RVVH trekt goede lijn door.

Na de overwinning op Swift voor de competitie en de winst dinsdagavond tegen Barendrecht voor de Vr-Cup, stond RVVH zaterdag voor de lastige opdracht om Ter Leede te gaan bestrijden.

Ter Leede de nummer 3 op de ranglijst waren zaterdag te Sassenheim gastheer voor RVVH. RVVH dat na zaterdag eindelijk verlost is van de onderste plek heeft de draad goed opgepakt, en de vraag is of dat tegen Ter Leede nu doorgezet kan worden?

RVVH startte bijna in dezelfde formatie als afgelopen zaterdag, alleen moest Dirk van Leenen afhaken wegens blessure. Daarvoor in de plaats kwam Quincy Jones.

Onder leiding van scheidsrechter Mevr S. Shukrula die deze week nog een vrouweninterlandwedstrijd floot werd er om half 3 de aftrap gedaan op een behoorlijk winderig Sportpark de Roode Molen.

De thuisploeg begon sterk en testte al vroeg keeper Spelde met een gevaarlijk moment, gelukkig kon Danny met de vingertoppen redding brengen. RVVH leek even onder de indruk, maar kreeg toch later in de wedstrijd steeds meer controle over de wedstrijd.

Halverwege deel 1 probeerde Sanzio Dieterich van afstand de trekker over te halen, maar helaas ontbrak de scherpte hierbij.

Daarna in de 29e minuut trok Shamir de Jesus het vijandige zestienmetergebied binnen. Hij werd daarbij licht geraakt door Ter Leede speler Rob Zandbergen. Toch vond mevrouw S. Shukrula het niet zwaar genoeg om de bal op de stip te leggen.

RVVH hield zich goed staande en probeerde dan ook zonder kleerscheuren de rust te behalen. Keeper Danny Spelde moest enkel nog een keer uitstekend redding brengen bij een vrije trap van Ter leede, met de vuisten werd de bal weg gewerkt.

Eindelijk was het rust!! Tijd voor de thee en andere versnaperingen.

Na de pauze kon Guytano Dos Santos er vandoor gaan, alleen verzuimde hij om eerder de trekker over te halen.

In de 56e minuut zorgde Sanzio Dieterich dan toch voor de bevrijdende treffer. Na een prima steekpass van Papito Merencia snelde Dieterich richting het doel van keeper Laszlo Sandor, de keeper had geen antwoord op de slimme bal van Sanzio. 0-1.
De vreugde was groot in het RVVH kamp, maar de boys hadden nog een half uur te gaan.

Ter Leede moest nu gaan komen, maar RVVH kon dit nog steeds goed opvangen. Enkele minuten later kreeg RVVH zelfs de kans om de 0-2 te maken, toen weer Sanzio Dieterich op oorlogspad ging. Weer zocht hij keeper Sandor op, en dit keer stuitte de rappe aanvaller op de keeper.

RVVH had het gevoel dat ze de wedstrijd gingen winnen, ze deden dan ook hun stinkende best om dit voor elkaar te krijgen. De thuisploeg voerde de druk nog wat op, maar RVVH bleef de grote winnaar!!

De 3 verdiende punten gingen mee terug naar de Sportlaan. Die zitten weer in de knip!!

Komende zaterdag mag RVVH het weer op eigen terrein gaan proberen, want dan komt Stedoco naar de Sportlaan.

Opstelling RVVH: Spelde, Yekhlef, Swart, Jones, Rodriquez de Pina, Proost, Merencia, Dos Santos, de Jesus(80 Kooiman), Eyongakpa(68 Rietveld), Dieterich.

RVVH 2:
RVVH speelde in Vlaardingen tegen de nummer 13 Zwaluwen Vlaardingen 2.

Trainer Han van Harselaar kon weer eens beschikken over Jordi Mosmans, Djim Kammermans en Christiaan Sprangemeijer. Jordi en Djim waren terug van een blessure, en Christiaan had zijn schorsing erop zitten.

RVVH begon met veel balbezit aan de wedstrijd, maar tot echte kansen kwam het nog nauwelijks.

Halverwege de 1e helft pakte een cornerbal van RVVH totaal verkeerd uit. De bal werd overgenomen door Zwaluwen, en in de counter was de Zwaluwen spits keeper Levestone te slim af. Hij zette Zwaluwen op een 1-0 voorsprong.

Kort hierna zat Geert Cleef dichtbij de gelijkmaker toen hij een voorzet van Djim Kammermans net over het doel kopte.

Claudio van Halem haalde ook de trekker over, maar zijn poging spatte op de paal uiteen.

Ruststand 1-0.

Vlak na rust werd keeper Donovan Levestone op het verkeerde been gezet, en keek RVVH daardoor weer vroeg tegen een 2-0 achterstand op.

