Drie punten kado voor Hoek.

RVVH ging zaterdag wel heel ver om de punten te gaan binnenhalen. De boys namen het op tegen Hoek in Zeeuws Vlaanderen.

Het altijd lastige Hoek dat al vijf achtereenvolgende seizoenen tegenstander is van RVVH, heeft dit seizoen weer aardig wat spelers zien vertrekken zoals Clinkemaillie(Belgie), Lionel Fitch en Kyle Doesburg(ASWH en Barendrecht). Maar daar tegenover stond ook weer de komst van enkele nieuwe aanwinsten.

De laatste ontmoeting in Hoek eindigde in een 2-0 verliespartij voor RVVH. Doelpuntenmaker was Emiel Clinckemaillie(2x)

RVVH kon zaterdag niet beschikken over keeper Danny Spelde, Joey Klein en Djim Kammermans wegens blessures, dus moest trainer Giovanni Franken zijn team weer op enkele plaatsen wijzigen.

Na het startsein van arbiter W.H.Kuijntjes was het Hoek dat na 8 minuten spelen al op een 1-0 voorsprong kwam. Een kopbal van Sidy Ceesay verdween achter keeper Donovan Levestone. RVVH moest dus al snel de achtervolging inzetten om als eerste weer op gelijke hoogte met Hoek te komen.

Enkele minuten later greep Papito Merencia die mogelijkheid bij een voorzet van Sanzio Dieterich. De inzet stuitte hierna op keeper Jordi de Jonghe.

In de 29e minuut was Sanzio Dieterich zijn tegenstanders te snel af, en ging hij een op een naar de keeper de Jonghe die de bal wist te keren.

Toch moest RVVH oppassen voor de momenten van Hoek, bij cornerballen en vrije trappen was dit wel gevaarlijk.

Na 37 minuten kreeg RVVH een beste kans om op gelijke hoogte te komen met Hoek. Een keurige voorzet van Jessie Proost werd de zestien ingepompt, waarna Jesse Eggers meteen de trekker wilde over halen. Jesse werd op zijn weg gehinderd door een Hoek speler, en scheidsrechter W.H.Kuijntjes wees naar de penaltystip. Guytano Dos Santos verzilverde de penalty meteen.1-1.

In de slotfase kopte Guytano Dos Santos een beste voorzet net over de lat bij keeper Jordi de Jonghe. Een inzet van Hoek speler Niek van Sprundel werd door de lat gekeerd.

Bij een 1-1 stand floot arbiter Kuijntjes af voor rust. Alles was nog mogelijk voor RVVH.

De 2e helft was voor de neutrale toeschouwer minder boeiend, want veel gevaarlijke momenten deden er zich niet voor.

In het laatste kwartier van de wedstrijd kreeg Hoek de voorsprong gepresenteerd. Een inzet van Fabian Wilson werd op een ongelukkige manier door Dino Rodriquez de Pina met de borst het doel in gewerkt.2-1.

RVVH had hier niet zo snel meer een antwoord op. De hardwerkende boys probeerde het wel, maar een verdiende punt zat er helaas niet meer in. Papito Merencia haalde nog wel de trekker over, maar zag zijn schot belandden in de handen van de keeper.

Zo bleef het 2-1. Het was weer niet gelukt om de punten mee te nemen. Toch kon trainer Giovanni tevreden zijn over zijn team, dat elke week toch vooruitgang boekt. Alleen nu is het nog wachten op het resultaat.

Misschien kan RVVH zaterdag de gewenste Driepunter op zijn naam schrijven? Want aanstaande zaterdag komt Argon op bezoek aan de Sportlaan om 14:30 uur.

Opstelling RVVH: Levestone, van Leenen(78 de Jesus), Yekhlef, Eggers, Kloppert, Rodriquez de Pina, Proost(67 Kooiman), Merencia, Dos Santos, Oudenaarden, Dieterich.

RVVH 2:
RVVH speelde hun 2e competitiewedstrijd op het Sportpark Middelmors te Rijnsburg tegen Rijnsburgse Boys 2.

Vorige zaterdag pikte RVVH hun 1e punt thuis tegen Barendrecht werd het 2-2, en Rijnsburgse Boys won in Lisse met maar liefst 1-10 van Fc Lisse.

De boys begonnen goed aan de wedstrijd met al na 10 minuten een beste mogelijkheid voor Nedely Fortes, die koos voor een solo-actie naar de keeper. Van zo,n 17 meter had hij ook meteen kunnen uithalen, maar liet dat achterwege.

RVVH bleef gevaarlijk met de rappe Nedely Fortes voorin, die het de Rijnsburgers diverse malen knap lastig maakte.

In de 20e minuut kreeg hij zijn loon naar werken bij een prima combinatie met Cerezo Drenthe. Een lange rush over 30 meter moest hij afleggen om Cerezo Drenthe als tussenstation te gebruiken, daarna kon Fortes het karwei keurig afronden.0-1.

Enkele minuten later kopte Diego Rietveld bijna de 0-2 kruislings in de touwen, maar de keeper redde uitstekend.

