Dagverslag zaterdag 15 oktober

Door: Arie Verveer

De mannenhoofdmacht van RVVH ging zaterdag op bezoek bij het altijd lastige Nieuw Lekkerland. Vorig seizoen gingen beide wedstrijden uit en thuis verloren met 1-0 en 0-2. Het is dan ook aan de boys om daar nu eens verandering in te brengen. RVVH kwam na twee minuten spelen al goed weg toen een gevaarlijke bal van Nieuw Lekkerland via de binnenkant paal weer terug in het veld kwam. Iedereen rekende al op een treffer, maar scheidsrechter Anne Greveling liet gewoon doorspelen.

Na twintig minuten bleek dat RVVH nog steeds moeite had met het afronden van de mogelijkheden, want na een goeie steekbal van Jessie Proost schoot Guytano dos Santos mis. Daarna miste ook Remco Buist het doel. Even later probeerde Guytano dos Santos de keeper van Nieuw Lekkerland te verrassen bij een vrije trap over ruim 20 meter, maar zijn schot schampte net de buitenkant paal.

RVVH kreeg na zo,n 25 minuten wel meer grip op de wedstrijd, maar echt uitgespeelde kansen waren er niet meer. Bij een ongewijzigde 0-0 stand floot de scheidsrechter voor rust.

In de 2e helft werd er wel iets feller gespeeld. Philip Dragon haalde uit met een strak schot die de Lekkerland keeper met moeite tot cornerbal wist weg te werken. Na een minuut of negen was het dan toch Tim v/d Zee die Nieuw Lekkerland aan de leiding bracht. RVVH maakte daarna snel de jacht op de gelijkmaker, met een slimme steekbal van Philip Dragon werd Gino Stolk op pad gestuurd die daarna de bal voor het doel bracht en Remco Buist kopte de 1-1 binnen.

Beide teams probeerden er hierna nog het maximale uit te halen, maar het bleef uiteindelijk 1-1. Een uitslag die misschien ook wel terecht is. RVVH is op de ranglijst nog altijd op de 8e plek blijven staan. Koploper is Xerxes DZB met 10 punten uit 4 wedstrijden. Overige uitslagen zijn:Terneuzense Boys – Cvv Zwervers 2-2, DCV – Heerjansdam 3-2, Xerxes DZB – De Zwerver 5-1, Brielle – BVCB 0-2, Rijsoord – SHO 1-4, SVOD’22 – Spartaan’20 2-1.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie voor de KNVB beker thuis tegen DBGC.

Opstelling RVVH 1: Nikolic, Dragon, Steketee, Boers, Proost, Merencia, dos Santos(85 van Barneveldt), Pires Tavares, de Witte(71 Dermendjan), Buist, de Jesus(46 Stolk).

RVVH 2:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Fc Binnenmaas 2.

Op het natuurgras bij Binnenmaas begon RVVH met veel balbezit. Al na 6 minuten haalde Maurice Lopes de trekker over, maar zijn schot ging helaas naast. Bij Binnenmaas was in het begin al duidelijk om niet de aanval op te zoeken. Na een half uur werkte Binnenmaas een kopbal van Jesse Eggers voor de doellijn weg.

Vlak voor rust probeerde Tayfun Karaca de wedstrijd open te breken, maar zijn inzet ging voorlangs. Het bleef 0-0.

Na de pauze werd RVVH snel in het zadel geholpen door een strafschop. Youri Volkman werd in de zestien in de rug gelopen door een verdediger toen hij op het doel wilde koppen. Scheidsrechter Agit Akbulut wees meteen naar de stip. Youri Volkman verzilverde zelf de strafschop en maakte er 0-1 van. Binnenmaas kwam er in de counter sporadisch uit, maar dit leverde niets op.

In het slot van de wedstrijd maakte Binnenmaas nog de jacht op de gelijkmaker, maar RVVH was hier goed tegen bestand. Voor RVVH regende het kansen, een schot op de lat van Tayfun Karaca en een bal voorlangs van Menno v/d Male waar Levi Hoogendoorn net een teenlengte tekort kwam om af te drukken. Na 85 minuten werkte Youri Volkman de bal koppend naast het doel.

