Dagverslag zaterdag 11 december

RVVH speelde op eigen terrein tegen Dilettant 4.

In de 1e helft stond er een gelijke stand op het scorebord. Bij een 1-1 stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust. Na de pauze ging de wedstrijd met 3-4 verloren. Voor RVVH scoorden Jeffrey Hennep, Simon Buijze en Dylan Ho a Hing.

RVVH 7:

Koploper RVVH ging op bezoek bij de nummer 5 CKC 4.

De fysiek sterke tegenstander maakte het RVVH vanaf het begin lastig. Met veel felle duels hadden de boys moeite om aan het voetballen toe te komen. Keeper Marcek van Es kon na enkele maanden blessureleed weer plaats nemen onder de lat. Hij kon niet voorkomen dat CKC op voorsprong kwam. RVVH kreeg ook kansen. Tot tweemaal toe werd de bal voor de lijn weg gehaald. Met een 1-0  achterstand ging RVVH de rust.

Na de pauze gingen de kansen er weer niet in. De wedstrijd ging met 2-0 verloren.

RVVH 8:

RVVH ging op bezoek bij Hekelingen 8.

De boys staan op de ranglijst 2 punten achter op Hekelingen, maar hebben wel minder wedstrijden gespeeld. In de 1e helft liep RVVH al uit naar een 1-3 voorsprong. In de 2e helft werd het een ruime 1-6 zege, Mike Huizer had met 3 goals een belangrijk aandeel in de score. De overige treffers kwamen van Rami Hamadi(2x) en Bryan Tieleman.

RVVH speelde op eigen terrein tegen SSS uit Klaaswaal.

De wedstrijd begon rommelig, toch waren de boys het meest aan de aanval. Er kwam alleen weinig uit. De schoten op het doel waren niet gevaarlijk. SSS had 1x een goeie kans op het doel, maar keeper Hewad redde. Met een ongewijzigde 0-0 stand was de rust aangebroken.

In de 2e helft was het Bradley Hoogendoorn die met 2 goals voor de 2-1 winst zorgde. Pas na de 2-0 kwam SSS met een aansluitingstreffer.

Op de vroege zaterdagmorgen ging RVVH op bezoek bij Charlois O13-2.

Na een sterk begin van Charlois kwam RVVH beter in het spel. Een attente Sam Kreling kon de 0-1 binnen de touwen werken. Een minuut later werd de score verdubbeld door Stijn Baartman, een mooie inkopper zorgde voor de 0-2.

Na wat onoplettendheid bij RVVH viel er een doelpunt aan de andere zijde. Masi Qayoumi maakte uit een schitterende vrije trap de 1-3.

In de 2e helft werd Charlois sterker. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel.

RVVH speelde op eigen terrein de dorpsderby tegen Slikkerveer O11-1.

In de 1e helft zette Quinn Keur en Daley Ouwens al een stap in de goeie richting. Met een 2-0 voorsprong gingen de boys de pauze in.

Na rust liep RVVH uit naar een ruime 6-0 zege. Eldin Bajramovic had met 3 treffers een belangrijk aandeel in de score. De 4-0 werd door Quinn Keur gescoord.