Rijnsburg was nog geen moment gevaarlijk, maar kon toch door een cadeautje van de scheidsrechter op gelijke hoogte komen met RVVH. Een handsbal van RVVH in de zestien werd gezien door de arbiter. Rijnsburgse Boys benutte de penalty. 1-1.

Hierna wilde Rijnsburg nog voor rust op voorsprong komen, maar gelukkig kon keeper Roy Rijntjes enkele malen redding brengen.

Ruststand 1-1.

De 2e helft was amper gestart, en RVVH zorgde voor de verrassende 1-2 voorsprong. En weer was het Nedely Fortes, die dit keer bediend werd door Gulba Delgado. Van zo,n 17 meter afstand schoot hij de bal tegen het zijnet aan. 1-2.

Die voorsprong was voor korte duur, want 5 minuten later knokte Rijnsburgse Boys terug. Uit een vrije trap scoorde Rijnsburg al weer de 2-2.

In de 71e minuut waren de rollen omgedraaid, en nam de thuisploeg de leiding. 3-2.

RVVH ging weer op jacht naar de gelijkmaker, maar had hierbij geen geluk. Een inzet van Nedely Fortes werd met de handen van de lijn gehaald, maar arbiter Henny beoordeelde in het nadeel van RVVH?

Vlak voor tijd scoorde Rijnsburgse Boys de 4-2. RVVH maakte nog jacht op een punt, maar kreeg niet meer wat ze verdienden.

De genadeklap viel hierna voor RVVH. Rijnsburgse Boys zegevierde met 5-2 en zijn na 2 wedstrijden nog altijd koploper.

Complimenten waren er na afloop voor RVVH, maar helaas geen punten voor de boys..

Aanstaande zaterdag gaat RVVH het opnieuw proberen. Dan spelen de boys om 11uur thuis tegen Quick Boys 2.

Opstelling RVVH 2: Rijntjes, van Dommelen(68 Brito), Swart, Capelle, C.Drenthe, van Dam, Sprangemeijer, Delgado, Rietveld, Hoekstra(60 Camarena), Fortes.

RVVH 3:
RVVH speelde zaterdag tegen Oud-Beijerland 2.

De boys keken al in de 1e helft tegen een 0-2 achterstand aan, en moesten dat na de pauze weer gelijk zien te trekken.

In de 2e helft was het Robin Maliepaard die voor de aansluitingstreffer zorgde.1-2.

Oud-Beijerland zegevierde hierna met 1-4, en pikte de 3 punten in.

Komende zaterdag neemt RVVH het om 12 uur in Nieuw Beijerland op tegen NBSVV 2.

RVVH 4:
In Nieuwerkerk nam RVVH het zaterdag op tegen Nieuwerkerk 2.

De boys kwamen door een eigen doelpunt van Delano Tito op een 1-0 achterstand. Het lukte niet meer de stand gelijk te trekken.

Ruststand 1-0.

In de 2e helft sleepte RVVH er toch nog een punt uit! Roel van Dommelen zorgde voor de gelijkmaker.
Keeper Serkan v/d Linden deed met mooie reddingen uitstekend zijn werk.

De volgende wedstrijd word aan de Sportlaan gespeeld. Zaterdag kruist RVVH de degens met Barendrecht 8. Aanvang 14:30 uur.

RVVH 5:
RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Herkingen’55 2.

Een 1-0 achterstand werd door de boys al snel weg gewerkt. De belangrijke schakel bij RVVH was Jeffrey Sturrus, hij zorgde met 2 goals voor de 1-2 ruststand.

Na de pauze was hij opnieuw op dreef en scoorde de 1-3.

De klus werd afgemaakt door Mike Mastrigt die goed was voor de 1-4, en een mooie stiftbal 1-5.

Voor de statistieken mocht Herkingen nog de 2-5 maken, maar de winst kwam niet meer in gevaar.

RVVH is de trotse koploper in de afdeling. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 13:00uur thuis tegen Barendrecht 11.

RVVH 6:
Een doelpuntenfestijn was het zaterdag aan de Sportlaan. De Boys wonnen met ruime cijfers van Zinkwegse Boys 4, het werd maar liefst 7-2.

Roy de Lepper had met 4 doelpunten weer een belangrijk aandeel in de score.

De overige doelpunten kwamen vann Lammert Verhoeven, Nick van Breugel en Quensley Blansjaar.

RVVH gaat na 2 wedstrijden nog ongeslagen aan de leiding.

RVVH Vr1:
De RVVH Vrouwen speelden op eigen terrein tegen het Zwolse Be-Quick’28.

In de 1e helft ging het gedurende 20 minuten gelijk op. Toch kwamen er niet echt uitgespeelde kansen. Bij RVVH ontbrak het ook aan scorend vermogen.

Ruststand 0-0.

Na de pauze werden de gasten uit Zwolle iets gevaarlijker, en kwam er steeds meer geloof in een goeie afloop.
In de 62e minuut opende Be-Quick dan toch de score, van afstand werd de 0-1 binnen de touwen gewerkt.