Het slotakkoord kwam van Maurice Lopes die alleen voor de keeper gezet door Bo Terlouw. Maurice Lopes maakte het zelfverzekerd af en schoot zo RVVH na een 0-2 voorsprong die daarna ook niet meer in gevaar kwam. De punten gingen terecht mee in de knip naar Ridderkerk!! Door de winst is RVVH twee plaatsen gestegen op de ranglijst. De boys staan nu op de 2e plaats met 10 punten uit 4 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd voor de beker. Om 11:45 uur word de aftrap gedaan tegen Heinenoord 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, v/d Weele(80 Zoutewelle), van Leenen(65 Louter), Eggers, Mars, Volkman, Lopes, K de Graaf(65 Terlouw), N.Huizer(54 v/d Male), Karaca(80 Hoogendoorn), Kroon.

RVVH 3:

Zaterdag gingen de boys op bezoek bij LMO 2.

Na 9 minuten stond RVVH al op een 1-0 achterstand, een terug gelegde bal werd in de verre hoek binnen geschoten. Net voor rust had RVVH op gelijke hoogte kunnen komen, maar een vrije trap van Gulba Delgado belandde op de lat.

In de 2e helft deed RVVH weer een poging om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Een voorzet van Jardy Terwisscha kwam bij de 2e paal terecht waar Jaden Gravenbeek klaarstond, hij had de tijd maar schoot slordig naast. Diep in blessuretijd teisterde een schot van Bart de Vries op de lat. De wedstrijd ging helaas verloren. RVVH staat na 4 wedstrijden op een mooie 5e plaats.

Opstelling RVVH 3: Willemen, Malipaard, Spierings(46 Capelle), Monteiro, Delgado, Mosmans, v/d Graaff(71 Krens), de Vries, Terwisscha(62 Mulder), Amaarouk(62 Mssyeh), Gravenbeek.

RVVH 4:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Swiftboys 3.

De boys kwamen in de 1e helft op een 2-0 achterstand. Na de pauze probeerde RVVH nog iets terug te doen, maar dit lukte niet. De wedstrijd ging met 6-0 verloren.

Simon Buijze maakte 2x een eigen doelpunt. Komende zaterdag is RVVH vrij.

RVVH 5:

RVVH speelde om half drie op eigen terrein tegen SDV 4.

In een goed begin van RVVH was het Danny Boogert die de score opende na een cornerbal van Sem Komduur. Korte tijd later kwam SDV uit een hoekschop weer op gelijke hoogte. De koppies gingen weer snel omhoog bij RVVH en via Thom van Muyen(2x) kon RVVH de marge verder opschroeven naar 3-1.

Voor rust kon SDV toch nog de aansluitingstreffer scoren.3-2.

In de 2e helft begon RVVH niet goed. SDV profiteerde en maakte gelijk. Het ging over en weer, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand 3-3.RVVH staat na 4 wedstrijden op een 11e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie voor de beker thuis tegen Rockanje 4.

RVVH 6:

RVVH speelde zaterdag op de Bongerd tegen de koploper Barendrecht 12.

Door een vroege goal van Patrick van Es kon RVVH de leiding nemen. Daarna verzuimden de boys om verder afstand te nemen. Door twee doelpunten van Barendrecht keek RVVH daarna tegen een 2-1 achterstand aan. Gelukkig kon RVVH voor rust de stand nog gelijk trekken. Quensley Blansjaar schoot van afstand de 2-2 binnen.

Na rust kon RVVH eindelijk afstand nemen van de koploper. Door doelpunten van Patrick van Es en Quensley Blansjaar kwam er een 4-2 op het scorebord te staan. De wedstrijd werd op conditie gewonnen! Het slotakkoord kwam van Roy de Lepper, met twee goals zorgde hij voor een 2-6 eindstand.

