van Dam neemt drie punten mee voor Stedoco.

RVVH nam het zaterdag aan het natte Sportpark op tegen de nummer twee Stedoco. De gasten uit Hoornaar staan met 17 punten uit 8 wedstrijden onder de titelkandidaat Noordwijk. Met 25 punten uit 9 wedstrijden voeren zij de lijst aan.

RVVH bevind zich nog altijd in de onderste regionen, de boys staan op een 14e plek met 8 punten uit 9 wedstrijden. Rijnvogels en Argon volgen daaronder met 7 en 3 punten op plek 15 en 16.

Het was zaterdag een weerzien van 4 ex RVVH spelers, want Roy Weber, topscoorder Jordy van Dam, Remco Buist en Rensy Barradas kwamen allen voor Stedoco uit.

Alle vier begonnen ze in de basis tegen RVVH.

Bij RVVH werd voorafgaand aan de wedstrijd Dino Rodriquez de Pina gehuldigd voor zijn 250e wedstrijd door de selectie, voorzitter Mario Papavoine en de trouwe aanhang.

Trainer Giovanni Franken begon bijna met dezelfde formatie als tegen Ter Leede aan de wedstrijd. Alleen Shamir de Jesus startte op de reservebank en Diego Rietveld begon in de basis.

Onder leiding van scheidsrechter L.Timmer ging de wedstrijd van start. RVVH kon al vroeg afstand nemen van Stedoco, toen jubilaris Dino Rodriquez de Pina een uitstekende voorzet gaf aan de voorwaartsen van RVVH. Helaas was er niemand snel bij om af te ronden.

Even later in de 13e minuut haalde Guytano Dos Santos de trekker van afstand over, maar dit was een simpele prooi voor keeper Mark Smith.

Toch kwamen er niet als teveel kansen voor beide ploegen in een tot nu toe matige wedstrijd.

In de 38e minuut was er nog een beste kans voor Papito Merencia om een prima voorzet van Dino Rodriquez de Pina binnen te koppen, toch kopte Merencia de bal net naast.

Hierna probeerde de rappe Rensy Barradas het met een hard schot voor Stedoco, maar de defensie blokte het schot uitstekend.

Vlak voor rust ging een poging van Diego Rietveld net over de kruising verloren. Met een 0-0 tussenstand kon RVVH wel leven, maar er moesten nog drie kwartier gespeeld worden voor de punten verdeeld konden worden.

Na de pauze was al snel Jordey van Dam die Stedoco op voorsprong bracht. In de 53e minuut nam hij aan de rand van de zestien een uitstekende vrije trap waarbij keeper Danny Spelde geen kans maakte. De voorsprong van de gasten sloeg als een bom in op het RVVH team. Maar de achtervolging werd ingezet door de boys.

Enkele minuten later kon RVVH langszij komen bij een voorzet van Sanzio Dieterich. Agbor Eyongakpa liet de bal lopen en Sanzio Dieterich haalde uit, helaas verdween de bal net langs het Stedoco doel en moest RVVH het weer opnieuw gaan proberen.

In de 63e minuut zat RVVH er weer dichtbij met een vrije trap van Guytano Dos Santos die net voor het doel van richting veranderd werd. Een cornerbal volgde hierna, maar daar kwam geen gevaar uit.

Trainer Giovanni Franken bracht nog Shamir de Jesus binnen de lijnen om het tij te keren, maar RVVH kreeg hierna nauwelijks mogelijkheden om er toch toch een punt uit te slepen.

RVVH kwam nog goed weg zelfs, toen invaller Jay Jay Meierdres een bal voor Stedoco op de onderkant lat schoot.

Na enkele minuten blessuretijd blies arbiter L.Timmers de wedstrijd naar het einde. Een verliespartij voor RVVH wat eigenlijk niet nodig was. RVVH had toch hier een punt uit moeten slepen! Maar het blijft voetbal, en het loopt altijd anders dan verwacht.

Komende zaterdag komt RVVH niet in actie voor de competitie. Wel is er inhalen; Gravezande-Smitshoek en Zwaluwen-Stedoco.

RVVH speelt dinsdagavond voor de districtbeker om 20:00 uur in Vlaardingen tegen Zwaluwen.

