Dagverslag zaterdag 19 februari

RVVH speelde zaterdag uit  tegen Zwervers IJvv2.

Na 8 minuten kwamen de boys al aan de leiding via Jip Donkers. Een diagonaal schot belandde in de touwen. Nog voor het half uur werd de score verdubbeld. Jip Donkers zag de keeper ver voor zijn doel staan en Jip schoot vanuit de lucht de 0-2 binnen.

Even later trok Kamal El Ouardi naar binnen en met een korte pass bediende hij Robin Malipaard. Robin schoof de bal daarna het doel in voor de 0-3. Met de ruime voorsprong ging RVVH naar de thee voor de rust.

In de 2e helft werd een fout in de opbouw bij RVVH afgestraft door de Zwervers. een minuut later maakte Bart de Vries al weer het verschil. Kort daarna tikte Robin Malipaard de 1-5 binnen en was de overwinning al vrijwel zeker. Na een ruim uur spelen probeerde Robin het nogmaals, maar nu ging de schuiver net naast.

RVVH won de wedstrijd met 3-6. Vlak voor tijd maakte Levi Swarttouw de 3-6. Door de winst staat RVVH op een mooie 6e plek. Aanstaande woensdagavond speelt RVVH op eigen terrein om 8 uur een oefenwedstrijd tegen Nieuwenhoorn 3.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Swarttouw, v/d Graaf, D v/d Nat, M.Resoort, Kloppenburg, Malipaard, de Vries(59 Mssyeh), El Ouardi, Donkers(69 Arnold), Huizer(54 v/d Male).

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Xerxes DZB.

De boys liepen in de 1e helft een 1-0 achterstand op. Na de pauze ging de wedstrijd met 3-1 verloren. De enige treffer van RVVH kwam op naam van Jessie Fransekaaklijn, hij schoot een strafschop binnen. RVVH staat na 11 wedstrijden op een 6e plaats.

De boys van het 5e kwamen zaterdag niet in actie. Alleen de Die Hards Arno Fransen en Mike Mastrigt werkten zich in het zweet. Ze gingen zaterdag hardlopen om zo mogelijk nog in aanmerking te komen voor een plaats binnen de selectie van Kevin Vink. Mike is al lang bezig om zich hogerop te werken. De 15 kilometer werd in 1 uur en 3 minuten afgerond.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 2 Capelle 13.

De boys hadden te maken met een sterke tegenstander. RVVH moest een 1-0 achterstand zien weg te werken en slaagde daar ook in. Kelvin Komduur schoot RVVH uit een strafschop weer op gelijke hoogte.

In de 2e helft vergat RVVH de goeie lijn door te zetten. Desondanks namen de boys toch de leiding, door een rake vrije trap scoorde Kelvin Komduur de 1-2. Maar de vreugde was voor korte duur. Al snel kon Capelle van afstand voor de gelijkmaker tekenen. Aan het einde was Capelle met 4-2 te sterk voor RVVH.

RVVH 8:

RVVH heeft zaterdag goede zaken gedaan. Op eigen terrein kwam de nummer 3 SHO 9 op bezoek. In de 1e helft nam RVVH met 2-0 de leiding. Na de pauze werd de klus geklaard en wonnen de boys met 4-1.

Johrvenlee Francisca had met 2 goals een belangrijk aandeel in de score. De overige doelpunten kwamen van Mike Huizer en Guleed Hosh. RVVH komt pas 12 maart weer in actie.

De formatie van trainer Andrew Thomas reisde zaterdag af naar Amsterdam voor de wedstrijd tegen Wartburgia Vr1. De vrouwen waren in de 1e helft de betere partij en kwamen dan ook na een kwartier op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Viviane Verheijen. In blessuretijd kwam Wartbugia tegen de verhouding in weer op gelijke hoogte.1-1.

Na de pauze ging het lange tijd gelijk op. Twintig minuten voor tijd moest Trainer Thomas anders gaan spelen omdat Manoah van Houweling geblesseerd het veld moest verlaten. Nina Reitsma kwam er als spits bij en Manuela Grootenboer zakte een linie terug. De vrouwen deden er alles om het punt niet meer weg te geven. In de slotfase redde keepster v/d Wagt haar team nog door een listige bal van Wartburgia met de vingertoppen over de lat te werken. Gelukkig nam RVVH na het laatste fluitsignaal de verdiende punt weer mee terug.

De vrouwen staan met 7 punten uit 9 wedstrijden op een 10e plek.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam gingen naar Ede voor een wedstrijd tegen Blauw Geel’55 Vr1.

In de 1e helft kwamen de vrouwen al op een ruime 0-5 voorsprong. Desphina Kalkman had met 3 treffers een groot aandeel in de score. Jennifer Bakker scoorde de 0-3 en Tara de Rover tekende voor de 0-5.

Na rust liep RVVH uit naar een 0-8 winst. Sanne Eikelboom scoorde de 0-6 en Tara de Rover de 0-7. Het slotakkoord kwam van Manuela Hietbrink die de 0-8 scoorde. RVVH staat door de winst op een keurige 5e plaats.

RVVH O17-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Barendrecht O17-2.

Na een 1-0 achterstand in de 1e helft kon RVVH niet meer terug komen. In de 2e helft ging de wedstrijd met 3-1 verloren. Bilal Akova tekende voor de enige goal van RVVH. Aanstaande woensdagavond gaat RVVH om half 8 op bezoek bij Ommoord O17-1.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Feijenoord Mo16.

De boys gingen uitstekend van start, al na 5 minuten nam RVVH de leiding door een doelpunt van Jayden Felicia. Tien minuten later viel de gelijkmaker. Na de pauze werd er niet meer gescoord.

RVVH begon op de vroege zaterdag met een uitwedstrijd tegen Smitshoek O13-2.

Smitshoek nam de leiding na 7 minuten. Beide teams kregen wel kansen, maar kwamen niet meer tot scoren. Met een 1-0 achterstand ging RVVH naar de kleedkamer voor rust.

In de 2e helft begon RVVH goed met veel druk naar voren. Het wachten was op een goal voor de blauwwitte brigade. Door goed doorgaan van Levi v/d Velde kon Masi Qayoumi de gelijkmaker scoren. RVVH hield druk en won de wedstrijd met 1-2. Matchwinner was Sam Kreling.

RVVH oefende zaterdag tegen Fc IJsselmonde.

In de 1e helft gingen beide teams gelijk op. Toch nam RVVH de leiding door een doelpunt van Daley Ouwens. Na de pauze startte RVVH minder en kwam de thuisploeg op gelijke hoogte.

RVVH won de wedstrijd met 1-2 door weer een doelpunt van Daley Ouwens.