Keeper Marcel van Es had ook een belangrijke rol waardoor alles op zijn plek viel. RVVH staat nu met 6 punten uit 4 wedstrijden in de keurige middenmoot.

RVVH O23:

De boys speelden zaterdag in het stadion een wedstrijd tegen RBC O23-1.

In de 1e helft schoot Mike Kooiman(2x) zijn team naar een 0-2 voorsprong toe. Na de pauze kon de score verder uitgebreid worden door Sven Bout. Uit een vrije trap maakte hij er 0-3 van.

De eindstand werd bepaald door Jarmo de Bode, na een prachtige aanval scoorde hij de 0-4. Door de winst staat RVVH na 6 wedstrijden op een keurige 3e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur op de Bolnesserberg tegen Bolnes O23-1.

RVVH Vr1:

De RVVH vrouwen moesten het zaterdag thuis opnemen tegen Reiger Boys Vr1.

Al vroeg keken de vrouwen tegen een 0-1 achterstand aan door een doelpunt van Kelly Blankert. Gelukkig kon RVVH 10 minuten later iets terug doen. Jennifer Bakker zorgde voor de 1-1.

Daarna nam Reiger Boys afstand van RVVH. Maartje van Haneghem(2x) en Mila Stevens zorgden voor een 1-4 ruststand. Na de pauze ging de wedstrijd met 1-7 verloren door goals van Fiore Coli(2x) en Marouscha de Ruiter. De vrouwen staan nu met 6 punten uit 4 wedstrijden in de keurige middenmoot. Zaterdag 29 oktober gaat RVVH op bezoek bij de nu nog ongeslagen koploper Saestum Vr2.

RVVH O15-1:

RVVH speelde op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen Slikkerveer O15-1.

In een slordige wedstrijd werd er met veel inzet gespeeld om zo toch te winnen van de overburen. Slikkerveer liet twee open kansen om te scoren verloren gaan. RVVH kon door een doelpunt van Dyrone Vaarnold op een 1-0 voorsprong komen.

In de 2e helft werd de klus geklaard door RVVH. Na een doelpunt van Shuve Bartholomeus kon Djenoah Duarte met een mooie volley er 3-0 van maken. Dit was ook tevens de eindstand.

RVVH O13-1:

RVVH speelde een onderlinge oefenpartij tegen RVVH O13-2.

In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd tekende Che van Toorn voor de 1-0 voorsprong voor RVVH O13-1.

Na de rust bracht Zinedine Akova RVVH O13-2 op gelijke hoogte. De wedstrijd werd gewonnen door RVVH O13-1 met 4-1. Doelpunten kwamen van Ali Wali en Quinn Keur(2x).

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Heinenoord O12-1.

In een sterk begin van de wedstrijd vergat RVVH te scoren. Pas aan het einde van de 1e helft werd de score geopend door Jehad Abd. Met een 1-0 voorsprong was de rust aangebroken.

In de 2e helft werd de score verdubbeld door Kyara Verstraten. De tegenstander probeerde nog wel aan te vallen, maar door een counter was het toch weer Kyara Verstraten die de 3-0 op het scorebord bracht. De koek was nog niet op, want na een mooie aanval maakte Jehad Abd er ook nog 4-0 van.

De tegenstander deed hierna nog wel iets terug, maar RVVH deinsde hier niet van terug. Haroen Sarwari zorgde uiteindelijk voor de verdiende 5-1 overwinning.

RVVH O11-1:

RVVH ging zaterdag voor een oefenwedstrijd op bezoek bij CWO O11-1.

Na een goed begin kwam RVVH helaas door twee counter goals op een 2-0 achterstand de staan. Vlak daarna kreeg RVVH toch een aansluitingstreffer, Roel v/d Greijn zorgde voor de 2-1. Direct na de aftrap scoorde CWO nog de 3-1.

Na de pauze nam CWO verder afstand en werd het 4-1. Door goed druk zetten kwam RVVH weer terug in de wedstrijd en werd het uiteindelijk 4-4 door doelpunten van Amin Massaoudi(2x) en Gillion Pietersz.