RVVH kreeg meer kansen om de wedstrijd naar zich toe te halen, maar de afronding ontbrak. Een bal van Rodney van dam ging voorlangs en een vrije trap van Jesse Eggers kon uitstekend gered worden.

Het zat de boys niet mee, want een bekeken schot van Ackeo Liefden werd door 2 Zwaluwen spelers van de lijn gewerkt. Het ontbrak aan overtuiging. Die overtuiging was er bij Zwaluwen wel, want zij haalden de 3 punten binnen door een 2-0 winst.

RVVH speelde goed voetbal verder. Komende zaterdag ontvangt RVVH hekkensluiter Jodan Boys 2 aan de Sportlaan.

Opstelling RVVH 2:Levestone, van Dommelen, van Halem, Eggers, Drenthe(46 Liefden), Mosmans(63 Brito), van Dam, Cleef, Hoekstra(60 Bijlhout), Sprangemeijer, Kammerman(80 D.Dos Santos).

RVVH 3:
Zaterdag ging RVVH op bezoek bij de nummer 6 Rhoon 2.

RVVH momenteel op een 4e plek ging stevig onderuit. Met een 4-2 nederlaag werden de boys huiswaarts gestuurd.

De Ridderkerkse treffers kwamen op naam van Unsal Altiok en Sander de Ruiter, hij scoorde uit een vrije trap.

RVVH is zaterdag vrij. 11 november speelt RVVH om 14:30 uur in Oud-Beijerland tegen SHO 3.

RVVH 4:
RVVH heeft zaterdag een ruime overwinning geboekt. Op eigen terrein werd SDV 2 met 5-0 verslagen.

Grote man bij RVVH was Delano Tito. Hij opende de score voor RVVH, daarna zorgde Dylan Ho a Hing voor de 2-0 ruststand.

Na de pauze bracht Raymond dunk RVVH aan de ruime 3-0. Delano Tito maakte daarna de klus af en schoot de 4 en 5-0 binnen.

RVVH staat op een keurige 3e plaats met 10 punten uit 5 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 13:45 uur een uitwedstrijd tegen Ommoord 3.

RVVH 5:
Koploper RVVH kreeg de ZwerversIJvv 4 op bezoek.

De boys namen in de 1e helft al ruim afstand van de gasten. Edwin van Kessel scoorde de 1-0. Daarna zorgde Karnik Nazaryan voor de 2-0.

Spits Paul v/d Kooij zette de 3-0 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft ging RVVH verder met goed combinatievoetbal. De Zwervers werden uiteindelijk met een 7-0 nederlaag huiswaarts gestuurd. Karnik Nazaryan zette met 2 goals zijn team op 5-0.

Paul v/d Kooij en Johan de Ruiter(met een punter) maakten de zeven vol. Keeper Menno Wessel redde vlak voor tijd nog een strafschop voor RVVH.

RVVH 6:
Lijstaanvoerder RVVH speelde thuis tegen de ZwerversIJvv 5.

Samen met Gravendeel 5 gaat RVVH momenteel aan kop, dus is het zeker belangrijk dat er gewonnen word.
De wedstrijd kwam pas laat op gang, en toch was het RVVH die nog voor rust op voorsprong kwam. Een afstandsschot van Quensley Blansjaar zorgde na zo,n 40 minuten voor de 1-0 ruststand.

Na de pauze waren het Maarten Westerveld en Jordy de Groot die een 2 en 3-0 mochten aantekenen.

Tom Collee zette RVVH op een 4-0 voorsprong. Door de winst blijft RVVH bovenaan de ranglijst. Gravendeel 5 won met 3-0 van Barendrecht 16, zij maakten geen fouten. Komende zaterdag moet RVVH zien af te rekenen met de nummer 11 SNS 2.

Gravendeel gaat zaterdag op bezoek bij de Zwervers IJvv 5

RVVH Vr2:
De RVVH vrouwen kregen zaterdag bezoek van het Groningse Oranje Nassau Vr1. De handige tegenstander startte meteen met enkele snelle counteraanvallen, maar gelukkig liet RVVH ook zien daar goed tegen bestand te zijn.

De verdediging deed zijn uiterste best om het gevaar te wijken.

Er werd kort druk gezet op de tegenstander, de bal kon daardoor snel onderschept worden door RVVH. Mogelijkheden voor Claudia Garcia Moreno en een afstandsschot van Jennifer Oliveira gingen helaas verloren.

Slecht uitverdedigen werd door Oranje Nassau helaas toch afgestraft, de vrouwen namen een 0-1 voorsprong.

Met een geringe 0-1 achterstand zocht RVVH de kleedkamer op voor rust.

Na de pauze zorgde Oranje Nassau nog voor gevaarlijke momenten, waar RVVH goed bij weg komt. De vrouwen lieten nog wel van zich spreken, maar hadden moeite om op gelijke hoogte te komen.

In de slotfase was er dan toch de ontlading! Een diepe bal van achteruit kon door Jennifer Oliveira worden opgepakt, en in de laatste minuut schoot ze de 1-1 binnen. Een klasseprestatie!!

