RVVH mist de beloning
Zaterdag liet RVVH thuis tegen Argon weer een prima wedstrijd zien, met veel kansen. Toch lukte het weer niet de beloning binnen te slepen. De boys moesten het doen met een schamel puntje bij een gelijke stand.

RVVH startte zonder de geblesseerde Danny Spelde, Dirk van Leenen, Djim Kammermans en Joey Klein. Donovan Levestone stond in het doel, en voorin werd RVVH versterkt met Shamir de Jesus en Nedely Fortes.

Al vroeg in de wedstrijd zag Nedely Fortes zijn 1e poging gekeerd worden tot cornerbal. Enkele minuten later lag dezelfde Fortes de bal terug op Guytano Dos Santos, die hoog over schoot.

De kansen hoopten zich op, maar de afronding ontbrak weer. Toch bleef RVVH het proberen.

In de slotminuten schoot Sanzio Dieterich de bal wel in de touwen, maar helaas werd de treffer afgekeurd door arbiter Collin Prooi wegens buitenspel.

Vlak voor rust zag Nedely Fortes zijn pass van Sanzio Dieterich net naast het doel belanden. Zo gingen beide teams naar de kleedkamer voor de rust.

De 2e helft begon een half uur later, want RVVH moest op zoek naar een vervanger van de geblesseerde grensrechter Rasch. Om precies 4 uur zorgde vervanger Reinier Verstraaten er weer voor dat de wedstrijd door kon gaan.

RVVH ging weer op jacht naar de voorsprong die voor de boys misschien de 3 punten zou kunnen opleveren. In de 54e minuut kon Jessie Proost weer eens van afstand de trekker overhalen, maar keeper Romero Antonioli redde met moeite.

Even later kreeg RVVH eindelijk de verdiende voorsprong. Een uitstekend genomen cornerbal van Sanzio Dieterich kwam op maat terecht bij Guytano Dos Santos, die met zijn koppie de bal de touwen in werkte.1-0.

Een kwartier voor tijd wist Argon al weer langszij te komen. Een misverstand achterin werd daarna duur afgestraft door Mark v/d Weiden die een leeg doel voor hem had.1-1.

De boys haalden nog alles uit de kast om alsnog de 3 punten binnen te halen, maar het wou niet meer lukken. Wel kwam RVVH op het laatst nog goed weg bij een cornerbal, waar Guytano Dos Santos een inzet van Dennis Filippo van de lijn redde.

RVVH heeft er weer een punt bij, maar krijgt eigenlijk te weinig. Gezien de kansen en mogelijkheden die er verkregen werden. Het wachten is nog steeds op de 1e overwinning. Misschien komt die dan aanstaande zaterdag! Dan speelt RVVH in Gouda tegen Jodan Boys. Ze gingen zaterdag in Amsterdam met 3-2 onderuit tegen AFC.

Opstelling RVVH: Levestone, Eggers, Rodiquez de Pina, Yekhlef, Kloppert, Proost(72 Kooiman), Merencia, Dos Santos, Dieterich, de Jesus(72 Rietveld), Fortes.

RVVH 2:
RVVH ontving op eigen terrein het ongeslagen Quick Boys 2. De gasten wonnen eerst met 1-7 van Jodan Boys 2, en een week later werd Fc Lisse met 1-0 verslagen.

De boys waren gebaat bij een goed resultaat, want door RVVH werd slechts 1 punt verzameld in 2 wedstrijden. In de 1e wedstrijd werd er tegen Barendrecht met 2-2 gelijkgespeeld. De 2e wedstrijd ging met 5-2 verloren bij Rijnsburgse Boys 2.

RVVH begon goed met na 6 minuten een 1e poging voor Geert Cleef, die de bal voorlangs schoot. Enkele minuten later kreeg ook Akbor Eyongakpa de kans om vrij voor het doel uit te halen, helaas ontbrak de scherpte.

Na 11 minuten moest keeper Roy Rijntjes even in actie komen bij een gevaarlijk moment van Quick Boys dat in de kiem gesmoord werd.

