Selecteer een pagina

RVVH 1 laat de punten liggen – RVVH 5 ongeslagen door.

Om te overleven in de hoofdklasse A heeft RVVH de punten keihard nodig! De boys staan op een gevaarlijke 15e plaats met 20 punten uit 23 wedstrijden. Daarboven staan een aantal clubs(AFC,Nootdorp,Rijsoord en Smitshoek) dicht bij elkaar in de buurt. Met deze teams zal RVVH moeten gaan strijden voor lijfsbehoud. De 1e stap kon zaterdag op eigen terrein gezet worden tegen Jodan Boys.

Bij winst kon RVVH bij gunstige resultaten van andere wedstrijden mogelijk een stap omhoog zetten. Maar zover was het nog niet. De wedstrijd moest eerst nog gespeeld worden.

De wedstrijd die onder leiding stond van scheidsrechter W.H.Kuijntjes begon aan RVVH zijde matig, Jodan Boys liet daarentegen al vroeg blijken dat ze de punten wilde meenemen naar Gouda. Al na zo,n 8 minuten spelen moest invaller keeper Tim Elkhuizen zijn kunsten vertonen bij een inzet van Jodan Boys, Tim loste dit goed op.

In de 15e minuut probeerde Shamir de Jesus een voorzet in de doelmond te pompen, maar Jodan Boys keeper Straver werkte de bal al meteen weg.

Enkele minuten later liep RVVH al achter de feiten aan, want een voorzet van Patrick Fonseca werd door Fanny Waandels binnen gekopt.0-1. De boys hadden nog voldoende tijd om de achterstand weg te werken.

De mogelijkheden kwamen daarna ook. Maar het verzilveren daarvan bleek het probleem. Eerst was het Mauro Kloppert die op stoom doorkwam over rechts om daarna Sanzio Dieterich te bedienen. De rappe aanvaller had het vizier iets te hoog staan, en daardoor ging de kans verloren.

Even later nam Nedely Fortes keeper Straver onder vuur, maar ook zijn poging ging naast.

Kort daarna nam Sanzio Dieterich weer plaats in de schiettent, maar weer stond keeper Straver de gelijkmaker in de weg.

Vlak voor rust kreeg RVVH het deksel op de neus, toen de boys opnieuw een tegentreffer kregen. Weer was het Fanny Waandels die met het koppie via onderkant lat de bal binnen werkte. 0-2.

Met een 0-2 achterstand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust. RVVH moest een plan bedenken om Jodan Boys te bestrijden.

In de 2e helft had RVVH al vroeg een prima kans om de aansluitingstreffer de scoren, toch ging het weer mis. Het was een drukte voor het doel van keeper Straver, maar liefst 3 man van de Blauwwitte brigade stonden klaar om af te ronden. Als laatste probeerde Shamir de Jesus de bal in de touwen te jagen, maar ook zonder succes.

Het effectief spelende Jodan Boys besliste na 54 minuten spelen de wedstrijd, toen wederom Fanny Waandels op de goeie plek stond om de 0-3 te maken.

Enkele minuten later haalde Mauro Kloppert de trekker over, maar doelman Straver wist de bal tot corner te verwerken.

RVVH bracht Alex Rekondie binnen de lijnen om het tij te keren, maar veel gevaar leverde dit ook niet op.

Halverwege de 2e helft had keeper Straver nog de nodige moeite bij een hard schot van Nedely Fortes, zijn teamgenoot Sanzio Dieterich kwam te laat om alsnog te profiteren van een slippertje van Straver.

Even later probeerde Dieterich het weer zelf met een hard schot, maar deze belandde in de handen van de doelman.

Jodan Boys vond het wel prima zo, en speelde de wedstrijd gedegen uit. De punten gingen dan ook verdient mee naar Gouda. Het bleef 0-3.

Aanstaande zaterdag moet RVVH de drie punten wel binnen halen, want dan spelen de boys het cruciale duel thuis tegen Smitshoek. Deze wedstrijd moet gewonnen worden om nog mee te blijven te doen voor het lijfsbehoud! Een verlies betekent dat de komende wedstrijden nog zwaarder gaan worden.

Opstelling RVVH 1:Elkhuizen, Swart, van Leenen, Eggers, Kloppert(62 Rekondie), Proost, Merencia, Dos Santos, de Jesus, Fortes(80 Eyongakpa), Dieterich.

RVVH 2:
RVVH nam het zaterdag op tegen de nummer 8 Katwijk 2.

