Dagverslag zaterdag 18 september

RVVH ging zaterdag op bezoek bij hekkensluiter Capelle 2. De boys hadden de 1e wedstrijd verloren tegen Barendrecht 2(3-0) en wonnen afgelopen zaterdag met 3-1 thuis van Alexandria’66 2. Capelle had nog nul punten.

RVVH ging goed van start en domineerde de 1e twintig minuten. Na 6 minuten kon RVVH al de leiding nemen toen Leroy Nijgh onderuit gehaald werd aan de rand van de zestien, maar arbiter van Dam zag er geen strafschop in. Na 12 minuten kwam er wel verandering in. Kevin de Graaf bediende Levi Hoogendoorn op maat voor de 0-1.

Even later kon Levi de 0-2 scoren, maar de kopbal ging ver naast.  RVVH was de betere ploeg, maar zette niet door. Capelle stelde hier nog weinig tegenover. In de 36e minuut bracht RVVH zichzelf weer in de problemen, keeper Joris Vugt ging in de fout bij de uittrap en Capelle veroverde de bal. Gelukkig stuitte de bal op de paal.

Toch kwam Capelle voor rust nog op gelijke hoogte. Na een cornerbal van Capelle werd de gelijkmaker binnen gekopt.

In de 2e helft probeerde RVVH zo snel mogelijk de leiding weer te nemen. Na ruim een uur zette Bo Terlouw Youri Volkman in stelling, maar die twijfelde te lang om de trekker over te halen. Even later miste Michiel de Boon de bal bij een corner. Een kwartier voor tijd was Capelle de ploeg die de leiding nam. Een knullige bal werd klem in de hoek geschoten.

Even later trok Juwensly Orcadio een keurige bal voor, maar Youri Volkman kon de gelijkmaker niet in het doel krijgen. De achterstand werd nog groter. Toen Jair Louter de bal miste werd de 3-1 door Capelle binnen geschoten.

In de slotfase kwam RVVH nog wel met een aansluitingstreffer van Leroy Nijgh. Helaas was de tijd tekort om de gelijkmaker te bewerkstelligen. De wedstrijd eindigde in een 3-2 winst voor Capelle.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH beginnen aan de competitie. Om 11 uur spelen de boys op eigen terrein tegen SVS 2. Opstelling RVVH 2: Vugt, Boon, Boogert(46 Louter), Terlouw, van Leenen(70 van Halem), Mars, de Witte, de Graaf(60 de Vries), Nijgh, Orcadio, Hoogendoorn(46 Volkman).

RVVH speelde op eigen terrein tegen SHO uit Oud-Beijerland. In de 1e helft gebeurde er weinig. Tot aan de drinkpauze waren er weinig hoogtepunten. SHO had wel overwicht, maar kregen slechts 1 mogelijkheid tot scoren.Na de drinkpauze liep SHO uit naar een 0-3 voorsprong in acht minuten tijd.

Vlak voor rust kon RVVH toch iets terug doen. In de 42e minuut was het Ronald Ouwens die met een actie in de zestien twee man voorbij ging, daarna lag hij de bal breed op Bart de Vries die schoot de 1-3 laag binnen. Met deze stand ging RVVH op naar de pauze.

In de 2e helft startte RVVH goed. Ronald Ouwens kreeg direct een grote kans, een stiftbal van buiten de zestien werd nipt door de keeper gekeerd. SHO kon hierna verder uitlopen toen de scheidsrechter een penalty gaf, maar de penalty werd zowel over als naast geschoten door de spits.

Halverwege de 2e helft leverde goed druk zetten van Robin Malipaard de volgende aansluitingstreffer op. De bal werd keihard de bovenhoek in gejaagd.2-3. De druk werd groter van RVVH en in de 71e minuut kwamen de boys dan toch op gelijke hoogte. Ronald Ouwens omspeelt de keeper en tikt de 3-3 binnen.

Enkele minuten later trok SHO de winst naar zich toe. Een cornerbal werd van richting veranderd, keeper Vugt zat er nog wel aan maar het was niet voldoende. RVVH ging zo nipt onderuit met 3-4.

Opstelling RVVH 3: Vugt, J v/d Nat(46 Capelle), M.v/d Graaf(54 N.Huizer), D.v/d Nat, L.Swarttouw, S.Kloppenburg, W.Spierings, B de Vries(79 de Ruiter), El Ouardi, R.Ouwens, J. Terwisscha(63 Malipaard).

RVVH speelde de laatste bekerwedstrijd op eigen terrein tegen Smitshoek 8. In de 1e helft kwam de blauwwitte brigade al goed op weg voor de drie punten. Een 5-2 voorsprong was er bij rust al bereikt.

Na de pauze ging het doelpuntenfestijn nog even door. De boys wonnen met 8-3. Ruben van Vliet, Ibo El Aroussi en Jessie Fransekaaklijn scoorden allen 2x. De overige doelpunten kwamen van Dylan Ho a Hing en Kelvin Wittekoek.

Door de winst is RVVH groepswinnaar geworden. Met 5 punten uit drie wedstrijden gaan de boys door naar de knock-out wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH voor de competitie een uitwedstrijd tegen PKC’85 2, aanvang 12 uur.

