Selecteer een pagina

RVVH 1 pakt 3 belangrijke punten in cruciaal duel. – Vrouwenhoofdmacht naar de 2e plaats.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein een cruciaal duel tegen Smitshoek. In dit duel moest er gewonnen worden om nog in de race te blijven voor handhaving van nog een seizoen Hoofdklasse. Bij elk ander resultaat zou het voor RVVH al over kunnen zijn. Met nog 6 wedstrijden te gaan zijn er nog 18 punten te halen, maar in deze wedstrijden treft RVVH nog moeilijke tegenstanders.

Thuis ontvangt RVVH nog Smitshoek, Fc Rijnvogels en Ter Leede. En uit moet RVVH nog naar AFC, Noordwijk en Stedoco.

Maar nu de wedstrijd:
Op het zonnige Sportpark streed RVVH voor de drie punten tegen Smitshoek. RVVH kon weer beschikken over doelman Danny Spelde en ook Dino Rodriquez de Pina was weer van de partij. Bij Smitshoek stond John Vugt in het basisteam.

De wedstrijd die onder leiding stond van scheidsrechter Bart van Rijsbergen begon met enkele gevaarlijke momenten van Smitshoek, keeper Danny Spelde redde zijn team al vroeg voor een achterstand.

Na een kwartier keerde de wedstrijd toen RVVH aan de leiding kwam. Na een cornerbal van Nedely Fortes kwam de bal rechtstreeks voor de voeten van Guytano Dos Santos, hij aarzelde geen moment en schoot van afstand de 1-0 strak binnen.

RVVH zette door, en wilde zo snel mogelijk de 2-0 bewerkstelligen. Dit gebeurde bijna in de 19e minuut toen Sanzio Dieterich meteen uit de draai uithaalde. De bal belandde recht in de handen van keeper v/d Wijngaart van Smitshoek.

Even later probeerde Papito Merencia keeper v/d Wijngaart te verrassen, maar de bal ging net naast.

Daarna redde Danny Spelde RVVH enkele keren uitstekend voor de gelijkmaker. Bart Deprez en Erwin Bravenboer zorgden even voor gevaar.

Gelukkig lukte het RVVH om de voorsprong te behouden. De boys namen de 1-0 stand mee de rust in.

In de 2e helft gebeurde weer genoeg, al meteen bij aanvang moest Keeper Spelde zijn kunsten vertonen bij een gevaarlijk schot van Reineta van Smitshoek.

Kort hierna kon Dirk van Leenen de wedstrijd voor RVVH beslissen. Met een hakballetje miste hij maar net de 2-0.

Na ruim een uur spelen kreeg Smitshoek de mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Arbiter van Rijsbergen zag een handsbal in de zestien van Dirk van Leenen, dus wees van Rijsbergen naar de stip. Keeper Danny Spelde kreeg hierbij hulp van de doellat, want Bart Deprez raakte het aluminium. Het bleef nog altijd 1-0.

Met wat kansen over en weer verliep de wedstrijd naar de laatste 2o minuten. In de 71e minuut kreeg RVVH opnieuw een beste kans via Wouter Swart, bij een voorzet van Nedely Fortes kopte Wouter net naast.

Even later miste Guytano Dos Santos ook de scherpte om tot afronding over te gaan.

De wedstrijd naderde het slot, en in het slot speelde weer arbiter van Rijsbergen de hoofdrol. Zo,n elf minuten voor tijd lag van Rijsbergen de bal opnieuw op de stip. Bart Deprez liet zijn kans voorbij gaan, en liet nu Erwin Bravenboer opdraven. Hij bracht Smitshoek op gelijke hoogte.

Een spannend slot volgde. Een gelijkspel had RVVH niets aan, dus deden de boys van alles om de winst binnen te halen. In de laatste minuut was er dan toch die ontlading bij de blauwwitte brigade! Invaller Alex Rekondie pompte de bal de zestien in, en Wouter Swart schoot meteen raak!! 2-1.

En nu vasthouden!! In blessuretijd ging Rekondie er zelf vandoor richting v/d Wijngaart, maar hij wachtte te lang met uithalen. Alex besloot bij de hoekvlag de resterende tijd te winnen. Kort daarna floot van Rijsbergen de wedstrijd naar het einde. Hehe eindelijk afgelopen! De punten waren binnen!!

Nu kijken wat de concurrentie gedaan had. Nootdorp had verloren met 4-1, Rijsoord verliest met 3-0 en AFC wint met 6-0 van Argon. Gunstige uitslagen en resultaten dus. Nu op naar volgende zaterdag, dan gaat RVVH op bezoek bij AFC. Komende dinsdagavond speelt RVVH een uitwedstrijd voor de VR-Cup tegen Vierpolders om 20:00 uur.

