Dagverslag zaterdag 17 september.

Door Arie Verveer:

RVVH 1:

RVVH speelde zaterdag voor de 2e keer in korte tijd weer tegen buurtgenoot Slikkerveer. Eerder won RVVH op eigen terrein de finale van het Ridderkerktoernooi van Slikkerveer met 1-0 door een doelpunt van Ibrahim El Koubai. Nu gingen de boys op bezoek bij Slikkerveer voor de laatste wedstrijd in de bekerpoule. RVVH had in twee wedstrijden tegen VFC en DHC de volle winst behaald en Slikkerveer staat met nul punten in twee wedstrijden onderaan in de poule. RVVH was in principe dus al zeker van de volgende ronde.

In de 1e helft begon Jesse Eggers weer in de basis na een blessure. De wedstrijd begon wat stroef waarin beide teams tot weinig of geen kansen kwamen. Slikkerveer hield zich voornamelijk bezig met verdedigen en RVVH kon dan ook lastig daar doorheen komen. Er waren enkele momenten waarin RVVH nog het verschil kon maken, maar de afronding ging niet goed. Na 9 minuten trok Everton Pires Tavares de zestien in en probeerde daar Gazar Dermendjan te bereiken, maar er kwam niets uit.

Slikkerveer was na 17 minuten ook even voor het doel te vinden van keeper Nikolic, maar tot 2x toe kregen ze de bal niet het doel in. Even later zat het Guytano dos Santos ook niet mee toen zijn doelpoging op de lat terecht kwam. In het slot van de 1e helft probeerde Gazar Dermendjan uit de draai te scoren, maar zijn schot ging net over. Met een 0-0 tussenstand gingen beide teams de kleedkamer in voor de pauze.

Na de rust kwam er weinig verandering in het wedstrijdbeeld. Trainer Kevin Vink bracht na een klein uur weer wat verse krachten binnen de lijnen, ook Papito Merencia keerde weer terug in de selectie om weer zijn eerste speelminuten te maken na een blessure. Halverwege de 2e helft haalde Guytano dos Santos weer eens van afstand uit en de keeper kon met moeite redding brengen. Even later kreeg RVVH onverwachts toch een doelpunt tegen van Slikkerveer.1-0.

RVVH kreeg haast om te achterstand weg te werken. Er waren nog 20 minuten te gaan. Laurens de Witte was al dichtbij de gelijkmaker, maar hij mikte de bal net naast. Gelukkig kon Guytano dos Santos de stand weer een evenwicht brengen. Vanaf de linkerkant nam hij de bal meteen aan en hij krulde hem mooi het doel in. Vlak voor tijd won RVVH de wedstrijd nog met 1-2. Ibrahim el Koubai maakte een mooie actie en kon daarna het uitstekend zelf afmaken. 1-2.

Zo is RVVH met drie overwinningen groepswinnaar geworden in de poule. VFC gaat op de 2e plek ook door naar de volgende ronde. De ploeg uit Vlaardingen won zaterdag met 5-0 van DHC. Slikkerveer eindigt met 0 punten onderaan. Aanstaande zaterdag start RVVH aan de competitie. Op eigen terrein worden de degens gekruist met Xerxes DZB.

Opstelling RVVH 1: Nikolic, Steketee, Dragon, Boers, Eggers(46 Stolk), Proost(58 Merencia), Daviraz(58 El Koubai), dos Santos, de Witte, Pires Tavares(58 Buist), Dermendjan(58 de Jesus).

RVVH speelde de 3e en laatste bekerwedstrijd op eigen terrein tegen hekkensluiter ’s Gravendeel. In de 1e wedstrijden won RVVH met 1-0 van Sc Feijenoord 2 en met 0-5 van Slikkerveer 2. ’s Gravendeel ging met 0-4 en 11-1 onderuit tegen Slikkerveer 2 en Sc Feijenoord 2. Voor ’s Gravendeel was er niets meer te behalen en RVVH was eigenlijk al verzekerd van de volgende ronde.

De boys hadden in het begin best moeite met de tegenstander en kregen nog weinig grip op de wedstrijd. Al meteen in de 1e minuut kwam er een goeie doelpoging van de gasten die vrij uit konden schieten, maar gelukkig ging de bal naast. Een minuut of 10 later zat RVVH dichtbij de voorsprong toen Bo Terlouw een cornerbal nam, maar Tayfun Karaca mikte de bal in het zijnet.

Halverwege de 1e helft kreeg RVVH weer wat overwicht en controle over de wedstrijd. Er kwamen ook wat meer kansen nu. Youri Volkman haalde van zo,n 25 meter de trekker over, maar zijn poging ging hoog over. In de 34e minuut nam RVVH dan toch de leiding . Een vrije trap over zo,n 25 meter werd uitstekend het doel in gewerkt dour Tayfun Karaca. Even later probeerde Tayfun nogmaals het doel te vinden, maar nu schoot hij ruim naast.