Opstelling RVVH: Spelde, Jones(46 Kloppert), Yekhlef, Swart, Rodriquez de Pina, Proost, Merencia, Dos Santos, Eyongakpa(80 Cleef), Rietveld(66 de Jesus), Dieterich.

RVVH 2:
RVVH kreeg zaterdag hekkensluiter Jodan Boys op bezoek. De gasten staan met slechts 1 punt uit 6 wedstrijden onderaan de ranglijst, en RVVH staat met 3 punten meer op een 12e plaats.

Als er punten gepakt moesten worden dan zou dat zaterdag moeten gebeuren wil men uit de gevarenzone vandaan blijven.

Bij RVVH begon spits Djim Kammermans in de basis en maakte keeper Roy Rijntjes zijn speelminuten.

Binnen 12 minuten kon Kammermans zijn team op voorsprong zetten, maar op het laatste moment kon de Jodan Boys keeper de bal toch nog voor de lijn weg werken.

Twee minuten later zette Jodan Boys de 0-1 op het scorebord.

Een kwartier later werd de score door Jodan Boys verdubbeld en stonden de gasten vrij gemakkelijk op 0-2.

RVVH stelde hier weinig tegenover, er kwamen nauwelijks kansen. Pas in de slotminuten waren er mogelijkheden om aansluiting te vinden. Eerst was het Djim Kammermans met een hard schot dat door de keeper met veel moeite gekeerd werd, daarna vlak voor rust kopte Claudio van Halem een voorzet van Christiaan Sprangemeijer net naast het doel.

Met een 0-2 achterstand verdween RVVH naar de kleedkamer om een strijdplan te bedenken voor de 2e helft.

In de 2e helft bleef RVVH achter de feiten aan lopen, en werd de wedstrijd er niet beter op.
Pas in de 87e minuut kon Djim Kammermans een mooie aanval zelf gaan afronden, het werd 1-2.

De tijd was tekort om nog de 2-2 op het bord te zetten.

Diep in blessuretijd maakte Jodan Boys het nog erger voor RVVH. Ze wonnen met 1-3 van RVVH.

Door de verliesbeurt van RVVH zijn de boys gedeeltelijk hekkensluiter. Samen met Jodan Boys staan ze op plek 13 en 14.
Komende zaterdag speelt RVVH wederom om 11 uur thuis tegen Fc Lisse 2.

Opstelling RVVH 2: Rijntjes, Resoort, Brito, van Halem, Capelle, van Dam, Liefden, Ruiz Camarena(78 T van Dommelen.), Sprangemeijer, Delgado(78 D.Dos Santos), Kammermans.

RVVH 4:
Zaterdag speelde de nummer 5 tegen de nummer 3. Ommoord sv 3 ontving RVVH 4.

RVVH kwam in deel 1 niet tot scoren. Beide ploegen bewaarden de doelpunten voor in de 2e helft.

In de 2e helft was het RVVH die het onderspit moest delven. Met 1-2 gingen de boys onderuit.
Doelpuntenmaker voor RVVH was Dylan Ho a Hing.

Kelvin Wittekoek schoot voor de zoveelste keer zijn vrije trap over het doel heen.
RVVH staat op een keurige 4e plek met 10 punten uit 6 wedstrijden.Koploper DSVP 5 gaat nog ongeslagen aan de leiding met 15 punten uit 5 wedstrijden.

Komende zaterdag speelt RVVH om half drie aan de Sportlaan tegen PKC’85 2.

RVVH 5:
Met maar liefst 5 gewonnen wedstrijden gaan de boys met het maximaal aantal punten nog altijd aan de leiding. 27 doelpunten voor en nog maar 11 doelpunten hebben ze tot nu toe tegen.

RVVH nam het zaterdag op tegen hekkensluiter Hekelingen 4. De puntloze tegenstander heeft in 4 wedstrijd nog altijd geen resultaat behaald.

Tegen een nog jonge ploeg kwam RVVH toch op een 1-0 achterstand. Nadat Mike Mastrigt de gelijkmaker had gescoord begon het bij RVVH te lopen.

