Dagverslag zaterdag 1 oktober

RVVH 1:

De Ridderkerkse derby tussen Rijsoord en RVVH is uiteindelijk niet een echte kraker geworden. In een sobere 1e helft was RVVH wel vaak op de helft van Rijsoord te vinden, maar tot echte doelrijpe kansen kwam het niet. Guytano dos Santos probeerde na 6 minuten hetzelfde kunststukje uit te voeren als vorige week tegen Xerxes DZB bij een vrije trap, maar dit keer bracht de keeper redding. Halverwege de 1e helft kreeg Laurens de Witte nog een goede mogelijkheid om te scoren. Everton Pires Tavares legde de bal terug op Laurens de Witte en daarna schoot hij op de keeper.

Even later had Gino Stolk het vizier ook niet op scherp. Zijn schot van afstand ging naast het doel. Vlak voor rust probeerde Stolk het weer en nu ging zijn poging over het doel heen. Met een ongewijzigde stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft kwam er meer verbetering bij RVVH, het tempo ging wat omhoog en er was meer strijd. Na twee minuten had RVVH de score al kunnen openen, maar het zat niet mee. Bij een korte corner tussen Philip Dragon en Guytano dos Santos schoot dos Santos uit een moeilijke hoek op de lat. Even later werkte Rijsoord een listige bal van Laurens de Witte voor de lijn weg. Na 55 minuten werd de Witte weer op pad gestuurd door Gazar Dermendjan, maar dit keer kon hij de bal niet over de keeper werken.

Twee minuten later was het Everton Pires Tavares met een fraaie voorzet op Gazar Dermendjan die duikend naar de grond de bal binnen wilde koppen. Helaas vond hij de keeper op zijn weg. Halverwege de 2e helft kreeg RVVH dan eindelijk de beloning voor het harde werken. Remco Buist kopte een voorzet uitstekend binnen.0-1.

RVVH ging door en kreeg na 70 minuten weer de mogelijkheid om de score te verdubbelen. Guytano dos Santos ging alleen op de keeper af, maar schoot de bal te zacht in. Even later haalde Guytano dos Santos van afstand uit en de keeper kon met moeite de bal over de lat werken.  Rijsoord trachtte met enkele wissels nog op gelijke hoogte te komen, maar dit leverde niets meer op. In blessuretijd werkte Gazar Dermendjan de bal naast.

Door de winst staat RVVH op een mooie 6e plek. Aanstaande zaterdag spelen de boys om half drie op eigen terrein tegen DCV.

Opstelling RVVH 1:Nikolic, Steketee, Dragon, Boers, El Koubai, de Witte(62 Buist), Stolk(46 de Jesus), dos Santos, Merencia(78 Proost), Pires Tavares(83 van Barneveldt), Dermendjan.

Dinsdagavond werd er door RVVH een oefenwedstrijd gespeeld. De boys gingen op bezoek bij HOV/DJSCR.

Op de regenachtige avond speelde RVVH daar tegen het 1e team. In de eenzijdige pot nam RVVH al naar 3 minuten de leiding, Levi Hoogendoorn trok de zestien in en lag de bal breed op Kevin de Graaf die daarna de 0-1 maakte. Even later speelden beide teams weer een hoofdrol bij de voorbereiding op de 0-2. Kevin de Graaf ontdeed zich van de tegenstander en lag de bal terug op de vrijstaande Levi Hoogendoorn die de 0-2 scoorde.

RVVH nam in de stromende regen wat gas terug, waardoor de tegenstander ook wat kleine kansjes kreeg. Gelukkig kon keeper Joris Blaak zijn doel schoon houden. De 0-3 ruststand werd door Levi Hoogendoorn op het scorebord gezet. Op eigen kracht kon hij na 29 minuten zijn 2e doelpunt scoren.

In de 2e helft waren de meegereisde supporters nog maar net terug toen er al weer gescoord werd. Binnen 30 seconden was het Kevin de Graaf die 0-4 tussen de palen werkte. Na een klein uur spelen moest RVVH even aan de noodrem trekken bij een uitbraak van HOV/DJSCR. Een penalty werd feilloos ingeschoten door de thuisclub.1-4. Tien minuten later was het duo de Graaf/Hoogendoorn wederom succesvol. Levi Hoogendoorn mocht uit een combinatie de 1-5 scoren.

De tegenstander kon het niet meer bijbenen, dus kreeg RVVH meerdere kansen. Een kwartier voor tijd werd de score verder opgeschroefd, wederom was het Levi Hoogendoorn die nu voor zijn 4e keer het net liet bollen. Het slotakkoord kwam van Kamal El Ouardi die op aangeven van Levi Hoogendoorn de 1-7 kon scoren.

Opstelling RVVH 2:Blaak, Zoutewelle, v/d Weele(60 Volkman), van Leenen, Boogert(60 Mars), Kloppenburg, Terlouw, de Graaf, Huizer(60 v/d Male), Hoogendoorn, El Ouardi.