RVVH liep voor rust nog verder uit door een doelpunt van Maurice Lopes. Een minuut later maakte Juwensly Orcadio zijn actie ook keurig af.3-0. Kort hierna werd Orcadio nogmaals op pad gestuurt en nu schoot hij recht op de keeper af. Met een 3-0 voorsprong nam RVVH de rit naar de kleedkamer voor rust.

In de 2e helft werd de score verder uitgebreid door RVVH. Tayfun Karaca tekende al binnen twee minuten voor de 4-0. Twee minuten later gaf Karaca de bal keurig voor op Menno v/d Male die de 5-0 binnen werkte.In de 56e minuut werd al weer de 6-0 voorbereid door Youri Volkman. Hij passeerde enkele tegenstanders en haalde daarna zelf uit en schoot de bal klem in de hoek.

RVVH was hard op weg naar de dubbele cijfers maar verzuimde dit uiteindelijk. Sven Kloppenburg schoot van afstand een meter naast. Ook miste Tayfun Karaca na een mooie voorzet net het doel voor de 7-0. Vlak voor tijd kon Karaca wel weer goed afmaken. Maurice Lopes zet Tayfun Karaca goed weg en hij schiet daarna hoog binnen. Niet veel later blies scheidsrechter Casper Blaak voor het einde. RVVH is ongeslagen door naar de volgende ronde! Sc Feijenoord gaat als 2e door naar de volgende ronde. Ze wonnen met 0-3 van Slikkerveer 2. Aanstaande zaterdag start RVVH aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Poortugaal 2, aanvang 11 uur.

Opstelling RVVH 2: Blaak, v/d Weele(61 Zoutewelle), Louter(46 van Halem), Mars(46 Boogert), Volkman(66 Kloppenburg), Terlouw, Lopes, Niamut, Karaca, Orcadio, v/d Male(61 Nick Huizer).

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Hekelingen 2.

Er was geen coaching en achterin bij RVVH lag alles open. In de 38e minuut scoorde Hekelingen in de lange hoek de 1-0. Dit was ook tevens de ruststand.

Na rust maakte Hekelingen de jacht op de 2-0. Door een inschattingsfout van Melvin Monteiro ging het dan bijna mis. Gelukkig kon Joris Vugt een belangrijke redding verrichten. Even later in de 59e minuut werd de score wel verdubbeld.2-0. RVVH maakte de jacht naar een aansluitingstreffer, maar de boys hadden pech. Een hoekschop van Gulba Delgado werd goed ingekopt door Jordi Mosmans, maar de bal werd voor de lijn weggehaald.

In de 77e minuut bleef RVVH de 3-0 bespaard. De bal van Hekelingen kwam op de lat.

Door het verlies is RVVH op een 3e plek gekomen voor de beker. De boys spelen aanstaande zaterdag om half drie voor de competitie thuis tegen Alexandria’66 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Malipaard, Capelle, Monteiro, de Graaff(81 Spierings), Mosmans, Delgado, Msseyh(81 de Ruiter), Gravenbeek(68 Nazaryan), Amaarouk(68 Terwisscha), El Ouardi(64 van Heek).

RVVH ging op bezoek bij WCR 2.

In de 1e helft waren beide teams nog in evenwicht bij een 1-1 stand. Jessie Fransekaaklijn scoorde voor RVVH. Na de pauze ging de wedstrijd met 7-1 verloren. Simon Buijze scoorde 2x in eigen doel. Triest was wel dat Devin v/d Berg struikelde en daarbij zijn hamstring afscheurde, een vervelende blessure helaas.

WCR is door de winst groepswinnaar geworden. Op de 2e plaats is RVVH gekomen met 4 punten uit 3 wedstrijden. Alleen is hier niet bekend of de nr 2 ook doorgaat . Aanstaande zaterdag begint RVVH thuis aan de competitie. De boys trappen om kwart over 3 af tegen SDV 3.

RVVH speelde voor de beker een uitwedstrijd tegen CKC 5.

In de 1e helft kon het beide kanten op, maar tot grote kansen kwam het echter niet. Vincent Blaak ontsnapte na een harde tackel nog aan een rode kaart.

Na de pauze nam RVVH de leiding door doelpunten van Robert Kooiman en Patrick van Es. Helaas kwam WCR helemaal terug in de wedstrijd. RVVH kreeg drie doelpunten om de oren. In blessuretijd kon Vincent Blaak van dertig meter uithalen voor de 3-3, maar zijn spetter raakte de lat.

Aanstaande zaterdag begint RVVH om 1 uur aan de competitie. De boys spelen thuis tegen WCR 3.

De RVVH vrouwen gingen naar Amsterdam voor de beker. Daar werd de laatste bekerwedstrijd gespeeld tegen vv HEDW Vr1. In 2 wedstrijden hadden de vrouwen nog geen punten behaald. En HEDW won met 2-4 van Berkel en met 1-3 werd er verloren van Wartburgia.

De vrouwen stonden in de 1e helft al op een 5-0 achterstand. Na de pauze werd er niet meer gescoord.

