Dagverslag zaterdag 15 juni

Nu alle competitiewedstrijden er opzitten voor de teams van RVVH werden er zaterdag nog enkele toernooien afgewerkt door verschillende teams. Natuurlijk waren de meeste ogen gericht zaterdagmorgen op ons 3e elftal die zaterdag in hun laatste nacompetitiewedstrijd konden promoveren naar de reserve 1e klasse.

 

                                                                     DE BEKRONING?of DE BELONING?

 

Zaterdagmorgen 11 uur was het dan zover! In grote getale werd er afgereisd naar het terrein van Cvv Zwervers in Capelle. De club was gastheer voor twee belangrijke nacompetitiewedstrijden. In de ochtend moest RVVH 3 het opnemen tegen ESTO 2 uit Bodegraven en in de middag om half drie speelde het 1e team van Zwammerdam tegen het 1e team van s,Gravendeel.

 

Voorafgegaan met muziek en veel knallen kwamen de boys het veld in voor het laatste slotstuk van een heel mooi seizoen, promotie naar de reserve 1e klasse. RVVH had in de reguliere competitie nog wel lang zicht op de 1e plek maar moesten uiteindelijk de kampioen Heinenoord 2 laten gaan.  Een extra kans om te promoveren was dan nu aangebroken. Na het 1e startsignaal van scheidsrechter P.H.J van Hoeven drukte RVVH al meteen zijn stempel op de wedstrijd. De boys lieten van meet af aan zien dat ze promotie nu wilden pakken. Binnen 4 minuten haalde RVVH al te trekker over en werd er direct de keeper van ESTO op de proef gesteld.

 

Drie minuten later stichtte RVVH al weer gevaar. Mike Kooiman schoot met scherp maar zag zijn schot over het doel gewerkt door de keeper. De boys bleven dominant en gaven ESTO dan ook geen ruimte om op de helft van RVVH te komen. In de 9e minuut probeerde Joshua Darson met een gevaarlijk schot wel te keeper te verrassen maar ook hier bleek de doelman weer een lastig obstakel te zijn voor RVVH. Kamal El Ouardi maakte na een kwartier spelen ook een mooie actie, maar stuitte in zijn laatste poging opnieuw op de keeper. Zo regen de mogelijkheden zich aaneen in een eenzijdige wedstrijd voor RVVH. Maar nog altijd bleef de 0-0 op het scorebord staan. Vlak voor rust leek RVVH toch de leiding te gaan nemen toen Kamal El Ouardi was doorgebroken en alleen op het doel afging. Helaas speelde hij de bal te ver vooruit en bleef het dan ook 0-0 met de rust.

 

In de 2e helft moest er wel een beslissing komen. Anders zou verlenging of strafschoppen de uitkomst moeten brengen. De boys kwamen in elk geval weer sterk uit de startblokken. Na twee minuten spelen kreeg Bob Krens een behoorlijke kans om de score te openen, maar hij schoot recht in de handen van de keeper. Twee minuten later was het wel raak. Thijmen Vries bereikte met een uitstekende lange bal Joshua Darson die mooi achter de laatste man vandaan kon ontsnappen. Daarna rondde hij het goed af, althans dat dacht iedereen bij RVVH. Helaas dacht de scheidsrechter er anders over, hij keurde de treffer af wegens buitenspel. ESTO was allang blij dat het 0-0 bleef, maar bovendien was er van bovendien geen sprake.

 

Trainer Marlo Bruma bracht wat vers bloed in de ploeg. Levi Hoogendoorn moest nu Mike Kooiman vervangen. RVVH bleef het na de wissel proberen. Na ruim een uur haalde Kamal el Ouardi weer de trekker over maar hij mikte nu te hoog. ESTO kon eigenlijk pas in de 69e minuut met een 1e gevaarlijk moment komen, maar uiteindelijk bracht keeper Mike van Staaijeren goed redding. In het slot van de wedstrijd keerde het toch nog de andere zijde op voor RVVH. ESTO brak door en schoot de 0-1 strak binnen.

 

RVVH had nog exact tien minuten de tijd om het tij te keren en om er een mogelijke verlenging uit te slepen. Kort voor tijd bracht trainer Bruma zijn gouden wissel in wat dan ook direct succes had. Jardy Terwisscha was in het veld gekomen en gaf meteen zijn visitekaartje af. Zijn 1e actie bekroonde hij meteen met een fraai doelpunt. Maar weer ging de scheidsrechter nu naar de grensrechter toe die ook een handsbal gezien had. Dus bleef RVVH wederom op nul staan. Kort voor tijd drukte Jardy Terwisscha nogmaals af na een voorzet van Thijmen Vries, maar helaas raakte Jardy nu de paal. Het geluk was niet aan de zijde van RVVH.