Opstelling RVVH 1:Spelde, Swart, van Leenen(67 Eggers), Rodriquez de Pina, Kloppert, Proost, Dos Santos(75 Rekondie), Merencia, de Jesus(84 Rietveld), Fortes, Dieterich.

RVVH 2:
RVVH staat na 20 wedstrijden nog altijd niet veilig, maar heeft zich toch al goed weten terug te knokken. De boys hebben inmiddels afstand gedaan van de laatste plaats, en moeten nu proberen naaste concurrent Jodan Boys voorbij te gaan. Beide teams hebben 17 punten uit 20 wedstrijden. Daarboven staat Fc Lisse met 22 punten uit 20 wedstrijden.

Zaterdag speelde RVVH thuis tegen de nummer 3 Rijnsburgse Boys 2. Jodan Boys speelde zaterdag tegen hekkensluiter vv Brielle 2.

Na het startsein van arbiter v/d Bend opende Rijnsburgse Boys al binnen 2 minuten de score, RVVH moest al vroeg op jacht naar de gelijkmaker.

RVVH liet in het begin te weinig zien, en speelde onder hun kunnen. Er kwamen te weinig kansen voor de thuisploeg, en Rijnsburgse Boys was in deze fase sterker. Halverwege de 1e helft kwamen de gasten dan ook vrij simpel op een 0-2 voorsprong.

In het slot van de 1e helft keerde de wedstrijd in het voordeel van RVVH. Een prima aanval over enkele schijven belandde uiteindelijk voor de voeten van Jochem Hoekstra, hij maakte er 1-2 van.

De boys gingen beter spelen, ook kwamen er weer kansen.

Vlak voor rust trok Djim Kammermans vanaf de rechterkant de zestien binnen, een hard schot werd door de Rijnsburgse keeper tot corner verwerkt. De cornerbal van Diego Rietveld die daarna volgde werd door Jochem Hoekstra naast gekopt.

Met een geringe 1-2 achterstand nam RVVH de weg naar de kleedkamer voor rust.

In de 2e helft ging Akbor Eyongakpa na 53 minuten op jacht naar de gelijkmaker, alleen wachtte hij te lang om de trekker over te halen, hij word daarna geblokt door een Rijnsburger en arbiter v/d Bend wees meteen naar de penaltystip. Akbor verzilverde zelf de strafschop. Hij werd uitstekend via de paal binnen geschoten. 2-2.

Tien minuten later stichtte Akbor opnieuw gevaar, maar weer werd de trekker niet over gehaald.

Er was meer te halen voor RVVH, maar een treffer bleef nog altijd uit.

In de 80e minuut zat Djim Kammermans dichtbij de driepunter voor RVVH, maar een fraaie actie van Djim spatte op de paal uiteen.

Even later probeerde Jochem Hoekstra het net te vinden, maar zijn poging ging net naast.

De mooiste en de beste kans was toch wel voor Cerezo Drenthe. Met een lange rush trok hij het halve veld over, en kwam oog in oog met de Rijnsburg keeper. De eindpass ging net langs het doel verloren.

In de slotminuten ging een listige bal van Christiaan Sprangemeijer net over de kruising heen. RVVH bleef uiteindelijk steken op een 2-2 gelijkspel. De boys hebben in elk geval weer een punt te pakken.

Concurrent Jodan Boys nam afstand van RVVH door met 5-0 van Brielle 2 te winnen. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 12:00 uur op bezoek bij vv Brielle 2.

Opstelling RVVH 2:Levestone, Resoort, Capelle, van Dommelen, Drenthe, van Dam, Delgado, Hoekstra, Eyongakpa, Rietveld(52 Sprangemeijer), Kammermans.

RVVH 3:
RVVH ging zaterdag op bezoek bij Oud-Beijerland 2.

De boys kwamen al na 5 minuten op voorsprong door een vroege goal van Sven Kloppenburg. Na zo,n half uur spelen gaf RVVH de voorsprong weer uit handen. Met een 1-1 tussenstand werd de kleedkamer opgezocht voor rust.

In de 2e helft ging Oud-Beijerland er met de drie punten vandoor. Een ruim kwartier voor het einde was een rake kopbal goed voor de 2-1.

De beslissing kwam na 84 minuten. Uit een counter besliste Oud-Beijerland de wedstrijd.3-1.

Opstelling RVVH 3:Ho a Hing, de Ruiter(46 Altiok), Oudijn, van Halem, Hamraz, Kloppenburg, Ruiz Camarena, Maliepaard, T.Resoort, Bernabela(70 Korpershoek), El Aroussi(79 Visca).

RVVH 4:
RVVH kreeg op eigen terrein bezoek van Nieuwerkerk 2.

