Dagverslag zaterdag 16 oktober

Door: Arie Verveer

RVVH 2:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij BVCB 3.

In de 1e helft nam RVVH na een kwartier spelen de leiding. Kevin de Graaf werkte na een één twee met Huib van Barneveldt de 0-1 in het netwerk. Met een 0-1 voorsprong zochten de boys de kleedkamer op voor rust.

Na de pauze werd de overwinning zeker gesteld door RVVH. De score werd verdubbeld door Michiel de Boon die na een voorzet van Ricky Boogert en een overstapje van Kevin de Graaf de bal in het doel kon werken. Tien minuten later werkte Kevin de Graaf zelf de 0-3 in het doel na een mooie aanvallende actie van Leroy Nijgh.

In het slotkwartier werkte Juwensly Orcadio ook nog de 0-4 scoren, maar zijn doelpunt werd onterecht afgekeurd. Vlak voor tijd kwam BVCB nog met de late aansluitingstreffer. Niet veel later blies scheidsrechter Kortekaas de wedstrijd naar het einde. Door de winst is RVVH naar de 4e plaats gegaan op de ranglijst. Koploper is SHO met 12 punten uit 4 wedstrijden.

RVVH 3:

RVVH kreeg zaterdag hekkensluiter Jodan Boys 3 op bezoek.

Al na 6 minuten nam RVVH de leiding door een doelpunt van Jardy Terwisscha die na een steekpass van Kamal el Ouardi diagonaal kon afronden. Enkele minuten later kon een kopbal van Boudewijn van Noppen maar net gered worden doore de keeper van Jodan Boys. In de slotfase zag Kamal el Ouardi zijn schot net over het doel verdwijnen.

Na rust tekende Robin Malipaard al vlot voor de 2-0 voorsprong. Jodan Boys kwam  daarna wel met de aansluitingstreffer.  Kort hierna in de 55e minuut was Nick Huizer in een 1 op 1 situatie met de keeper niet scherp genoeg om zelf af te ronden.Hij stuitte hierbij op de keeper. Halverwege de 2e helft was het wel weer raak toen een verdediger van Jodan Boys de bal wilde wegwerken, maar deze bleef hangen in de zestien en Jardy Terwisscha kon zo de 3-1 binnen koppen.

Een kwartier voor tijd moest Joris Vugt met een uitstekende redding een treffer voorkomen. Enkele minuten later werd de klus geklaard door Juandro Souisa. Na een fout in de opbouw bij Jodan Boys kon Juandro de 4-1 scoren.

Door de winst staat RVVH op een mooie 4e plaats met 7 punten uit 4 wedstrijden.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Swarttouw, Spierings, Capelle(73 v/d Graaf), M.Resoort, Kloppenburg, van Noppen(54 Souisa), Malipaard, El Ouardi(78 Mssyeh), TerWisscha(73 Gravenbeek), Huizer(67 Langeler).

RVVH 4:

Nummer twee RVVH speelde thuis tegen de nummer 10 Barendrecht 11.

In de 1e helft gingen de boys met een 1-2 achterstand de rust in. Na de pauze ging de wedstrijd met 2-4 verloren. Ibo El Aroussi en Ruben van Vliet scoorden de doelpunten.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom thuis maar dan voor de beker om 12 uur tegen WCR 3.

RVVH 5:

RVVH speelde op de Bongerd tegen koploper Barendrecht 8.

In een gelijkwaardig begin was het toch Barendrecht die op een 2-0 voorsprong kwam. Na wat omzettingen herpakte RVVH zich. Via een strafschop van Robert Kooiman kreeg RVVH weer grip op de wedstrijd. Leon Smit kopte voor rust de gelijkmaker binnen.

In de 2e helft kwamen er wat kansen over en weer die niets opleverden. Toch kon RVVH op voorsprong komen via Tom Degens die uit de rebound hard kon binnen schieten. Later moest keeper Max Anemaat het veld verlaten en kwam Mike Mastrigt zijn plaats weer innemen. Hij moest gelijk aan de bak! Een onterechte penalty van Barendrecht werkte hij toch weg.

De winst van RVVH kwam hierna niet meer in gevaar. RVVH staat na 2 wedstrijden op een keurige 6e plek. Komende zaterdag speelt RVVH om 12:45 uur uit tegen Spirit 6.

RVVH 6:

RVVH speelde thuis tegen Bolnes 3.

Al vroeg in de wedstrijd moesten de boys een 0-2 achterstand zien weg te werken. Dit lukte in de 1e helft niet meer. Na de pauze kwam RVVH al vlot met de aansluitingstreffer. Thom van Muyen stuurde met een diepe bal Kelvin Komduur op pad voor de 1-2.

Helaas door klungelig balverlies breidde Bolnes de voorsprong uit naar 1-3. RVVH herpakte zich en kwam door 2 goals van Kelvin Komduur weer op gelijke hoogte. In de slotfase zag RVVH de wedstrijd alsnog verloren gaan.3-4. RVVH staat nu op een 8e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 13:00 uur uit tegen SDV 6.

RVVH 7:

Koploper RVVH speelde een uitwedstrijd tegen hekkensluiter Charlois 5.

De thuisploeg opende de score, maar al vlot was er de gelijkmaker Rick de Vos. Daarna liepen de boys verder uit naar een 1-3 voorsprong bij rust door doelpunten van Lammert Verhoeven en Rick de Vos.