De boys die de punten nog goed kunnen gebruiken, wonnen vorige zaterdag nog verrassend met 1-2 van Excelsior Maasluis 2. Momenteel bivakkeert RVVH op een 13e plek met 16 punten uit 19 wedstrijden. Onderaan staat Brielle met 13 punten, en op de 12e plek staat Jodan Boys 2 met 16 punten uit 19 wedstrijden. RVVH is er dus bij gebaat bij een goed resultaat.

RVVH begon met 2 A-spelers in de basis. Achterin stond Thomas van Prooijen naast Rick Resoort, en het doel werd verdedigt door Joris Blaak.

De scherpte ontbrak bij de mogelijkheden die kwamen voor de boys. Na 12 minuten ging Diego Rietveld al alleen op de keeper af om de score te openen, maar de rappe Rietveld verzuimde de bal klem in de hoek van het doel te jagen. De bal ging rakelings naast.

Even later kreeg ook Djim Kammermans de mogelijkheid te profiteren bij een hoge bal waar de Katwijk keeper ver voor zijn doel uit moest. Kammermans hield in en kwam te laat.

Halverwege de 1e helft stelde Katwijk orde op zaken, ze kwamen op een 0-1 voorsprong.

RVVH moest oppassen dat het voor rust niet nog meer goals tegen kreeg. Gelukkig was het Joel Brito die na een half uur zijn team redde van een 0-2 achterstand. Hij assisteerde uitstekend zijn keeper Joris Blaak door de bal net voor de lijn weg te halen.

Gelukkig bleef het 0-1 tot aan de rust.

Na de pauze wist RVVH de stand al snel in evenwicht te brengen. In de 49e minuut kon Mark Amaning Ampong de bal keurig terug leggen op de vrijstaande Rodney van Dam, meteen schoot hij de gelijkmaker binnen te touwen.1-1.

Het was nu zaak om dit vast te houden! Dit lukte goed, want enkele keren deed keeper Joris Blaak uitstekend zijn best met fraaie reddingen.

In de 61e minuut trok Thomas van Prooijen keurig de bal voor op Diego Rietveld, Diego kopte de bal net naast. RVVH deed zijn best, maar het was nog altijd lastig voor de boys om de bal tussen de palen te krijgen.

Trainer Han van Harselaar bracht wat vers bloed in zijn team, en al vlot leek dit zijn vruchten af te werpen. Na 77 minuten zette Cerezo Drenthe een prima aanval op met als eindstation Djim Kammermans. Nu verzilverde hij wel zijn kans, hij zette zijn team op een 2-1 voorsprong.

RVVH moest de voorsprong nog 13 minuten vast zien te houden. Vier minuten later kwam er al weer een einde aan, de gasten uit de Bollenstreek brachten de stand op 2-2.

In de slotfase ging er bijna nog meer mis. Vlak voor tijd ging Pablo Ruiz Camarena in de fout, maar gelukkig maakte Katwijk de klus niet af. Even later in blessuretijd belandde een gevaarlijke bal van Katwijk nog op de lat. Gelukkig blies scheidsrechter A.Essaghir na enkele minuten blessuretijd de wedstrijd naar het einde.

De boys mogen achteraf blij zijn dat het goed is afgelopen. Toch nog een punt! Hekkensluiter Brielle 2 had gelukkig verloren, en Jodan Boys 2 pikte ook een punt mee. Ze speelden tegen Zwaluwen 2 met 2-2 gelijk.

De strijd blijf nog altijd spannend voor RVVH. Komende zaterdag spelen de boys wederom thuis tegen de de nummer 3 Rijnsburgse Boys 2. De wedstrijd begint om 11:00 uur.

Opstelling RVVH 2: Blaak, van Prooijen, Brito, Resoort, Drenthe, van Dam(77 Ruiz Camarena), Cleef(74 Delgado), Sprangemeijer, Amaning Ampong(74 Hoekstra), Kammermans, Rietveld.

RVVH 5:
Vorige week maakte RVVH na 12 wedstrijden hun 1e slippertje. De eerste verliespunten werden ingeleverd, tegen FC Binnenmaas werd er met 2-2 gelijk gespeeld.

Nu werd er weer orde op zaken gesteld. Met ruime cijfers werd er gewonnen van Zwervers IJvv 4.

Mike van Mastrigt opende van zo,n 35 meter de score met een geweldig schot. Daarna waren Johan de Ruiter en Jeffrey Sturrus goed voor een 0-3 ruststand.

