Dagverslag zaterdag 12 maart

Zaterdag was er wegens corona helaas geen wedstrijd voor de mannenhoofdmacht. Overige wedstrijden gingen wel door. Oranje Wit – Brielle 2-1, SHO – Terneuzense Boys 1-5, Nieuwenhoorn – Neptunus/Schiebroek 4-0, Nieuw Lekkerland – BVCB 1-1, Papendrecht – Xerxes DZB 0-0.  Aanstaande zaterdag speelt RVVH op eigen terrein de kraker tegen koploper Nieuwenhoorn. Nieuwenhoorn heeft 28 punten uit 12 wedstrijden en RVVH volgt op de 2e plek met 23 punten uit 12 wedstrijden. Dinsdagavond 29 maart haalt RVVH de wedstrijd in tegen Kloetinge.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 7 van de ranglijst Neptunus/Schiebroek 2.

De boys staan momenteel op een keurige 3e plaats van de ranglijst. Vanaf de aftrap toonde RVVH een gretige indruk. Al na 2 minuten was er al de voorsprong door een prima voorzet van Leroy Nijgh die eerst zijn directe tegenstander voorbij ging. De voorzet werd door Laurens de Witte goed binnen geschoten.1-0.

Neptunus werd goed op eigen helft gehouden en er ontstonden nog enkele mogelijkheden. Halverwege de 1e helft kon de score verdubbeld worden. Laurens de Witte speelde Daniel Furtado Oliveira vrij en hij schoot de 0-2 binnen. Het spel werd wat onrustiger en Neptunus kwam wat meer in het spel voor. Toch stond de verdediging van RVVH als een huis.  Met een 0-2 voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft was het spel van beide ploegen van een bedenkelijk niveau, toch wist RVVH de score nog verder uit te breiden. Na 69 minuten was het Leroy Nijgh die zich met een fantastische “panna” ontdeed van zijn directe tegenstander en Laurens de Witte nogmaals bediende. Laurens schoot de bal onbereikbaar binnen.0-3. In de laatste 20 minuten kregen de boys nog enkele goede kansen, maar het ontbrak aan de finesse.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter G.C.Wilhelmus kon RVVH weer drie punten bijschrijven aan het totaal. RVVH staat door de winst nu op een mooie 2e plek met 22 punten uit 10 wedstrijden. Aan kop gaat SHO 2 met 30 punten uit 11 wedstrijden. Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH uit om 8 uur de inhaalwedstrijd tegen Zwaluwen 2. Zaterdag staat er om 11 uur een thuiswedstrijd gepland tegen BVCB 3.

Opstelling RVVH 2: Blaak, van Barneveldt, van Bruggen, van Vugt, Boogert, Volkman, Terlouw, de Witte, Nijgh, Orcadio(72 Hoogendoorn), Furtado Oliveira.

RVVH speelde zaterdag tegen de nummer 2 van de ranglijst ARC 3.

Na 20 minuten kreeg Jaden Gravenbeek een goede mogelijk om de score te openen bij een 1 op 1 situatie met de keeper, maar de keeper redde goed. Tien minuten later prikte de spits van ARC de 1-0 binnen. In de slotminuten voor rust ging de gelijkmaker van Jaden Gravenbeek net naast het doel verloren.

Na de pauze kon RVVH geen vuist meer maken. ARC liep verder uit naar 2-0. In de eindfase kon keeper Joris Vugt goed redding brengen, maar daarna gleed de rebound alsnog het doel in voor ARC. De wedstrijd eindigde in 3-0.

RVVH speelt zaterdag 19 maart weer een uitwedstrijd tegen Fc Oudewater 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Langeler(70 M Resoort), M v/d Graaf, D v/d Nat, Swarttouw, Kloppenburg, Malipaard, de Vries, El Ouardi, Terwisscha(55 Mssyeh), Gravenbeek(70 de Ruiter)

Aan het einde van de zaterdagmiddag speelde RVVH een uitwedstrijd tegen Zwervers IJvv 4.

Het was een wedstrijd met weinig hoogtepunten. Het duel speelde zich voornamelijk af op het middenveld en was saai om aan te zien. Met een ongewijzigde nul-nul stand zochten beide teams de kleedkamer op voor rust.0-0.

In de 2e helft werd het pas in de slotfase een beetje spannend. Paul v/d Kooij verdedigde een keer mee vanuit de voorhoede en veroorzaakte een penalty. Gelukkig werd deze gestopt door keeper Max Anemaat. Op het laatst kwam de nog geblesseerde Mike Mastrigt alsnog het veld in. Vanaf de rand van de zestienmeter werd zijn schot van richting veranderd en verdween zo het doel in waardoor er toch nog de 0-1 winst op het scorebord kwam te staan.

RVVH staat nu op een 7e plek met 12 punten uit 8 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie een uitwedstrijd tegen Coal 2.

RVVH kreeg op eigen terrein de koploper Cvv Zwervers 3 op bezoek.

De boys begonnen goed in de 1e helft en gingen met een 3-1 voorsprong de rust in. Na de pauze werd de wedstrijd in de allerlaatste seconde uithanden gegeven. De wedstrijd ging met 3-4 verloren. Doelpunten van RVVH kwamen van Kelvin Komduur, Thom van Muyen en Niels Nugteren.

