Dagverslag zaterdag 12 november

Door: Arie Verveer

RVVH 2:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 3 Hellevoetsluis 2.

Al meteen vanaf het begin kwam het initiatief van thuisploeg. Na vier minuten was het Jair Louter die met een steekbal Tayfun Karaca in werking bracht. Tayfun schoot meteen raak, maar scheidsrechter J.Bouwer keurde de treffer af wegens buitenspel(?). Direct daarna maakte Ibrahim El Koubai een goede inviduele actie, hij trok de zestien en haalde zelf uit. Helaas stond de paal zijn treffer in de weg.

Een minuut later besloot Maurice Lopes te schieten en hier werd de lat geraakt. Na 9 minuten werd dan het scorebord wel in werking gebracht door RVVH, Tayfun Karaca schoot de 1-0 binnen. Er was nog sprake van buitenspel, maar na overleg tussen grens en scheidsrechter bleef de 1-0 ook op het scorebord staan. In de 26e minuut wist Tayfun Karaca op fraaie wijze nogmaals toe te slaan. Vanaf de middellijn zag hij keeper Daan Moerland ver voor zijn doel staan en Karaca verraste de keeper door vanaf de middellijn de bal over de doelman heen te werken. Wat een beauty zeg!! 2-0.

Na zo,n 33 minuten moest Jair Louter helaas geblesseerd het veld verlaten, hij werd vervangen door Twan v/d Weele. RVVH verzuimde hierna de wedstrijd in het slot te gooien. Wel kopte vlak voor rust Levi Hoogendoorn de bal net over het doel. Met een magere maar zeker verdiende 2-0  voorsprong ging RVVH de rust in.

In de 2e helft was het RVVH die in de eenzijdige wedstrijd de score verder wilde uitbreiden, alleen scherpte ontbrak bij de afronding. Na 47 minuten miste Tayfun het doel bij een strakke voorzet van Ibrahim el Koubai, enkele minuten later kopte Karaca weer naast bij een vrije trap van Ibrahim el Koubai. Ook Mo Ajarai haalde na zo,n uur spelen de trekker over van afstand, maar hij mikte de bal naast het doel.

Even later was Levi Hoogendoorn dichtbij de 3-0 maar helaas werd de bal net voor de lijn weggewerkt. RVVH gooide zo,n 20 minuten voor tijd de wedstrijd definitief in het slot. Een knappe steekbal van Ibrahim el Koubai bereikte Tayfun Karaca die meteen daarna uithaalde voor de 3-0. Daarna maakte RVVH het verder af! Kevin de Graaf werkte de 4-0 binnen en in de 84e minuut schoot Kevin de Graaf nogmaals raak na een goeie bal van Mo Ajarai. Door de mooie en degelijke 5-0 overwinning staat RVVH nu op een gedeelde 1e plek. Het tot nu toe nog ongeslagen Nieuwenhoorn moest zaterdag voor het eerst twee verliespunten inleveren na een 1-1 gelijkspel tegen Nieuwerkerk 2. Nieuwenhoorn staat met een beter doelgemiddelde en evenveel punten net boven RVVH.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 1 een uitwedstrijd tegen Neptunus/Schiebroek 2. Nieuwenhoorn speelt op dezelde tijd ook een uitwedstrijd tegen Fc Binnenmaas 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Mars, Louter(33 v/d Weele), van Halem, Ajarai, M.Lopes(65 Boogert), El Koubai, N.Huizer(65 Terlouw), Lopes da Veiga Martins, Karaca(78 Volkman), Hoogendoorn(65 de Graaf).

RVVH 3:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij VVOR 2.

De boys hielden zich een half uur lang overeind tegen de nummer 6 van de ranglijst. In de 32e minuut voerde RVVH de druk wat op. Een goeie steekpass van Kamal El Ouardi bereikte Mitchel Zoutewelle die haalde uit, maar zijn schot kwam op de kruising terecht. Even later had Kevin van Heek het vizier ook niet scherp bij een voorzet van Bart de Vries. Kevin kopte de bal naast.

Na 36 minuten kon RVVH dan eindelijk de leiding nemen. Kamal El Ouardi schoot van afstand en de keeper had er moeite mee en liet de bal glippen.0-1. Dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft werkte RVVH de bal niet goed weg, waardoor VVOR kon profiteren en de gelijkmaker in het doel werken.1-1. Even later was er een grote kans om te scoren voor Robin Malipaard na een steekpass van Kamal El Ouardi, de keeper redde maar in de rebound werd er ook niet gescoord. VVOR kwam in de 63e minuut 1 op 1 met keeper Joris Vugt te staan, maar gelukkig kon de keeper goed redding brengen.