Na de pauze was het een walk-over. Topscoorder Jeffrey Sturrus tekende voor de 0-4 en 0-5.

De boys wonnen de wedstrijd met 0-9. Arno Fransen, Daniel Vermeulen en Mike Mastrigt schoten allen raak voor RVVH.

Topscoorder Paul v/d Kooij mocht de 0-9 tussen de palen werken. Weer een heerlijke overwinning richting de titel die RVVH bijna niet meer kan ontgaan. De boys staan met 37 punten uit 13 wedstrijden bovenaan de ranglijst, er is een gat geslagen van 9 punten op de nummer 2 Fc Binnenmaas 6. De boys hebben nog 9 wedstrijden te gaan.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:30 uur thuis tegen Herkingen,55 2.

RVVH 6:
RVVH speelde zaterdag thuis tegen NTVV 2.

In de 1e helft werd al een belangrijke stap gezet naar een overwinning. Patrick van Es zette zijn team op een 2-0 voorsprong bij rust.

Na de pauze stond Patrick van Es weer te popelen om binnen de lijnen te komen. Een kwartier voor tijd kwam de gouden wissel weer in het veld, 10 seconden na de wissel was zijn 1e balcontact meteen weer raak! 3-0.

NTVV kwam nog wel terug naar 3-1, maar dit leverde geen gevaar meer op voor de Blauwwitte Brigade.

RVVH staat op een 4e plek met 24 punten uit 12 wedstrijden, de boys hebben nog wel enkele wedstrijden in te halen.

RVVH VR 1:
De RVVH Vrouwen zijn er zaterdag in geslaagd om zonder te spelen toch de periodetitel binnen te halen. Koploper Heerenveen die al de 1e periode heeft speelde zaterdag tegen de nummer 2 Be Quick’28 Vr1. Alleen bij winst van Be Quick was RVVH nog niet zeker van een prijs.

Beide teams deelden de punten bij een 2-2 gelijkspel. Daardoor gaat RVVH aan kop met 15 punten uit 6 wedstrijden. RVVH moet nog 1 wedstrijd inhalen tegen VIOD en kan nog op 18 punten komen.

Een pracht prestatie van het team van scheidend trainer Nasser Abdalla.

RVVH O11-1:
RVVH kreeg bezoek van de nummer 3 Capelle O11-1.

Er werd goed gevoetbald en keihard geknokt. Toch gingen de boys nipt onderuit met 3-4.

Romano de Munnik scoorde 2x, Jasper Huizer schoot 1x raak.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:00 uur op het Reyerpark tegen Slikkeveer O11-1.

RVVH O11-2:
RVVH speelde in Gouda een bekerduel tegen ONA O11-1.

De boys begonnen fel aan het duel en combineerde met vlagen best goed, maar het scoren ontbrak nog. ONA speelde ook fel en brak enkele keren door, waardoor er al een 4-0 achterstand bij rust op het scorebord kwam.

In de 2e helft waren er wat omzettingen binnen het team waardoor het wat beter ging. Toch zat ONA er dichter op. Bij een uittrap ging het bij RVVH mis, en profiteerde ONA van het buitenkansje. Het werd 5-0.

De eer werd gered door Djenoah Duarte die er uit een corner nog wel 5-1 van mocht maken.

Helaas bleef het daarbij. Het bekeravontuur is ten einde voor RVVH.

Toernooi RVVH O9-1:
RVVH hoefde zaterdag niet in actie te komen voor de competitie. In het paasweekeinde spelen de boys 2 toernooien. Zaterdagmorgen begon RVVH met een toernooi bij VFC.

-In totaal speelde RVVH 4 wedstrijden. De 1e wedstrijd stond RVVH oog in oog met VFC. Met een klein verschil won VFC met 1-0 van RVVH. RVVH had misschien opstart problemen?

-Tijdens de 2e wedstrijd kwamen de motoren op gang van RVVH, met 4-0 werd er gewonnen van Zwaluwen. Myka Laan opende de score voor RVVH, daarna vond Luc Koedood 2x het net.

Camron Meiland scoorde de 4-0.
-In de 3e wedstrijd moest RVVH het afleggen tegen VDL. De boys gingen met 1-0 onderuit.

-In de laatste wedstrijd won RVVH overtuigend met 3-0 van Pelikaan. Camron Meiland scoorde 2x, Remigio L,Acosta 1x.

RVVH eindigde op de 2e plaats. VFC won het toernooi.

Paasmaandag speelt RVVH bij Fc Olympia een mini Stars Toernooi.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06