RVVH ging 1 tegen 1 spelen, maar nam wel een risico op de counter.

Een snelle uitbraak van de Zwolle vrouwen beslisten in de slotfase de wedstrijd.0-2.

Komende zaterdag moet RVVH naar het noorden. De vrouwen spelen om 16:15 uur in Heerenveen tegen Heerenveense Boys Vr1.

RVVH Vr2:
RVVH kreeg zaterdag bezoek van Saestum Vr2.

De vrouwen begonnen dominant aan de wedstrijd, en zette veel druk. Halverwege de 1e helft kwamen de gasten wel even gevaarlijk door, maar de uitbraken werden goed opgevangen door RVVH.

RVVH kon na zo,n 35 minuten spelen op voorsprong komen toen Celine in de rug geduwd werd door haar tegenstander. Arbiter Bijkerk gaf een penalty en Yara v/d Veen mocht deze benutten. Helaas werd de bal net naast geschoten.

Enkele minuten later ging een kopbal van Jennifer Oliveira naast het doel verloren. Saestum haalde ook nog de trekker over, maar deze inzet werd door Marielle Agatowski van de lijn gehaald. Zo bleef het 0-0.

In de 2e helft kwam het niet meer tot gevaarlijke momenten. De 0-0 brilstand bleef op het scorebord staan.

Opstelling RVVH Vr2: Beau, Marielle, Ilse, Yara, Jamie, Chelsea, Romy, Celine, Nadine(Lisanne), Jennifer(Claudia), Rachel(Sara).

RVVH Vr3:
Het 3e vrouwenteam heeft nog altijd niet het net kunnen vinden voor de competitie. De 1e wedstrijd ging met 0-5 verloren tegen Poortugaal/Oude Maas.

Nu in de 2e westrijd namen de vrouwen het op tegen Sc Botlek Vr1. De vrouwen gingen met 7-0 onderuit.

Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om 10 uur aan de Sportlaan tegen de nummer 8 Fios Vr1.

RVVH O19-1:
Op eigen terrein mocht RVVH het zaterdag opnemen tegen Feijenoord O19-2.

RVVH bood aardig partij tegen de gasten uit Rotterdam. De boys kregen enkele mogelijkheden, maar gingen daar slordig mee om.

Een doelpunt van Gazar Dermendjan werd na een kwartier nog afgekeurd wegens buitenspel.

Beide teams bleven zowel bij rust als bij het einde steken op een 0-0 gelijkspel.

Komende zaterdag gaat RVVH om 13:00 uur op bezoek bij Excelsior R O19-1.

RVVH O17-1:
RVVH heeft zaterdag een verlies geleden.

Na een 2-0 achterstand bij rust deden Jardy Ter Wisscha(2-1), en Djelo Nivilac(3-2) nog wel iets terug

CKC ging er na afloop met de 3 punten vandoor. Ze wonnen met 3-2.

RVVH O15-1:
RVVH moest ging zaterdag onderuit tegen Excelsior R O15-1. Bij rust was het nog 1-1, en scoorde Sem Komduur namens RVVH.

Na de pauze ging de wedstrijd met 1-5 verloren.

RVVH O13-1:
RVVH speelde zaterdag tegen Hekelingen O13-1.

De boys wonnen de wedstrijd overtuigend met 1-5.

Djimairo Declerq had met 3 goals een belangrijk aandeel in de score. Jeshrun Hitijahubessij en Jervano Gulpen scoorden de overige doelpunten.

RVVH gaat na 2 wedstrijden ongeslagen aan de leiding gevolgd door Smitshoek O13-2 met 4 punten uit 2 wedstrijden.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:00 uur thuis tegen Rhoon O13-1.

RVVH O11-1:
RVVH heeft zaterdag een prima partij op de mat gelegd. Er werd met de volle 100 procent inzet een 0-2 voorsprong bereikt tegen Excelsior R O11-1.

Davey van Vught scoorde beide doelpunten in de 1e helft.

In de 2e helft werd het iets minder, en scoorde Excelsior de 1-2.

Met geknepen billen werd de 1-2 overwinning binnen gesleept. RVVH gaat samen met Spartaan’20 O11-1 aan de leiding. Beide teams hebben 6 punten uit 2 wedstrijden.

RVVH O11-2:
RVVH startte zaterdag tegen Barendrecht O11-5.

Het begin was rommelig, en al vlot kwam het team op een 2-0 achterstand. Joel Hooghart bracht zijn team daarna terug in de wedstrijd, en maakte er 2-1 van.

Barendrecht zette daar al snel iets tegenover en scoorde nog voor rust de 3-1.

Na de pauze werd de toon gezet door RVVH. Het geloof bij RVVH kwam weer terug toen Anthony de Geus en Tim Bout hun team weer op de gelijke hoogte bracht.

Met goed combinatievoetbal wonnen de boys uiteindelijk met 3-4. RVVH gaf de overwinning niet meer uit handen .

De complimenten waren na afloop aan het gehele team.

Tot zaterdag maar weer!!

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06