kreeg nog mogelijkheden voor de 0-2, maar die werden niet verzilverd.

RVVH heeft door de winst een goeie stap gezet richting handhaving, de vrouwen staan nu op een 8e plaats met 23 punten uit 19 wedstrijden.

Zaterdag 12 mei speelt RVVH om 12 uur thuis tegen de nr2 Berkel Vr1.

RVVH Vr3:
RVVH startte zaterdag met 9 vrouwen tegen de nr 6 FIOS Vr1.

In de 1e helft werd RVVH al overmeesterd door FIOS, bij een 3-0 achterstand liepen de vrouwen met de rust al achter de feiten aan.

Na de pauze ging de wedstrijd met 4-0 verloren.

Komende dinsdagavond spelen de vrouwen om 20:00 uur op eigen terrein tegen vv Gravendeel Vr1.

RVVH is nu hekkensluiter in de 4e klasse E, maar door het wegvallen van Spijkenisse Vr 1 is RVVH voor het komende seizoen gelukkig verzekerd van nog een seizoen 4e klasse.

RVVH O15-1:
RVVH heeft zaterdag bij de nr 2 Alexandria’66 O15-2 toch nog een punt weten te bemachtigen. Bij een eindstand van 2-2 werden de punten gedeeld.

Doelpunten van RVVH kwamen van Sem Komduur en Julian den Braber.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:00 uur thuis tegen DCV O15-1.

RVVH O9-1:
RVVH speelde zaterdag tegen Spartaan’20 O9-2.

De boys gingen goed van start, maar keken in de 1e helft toch al tegen een 2-0 achterstand aan.

Na de pauze zorgde Remigio L, Acosta voor de aansluitingstreffer. 2-1. RVVH had weer hoop, maar dit duurde niet lang voor Spartaan de marge terug gebracht had naar 2.

Spartaan hielp even later RVVH weer in het zadel door een eigen doelpunt. 3-2.

Helaas ging de wedstrijd in de slotfase nog met 4-2 verloren.

Komende zaterdag speelt RVVH om 09:45 uur thuis tegen Smitshoek O9-1.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06