Dagverslag zaterdag 12 januari

RVVH 1:

RVVH oefende deze week 2x ter voorbereiding op de 2e competitiehelft. Dinsdagavond kregen de boys op eigen terrein bezoek van SCH’44(zo) uit Harmelen. In de 1e helft werkte Brandon Konemann een 0-1 achterstand weg. Met de stand in evenwicht gingen beide teams naar de kleedkamer voor rust.

Na de pauze mocht Diego Rietveld de klus klaren, de wedstrijd werd met 2-1 gewonnen.

Zaterdag:

Tijdens het trainingskamp op Sportcentrum Papendal werkte RVVH de 2e oefenwedstrijd af. Op een slecht veld gingen de boys met 0-2 onderuit tegen Hollandia. Wouter Swart werkte de bal in eigen doel, en een verkeerde terugspeelbal zorgde voor de 0-2 achterstand.

Komende zaterdag gaat RVVH de draad weer oppakken. In Oud-Beijerland hervat RVVH de competitie tegen de nummer 2 SHO, een 1e driepunter zou RVVH weer een treedje hoger kunnen brengen.

RVVH 2 en 3 hadden hun gezamenlijk  trainingskamp er al opzitten. Trainer Han van Harselaar speelde zaterdag met zijn team de 1e oefenwedstrijd van het nieuwe jaar. Het 3e team speelde niet, dus had hij voor deze wedstrijd enkele talenten uit het 3e op de bank zitten. De boys kregen aan de Sportlaan bezoek van Oranje Wit 2.

De boys moesten al vroeg een achterstand zien weg te werken. Halverwege de 1e helft zorgde Bob Krens op een fraaie manier voor de gelijkmaker, met een bekeken boogbal verraste hij de Oranje Wit keeper.1-1.

Twee minuten later liet Kaj Voskamp met eenzelfde kunststukje de keeper kansloos.2-1. De mogelijkheden die hierna kwamen werden helaas niet benut om de score nog verder uit te breiden, Bob Krens schoot 1x in het zijnet en vlak voor rust raakte hij de bal verkeerd. De boys namen de 2-1 voorsprong mee de rust in.

In de 2e helft zette oefenmeester Harselaar goaltjesdief Kevin van Heek van RVVH 3 in zijn team om de voorsprong mogelijk verder uit te breiden. Toch liep het anders, in de 58e minuut kreeg Oranje Wit een vrije trap aan de rand van de zestien. In eerste instantie werd de vrije trap mooi gered door Joris Blaak, maar de rebound bracht toch de 2-2 op het scorebord.

RVVH probeerde weer afstand te nemen hierna. In de 70e minuut haalde Kevin van Heek van afstand uit, maar de bal zeilde net over het doel heen.  Tien minuten later kreeg Kevin de bal voorgezet van Revlinho Sastrowitomo en ook hier miste Kevin zijn doel.

Ondanks de vele gemiste kansen van RVVH bleef de stand na 90 minuten toch in evenwicht.2-2.

Aanstaande zaterdag hervat RVVH de competitie. Op Sportpark Nieuw-Zuid in Katwijk strijd RVVH om 12 uur tegen de nummer 2 Quick Boys. De boys staan momenteel op een 11e plaats met 14 punten uit 12 wedstrijden.

Opstelling RVVH 2: Blaak, van Halem, Lopes, Kloppenburg(46 Mars), Louter, van Dam, Krens, Messina, Sastrowitomo, Hoekstra(63 Swarttouw), Voskamp(46 van Heek).

RVVH O19-1:

RVVH gaf zaterdag goed partij tegen 4e divisionist Spijkenisse O19-1. Spijkenisse opende na 13 minuten al de score, maar RVVH kwam snel op gelijke hoogte. Na een uitbal van de rechterkant was het Tunay Akin die de 1-1 binnenwerkte. Later werd Tunay Akin door de tegenpartij uit de wedstrijd gewerkt, Tunay die nog liep te hinken van een overtreding werd voor de 2e keer weer belaagd.

De 1-1 stand bleef ook in de rust op het scorebord staan.

In de 2e helft nam RVVH na 55 minuten weer de leiding. Juandro Souisa werd gevloerd in de zestien, Danny Haasdijk verzilverde daarna de strafschop.2-1.

Twee minuten later maakte Danny Haasdijk weer het verschil. Een fraaie actie werd uitstekend afgemaakt.3-1. Spijkenisse had even nodig om van de schrik te bekomen, toch begonnen ze na 63 minuten met de inhaalrace. 3-2.

In het slot van de wedstrijd gebeurde er weer van alles. Mark Resoort liep goed door de defensie en gaf een prima voorzet, helaas ontbrak de afwerking. Spijkenisse kon acht minuten voor tijd langszij komen.In 1e instantie redde keeper Joris Vugt uitstekend, maar in de rebound kwam er toch de 3-3 op het scorebord.

Enkele minuten later keek RVVH tegen een 3-4 achterstand aan. Danny Haasdijk had nog wel de gelijkmaker op de schoen, maar hij stuitte hierbij op de keeper. RVVH had 3-4 verloren maar heeft goed partij geboden!!

Basisopstelling RVVH O19-1: Joris Vugt, Twan v/d Weele, Sander Oudijn, Michael Pang, Laurens de Witte, Duncan v/d Nat, Ryan van Dongen, Floris Kreuk, Juandro Souisa, Danny Haasdijk, Tunay Akin.

RVVH O17-1:

RVVH oefende zaterdag op eigen terrein tegen Virtus O17-1. De wedstrijd werd met 5-4 gewonnen.

Sem Komduur scoorde 2x, de overige doelpunten kwamen van Jarmo de Bode, Sven Bout en Rody Anekotta.

RVVH speelde een oefenwedstrijd tegen SHO O11-1.

De boys kregen in de 1e helft de kansen, maar wisten deze nog niet te benutten. Later opende SHO de score.0-1.

RVVH bracht hier verandering in, Djenoah Duarte scoorde 2x en zette tevens de 2-1 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft won RVVH de wedstrijd met 4-2. Tim Bout en Iwo Jamrag schoten beiden raak. Na de 4-1 strafte SHO nog een foutje van RVVH af.