RVVH kan zich nu gaan focussen op de competitie. Komende zaterdag starten de vrouwen om 14:45 in Groningen met een wedstrijd tegen The Knickerbockers Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH kreeg op eigen terrein Slikkerveer O19-1 op bezoek.

Een fel en georganiseerd Slikkerveer stond in de 1e helft goed. RVVH liet zich op alle fronten aftroeven en kwam tot weinig hoogtepunten. Al snel keek RVVH tegen een 0-3 achterstand aan.

Na de pauze was het een stuk beter, maar RVVH was te slordig in balbezit en maakte vaak de verkeerde beslissing in de laatste fase van de aanval. Ondanks een aantal kansen bleef de eindstand hetzelfde als in de rust.0-3.

Aanstaande zaterdag spelen de boys om half 3 weer thuis tegen Sc Feijenoord O19-2.

RVVH O17-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Barendrecht O17-2.

De boys kwamen in de 1e helft niet tot scoren. Na rust won RVVH de wedstrijd met 1-2 door doelpunten van Bradley Hoogendoorn en Nattan Ghebremdhin.

Komende zaterdag speelt RVVH om 3 uur een uitwedstrijd tegen VVOR O17-1.

RVVH speelde thuis tegen Smitshoek O15-1.

De dag startte zaterdag met een verzorgd ontbijt door Lindsey. De zon scheen af en toe en het beloofde een mooie dag te worden .

Na de aftrap ging Smitshoek direct vol op de aanval. De wedstrijd ging over en weer, maar echte kansen kwamen er niet. Een mogelijkheid voor Smitshoek kon door RVVH goed verdedigt worden en daardoor kwam de 0-1 nog niet op het scorebord. Daarna ging een cornerbal voorlangs en werd een hoge bal van Smitshoek klem vastgepakt door Jaydie Stip. Vlak voor rust schoot Smitshoek de bal naast het doel. Met een ongewijzigde stand gingen de teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft kwam RVVH snel op een 0-1 achterstand. RVVH kreeg nog een uitgelezen kans om bij een vrije trap een aanval op te zetten via Sem Keur, echter stond hij voordat de bal gespeeld werd al buitenspel. De boys probeerden een kwartier voor tijd nog de aansluitingstreffer te maken, maar door onoplettendheid viel de goal aan de andere kant. De wedstrijd ging met 0-2 verloren.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over 1 een uitwedstrijd tegen Excelsior R O15-1.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Excelsior O14-1.

In de 1e helft was de achterhoede en Hewad Latakwal goed bij de les bij een sterker spelend Excelsior. De ruststand was ongewijzigd.0-0.

Na de pauze begon RVVH sterker, ze kregen meteen een goeie kans om de score te openen. Excelsior kwam na 10 minuten toch op voorsprong. Halverwege de 2e helft was er de mooie gelijkmaker! Een vrije trap van Myka Laan werd via de binnenkant paal mooi binnen geschoten. RVVH kon er maar kort van genieten, want direct na de aftrap kon Smitshoek door onoplettendheid de 1-2 scoren.

Een bal op de lat voorkwam de gelijkmaker van RVVH. De wedstrijd ging met 1-2 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over 10 thuis tegen Zwervers IJvv O14-1.

RVVH speelde thuis tegen Fc IJsselmonde O13-1.

In een sterk begin zorgde Ali Wali voor de 1-0 voorsprong. Daarna verslapte RVVH, maar de voorsprong bleef toch behouden tot de rust.

Na rust was de start weer goed van RVVH, toch kon IJsselmonde van afstand de gelijkmaker scoren. Het conditioneel beter RVVH bleef lekker door voetballen en vanuit een corner kreeg RVVH toch nog de 2-1 winst. IJsselmonde werkte de bal in eigen doel.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart over 10 een uitwedstrijd tegen Barendrecht O13-2.

RVVH O12-2:

De wedstrijd tegen Heinenoord O12-1 ging helaas niet door. Daardoor speelde RVVH nu een oefenwedstrijd uit tegen Xerxes DZB O12-4.

De boys speelden op echt gras, dat was lang geleden voor de kids. Kayra Verstraaten opende al na 5 minuten de score. Daarna nam Sten Baasten het heft in handen. Met 4 goals werd de score ineens opgeschroefd naar 1-5. Xerxes DZB had in de 19e minuut nog wel een aansluitingstreffer gescoord.

Na een doelpunt van Zeger liep RVVH uit naar 1-6. De wedstrijd werd gewonnen met 1-11. Doelpunten kwamen nog van Hamza Alzaibak, Jehad Abd, Sven Sonneveld en Kayra Verstraaten(2x). Na afloop werd de overwinning gevierd met een patatje. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen LMO O12-1.

RVVH speelde thuis tegen Sc Feijenoord O11-1.

In de 1e helft ging RVVH al met een ruime 0-8 achterstand de pauze in. Na de hervatting ging de wedstrijd met 2-14 verloren. Amin Massaoudi scoorde voor RVVH. Sc Feijenoord schoot 1x in eigen doel.

Zaterdag speelt RVVH om half 12 uit tegen Excelsior R O10-1.