Competitie:

Zaterdag ging RVVH voor de competitie op bezoek bij Fc Oudewater 2.

De nog onbekende tegenstander begon met veel druk te spelen. RVVH had daar niet al teveel moeite mee en speelde zich onder de druk uit. In de 10e minuut zag Tayfun Karaca de keeper van Oudewater ver voor de goal staan en hij probeerde van grote afstand te score, maar helaas ging de bal maar enkele centimeters naast.

Bij RVVH ontbrak de beweging en Oudewater zorgde voor weinig gevaar als ze in balbezit waren. Zo kabbelde de wedstrijd voort. Een cornerbal van Ricky Boogert werd door Levi Hoogendoorn rakelings naast gekopt. In de 38e minuut trok Bo Terlouw vanaf de achterlijn de bal goed voor, maar zowel Menno v/d Male als Tayfun Karaca kwamen niet tot scoren. Met een ongewijzigde stand gingen beide teams de rust in.

Na de pauze kwam RVVH anders uit de kleedkamer. Na 53 minuten kon RVVH eindelijk op voorsprong komen, een prachtige diepe bal van Youri Volkman werd op waarde geschat door Tayfun Karaca. Hij won het fysieke duel van zijn tegenstander en scoorde 0-1. De verdediging van RVVH hield goed en keeper Joris Blaak plukte slechts 1 bal uit de lucht. In de 69e minuut kon Menno v/d Male de score verder opschroeven, de diepgaande Bo Terlouw was niet zelfzuchtig en lag de bal keurig terug op v/d Male voor de 0-2.

Fc Oudewater geloofde het wel en kroop terug op eigen helft om erger te voorkomen. Daar kon RVVH toch nog eens goed doorbreken, Nick Huizer kwam 1 op 1 met de keeper te staan en maakte het kalm af.0-3. De boys speelden daarna de wedstrijd rustig verder uit. De drie punten zaten weer in de knip!! Door de winst staat RVVH na twee wedstrijden op een mooie 4e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 11 uur op eigen terrein tegen Nieuwerkerk 2.

Opstelling RVVH 2:Blaak, Zoutewelle(60 v/d Weele), Louter, Eggers, Boogert(60 Mars), Volkman(60 van Leenen), Lopes, Terlouw(78 Kloppenburg), Hoogendoorn(40 N.Huizer, Karaca, v/d Male.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij SVS 2.

Na 11 minuten nam RVVH de leiding. Jardy Terwisscha die bedient werd door Kamal El Ouardi maakte een mooie loopactie , omspeelde de keeper en scoorde de 0-1. RVVH kon hier niet lang van genieten, want twee minuten later kwam SVS uit een cornerbal op gelijke hoogte.1-1.

In de 37e minuut deed RVVH weer wat terug. Na een korte vrije trap kon Kevin van Heek bij de 2e paal de 1-2 binnenkoppen. In de blessuretijd sloeg RVVH nogmaals toe! Vanuit de scrimmage valt de bal voor Robin Malipaard die daarna voor de 1-3 kon aantekenen.

Na rust werden de nodige kansen gemist. Jaden Gravenbeek schiet in de korte hoek, maar de keeper red. Halverwege de 2e helft ging een volley van Gravenbeek over het doel heen. Even later kreeg RVVH een strafschop, maar die werd gemist door Kamal el Ouardi. Twee minuten later maakte Kamal El Ouardi zijn misstap weer goed, hij loopt op de keeper af en bracht de eindstand op 1-4.

RVVH staat door de winst op een 2e plek. Aanstaande zaterdag spelen de boys om half drie thuis tegen CKC 2.

Opstelling RVVH 3:Vugt, Malipaard, Spierings, Monteiro, v/d Graaf, de Ruiter(66 Krens), Delgado, Msseyh(73 Nazaryan), Terwisscha(73 Amaarouk), van Heek(57 Gravenbeek), El Ouardi.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Barendrecht 11.

De boys kwamen in de 1e helft al op een 0-2 voorsprong. Na de pauze werd de score verder uitgebreid naar 0-5. Ruben van Vliet en Kelvin Wittekoek namen beiden twee doelpunten voor hun rekening. Tilanka Resoort scoorde 1x.

Door de winst heeft RVVH een flinke stap omhoog gemaakt in de ranglijst, van een 9e plaats nu naar een 4e plek. Komende zaterdag speelt RVVH om half 3 thuis tegen Coal 2.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen DCV 4.

Beide teams kwamen in de 1e helft niet tot scoren. Na rust vielen er ook geen doelpunten meer. RVVH staat met 1 punt uit 2 wedstrijden op een 10e plaats.