Opstelling RVVH Vr2: Verschoor, Agatowski(Ilse Schot), Bruens, Disseldorp, Annemieke, Pott, Tombroek, Celine Schot(Daniella), J.Hoek, Oliveira, Garcia Moreno(Nadine).

RVVH Vr3:
Het nog puntloze RVVH ging op bezoek bij de nummer 8 Gravendeel Vr1.

In de 1e helft ging het al mis. De vrouwen keken tegen een 4-0 achterstand aan.

Na de pauze redde Nathalie Engel de eer voor de Ridderkerkse formatie. Het lukte hierna niet meer om de tegenstander pijn te doen. Het bleef 4-1.

Komende zaterdag begint RVVH om 10:00 uur thuis tegen Zuidland Vr2. Wellicht kan RVVH dan wat punten in de wacht slepen?

RVVH O19-1:
RVVH kreeg zaterdag bezoek van NOC Kralingen O19-1.

NOC de nummer 5 van de ranglijst maakte het RVVH niet moeilijk. RVVH was de ploeg die zeker in de 1e helft behoorlijk wat kansen kreeg. De boys waren slordig met de afronding, en hadden al vroeg afstand moeten nemen van de directe tegenstander.

Pas na 35 minuten was het Gazar Dermendjan die er met een prachtige lobbal over de keeper er 1-0 van maakte.

Met deze tussenstand werd de rust bereikt.

In de 2e helft was het Damian Mars die zijn team op een 2-0 voorsprong zette. Daarna klaarde Boudewijn van Noppen de klus en scoorde 3-0.
De boys hadden weer de nul gehouden. Door de overwinning staat RVVH nog altijd op een keurige 2e plaats onder koploper Zwervers Cvv O19-1.

Zaterdag 11 november staat de topper op het programma, dan gaat RVVH om 15:00 uur op bezoek bij de koploper.

RVVH O17-1:
RVVH speelde zaterdag thuis tegen de nummer 3 Alexandria’66 O17-2.

Thijmen de Vries opende al in de 1e helft de score, de 1-0 was tevens de ruststand.

Na de hervatting maakte Djelo Nivilac de 2-0. RVVH haalde door de overwinning weer 3 punten binnen!

RVVH staat op een keurige 6e plaats met 9 punten uit 5 wedstrijden. Komende zaterdag moet RVVH aan de bak tegen Nieuwerkerk O17-1.

RVVH O15-1:
RVVH won zaterdag op eigen terrein van Capelle O15-2.

De nummer 10 van de ranglijst werd met een 1-0 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Matchwinner was Luuk Simonse, hij maakte de enigste goal voor RVVH.

RVVH O13-1:
De ongeslagen koploper RVVH kreeg zaterdag bezoek van Smitshoek O13-2.

De boys werden in het zadel geholpen door Smitshoek dat RVVH een eigen doelpunt kado gaf.
Daarna maakte Dayron Coffie de 2-0.

Na de 2-1 van Smitshoek liepen de boys uit naar een 4-2 overwinning. Tom Piena scoorde de 3-1 en Dayron Coffie maakte de 4-2. Een prima overwinning weer! Met 12 punten uit 4 wedstrijden gaat RVVH nog altijd aan de leiding.

RVVH O11-1:
RVVH kreeg zaterdag bezoek van De Rotterdamse Leeuwen(DRL O11-1).

De boys starten goed aan de wedstrijd. Met goed voetbal werd er een 1-0 voorsprong behaald door een doelpunt van Davey van Vught. Na de rust kon het spel niet worden vastgehouden.

RVVH speelde de 2e helft matig en verloor de wedstrijd met 1-5.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH uit tegen Spartaan’20 O11-1 om 9:45 uur.

RVVH O11-2:
RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen de nummer 2 Smitshoek O11-4.

De wedstrijd werd onnondig verloren met 4-2. Steijn v/d Waal zette zijn team voor rust na een 1-0 achterstand weer op gelijke hoogte.

Daarna zorgde Smitshoek voor de teleurstelling bij de boys. Het team ging met een 2-1 achterstand de rust in.

In de pauze werd er het een en ander verder aan het team hoe het beter moest. Helaas mocht dit niet baten.

Smitshoek zegevierde met 4-2 over RVVH. Nick van Baarlen scoorde de 4-2.

RVVH O9-1:
RVVH heeft zaterdag een vrij makkelijke overwinning behaald.

Bij rust stond RVVH al met 3-0 voor tegen Barendrecht O9-2. Luc Koedood, Camron Meiland en Myka Laan waren trefzeker voor de boys.

In de 2e helft wonnen de boys met 6-2. Luc Koedood scoorde 2x. Myka Laan was goed voor de 6-1.
Een keurige overwinning voor de boys!!

Tot zaterdag maar weer!!

Groetjes van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06