In de 2e helft werd de wedstrijd ruim gewonnen. Patrick van Es maakte de 1-4. Quensley Blansjaar zorgde met twee goals voor het slotakkoord. De wedstrijd werd met 1-6 gewonnen. RVVH gaat na 4 wedstrijden nog altijd aan de leiding met 10 punten gevolgd door Slikkerveer met 7 punten uit drie wedstrijden.

RVVH 8:

De nummer drie RVVH ging op bezoek bij NBSVV 3.

NBSVV opende de score, maar gelukkig kwam RVVH weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Churiviendall Henriquez . Hierna nam NBSVV de leiding toch weer over. RVVH maakte daarna korte metten met de tegenstander. Bryan Tieleman bracht RVVH terug in de wedstrijd door de 2-2 te maken.

De boys liepen uit naar een 2-6 voorsprong door doelpunten van Salim Bourbatat(2x), Bryan Tieleman en Mike Huizer.

In de 2e helft maakte Salim Bourbatat een inviduele actie waarbij hij een mannetje passeerde en daarna de bal aflegde naar Liandro Killie die de 2-7 eindstand op het scorebord zette. Door de winst staat RVVH nu 2e op de ranglijst.

RVVH Vr1:

De vrouwenhoofdmacht kreeg op eigen terrein bezoek van het Arnhemse Eldenia Vr1.

Beide teams waren in de 1e helft aan elkaar gewaagd, maar er werd niet gescoord. In de 2e helft openden de gasten na 55 minuten de score. Twintig minuten later bracht Vivianne Verheijen RVVH terug in de wedstrijd. Enkele minuten later won Eldenia de wedstrijd met 1-2.

RVVH staat op een 9e plek. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen thuis tegen Saestum Vr1 om half drie.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam van RVVH ontmoette zaterdag op eigen terrein Berkel Vr1.

De gasten kwamen na 28 minuten op een 0-1 voorsprong. Dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft zette Yara v/d Veen met een kopbal RVVH weer op gelijke hoogte. In het laatste kwartier van de wedstrijd ging de wedstrijd met 1-3 verloren. De vrouwen staan momenteel op een mooie 4e plaats.

RVVH O19-1:

RVVH speelde thuis tegen Poortugaal O19-1.

Beide teams gingen met een ongewijzigde stand de rust in. In de 2e helft was het Poortugaal die de score opende. Gelukkig zorgde Mike Kooiman weer voor de gelijkmaker, en kon RVVH toch na de 1-1 nog een punt bijschrijven in het klassement. Marijn Bode werd gekozen tot Man of the Match.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH in Oud-Beijerland op bezoek bij SHO O19-1. Aanvang half drie.

RVVH O17-1:

RVVH ging op bezoek bij Smitshoek O17-3.

De boys liepen in de 1e helft tegen een 1-0 achterstand aan. In de rust werd er een hartig woordje gesproken met de boys, dit resulteerde in een walk-over in de 2e helft. Na de gelijkmaker van Yovannie Dias zette Lorenzo Bakker zijn team op een 1-2 voorsprong. De score werd verder uitgebreid door Bilal Akova(1-3) en Yovannie Dias(1-4).

Het slotakkoord kwam van Jawad Latakwal en Yovannie Dias, zij zorgden voor de 1-6 zege. Door de zege is RVVH als 1e geëindigd in de najaarscompetitie.

RVVH O15-1:

RVVH speelde thuis tegen Barendrecht O15-3

Na een gezellig ontbijt met elkaar maakten de jongens zich op voor de wedstrijd. De boys begonnen laf aan de wedstrijd en waren niet fel genoeg. Toch kon RVVH op een 1-0 voorsprong komen door een doelpunt van Jayden Felicia.

In de 2e helft werd de score verdubbeld door RVVH. Uit een goeie aanval was het Joël Veltman die de 2-0 op het scorebord zette. Door balverlies op het middenveld zocht Barendrecht weer de aansluiting.1-2. Barendrecht kwam later via een vrije trap ook nog eens op gelijke hoogte.2-2. Deze wedstrijd voelde voor RVVH als verlies en een overwinning voor Barendrecht.

RVVH O13-1:

Koploper RVVH ging op bezoek bij de nummer 6 Gravendeel O13-1.

RVVH begon slap aan de 1e helft. Na 1 minuut stond er al een 1-0 achterstand op het scorebord. Daarna hadden de boys wel de overhand, maar de scherpte ontbrak.

De 2e helft verliep beter. Er kwamen wat kansen en het was een kwestie van tijd voor de gelijkmaker zou vallen. In de 14e minuut was het eindelijk raak. Jayce-Lee Bijvoets zorgde voor de 1-1 en drie minuten later zette hij ook nog eens de 1-2 op het scorebord. In de 24e minuut werd het zelfs nog 1-3. Hugo van Aalst schoot hard en hoog binnen.

Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter werd het een groot feest, eerst op het veld, daarna in de kleedkamer…  de jongens waren herfstkampioen geworden!!

RVVH O11-1:

RVVH speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen een opleidingsteam van Spartaan’20. Dit zijn JO-9 spelers die meedoen in de JO-11 competitie. In de 1e helft ging het over en weer en werd het 3-3 bij rust. Na de 0-1 van Spartaan zorgde Joël Gorter voor de gelijkmaker. De overige doelpunten kwamen van Eldin Bajramovic en Ojani Muth.

In de 2e helft liep RVVH uit naar een 8-3 winst. Myro van Toorn en Eldin Bajramovic waren goed voor de 4 en de 5-3. Daarna scoorden Daley Ouwens en Ojani Muth(2x).