Bij rust was er al een 1-4 voorsprong opgebouwd. Paul v/d Kooij, Ibo El Aroussi en Jeffrey Sturrus waren trefzeker.

Na de pauze ging de doelpuntenmachine nog verder door. De boys wonnen de wedstrijd met 5-9.
Daniel Vermeulen wist 2x het net te vinden.

De overige doelpunten kwamen van Paul v/d Kooij en Arno Fransen. Specialist Marlo Bruma verzilverde een strafschop.

De boys hebben na 6 wedstrijden al een gat geslagen van 6 punten op de nummer 2 en 3 Binnenmaas 6 en de Jonge Spartaan 3.

RVVH 6:
De nummer 1 RVVH speelde zaterdag tegen SNS 2.

RVVH begon met een slechte 1e helft. De boys kwamen weliswaar op voorsprong, maar gaven dit telkens weer weg.

Quensley Blansjaar en Maarten Westerveld tekenden voor de 0-1 en de 1-2. Door een fout van Jeroen v/d Tuin werd SNS weer in het zadel geholpen. De 2-2 was ook meteen de ruststand.

In de 2e helft werd Patrick van Es gevloerd door de SNS keeper. Een strafschop werd vervolgens verzilverd door Menno den Boef naar 2-3.

Daarna liepen de boys vrij gemakkelijk uit naar een 2-6 overwinning. Lammert Verhoeven schoot 2x raak en maakte de 2-4 en de 2-6. De 2-5 kwam op naam van Floris Lagerwerf.

RVVH gaat samen met Gravendeel 5 aan de leiding. Beide teams hebben 16 punten uit 6 wedstrijden. De nummer 3 Binnenmaas 8 volgt met 12 punten uit 6 wedstrijden.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen GOZ 4.

RVVH Vr1:
De RVVH vrouwen moesten naar het verre IJzendijke voor een wedstrijd tegen het 1e vrouwenteam aldaar.

RVVH kreeg veel kansen, maar het resultaat bleef telkens uit. IJzendijke was slimmer en loerden met 2 Zeeuwse spitsen op de counter. Vlak voor rust moest RVVH aan de noodrem trekken, en kreeg IJzendijke een strafschop toegekend. Deze werd verzilverd.1-0.

In de 2e helft begonnen de gastvrouwen feller. Een gevaarlijke counter van IJzendijke deed RVVH uiteindelijk de das om. 2-0.

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Stedoco in Hoornaar.

Opstelling RVVH Vr1: Snel, Dijkstra, v/d Heerik, Noordermeer(59 Star), Gulden, v/d Harst, Pott(75 J.Hoek), de Roest, van Harlingen, Valk(67 Grootenboer), Ledes.

RVVH Vr2:
Na een aftastende beginfase nam RVVH na 20 minuten het initiatief. Jennifer Oliveira zette haar team op een 0-1 voorsprong.

De vrouwen streden voor elke meter, en er kwamen enkele een op een situaties met de keeper. RVVH profiteerde daar niet van, en kregen de bal vervolgens niet het doel in om de tegenstander nog meer pijn te doen.

RVVH nam de voorsprong wel mee de rust in.

Na de pauze knokte DSS zich toch langszij. Vijf minuten voor tijd lag de gelijkmaker binnen.

In de slotfase was de teleurstelling groot in het RVVH kamp door een verkeerde beoordeling van arbiter F.J.Tilma. In blessuretijd werd een doorgebroken speelster van RVVH neergehaald door de tegenpartij, maar Tilma gaf geen rood voor de overtreding. De counter die volgde werd RVVH fataal! De vrouwen verloren onverdiend met 2-1.

RVVH Vr3:
Een keihard werkend vrouwenteam speelde zaterdag tegen Zuidland Vr2.
De vrouwen kwamen voor rust nog wel op voorsprong door een doelpunt van Shanice Pinas, helaas kwamen de vrouwen nog voor de pauze weer op gelijke hoogte.

In de 2e helft won Zuidland met 1-2 de wedstrijd.

RVVH is nog altijd hekkensluiter. De vrouwen staan nog puntloos op een 11e plek.

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Spijkenisse. Spijkenisse staat op een 10e plaats, en heeft net als RVVH nog geen punten. Wellicht slaagt RVVH er zaterdag in om te winnen.

