Selecteer een pagina

Ruime winst voor RVVH 6 – RVVH Vr2 door naar de bekerfinale.

Op bevrijdingsdag 5 mei stond er maar een gering aantal wedstrijden op het programma voor de dagverslagteams van RVVH. Van de seniorenteams kwam alleen RVVH 6 in actie, alle vrouwenteams speelden wel en van de jeugdteams waren RVVH O15-1 en RVVH O9 actief.

Hoofdklasse A:
RVVH zit nog altijd in de wachtkamer in afwachting van de resultaten van de inhaalwedstrijden Nootdorp-Noordwijk en Smitshoek-Swift. De wedstrijd Stedoco-Zwaluwen was voor RVVH niet belangrijk.

Gunstige uitslagen waren voor RVVH belangrijk. Nootdorp en Smitshoek moesten zo min mogelijk punten halen.
Bij Smitshoek kon Swift in de slotfase een 1-0 achterstand wegwerken, Smitshoek liep door 1-1 stand 1 punt uit op RVVH.

Nootdorp hield lange tijd stand thuis tegen koploper Noordwijk. De 0-0 stand bleef lang op het scorebord, maar op het einde ging de koploper er bij een 0-1 stand met de drie punten weg.

Door de overwinning van Noordwijk kan Noordwijk aanstaande zaterdag bij winst op RVVH op eigen terrein kampioen worden. Het is aan RVVH om hier iets aan te doen, want RVVH moet zaterdag alles uit de kast halen om de laatste strohalm te pikken. De drie punten moeten mee naar Ridderkerk!!

Stedoco won thuis met 2-0 van Zwaluwen Vlaardingen.

RVVH 6:
RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nr 10 Zwervers IJvv 5.

De boys scoorden er aardig op los, bij rust stond er al een 1-4 voorsprong op het scorebord voor de Blauwwitte Brigade uit Ridderkerk. Al binnen 5 minuten schoot Lammert Verhoeven RVVH naar de 0-1 toe.

Hierna bracht de thuisploeg de stand weer in evenwicht.1-1. Door een treffer van Lammert Verhoeven nam RVVH toch weer de leiding.1-2.

Een prachtig diagonaal schot van Quensley Blansjaar zorgde voor de 1-3. De 1-4 ruststand werd door Patrick van Es binnen geschoten.

Na de pauze liepen de boys uit naar een 3-7 overwinning. Patrick van Es had weer een groot aandeel in de score, net na rust en vlak voor tijd scoorde hij de 1-5 en de 3-7.

De 1-6 kwam van Quensley Blansjaar. Door de overwinning staan de boys nu op een 2e plaats met 38 punten uit 19 wedstrijden. Koploper Barendrecht 16 gaat aan de leiding met 43 punten uit 18 wedstrijden.

Na de wedstrijd werd de overwinning nog eens goed gevierd bij het vrijgezellen feest van Jeroen v/d Tuin.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen GOZ 4.

RVVH VR1:
De RVVH vrouwenhoofdmacht speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen VIOD Vr1.

RVVH heeft al een periodetitel op zak en is al verzekerd van nacompetitie. Maar zaterdag wilden de vrouwen toch op z,n minst een punt mee terug nemen uit Driessum.

RVVH hield lang stand in de wedstrijd, met een 0-0 stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust. De vrouwen hadden moeite om de kansen te benutten die er kwamen. RVVH gaf achterin heel weinig weg aan de thuisploeg.

In de 2e helft ging VIOD met de drie punten aan de haal. Van de 2 kansen die ze kregen werd er een benut. Uit een hoekschop scoorde VIOD de 1-0.

RVVH kreeg meerdere kansen, maar had het vizier niet op scherp. Op het laatst zette RVVH hoog druk maar zonder resultaat. Een onterechte uitslag gezien de kansen van RVVH.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH thuis om 14:00 uur tegen Stedoco Vr1 uit Hoornaar.

RVVH VR2:
Het 2e vrouwenteam speelde zaterdag niet voor de competitie. RVVH nam het in de halve finale van de KNVB beker op tegen SSS VR2.

Op het zonnige Sportpark SSS in Klaaswaal kreeg RVVH al binnen 2 minuten een 1-0 achterstand te verwerken. RVVH bleef rustig spelen en bracht de stand al na 14 minuten in evenwicht. In een 1 op 1 situatie met de SSS keepster kwam Fu-Sang Pott het sterkst uit de strijd en maakte er 1-1 van.

RVVH werd sterker en sterker, en stuurde SSS van het kastje naar de muur. Nog voor de pauze zette Fu-Sang Pott haar team weer op voorsprong. Van afstand schoot ze de bal fraai in de kruising.1-2.

In de 2e helft bleef SSS onmachtig en behaalde RVVH de finale. RVVH speelt de finale tegen SEP Vr1.

Opstelling RVVH Vr2: Verschoor, Caljouw, Gonsalves, Disseldorp, Engel(Butter), Bruens, v/d Harst, Hunt, Pott, Schot, Tombroek(Schenk).

RVVH VR3:
RVVH is er zaterdag niet in geslaagd om de nr 2 Jonge Spartaan Vr1 pijn te doen.

Bij rust stond RVVH al op een 0-3 achterstand.

Na de pauze ging de wedstrijd met 0-7 verloren.

RVVH O15-1:
Zaterdag speelde de nummer 7 tegen de nummer 6, RVVH kreeg op eigen terrein bezoek van DCV O15-1.

Het werd een ruime 7-0 overwinning voor de Blauwwitten.

Jarmo de Bode had met 3 treffers een groot aandeel in de score. Sem Komduur scoorde 2x.

De overige doelpunten kwamen van Deston Gulpen en Julian den Braber.

Door de overwinning is RVVH gestegen naar een 4e plaats.

RVVH O9-1:
RVVH speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Smitshoek O9-1.

De boys gingen goed van start met een vlotte score. Jaell Hanenberg zette zijn team op een 1-0 voorsprong.

RVVH liep voor rust uit naar 3-0 door doelpunten van Camron Meiland en Jeremy van Vuuren(O9-2).

In de 2e helft werden de kansen opnieuw benut, door een doelpunt van Camron Meiland kwam RVVH op een riante 4-0. Hierna keerde het tij voor Smitshoek, ze gingen feller spelen en kwamen terug naar 4-2.

RVVH liet Smitshoek niet verder komen dan dit, want de verdedigers Ferre Hanse en Marwan Mahmoud stonden hun mannetje. Ook keeper Sun Huizer deed goed zijn best.

De boys wonnen de wedstrijd met 6-2. Remigio L’ Acosta scoorde nog 2x.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH thuis tegen Fc Binnenmaas O9-1.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06