Quick Boys mocht van geluk spreken dat RVVH slecht met zijn afronding omging, want de beste kansen waren toch wel voor de thuisploeg hoor. Halverwege de 1e helft was ook Gulba Vasconcelos Junior Delgado er dichtbij, toen hij een bal uit de lucht meteen op de slof nam. De keeper kon met moeite redding brengen.

Even later kwam Quick Boys wel heel gemakkelijk op voorsprong. Scheidsrechter Duiverstein negeerde zijn assistent scheidsrechter v/d Graaf en liet gewoon doorspelen, en Quick Boys profiteerde daar van. Buitenspel of niet? Doelpunt werd goedgekeurd. 0-1.

RVVH liet zich niet van de wijs brengen en zette al vlot de achtervolging in. Na een half uur stond RVVH weer terecht op gelijke hoogte!! Een goed schot van Christiaan Sprangemeijer werd prima afgerond. 1-1.

Met deze gelijke stand werd de rust bereikt.

In de 2e helft trok RVVH de wedstrijd naar zich toe. Na zo,n 57 minuten kon Akbor Eyongakpa een steekbal goed verzilveren, en zo zijn 1e goal voor RVVH maken. De boys moesten nu die voorsprong zien te behouden.

Tien minuten later schoot Ackeo Liefden bijna de 3-1 binnen, maar zijn inzet ging net langs de paal verloren.

Quick Boys ging beter om met het verzilveren van de kansen. De gasten kwamen na 70 minuten toch nog langszij en maakten er 2-2 van.

In het laatste kwartier moesten de boys de wedstrijd met 10 man uitspelen na een rode kaart van Christiaan Sprangemeijer.

RVVH toch een punt verdiend! En Quick Boys keerde met 1 punt terug naar Katwijk. Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Fc Lisse, aanvang 11 uur.

Opstelling RVVH 2: Rijntjes, Resoort(58 Brito), Swart, van Dommelen, Liefden(77 Hoekstra), van Dam, Cleef, Sprangemeijer, C.Drenthe, Delgado(58 Bijlhout), Eyongakpa.

RVVH 3:
RVVH speelde in Nieuw Beijerland tegen NBSVV 2. Een 1-0 achterstand werd al voor rust weg gewerkt.

Robin Maliepaard scoorde op aangeven van Ali Hamraz de gelijkmaker.1-1. Daarna bracht Unsal Altiok RVVH aan de leiding.

Na de pauze kwam de thuisploeg sterk terug tot een 3-2 voorsprong. Maar de 3 punten gingen uiteindelijk toch mee naar Ridderkerk!

In het laatste deel van de 2e helft nam Robin Maliepaard zijn team op sleeptouw en scoorde de gelijkmaker. Unsal Altiok was de matchwinner, hij maakte de beslissende 3-4 die goed was voor de overwinning.

Een belangrijke overwinning voor de boys, die door de winst nu op een keurige 5e plaats staan.

RVVH 4:
Winst was er zaterdag ook voor RVVH 4. Na een 3-1 voorsprong bij rust zegevierde RVVH uiteindelijk met 5-2 over Barendrecht 8.

Gabriel L’Acosta had met 3 goals een belangrijk aandeel in de score. De overige doelpunten kwamen van Niels Nugteren en Shavalle Newsome. Sjoerd Mikolajczak scoorde in eigen doel.

RVVH staat nu 4e en speelt aanstaande zaterdag om 14:30 uur uit tegen DCV 4.

RVVH 5:
Koploper RVVH speelde zaterdag tegen de nummer 4 Barendrecht 11.

De boys scoorden er in de 1e helft behoorlijk op los. Na zo,n 10 minuten tijd was het al raak! Paul v/d Kooi trok de vijandige zestien binnen, en scoorde uit een kap en draaibeweging de 1-0.

RVVH liet de teugels even vieren, en liet Barendrecht terugkomen naar een 1-2 voorsprong.

Net voor het half uur trok Daniel Vermeulen de stand weer recht en maakte er 2-2 van. Spits Paul v/d Kooi ging onderuit en Daniel Vermeulen verzilverde de toegekende strafschop.