RVVH nam een minuut later weer de leiding, een steekpass van Jordi Mosmans werd door Jaden Gravenbeek in het doel gewerkt. De boys dachten de buit binnen te hebben, maar kwamen in blessuretijd toch bedrogen uit. VVOR schoot op de paal en in de rebound ging toch de gelijkmaker er nog in. 2-2. RVVH staat met 13 punten uit 7 wedstrijden op een 3e plaats. Koploper is Alexandria 2 met 18 punten uit 7 wedstrijden.Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Fc IJsselmonde 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Zoutewelle(46 Msseyh), Monteiro, Mosmans, Swarttouw(55 v/d Graaff), Malipaard, Delgado, de Vries(66 Kloppenburg), El Ouardi, Amaarouk(55 Gravenbeek), van Heek(70 Juwel Orcadio).

RVVH 4:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de nummer 7 op de ranglijst Steeds Hoger 5.

In de 1e helft kwamen de boys op een 0-1 achterstand. Dit werd in de 2e helft niet meer hersteld. De wedstrijd ging met 2-4 verloren.

Sjoerd Mikolajczak en Ian de Jager scoorden beide uit een strafschop. Komende zaterdag is RVVH vrij. Zaterdag 26 november gaat RVVH om 3 uur op bezoek bij Cvv Zwervers 3.

RVVH 5:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Xerxes DZB 5.

Door een mooie aanval nam RVVH de leiding met een doelpunt van Sem Komduur. Xerxes kwam via een hoekschop weer op gelijke hoogte te staan. Gelukkig kon vog voor rust Tom Overduin het verschil maken. Met een 1-2 voorsprong gingen de boys de rust in.

In de 2e helft kwamen de boys goed de kleedkamer uit, helaas werden de kansen niet benut. Na de 2-2 van Xerxes DZB ging de wedstrijd in het slot. Keeper Noah Vaessen redde RVVH nog enkele keren goed om erger te voorkomen. De boys bleven steken bij een 2-2 gelijkspel. RVVH heeft na een zeer goede wedstrijd twee punten laten liggen. Na 7 wedstrijden staat RVVH met 6 punten op een 9e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de boys om half drie een thuiswedstrijd tegen SHO 5.

RVVH 6:

Op eigen terrein namen de boys het zaterdag op tegen de nummer 2 van de ranglijst Zwervers IJvv 3.

RVVH ging slecht van start en kreeg dan ook binnen een kwartier drie tegendoelpunten te verwerken. Gelukkig herpakte RVVH zich snel en kwam er de aansluitingstreffer. Met een droge schuiver kon Tom Degens er weer een wedstrijd van maken.1-3. Vlak voor rust werd de spanning helemaal terug gebracht toen Quensley Blansjaar de 2-3 op het scorebord bracht.

Na de pauze kwam RVVH nog beter uit de kleedkamer dan in de 1e helft. Roy de Lepper die heel het seizoen nog niet gescoord had zorgde voor de 3-3. En sterker nog hij zette RVVH ook nog eens op voorsprong! De 4-3 en de 5-3 kwamen ook van Roy de Lepper. Een onvervalste hattrick dus. Vlak voor tijd werd het nog even spannend toen de Zwervers met de 5-4 kwamen. Gelukkig kon RVVH de wedstrijd daarna gedegen uitspelen.

Een mooie overwinning voor de boys met dank aan Roy de Lepper die drie doelpunten voor zijn rekening nam. RVVH staat door de winst op een mooie 3e plaats. De boys hebben in 7 wedstrijden 12 punten verzameld. Komende zaterdag komt RVVH niet in actie.

RVVH O23:

Koploper RVVH moest het op eigen terrein opnemen tegen RBC O23-1.

De boys begonnen goed en kregen al vroeg de kans om afstand te nemen. Een schot van Sven Bout kwam helaas op de paal terecht. RVVH bleef veel balbezit houden maar van echte kansen was nog geen sprake. In de laatste tien minuten voor rust werd de score geopend door Juandro Souisa, daarna volgden twee uitstekende aanvallen waar RVVH de score wat verder opschroefde. Sven Bout en Juandro Souisa zorgde voor de 2 en de 3-0.

In de 2e helft was er nog niet veel aan de hand tot een vrije trap van RBC binnen viel. Een fout bij het kort terugspelen van de bal leverde ook nog eens de 2-3 op voor RBC. Het laatste kwartier werd het nog even billenknijpen, maar uiteindelijk werd er toch de overwinning over de streep getrokken. RVVH staat na 10 wedstrijden nog altijd aan de leiding. De concurrenten Fc Binnenmaas en Pelikaan maakte zaterdag ook geen fouten, zij wonnen met 6-0 en met 7-1.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 1 een uitwedstrijd tegen Oranje Wit O23-1.

RVVH Vr1:

Het vrouwenteam maakten zaterdag de verre busreis naar het hoge noorden, daar werden de degens gekruist met Sc Stiens Vr1. De vrouwen namen in de 1e helft de leiding door een doelpunt van Tara de Rover. Na de pauze scoorde Sc Stiens de gelijkmaker. De wedstrijd eindigde in 1-1. Met slechts 1 punt in de pocket keerden de vrouwen huiswaarts.

Het vrouwenteam staat nu op een 8e plaats met 7 punten uit 7 wedstrijden. Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd gepland tegen Berkel Vr1. Aanvang half drie.

