Dagverslag zaterdag 16 april

Door: Arie Verveer

RVVH 4:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen de nummer 9 op de ranglijst Dilettant 4.

In de 1e helft liepen de boys tegen een 1-0 achterstand op. Na de pauze lukte het niet meer om tij te keren. De wedstrijd ging met 5-2 verloren.

Doelpunten kwamen van Delano Tito en Floris Holterhues. Komende zaterdag speelt RVVH om 16:15 uur thuis tegen Capelle 6.

RVVH 5:

Op een zonovergoten Sportpark Smitshoek stonden Smitshoek 7 en RVVH 5 tegenover elkaar. RVVH kende wat personele problemen, maar gelukkig kon dit goed opgevangen worden. De boys namen de leiding door een doelpunt van Kevin van Heek die in stelling gebracht werd door Johan de Ruiter. Door het sterke optreden van keeper Max Anemaat kon RVVH de voorsprong behouden. RVVH liep verder uit naar 0-2 door een goal van Paul v/d Kooij. Na een prachtige assist van Robert ”Modric”Kooiman werd Paul alleen voor de keeper gezet en faalde niet.

In de 2e helft ging Smitshoek voor alles of niets, maar de verdediging onder leiding van de ouderwetse in vorm zijnde Mike van Mastrigt hield  lang stand. Toch bracht Smitshoek de spanning weer terug toen er een aansluitingstreffer gescoord werd. Maar daarna maakte RVVH toch weer het verschil toen Kevin van Heek wederom het net liet bollen.1-3. Vlak voor tijd kwam het slotakkoord van Jaden Gravenbeek, 1-4.

RVVH staat op een keurige 5e plaats met 19 punten uit 12 wedstrijden.

RVVH 6:

RVVH speelde thuis tegen de nummer 7 op de ranglijst SDV 6.

De boys begonnen in de 1e helft slecht met als gevolg een 0-1 achterstand bij rust.

Na de pauze ging het een stuk beter, door een doelpunt van Niels Nugteren kon RVVH weer op gelijke hoogte komen. Hierna namen de boys meteen de leiding. Na goed voorwerk van Thom van Muyen kon Leon Borst het net laten bollen voor de 2-1. Door slecht verdedigingswerk van Paul v/d Leeden kon SDV de stand weer in evenwicht brengen.2-2.

In de laatste minuut van de wedstrijd kon Kelvin Komduur toch nog de winnende 3-2 binnenschieten en zo zijn team alsnog de drie punten bezorgen.

RVVH staat op een mooie 5e plek met 20 punten uit 15 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom thuis. Om half drie worden de degens gekruist met Fc Binnenmaas 5.

RVVH 7

Met een niet geheel fit team speelde RVVH een uitwedstrijd tegen SDV 9.

Halverwege de 1e helft leek het erop dat RVVH volledig kansloos was bij een 3-0 achterstand. Gelukkig kwam Quensley Blansjaar met de aansluitingstreffer voor RVVH.3-1. Even later moest RVVH met 10 man verder 10 minuten lang, daarvan kon SDV profiteren door de 4-1 te scoren. Wederom kon RVVH weer aanhaken door een vlotte treffer van Quensley Blansjaar(4-2).

Nadat RVVH weer met een volledig team speelde kon Quensley Blansjaar al weer zijn 3e doelpunt scoren. De boys kregen er weer moed in en zorgden nog voor rust nog voor de gelijkmaker.4-4. Tim van Dommelen bracht de score weer in evenwicht.

In de 2e helft moest keeper Marcel van Es enkele keren handelend optreden, maar hij kwam telkens als winnaar uit de bus. RVVH kreeg mogelijkheden om te winnen, maar lat en paal stonden een treffer in de weg.Twee minuten voor tijd kon RVVH toch nog de drie punten in de knip steken. Floris Lagerwerf(ingevlogen vanuit Zwitserland krulde de bal met zijn gouden linker in de kruising. Uitstekend reddingswerk van keeper van Es hield SDV uiteindelijk van de gelijkmaker af.

Na de winst staat RVVH nu op een fraaie 4e plaats met 30 punten uit 17 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie een uitwedstrijd tegen ’s Gravendeel 3.

RVVH Vr1:

Zaterdag moest het 1e vrouwenteam de drie punten dan zien binnen te halen, want de nummer 10 SSS uit Klaaswaal kwam op bezoek. RVVH staat met 8 punten uit 14 wedstrijden net onder de gasten op een 11e plek.

De vrouwen kregen de kans om op voorsprong te komen via Viviane Verheijen, maar het lobje wat ze probeerde ging maar net over het doel heen. Na zo,n 20 minuten viel de goal aan de andere zijde wel.0-1. Even later kwam SSS met wat geluk ook nog op 0-2.

Vlak voor rust zat Alyssa Dijkstra dichtbij de aansluitingstreffer, maar ze kopte uit een corner op de lat. In de rebound kon Manuela Grootenboer ook niet meer scoren.

In de 2e helft kon RVVH geen vuist meer maken tegen de gasten uit Klaaswaal. Er waren geen hele grote kansen meer van beide kanten. Pas in blessuretijd tekende Viviane Verheijen voor de aansluitingstreffer, maar de tijd was helaas te kort om er nog meer uit te halen. RVVH staat weer met lege handen! Komende zaterdag moeten de vrouwen weer opnieuw aan de bak, dan spelen de vrouwen om half drie thuis tegen Fc Rijnvogels Vr1.

Opstelling RVVH Vr1: v/d Wagt(Snel), Grootenboer, van Houwelingen, Dijkstra, Duijzer(Gulden), Zimmerman(Zoutewelle), Zoon, van Dijk, van Velzen(Pott), Reitsma, Verheijen.

RVVH O19-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen Sc Feijenoord O19-2.

Koploper RVVH nam in de 1e helft de leiding door een doelpunt van Jarmo de Bode. In de 2e helft kwam Feijenoord al met de gelijkmaker. Daarna zette Jarmo de Bode zijn team opnieuw op voorsprong.2-1.

RVVH moest na de 2-1 noodgedwongen veel wisselen en dat kwam het spel niet ten goede. De wedstrijd ging helaas met 2-4 verloren. Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij de overburen, de boys spelen om half 4 tegen Slikkerveer O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH speelde thuis tegen de nummer 9 op de ranglijst Blijdorp O17-1.

De boys kwamen in de 1e helft op een 0-1 achterstand. Na de pauze werd de achterstand omgebogen in een  3-1 overwinning.

Na de gelijkmaker van Matthew Okhonmina zorgde Yovanni Dias met twee treffers voor de winst. RVVH staat na 13 wedstrijden met 30 punten op een 2e plaats. Komende zaterdag speekt RVVH wederom thuis. Om 12 uur worden de degens gekruist met Barendrecht O17-2.