RVVH O19-1:
Zaterdag kon RVVH de koppositie overnemen van Zwervers CVV, maar dan moest er wel gewonnen worden van de nummer 11 Leonidas O19-2 en de Zwervers ,oest dan punten verspelen.

In werkelijkheid pakte dit heel anders uit. Na een 2-1 achterstand bij rust kon RVVH er in de 2e helft nog een punt uithalen.

De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Gazar Dermendjan en Danny Haasdijk zorgden voor de doelpunten aan RVVH zijde.
RVVH heeft door het gelijke spel de 2e plek moeten afstaan aan Feijenoord.

Koploper Zwervers CVV won met ruime cijfers. Met een 12-1 nederlaag werd NSVV O19-1 huiswaarts gestuurd.

RVVH O17-1:
Zaterdag speelde de nummer 7 tegen de nummer 6, Nieuwerkerk O17-1 tegen RVVH O17-1.

Een 1-0 achterstand werd in de 1e helft weg gewerkt door Levi Hoogendoorn. Met een 1-1 tussenstand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust .

Na de pauze zorgde Laurens de Witte voor een 1-2 voorsprong. Nieuwerkerk knokte terug en nam de leiding, ze liepen uit naar een 3-2 voorsprong.

Uiteindelijk bezorgde Laurens de Witte RVVH nog een punt. Hij maakte de 3-3 voor RVVH.

RVVH O15-1:
RVVH won zaterdag in Krimpen van DCV O15-2 met 0-2.

Luuk Simonse en Sem Komduur scoorden voor RVVH.

Door de overwinning is RVVH gestegen naar een 3e plaats met 12 punten uit 5 wedstrijden. Spartaan’20 O15-3 en Smitshoek O15-2 gaan beide aan de leiding met 15 punten uit 6 wedstrijden. RVVH heeft nog een wedstrijd minder gespeeld.

RVVH O13-1:
RVVH kwam zaterdag niet in actie voor de competitie. De boys speelden een oefenwedstrijd tegen Rijsoord O14-1.

De wedstrijd werd met 1-0 gewonnen door RVVH. Een 1,2tje tussen Senna van Vught en Jervano Gulpen werd door laatstgenoemde verzilverd.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:00 uur thuis tegen Charlois Sv O13-1.

RVVH O11-1:
RVVH speelde zaterdag tegen de koploper Spartaan’20 O11-1.

Met veel inzet werd er gespeeld, toch kreeg RVVH veel pech. De Blauwwitte Brigade ging met 7-0 onderuit.

Komende zaterdag moet RVVH weer aan de bak tegen OVV O11-1.

RVVH O11-2:
RVVH heeft zaterdag een uitstekende overwinning geboekt op de koploper Binnenmaas O11-2.

De boys kwamen 2x op achterstand maar werkte dit prima weg. Tim Bout werkte een 0-1 achterstand weg.

Nog voor rust scoorde Binnenmaas de 1-2.

In de 2e helft deed RVVH er nog een schepje bovenop. De wedstrijd werd volkomen terecht met 5-2 gewonnen.
Doelpunten kwamen van Djenoah Duarte, Anthony de Geus, Steijn v/d Waal en Tim Bout.

RVVH O9-1:
RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Fc Binnenmaas O9-1.

Het werd een doelpuntrijke wedstrijd. In de 1e helft liep RVVH al uit naar een 1-6 voorsprong. Remigio L’Acosta wist 2x het net te vinden.

Marwan Mahmoud, Camron Meiland en Myka Laan scoorden 1x. Daarna hielp Binnenmaas RVVH aan de 1-6.

Na de pauze ging de doelpuntenmachine verder! De boys wonnen de wedstrijd met 3-9.

Myka Laan schoot de 1-7 binnen. Daarna waren Jael Hanenberg en Luc Koedood goed voor de 3-8 en de 3-9.

Komende dinsdagavond speelt RVVH 1 in Vlaardingen voor de districtbeker tegen competitiegenoot Zwaluwen. Aanvang 20:00 uur. De reporter maakt ook daar weer een kort verslag van.

Tot ziens maar weer.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06