Komende zaterdag speelt RVVH om half vier een uitwedstrijd tegen Blijdorp 6.

RVVH 7:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Spirit 9.

Al na 8 minuten moest RVVH een 2-0 achterstand zien weg te werken. De 1e twee schoten van de thuisploeg waren meteen raak. Na een kwartier zorgde Lammert Verhoeven voor de aansluitingstreffer van RVVH. In het vervolg had RVVH wat pech met de afronding, Quensley Blansjaar raakte na een goeie aanval de lat en ook Jeffrey Sturrus miste een behoorlijke kans. Met een 2-1 achterstand gingen beide teams naar de kleedkamer voor rust.

Na rust maakte Spirit al snel de 3-1 en RVVH probeerde natuurlijk nog op gelijke hoogte te komen, maar dit zal lastig gaan worden. Toch trokken de boys de stand weer helemaal recht. Door een strafschop van Patrick van Es en een geweldig afstandsschot van Roy de Lepper stond er weer de 3-3 op het scorebord.

Spirit buigde in de slotfase de stand weer om naar 4-3, maar gelukkig kon Jeffrey Sturrus nog voor de 4-4 tekenen. Beide keepers hielden daarna hun doel goed gesloten met fraaie reddingen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen SDV 9.

RVVH 8:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Abbenbroek 4.

In de 1e helft leek het al uit te gaan lopen naar een monsterscore toen er bij rust een 0-5 op het scorebord stond. Na de pauze werd de winst zeker gesteld. De boys wonnen met 3-6. Bryan Tieleman had met drie doelpunten een groot aandeel in de score. De overige doelpunten kwamen van Guleed Hosh, Randy Gouman en Liandro Killie.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half een op bezoek bij SHO 9.

De vrouwenhoofdmacht is zaterdag fors onderuit gegaan. De vrouwen gingen in Katwijk op bezoek bij Fc Rijnvogels Vr1. Door enkele afwezigen door werk en blessures moest trainer Andrew Thomas weer sleutelen om een goed team neer te zetten. Gelukkig waren er een aantal vrouwen van het 2e beschikbaar omdat deze vrij waren wegens afgelasting. Ruim een uur kon RVVH stand houden tegen de Rijnvogels, maar daarna viel toch de 1-0.

In de 2e helft ging het volledig mis. In een kwartier kregen de vrouwen maar liefst vier goals om d,r oren. Vlak voor tijd scoorde Rijnvogels de 6-0. Komende zaterdag spelen de vrouwen om half 5 in en tegen Fc Eindhoven.

Basisopstelling Vr1: v/d Wagt, Dijkstra, van Houwelingen, van Dijk, Grootenboer, Verheijen, Kemp, Zoutewelle, Zoon, Reitsma, van Velzen.

RVVH O19-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Sc Feijenoord O19-2.

In de 1e helft moest RVVH al een 3-1 achterstand incasseren. Indy Bekker scoorde met een mooie krul uit een vrije trap.

Na de pauze ging de wedstrijd met 4-1 verloren. Aanstaande zaterdag strijd RVVH op eigen terrein om 12 uur tegen Slikkerveer O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen Fc Ijsselmonde O17-1.

De boys kwamen op een 0-1 achterstand, maar daarna zorgde Yovanni Dias voor de gelijkmaker. Na een half uur sloegen de stoppen door en werd de wedstrijd gestaakt wegens wanordelijkheden.

RVVH ging op bezoek bij Zwervers IJvvO15-1.

De 1e helft ging redelijk gelijk op. Halverwege de 1e helft haalde de tegenstander vanaf 25 meter afstand flink uit met een prachtig doelpunt in de kruising.1-0.

Daarna waren er geen gevaarlijke momenten meer van beide kanten.

In de 2e helft ontbrak het bij RVVH aan de felheid. De boys konden ook niet de bal in de ploeg houden. Een schot van Bradley Hoogendoorn leverde niets op omdat de keeper attent reageerde. Al snel viel de 2-0. De koppies gingen daarna hangen. Ook viel er daarna nog de 3-0.

Daarna was de wedstrijd snel afgelopen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen VVOR O15-1.

RVVH speelde uit tegen Excelsior R  Mo14-1.

De boys dachten snel op voorsprong te komen, maar helaas werd de treffer afgekeurd wegens buitenspel. In de 10e minuut kon Myka Laan de score openbreken voor RVVH. Enkele minuten later viel de gelijkmaker al. Gelukkig zette Sil Douma zijn team weer op een 1-2 voorsprong.

Na een slap begin in de 2e helft van RVVH kon Excelsior op gelijke hoogte komen. RVVH kon toch de drie punten mee naar huis nemen, want door goals van Jayce Bijvoetsen Myka Laan wonnen de boys met 2-4.

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Spartaan’20 O11-4.

In de 1e helft opende Daley Ouwens de score voor RVVH. Daarna zorgde Joël Gorter voor de 0-2 ruststand.

Na de pauze liepen de boys verder uit naar een 3-5 overwinning. Doelpunten kwamen van Eldin Bajramovic(1-3), Caelen Leeuwenburg(1-4) en Quinn Keur(2-5). Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen thuis tegen SHO O11-1.