Dagverslag zaterdag 19 januari

RVVH 2:

RVVH hervatte de competitie in Katwijk, op Sportpark Nieuw Zuid werden de degens gekruist met de nummer 2 Quick Boys 2.  Vorig seizoen liep RVVH nog tegen een 14-3 nederlaag op. Nu was het dus sowieso zaak om het niet zover te laten komen. De schade beperkt houden!

De boys kregen weinig kansen om het Quick Boys moeilijk te maken. Quick Boys opende na een half uur de score.1-0, met deze tussenstand ging RVVH ook de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft kon RVVH de thuisploeg lange tijd van de 2-0 afhouden. Er kwamen zelfs kansen op de gelijkmaker voor Francesco Messina, Kaj Voskamp en Bob Krens. Een kwartier voor tijd moest RVVH toch het onderspit delven, een verdedigingsfout van RVVH hielp Quick Boys in het zadel. 2-0. Hierna won Quick Boys de wedstrijd met 4-0.

Komende zaterdag krijgt RVVH weer een zware wedstrijd, de boys spelen om 11 uur thuis tegen Excelsior Maasluis 2.

Opstelling RVVH 2: Levestone, C.Drenthe, van Halem, Capelle, Mosmans, van Dam, Cleef(60 van Dommelen), Krens, Messina, Voskamp(80 Sastrowitomo), Lopes(46 Louter.

RVVH 5:

RVVH kwam deze week twee keer aan de bak. Afgelopen dinsdagavond werd er al een inhaalwedstrijd gespeeld, op het Faas Wilkes Sportpark streden de boys tegen Xerxes DZB 4.

In de 1e helft kwamen de boys van een 1-0 achterstand terug, Ian de Jager scoorde 2x, met een 1-2 voorsprong ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze hielp Xerxes DZB met 2 eigen doelpunten aan een 1-4 overwinning.

Zaterdag:

Zaterdag deden de boys wederom goeie zaken in de competitie, op eigen terrein werd NOC Kralingen 3 met 1-0 verslagen. Matchwinner was Niels Nugteren.

Ian de Jager miste de 2-0, zijn vrije trap spatte op de paal uiteen.

De boys staan door 2 overwinningen nu op een prachtige 6e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 14:15 uur op de Bongerd tegen Barendrecht 12.

RVVH Vr2:

Het 2e Vrouwenteam ging zaterdag met 1-0 onderuit voor de beker. Tegen Jodan Boys Vr1 schoot Ilse van RVVH in eigen doel. Komende dinsdagavond spelen de vrouwen een oefenwedstrijd tegen Sleeuwijk Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH oefende op eigen terrein tegen ASWH O19-1.

De boys begonnen sterk aan de wedstrijd en namen na een klein kwartier al de leiding. Levi Hoogendoorn maakte een fraaie actie zelf uitstekend af, en achoot de bal klem in de hoek.1-0. Enkele minuten later was het bijna weer raak door Levi, een hard schot ging via onderkant lat net niet het doel in. RVVH had even pech, maar maakte dit weer snel goed. Een wereld vrije trap van zo,n 20 meter afstand werd door Ryan van Dongen de touwen ingewerkt.2-0.

Na 33 minuten besliste Ryan van Dongen de wedstrijd, hij maakte er 3-0 van. ASWH was rijp voor de slacht en kwam er niet meer aan te pas. Twee minuten later stond er al weer de 4-0 op het scorebord. Uit een corner van Danny Haasdijk scoorde Floris Kreuk.

Op slag van rust was er wederom een cornerbal van Danny Haasdijk die nu fantastisch werd binnengekopt door Mark Resoort. Hij vierde dit even met zijn terug gekeerde broer Rick Resoort(Iedereen vond het geweldig dat hij weer op het Sportpark te zien was).

Ruststand 5-0.

Na de pauze won RVVH de wedstrijd met 6-1. Levi Hoogendoorn scoorde nog.

RVVH O17-1:

RVVH oefende zaterdag op het Kraaijennest tegen Rijsoord O17-1.

De boys scoorden er aardig op los! Met de rust stond er al een 0-4 uitslag op het scorebord. In de 2e helft won RVVH de wedstrijd met 1-9.

Doelpunten kwamen van Thijmen de Vries(2x), Djelo Nivilac(2x), Jarmo de Bode(2x), Luuk Simonse, Julian Arnold en Collin Dekkers.

RVVH O13-1:

RVVH speelde zaterdag een oefenwedstrijd in Barendrecht tegen Barendrecht O13-1. Na een 1-1 gelijkspel bij rust ging de wedstrijd op het einde met 2-1 verloren. Het enige doelpunt van RVVH kwam op naam van Emin Latakwal.