Dagverslag zaterdag 13 november

Zaterdag zijn er een gering aantal wedstrijden afgewerkt. De mannen en vrouwenhoofdmacht van RVVH kwamen niet in actie.

RVVH speelde al weer de 2e knock-out wedstrijd voor de beker. De boys kwamen de poulefase door en speelden daarna tegen WCR. WCR werd met 5-3 verslagen. Nu moest RVVH op eigen terrein Fc IJsselmonde zien te verslaan.

In de 1e helft was er nog evenwicht tussen beide ploegen. Dylan Ho a Hing opende de score voor de Blauwwitte Brigade, maar helaas kwam IJsselmonde hierna met de gelijkmaker. Met een 1-1 stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze hielden de boys zich lang staande, maar acht minuten voor tijd viel de beslissing. 1-2. Vlak voor tijd scoorde Fc IJsselmonde ook nog de 1-3.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer drie van de ranglijst CKC 3.

De boys kwamen op voorsprong door Mike Mastrigt. Een vrije trap binnen de zestien werd door de keeper in de bovenhoek gekruld (Mike had eerder in andere wedstrijden ook al laten zien hogerop te willen). Een 0-1 voorsprong kon behouden worden tot aan de rust.

In de 2e helft kreeg CKC nog een dubieuze penalty waardoor de thuisploeg weer op gelijke hoogte kwam. RVVH was zeker de bovenliggende partij. Maar miste een stukje ervaring in de groep om het goed uit te spelen.

RVVH O17-1:

Abel-Cup-RVVH speelde doordeweeks voor de Abel-Cup tegen PPSC. Giovanni Dias opende al in de 1e helft de score. Na de pauze liep RVVH verder uit naar 0-3 door doelpunten van Giovanni Dias en Matthew Okhonmina. PPSC zocht met twee treffers weer aansluiting, maar gelukkig viel hierna de beslissing voor RVVH. Matthew Okhonmina en Djavann Munro scoorden de 2-4 en de 2-5.

Competitie-Zaterdag kwamen  de boys weer in actie. De boys gingen in de Hoekse Waard op bezoek bij Strijen O17-1.

Het was wederom weer Giovanni Dias die RVVH weer op een 0-1 voorsprong bracht. Met deze voorsprong ging RVVH ook de pauze in.

In de 2e helft kwam Strijen heel even terug in de wedstrijd toen ze de 1-1 scoorden, maar door een eigen doelpunt van Strijen stond RVVH toch weer aan de leiding. De score werd hierna uitgebreid. Door doelpunten van  Luuk Riedijk en Bilal Akova werd het 2-4.  Giovanni Dias besliste de wedstrijd en scoorde nog de 2-5. De boys hebben zo een prima week afgesloten.

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Smitshoek O15-2.

Tegen een fysiek sterker Smitshoek begon RVVH niet verkeerd. Maar al snel was er toch een doorgebroken speler die een goal kon maken. Helaas kon een sliding van Berry hier niets meer aan veranderen. Daarna was het een beetje zoeken voor RVVH, kansen creëren was lastig want de tegenstander zat er goed tussen.

In de 2e helft ging RVVH goed van start en er lukte ook meer. Bradley Hoogendoorn lette goed op en ging door op de keeper waarna hij de gelijkmaker scoorde. Ondanks dat Smitshoek met 10 man verder ging vanwege een gele kaart lukte het niet om de 1-1 te behouden. Uit een vrije trap werd de 2-1 gescoord. Jammer maar ondanks het verlies speelde RVVH geen slechte wedstrijd.

RVVH speelde thuis tegen Zwervers IJvv O13-1.

Al vroeg in de wedstrijd kon RVVH de leiding nemen door een mooie stiftbal van Jayce Bijvoets. Hierna zakte RVVH wat in, daar profiteerde Zwervers 2x van. Met een 1-2 achterstand ging RVVH de pauze in.

In de 2e helft kwamen er wat kansjes over en weer, maar in de 22e scoorde de Zwervers de 1-3. Door een hoog schot van Jayce Bijvoets bracht RVVH de spanning weer terug naar 2-3. Maar direct na de aftrap werd de eindstand door de Zwervers bepaald naar 2-4.

RVVH speelde op eigen terrein tegen ZwerversIJvv O11-1.

Door een verkeerde terugspeelbal was het de Zwervers die aan de leiding kwam, in een 1 op 1 situatie met de keeper werd de 0-1 gescoord. RVVH ging vanaf dat moment sterker spelen en kwam door een doelpunt van Daley Ouwens weer op gelijke hoogte. Niet veel later scoorde Quinn Keur de 2-1.

Na rust kwam RVVH anders de kleedkamer uit, het liep niet en al snel was er de 2-2. Het lukte hierna niet meer om te scoren en Zwervers ging er met de 2-4 winst vandoor.

Hoe het de komende drie weken zal verlopen is nog maar de vraag. Dat er niemand meer naar zijn favoriete team mag kijken op de vrije zaterdag dat gaat al weer alles te boven. Laten we hopen dat de ellende weer snel verholpen word, of dat de KNVB met een oplossing komt. Misschien de winterstop vervroegen en dan volgend jaar langer doorspelen. We wachten het wel weer af.