RVVH O19-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen BVCB O19-1.

De boys begonnen goed met veel balbezit, maar kregen weinig kansen. Dit kwam voornamelijk door dat de voorwaartsen van RVVH  niet scherp genoeg waren. Via een strafschop kon RVVH toch op voorsprong komen. Indy Bekker werd aangetikt binnen de zestien en nam zelf de penalty. 0-1. Hierna zorgde Djavann Munro voor het nodige gevaar voor het doel van BVCB. Hij werd de diepte ingestuurd en gaf een voorzet die op de hand van een BVCB speler terecht kwam. Weer een strafschop! Yovannie Dias schoot de bal beheerst binnen.0-2.

Voor rust werd het samenspel tussen Djavann Munro en Yovanni Dias door laatstgenoemde bekroond met een doelpunt. 0-3 was de ruststand.

In de 2e helft werd de score gestaag uitgebreid naar 0-5 door een doelpunt van Yovannie Dias en David Arnold. Even later kreeg RVVH de 3e strafschop te nemen. Bilal Akova schoot de 0-6 binnen. Met een mooie aktie naar binnen schoot hij daarna ook nog eens de 0-7 binnen.

De boys wonnen de wedstrijd met 1-9, Djavann Munro en Senna Vugt zorgden voor de laatste goals. De voorzet van Senna Vugt werd door de keeper niet goed gecontroleerd en viel zodoende het doel in. Tom Piena werkte de bal in eigen doel. Keeper Kaj Capel had weinig te doen vandaag.

RVVH staat na drie wedstrijden op een mooie 3e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Blijdorp O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen CKC O17-1.

In de 1e helft kwamen de boys aan de leiding door een doelpunt van Mike Hoogendoorn. Na de pauze ging de wedstrijd met 1-2 verloren.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over 2 een uitwedstrijd tegen TOGB O17-2.

RVVH O15-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Smitshoek O15-1.

De boys begonnen onder een strak blauwe hemel en een aangenaam zonnetje aan de wedstrijd. RVVH had voor de wedstrijd pech toen keeper Jaydie Stip zijn inzet moest staken hij werd vervangen door Sem Keur. In een strijdustige wedstrijd moest RVVH toch een 2-0 achterstand incasseren. Na de pauze werden een aantal 100 procent kansen niet benut door RVVH. Smitshoek was nog wel 1x trefzeker. De wedstrijd ging met 3-0 verloren.

Aanstaande zaterdag neemt RVVH het op eigen terrein op tegen Fc Binnenmaas O15-1. Aanvang 12 uur.

RVVH O14-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Spijkenisse O14-2.

Op een moeilijk te bespelen veld begonnen de boys slecht aan de wedstrijd. Spijkenisse scoorde al binnen 5 minuten de 1-0. Daarna maakte Spijkenisse de dienst uit en werd het 5-0.

In de 2e helft kregen de boys nog sporadisch een kans. De wedstrijd ging met 6-0 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur thuis tegen LMO O14-1.

RVVH O13-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij XerxesDZB O13-1.

De boys waren in de 1e helft totaal niet in de wedstrijd. Een 5-0 ruststand was het gevolg. Na de hervatting scoorde Xerxes uit een cornerbal de 6-0. Hierna gebeurde er niets meer. Komende zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis tegen SC Feijenoord O13-2.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen SHO O12-3.

De boys begonnen vol goede moed aan de wedstrijd, maar helaas ging het na 2 minuten al mis. SHO scoorde al de 0-1. Tien minuten later werd de score verdubbeld door SHO.0-2. RVVH was niet scherp genoeg, maar toch konden de boys na 29 minuten weer aansluiting vinden. Kayra Verstraten kon met een goeie voorzet Jehad Abd vinden, die kon met een lobje over de keeper de 1-2 in het doel werken. Dit was tevens de ruststand.

Na de pauze begon RVVH scherp, maar SHO vergrootte de marge al snel naar 1-3. Daarna ging de wedstrijd met 1-7 verloren. Iedereen van RVVH keerde teleurgesteld naar de kleedkamer. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 10 een uitwedstrijd tegen Strijen O12-1.

RVVH O11-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Barendrecht O11-2.

Na een hele goeie openingsfase met veel goede kansen was het Rayan Mellah die RVVH met een beauty op een 0-1 voorsprong bracht. RVVH hield wel het overwicht, maar kon een achterstand toch niet voorkomen. De sterke spitsen van Barendrecht brachten hun team op een 3-1 voorsprong.

In de 2e helft kwam de spanning weer terug bij RVVH, want door een doelpunt van Halit Kalayci werd het 3-2. Hierna kwamen de kansen er voor de gelijkmaker, maar helaas viel het doelpunt aan de andere kant. Na de 4-2 van Barendrecht was het over en uit voor RVVH. Barendrecht liep in de laatste minuten uit naar een 9-2 overwinning. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen thuis tegen NSVV O11-1.