Bij rust stond RVVH riant met 5-3 voor. Jeffrey Sturrus wist 2x het doel te vinden.

RVVH won de wedstrijd met 7-5. Topscoorders Paul v/d Kooi en Jeffrey Sturrus schoten beiden nog eenmaal raak.

RVVH gaat met 3 gewonnen wedstrijd nog altijd aan kop, gevolgd door Binnenmaas 5 en Smitshoek 6 met beiden 7 punten uit 3 wedstrijden.

RVVH 6:
RVVH speelde zaterdag het koude en natte Sportpark De Kopernis van NTVV te Nieuwe Tonge. Al voor rust had RVVH een 0-2 voorsprong bereikt door doelpunten van Floris Lagerwerf en Patrick van Es.

Na de pauze mocht John v/d Padt vanaf de penaltystip er 0-3 van maken. Dit was ook meteen de eindstand.

RVVH gaat na 3 wedstrijden nog altijd aan kop samen met Gravendeel 5 hebben ze 9 punten.

RVVH Vr1:
De RVVH Vrouwen kwamen pas laat in actie. Om kwart over 4 werd er in het verre Heerenveen gestart tegen de Heerenveensche Boys Vr1.

RVVH moest een 1-0 achterstand zien weg te werken. Diverse pogingen werden gedaan, maar steeds werd het doel gemist.

Ook lag de lat enkele keren in de weg voor de gelijkmaker.

Manuela Grootenboer zorgde uiteindelijk voor een verdiende punt. 1-1. Komende zaterdag mag RVVH het weer op eigen terrein gaan proberen. Dan komt Odysseus’91 Vr1 op bezoek.

Overige uitslagen zijn: Rijnvogels Vr1-Ter Leede Vr2 1-1, Stedoco Vr1-Reiger Boys Vr1 0-1, Be Quick’28 Vr1-Viod Vr1 0-1, Sc Klarenbeek Vr1-vv Heerenveen 0-7, Odysseus’91Vr1-IjzendijkeVr1 1-2.

Heerenveen is koploper met 9 punten uit 3 Wedstrijden. RVVH staat op een 7e plaats.

RVVH Vr2:
RVVH keerde zaterdag zonder punten terug naar Ridderkerk. De vrouwen moesten het in Amsterdam opnemen tegen Wartburgia Vr2, maar kwamen niet tot scoren.

De wedstrijd ging met 4-0 verloren door het team van Trainer Patrick v/d Veen.

RVVH moet na 3 wedstrijden genoegen nemen met een 10e plaats. De vrouwen hebben 2 punten verzameld in 3 wedstrijden.

Overige uitslagen zijn: Saestum Vr2-Oranje NassauVr1 0-0, Berkel Vr1-Smerdiek Vr1 6-2, IJfc Vr1-Sporting 70 Vr1 2-0, Be Quick Vr2-Sc ‘t Gooi Vr1 0-1, Barendrecht Vr2-DSS Vr1 0-16.

RVVH Vr3:
RVVH heeft zaterdag de strijd tegen FIOS Vr1 op de valreep verloren. Trainer Louis Ramos moest door blessures en ziekte weer even puzzelen om een elftal neer te zetten, maar uiteindelijk was het toch gelukt.

RVVH startte rommelig aan de wedstrijd, maar het harde werken van de vrouwen werd toch snel beloond. Een prachtige goal van Nathalie Engel bracht RVVH op een 1-0 voorsprong. Erg lang wisten de vrouwen de voorsprong niet vast te houden, want al vrij vlot stond Fios op gelijke hoogte. 1-1.

Nog voor rust bracht Monique de Ruiter met een keurige kopbal uit een cornerbal er weer 2-1 van in een op en neer gaande wedstrijd.

Even later knokte Fios weer terug en was de tussenstand 2-2.

In de 2e helft kwam Fios goed de kleedkamer uit. De gasten liepen in 20 minuten tijd uit naar een 2-5 voorsprong.