Nieuwerkerk staat met 14 punten uit 14 wedstrijden op een 8e plaats, en RVVH bezet momenteel een keurige 5e plaats met 19 punten uit 14 wedstrijden.

Al in de 1e helft liep RVVH uit naar een 3-0 voorsprong.

Na de pauze wonnen de boys met 6-0 de wedstrijd. Dylan Ho a Hing had met 2 treffers een belangrijk aandeel in de score.

De overige treffers kwamen van Sjoerd Mikolajczak, Eric Cremer, Niels Nugteren en Kelvin Wittekoek.

Arbiter van Vliet liet het 2e geel zien aan Sjoerd Mikolajczak na het uittrekken van zijn shirt.
RVVH blijft op een 5e plaats staan. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 15:00 uur op bij DSVP 5.

RVVH 6:
RVVH speelde om half drie tegen Zinkwegse Boys 4.

De boys keken al na 20 minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Met deze stand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft duurde het lang voor de aansluiting er was. Halverwege deel 2 schoot Quensley Blansjaar dan eindelijk de 2-1 binnen.

Enkele minuten later stond RVVH weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Floris Lagerwerf.2-2.

RVVH had in die fase ook nog de wedstrijd kunnen beslissen, maar de keeper van Zinkwegse Boys bracht redding bij een poging van Quensley Blansjaar.

De boys staan momenteel op een 4e plaats met 27 punten uit 13 wedstrijden.

RVVH VR1:
De vrouwenhoofdmacht ging zaterdag in Zwolle op bezoek bij de nummer 2 Be-Quick’28 Vr1.

RVVH momenteel op de 3e plaats heeft de 2e periode in de knip, is dus al verzekerd van nacompetitie. Zaterdag was voor de vrouwen een belangrijke match, want bij winst in Zwolle kon RVVH de 2e plaats overnemen en de achtervolging inzetten op koploper Heerenveen.

De vrouwen hielden in de 1e helft goed stand. Beide teams gingen met een 0-0 tussenstand de rust in. RVVH miste enkele honderd procent kansen om op voorsprong te komen.

In de 2e helft werd het harde werken van de vrouwen beloond met een treffer. Het was Jennifer Oliveira die de keepster verraste en de 0-1 tussen de palen schoot.

Even later zorgde Isabel Gulden voor de beslissing. Na een cornerbal van RVVH liet de Be-Quick keepster de bal los, waardoor Isabel de bal het laatste zetje kon geven het doel in.

Be-Quick gooide alles op de aanval en drong aan, maar RVVH bleef goed verdedigen en nam verdient de drie dikke punten mee naar Ridderkerk.

Door de overwinning heeft RVVH de 2e plaats overgenomen van Be-Quick’28.RVVH zet nu de achtervolging in op Heerenveen! De achterstand bedraagt nu zeven punten op de koploper. Heerenveen moet nog 2x tegen ViodVr1, en als Heerenveen daar punten verliest kan het mogelijk in de laatste wedstrijd nog spannend worden voor RVVH.
De vrouwen ontvangen op zaterdag 26 mei de koploper.

Aanstaande zaterdag ontvangt RVVH aan de Sportlaan Fc Rijnvogels Vr1, aanvang 14:00 uur.

RVVH VR2:
RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 4 Saestum Vr2.

De vrouwen wisten het lang vol te houden tegen Saestum. Ruim een uur lang bleef het 0-0.

Daarna kwam Saestum door 2 rake afstandsschoten op een 2-0 voorsprong. RVVH had het geluk niet aan haar zijde, want enkele honderd procent kansen werden niet benut.

Uit een combinatie vanaf de zijkant viel uiteindelijk de beslissing. Saestum won met 3-0.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH thuis tegen IJFC Vr1.

RVVH VR3:
Het 3e vrouwenteam moest het zaterdag opnemen tegen Sc Botlek Vr1.

Na 45 minuten spelen was eigenlijk de wedstrijd al beslist. De vrouwen keken tegen een 0-5 achterstand aan.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 0-6 verloren. De vrouwen staan nog altijd na 13 wedstrijden op een 10e plaats, daaronder bevind zich hekkensluiter Spijkenisse Vr1.

RVVH O19-1:
Koploper RVVH ging in Hoek van Holland op bezoek bij de nummer 3 HVC’10 O19-1.

RVVH stond met Barendrecht O19-1 en HVC’10 eigenlijk op een gedeelde 1e plaats, alleen het doelgemiddelde was beter van RVVH.

De belangen waren groot, want bij verlies moest RVVH hoogstwaarschijnlijk de 1e plek gaan inleveren bij Barendrecht of wellicht HVC’10.

RVVH kwam op een 1-0 achterstand. In de 2e helft won HVC de wedstrijd met 2-1.