Het 5e team ging zaterdag op bezoek bij RHS 4. De boys hadden in 2 wedstrijden al 6 punten verkregen en waren al bijna zeker van doorgang naar de volgende ronde.

RVVH moest een 1-0 achterstand zien weg te werken. Door een afstandsschot kwamen de gasten uit Hoogvliet op voorsprong. Gelukkig maakte Paul v/d Kooij al snel de 1-1 met een kopbal. Helaas werd het voor rust toch nog 2-1 voor RHS.

In de 2e helft kon RVVH weer langszij komen door een treffer van Leon Smit. RHS knokte zich weer terug in de wedstrijd en weer moest een achterstand worden goed gemaakt. Grote man bij RVVH was Tom Degens die met twee goals zorgde voor de 3-4 winst. Na drie overwinningen gaat RVVH dus simpel door naar de knock out wedstrijden.

Op eigen terrein speelde RVVH voor de beker tegen Barendrecht 12.

De boys kwamen in de 1e helft op een 2-1 voorsprong. Na de pauze eindigde de wedstrijd in 3-3. Doelpuntenmakers waren Luuk Simonse, Thom van Muyen en Niels Nugteren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Cvv Zwervers 3, aanvang half drie.

RVVH VR1:

De vrouwenhoofdmacht ging zaterdag in Leiderdorp op bezoek bij hekkesluiter RCL. RVVH had in twee wedstrijden tegen Sparta Vr1 en SSS Vr1 drie punten verzameld en moest om door te gaan naar de volgende ronde de drie punten zien mee te nemen uit Leiderdorp. In de 1e helft was het Sharella Hunt die RVVH aan de leiding bracht.

Na de pauze werd de score verdubbeld door Nina Reitsma. Door de 0-2 winst gaan de vrouwen door naar de volgende ronde.

Komende zaterdag staat RVVH een pittige competitiestart te wachten. Om 3 uur worden de degens gekruist met DTS’35 in Ede.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde in Klaaswaal tegen het 2e team van SSS. Jennifer Bakker opende in de 1e helft de score voor de vrouwen. In de 2e helft kwam SSS in het slot van de wedstrijd langszij. De wedstrijd eindigde in  1-1. RVVH is als 3e in de poule geëindigd, maar gaat toch door naar de volgende ronde.

RVVH O19-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen VOC O19-1. De wedstrijd werd nipt met 3-2 verloren. Rody Anakotta en Indy Bekkers scoorden namens RVVH. Zaterdag 2 oktober gaat RVVH weer aan de bak, de boys spelen dan om 12 uur thuis tegen NSVV O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH speelde thuis tegen Strijen O17-1. Bij de rust waren de boys al verzekerd van de drie punten. Er was al een 4-1 voorsprong opgebouwd. Na de pauze schoot Djavann Munro de 5-1 binnen. Yovannie Dias had een belangrijk aandeel in de score, hij maakte drie van de vijf doelpunten. Die ene goal was echt een beauty, met een omhaal scoorde hij. Djavann Munro scoorde 2x.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie een uitwedstrijd tegen sv Poortugaal O17-2.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Spartaan’20 O15-3. De boys begonnen vanaf het begin fel aan de wedstrijd. Keer op keer werden de voorwaartsen de diepte in gestuurd, dit resulteerde al in drie goals binnen twaalf minuten van Jayden Felicia.  Voor rust haalde Jayden nogmaals uit voor de 0-4 ruststand.

In de 2e helft begon RVVH wat slapjes aan de wedstrijd, een overtreding van RVVH binnen de zestien was zwaar genoeg voor een strafschop. De 1-4 werd hoog en hard binnen geschoten.

Vijf minuten later maakte Spartaan de 2-4. Gelukkig kwam de winst niet meer in de problemen.

RVVH speelde thuis tegen LMO O13-1.

Na wat kansjes over en weer was het toch LMO die de score wist te openen. RVVH kwam al vlot met een antwoord, na een mooie aanval over links scoorde Myka Laan de gelijkmaker.1-1. In de 24e minuut kreeg LMO na een overtreding een penalty, maar gelukkig pakte Jaydie Stip de strafschop en bleef het 1-1. Net voor rust kon LMO nog op voorsprong komen.1-2.

In de 2e helft kwamen de jongens goed uit de kleedkamer. Door doelpunten van Masi Qayoumi en Sam Kreling nam RVVH de leiding. Jordy Troost breidde de score verder uit naar een 4-2 voorsprong. Hierna ging LMO iets aanvallender spelen en door een strafschop was de spanning ineens weer terug in de wedstrijd, LMO scoorde 4-3.

Twee minuten later kwamen de gasen op gelijke hoogte en moest RVVH nu op hun tellen passen. In de laatste spannende slotminuten besliste dan Jayce Lee-Bijvoets de wedstrijd en werd er bij 5-4 afgefloten.

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Slikkerveer O11-2.

In de 1e helft regende het doelpunten. Na de openingsgoal van Daley Ouwens liepen de boys uit naar een 0-5 voorsprong bij rust.  Na de pauze werd de wedstrijd met 2-8 gewonnen.

Grote man bij RVVH was Daley Ouwens met vier treffers. Quinn Keur scoorde 2x, Eldin Bajramovic en Ojani Muth scoorden de overige doelpunten.