De mouwen werden opgestroopt en de aansluiting kwam er al snel. Renee Oomkens zette de achtervolging in en scoorde 2x. Het werd behoorlijk spannend, want het wachten was op de 5-5! En ja hoor!! Emma van Amstel bracht RVVH weer langszij.

Met nog 10 minuten op de klok moest de bus geparkeerd worden zoals trainer Ramos dit had aangegeven. Helaas werd de strijd toch op de valreep met 5-7 verloren. Jammer dat het zo was afgelopen.

De wedstrijd was spannend, en er is gestreden en geknokt door het hele team!!

Komende zaterdag mag RVVH het opnieuw gaan proberen. Dan spelen de vrouwen om 14:30 uur in Middelharnis op Sportpark Spartacus tegen de Jonge Spartaan.

RVVH O19-1:
RVVH heeft zaterdag weer gewonnen. De boys speelden een uitwedstrijd tegen Excelsior R O19-1.

Met de rust stond het team al met 0-2 voor. In de 2e helft werd de klus geklaard en won RVVH met 0-5.

Dylan Schroots scoorde 2x, Kevin de Graaff, Gazar Dermendjan en Francesco Messina 1x.

Door de overwinning staat RVVH nu op een 2e plek met 7 punten uit 3 wedstrijden. Zwervers IJvv gaat aan kop met 9 punten.

RVVH O17-1:
RVVH speelde zaterdag thuis tegen Poortugaal O17-1.

In de 1e helft opende Deniz Dinc de score voor de Blauwwitten. Uit een vrije bal maakte hij de 1-0.
RVVH kreeg behoorlijk wat kansen. Ook werd er nog een penalty gemist.

Na de pauze besliste Jardy Ter Wisscha in de slotminuten de wedstrijd en maakte er 2-0 van.

RVVH O15-1:
RVVH won zaterdag van hekkensluiter BarendrechtO15-2 met 1-3. Jarmo schoot 2x raak en Rody 1x.

RVVH staat nu 6e en speelt komende zaterdag om 8:30 uur thuis tegen Slikkerveer O15-1

RVVH O13-1:
Nummer 2 RVVH startte zaterdag tegen de nummer 6 Rhoon O13-1.

Voor rust kopte Djimeiro Declerq zijn team al op een 1-0 voorsprong. Na de pauze werd de klus geklaard.

De boys wonnen met 3-0. Jervano Gulpen scoorde de 2-0.

De laatste was een mooi hakballetje van Dayron Coffie.

RVVH O11-1:
RVVH kruiste zaterdag de degens met Charlois sv O11-2.

De score werd geopend door Davey van Vught die uit een aanval over diverse schijven er 1-0 van maakte. De gelijkmaker viel korte tijd later al weer, en RVVH kon weer op jacht naar de voorsprong.

Voor rust schoten Romano de Munnik en Jasper Huizer hun team naar een 3-1 voorsprong.

In de 2e helft ging het mis, en was RVVH van slag. Het werd 3-3 en RVVH moest genoegen nemen met een punt.

RVVH O11-2:
RVVH speelde zaterdag een goede wedstrijd tegen Capelle O11-2, maar dit werd uiteindelijk niet beloond met een overwinning.

Door een afstandsschot namen de gasten al de leiding, en moest RVVH zien gelijk te maken. Dat lukte ook! Een lage schuiver van Tim Bout bracht RVVH weer terug naar 1-1.

Voor rust kwam RVVH toch wat ongelukkig op achterstand. 1-2.

In de 2e helft kreeg RVVH nog een tegentreffer te verwerken. De boys verdienden meer, maar hadden niet meer de kracht om nog terug te komen. De wedstrijd ging met 2-3 verloren. Joel Hooghart scoorde de 2-3 voor RVVH.

RVVH O9-1:
RVVH heeft zaterdag weer de 3 punten binnen gesleept. In een spannende wedstrijd wonnen de boys met 4-1 van LMO O9-1.

Myka Laan en Luc Koedood brachten hun team al in de 1e helft op een 2-0 voorsprong.

Na de pauze scoorden Jael Hanenberg en Remigio L’Acosta de 3-1 en 4-1.

Tot zaterdag maar weer!!

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06