 

Scheidsrechter van Hoeven voegde nog wel wat extra speelminuten toe aan de reguliere speeltijd maar helaas slaagden de boys er niet meer in om de wedstrijd te kantelen.  Zo eindigde de wedstrijd in mineur. De teleurstelling was groot in het RVVH kamp, want de boys hadden de gehele wedstrijd de overhand maar gingen door een enkel moment van de tegenpartij toch onderuit. Niettemin mag trainer Marlo Bruma trots op zijn team zijn dat ze zo,n mooi resultaat behaald hebben. De boys spelen nu opnieuw in de reserve 2e klasse maar kunnen zich dan waarschijnlijk wel volledig richten op de titel.  In de middag werd er toch nog een feestje gebouwd door RVVH. Onder het genot van bier, baco’s en muziek van DJ Jayden Hey(Jens Heijnemans sloten de boys dansend en hossend in de kantine het mooie seizoen af.

 

Opstelling RVVH 3:van Staaijeren, Monteiro, R.Resoort(85 Terwisscha), Capelle, Malipaard, Mosmans, Krens, Vries, El Ouardi(75 K.de Graaf), Kooiman(59 Hoogendoorn), Darson.

 

Toernooien:

 

RVVH O15-1 speelde zaterdag een internationaal toernooi en behaalde ook een mooie 1e plek. Beste speler van het toernooi was Jordi Troost.

Uitslagen wedstrijden zijn: 1e wedstrijd RVVH O15-1 – VFC O15-2 4-0 , doelpunten kwamen van Christiano Gonsalves, Stijn Baartman, Baran Asanov, Jayce Bijvoets.

2e wedstrijd: RVVH O15-1 – VFC O15-1 1-0 , doelpunt Jaell Hanenberg.

3e wedstrijd:RVVH O15-1 – AFC Stoneham 0-0

4e wedstrijd: RVVH O15-1 – Charlois O15-2 3-0, doelpunten Jaell Hanenberg, Jayce Bijvoets(2x).

 

RVVH O13-1 speelde op eigen terrein een toernooi. Helaas waren er wel twee afzeggingen dus waren er maar drie teams. De eerste wedstrijd werd er met 1-0 gewonnen van SHO. En de 2e wedstrijd werd ook met een 1-0 overwinning afgesloten tegen RBC. De 3e en de 4e wedstrijd kwam RVVH ook als winnaar uit de strijd tegen SHO(4-0) en RBC(3-2) RVVH was dan ook overduidelijk winnaar geworden van het toernooi. Doelpuntenmakers zijn uiteindelijk niet bekend.

 

RVVH O11-1 nam ook deel aan het eigen toernooi.

De boys scoorden er behoorlijk op los in 1e wedstrijd. Tegen Dubbeldam werd al een 6-0 overwinning geboekt. Doelpunten kwamen van Ezekiel Manana Adames(3x), Gabriël Garcia Bellas(2x), Ruben Navasardjan 1x.

In de 2e wedstrijd werd er met 1-3 verloren van Semper. Gabriël Garcia Bellas maakte de enige goal voor RVVH.

In de 3e wedstrijd nam RVVH het wederom weer op tegen Dubbeldam, met 7-0 werd er gewonnen. Doelpunten kwamen nu van Ezekiel Manana Adames(3x), Collin Bekkers(2x), Gabriël Garcia Bellas en Yusuf Baran Yar.

In de laatste wedstrijd wonnen de boys met 0-2 van Semper door doelpunten van Yusuf Baran Yar en Ezekiel Manana Adames.

RVVH is op een gedeelde 1e plaats gekomen gelijk met Semper.

 

 

Ik wens iedereen alvast een fijne zomerstop en rust lekker uit voor het nieuwe seizoen. Verder wil ik iedereen nog bedanken voor de medewerking voor wat betreft de info van de wedstrijden. Dit was het laatste dagverslag voor nu. Rest nu alleen nog een overzicht van de topscoorders. Dit volgt komende week of de andere week.

Tot ziens en verder nog een mooie EK voor Nederland natuurlijk!!

Aankomende evenementen