Dinsdagavond speelt RVVH een inhaalwedstrijd voor de beker. De boys gaan op bezoek bij Den Bommel 2. Aanstaande zaterdag staat er om half drie een uitwedstrijd gepland tegen CKC 4.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Heinenoord 4.

In de 1e helft opende Johan de Ruiter de score met een mooi boogballetje. Heinenoord kwam halverwege de 1e helft weer langszij. 1-1. Door een discutabele strafschop kreeg Heinenoord de 2-1 voorsprong. Voor rust zorgde Roel van Dommelen nog voor de gelijkmaker.2-2.

Na  de pauze kwamen er te weinig kansen voor de boys . De wedstrijd ging met 4-2 verloren. RVVH staat met nul punten uit twee wedstrijden op een 11e plaats. Hopelijk kunnen de boys aanstaande zaterdag de 1e drie punten in de knip steken, dan speelt RVVH om 1 uur thuis tegen ’s Gravendeel 3.

RVVH O23:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Groote Lindt O23-1.

De score werd geopend door Juandro Souisa, daarna lieten Sven Bout en William Everaers het net bollen voor de 0-2 en de 0-3.  Met een 0-6 voorsprong ging RVVH de rust in. Floris Kreuk en Sven Bout(2x) scoorden nog voor rust.

In de 2e helft liepen de boys verder uit naar een ruime 0-10 zege. Doelpunten kwamen wederom van Sven Bout(2x), Jarmo de Bode en Rody Anakotta. Door de ruime zege staan de boys op een mooie 5e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Oranje Wit O23-1.

De RVVH vrouwen wonnen afgelopen zaterdag verrassend met 0-2 van The Knickerbockers Vr1 en werden de 1e punten binnen gehaald. Zaterdag mochten de vrouwen weer een poging doen om de drie punten te pakken. Op eigen terrein kwam SSS Vr1 op bezoek. In de 1e helft kwamen beide teams nog niet tot scoren. Bij een 0-0 stand floot de scheidsrechter voor rust.

Na de pauze kreeg RVVH de leiding door een doelpunt in de 64e minuut van Tara de Rover. Vlak voor tijd viel de beslissing door een goal van Avalon van Dijk. Na twee overwinningen staan de vrouwen nu op een mooie 3e plaats. Komende zaterdag gaan de vrouwen om 12:15 uur op bezoek bij Barendrecht Vr1.

RVVH ging zaterdag thuis aan de slag tegen Alexandria’66 O15-3.

Een goed georganiseerd RVVH kwam al na 4 minuten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Djenoah Duarte. De boys namen het initiatief en met snelle passes kwamen er extra kansen. Keeper Jaydie Stip kon met goed optreden de gelijkmaker van Alexandria’66 voorkomen. Victory Oboh bracht RVVH in een zetel door de 2-0 te scoren.

RVVH strafte voor rust nog een fout van de keeper af. Dyrone Vaarnold liet het net flink schudden voor de 3-0.

In de 2e helft ging RVVH slordig spelen. Onnodig balverlies daar maakte Alexandria gebruik van en scoorde de 3-1. Er kwam weinig verandering in het spel van RVVH, Jaydie Stip moest enkele keren redding brengen om erger te voorkomen. In de 53e minuut slaagde Alexandria er toch in om de 3-2 te maken. De toeschouwers hadden er duidelijk geen vertrouwen meer in op de goed afloop.

Gelukkig kreeg RVVH in de 61e weer de mogelijkheid om het verschil te maken. Na een handsbal van de tegenpartij scoorde Victory Oboh uit een penalty de 4-2. Uiteindelijk zorgde Jayden Sewnundun voor de 5-2 overwinning. Een vrije trap werd door Jayden geweldig ingeschoten.

RVVH O14-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Smitshoek O14-2.

De boys werden snel overlopen door de tegenstander. Met een 4-0 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft begon RVVH weer matig en al snel kwamen er weer twee tegengoals. De laatste tien minuten werd er wel gestreden, maar dit leverde niets meer op. De wedstrijd ging met 6-0 verloren.

RVVH speelde thuis tegen Sc Feijenoord O13-2.

In de 1e twintig minuten speelde RVVH prima met genoeg weerstand. Het spel ging over en weer. Na 20 minuten was het Feijenoord die de 0-1 op het scorebord bracht. Daarna volgden al heel snel de 0-2 en 0-3. Dit was ook de ruststand.

Na de pauze werd het eenrichtingsverkeer en liep de score snel op. De wedstrijd ging met 0-10 verloren.

RVVH speelde thuis tegen Alexandria’66 O11-1.

De boys kwamen op voorsprong door een doelpunt van Roel van Greijn. Vlak voor rust kwamen de gasten op gelijke hoogte. In de 2e helft bezorgde Roel van Greijn RVVH de 2-1 winst. RVVH staat nu op een 6e plaats. Komende woensdag gaat RVVH om 6 uur op bezoek bij Smitshoek O11-1.