Gazar Dermendjan scoorde uit een penalty de enige treffer voor RVVH. Door het verlies van RVVH en de 2-3 winst van Barendrecht O19-2 op Zwervers Cvv O19-1 is RVVH naar een 3e plaats gezakt.

Komende zaterdag speelt RVVH om 11:15 uur thuis tegen Cvv Zwervers O19-1.

RVVH O17-1:
RVVH behaalde zaterdag een gemakkelijke overwinning. In de 1e helft namen de boys al een 2-0 voorsprong tegen CKC O17-1. Levi Hoogendoorn en Jardy Terwisscha schoten raak.

Na de pauze zette Juandro Souisa RVVH op een 3-0 voorsprong.

RVVH won daarna met 6-0 de wedstrijd. Levi Hoogendoorn, Collin Dekkers en Deniz Dinc vonden allen het net.

RVVH staat op een keurige 4e plaats met 25 punten uit 16 wedstrijden.

RVVH O15-1:
RVVH heeft zaterdag een belangrijke zege geboekt. De wonnen van de nummer 2 Leonidas O15-1 met 1-2.

Julian den Braber en Jarmo Bode schoten raak voor de blauwwitte brigade.

Door de overwinning heeft RVVH weer een stapje omhoog gezet, de boys staan nu op een 5e plaats met 8 punten uit 5 wedstrijden.

RVVH O13-1:
RVVH speelde op eigen terrein tegen Rotterdam United O13-1.

Na 45 minuten waren beide teams nog in evenwicht met een 1-1 gelijke stand. Jevano Gulpen scoorde in de 1e helft.

In de 2e helft won RVVH de wedstrijd door treffers van Djimeiro Declercq en Jevano Gulpen met 3-1.

RVVH is door de winst weer een treedje hogerop beland, de boys staan nu op een 5e plaats met 9 punten uit 6 wedstrijden.

RVVH O11-1:
De Kieboom Boys gingen zaterdag op bezoek bij buurman Slikkerveer O11-1.

Op het kunstgrasveld kwamen de buren al binnen 2 minuten op een 1-0 voorsprong. De jacht naar de gelijkmaker werd meteen geopend, en al snel viel de goal. Na wat overspelen werd eindstation Davey van Vught gevonden, en stond RVVH op gelijke hoogte.

RVVH kreeg de nodige kansen en nam uiteindelijk de leiding. Een diepe bal van Romano de Munnik kwam bij Jasper Huizer die op slimme wijze de 1-2 op het scorebord zette.

Slikkerveer kwam vlak voor rust terug naar 2-2.

In de 2e helft ging het op en neer met gevaarlijke counters aan RVVH zijde. RVVH ging er uiteindelijk met de 2-3 winst vandoor, een te hoge terugspeelbal van Slikkerveer belandde achter de doelman.

De drie zaten in de knip!

RVVH O11-2:
RVVH speelde op de vroege morgen tegen Oude Maas O11-2.

De boys kwamen wat onfortuinlijk op een 1-0 achterstand door een slippertje van de keeper. RVVH speelde daarna wat onrustig, maar goed voetballen.

Enkele kansen werden niet benut. Toch kwam RVVH voor rust nog op gelijke hoogte. Tim Bout haalde uit de draai meteen uit en maakte er 1-1 van.

In de 2e helft probeerde RVVH de wedstrijd binnen te slepen. Dit lukte ook, want weer sloeg Tim Bout toe, een corner van Sem Keur werd door Tim in de touwen gewerkt.1-2.

RVVH wilde afstand nemen van hun tegenstander, maar slaagde hier niet in. Oude Maas maakte er vrij snel weer 2-2 van.

Even later dacht RVVH de buit binnen te hebben toen Sem Keur beheerst de 2-3 scoorde. De boys kregen een onterechte vrije trap tegen en weer tekende Oude Maas voor de 3-3.

De boys bleven teleurgesteld achter na dit resultaat, maar dit hoort ook bij het voetbal.

Komende zaterdag speelt RVVH om 11:00 uur thuis tegen Zinkwegse Boys O11-1.

RVVH O9-1:
Na de 2 toernooien in het paasweekeinde moest RVVH nu weer aan de bak voor de competitie. RVVH kruiste de degens met Charlois O9-1.

De boys speelden een slechte wedstrijd, dit resulteerde in een 4-0 achterstand met de rust.

Na de pauze zorgde Remigio L, Acosta voor de aansluitingstreffer.4-1.

Helaas lukte het RVVH niet om dit door te trekken. De wedstrijd ging met 6-2 verloren. Remigio L,Acosta tekende ook voor de 2e treffer van RVVH.

Trainer Sander Laan liep zondag de gehele marathon uit. De trainer werd door de kids aangemoedigt.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06