Dagverslag zaterdag 2 februari

Valse start voor RVVH 2 – RVVH 5 pakt drie punten in slotfase.

Topscoorder Tim Bout schiet 7x raak voor RVVH O11-1.

De mannenhoofdmacht van RVVH kwam zaterdag niet in actie, het veld van Deltasport werd wederom afgekeurd. Ook de schaduwwedstrijd thuis tegen VVGZ kon niet doorgaan omdat de tegenstander afgebeld had. Aanstaande dinsdagavond komt RVVH wel in actie, de boys spelen om 20:00 uur thuis tegen Heerjansdam.

RVVH hervatte de competitie in Lisse. In een concurrentenstrijd moesten de boys gaan proberen om met winst langs de Fc Lisse te komen. Het verschil in punten was minimaal. RVVH staat op een 13e plaats met 14 punten uit 13 wedstrijden, en Fc Lisse staat met 15 punten uit 13 wedstrijden op een 12e plaats. Een belangrijke pot dus voor de blauwwitte brigade.

Het begin was matig van RVVH, de thuisploeg zette RVVH al na 4 minuten met de rug tegen de muur. De Lissenaren stonden al op een 2-0 voorsprong. De boys moesten dit even verwerken, maar er leek verandering in het spelbeeld te komen door een rode kaart van Fc Lisse.

Kansen kwamen er voor Voskamp, Rietveld en Francesco Messina. Helaas ontbrak de scherpte bij de afronding.

Vlak voor rust tekende Noury Mulder nog voor de aansluitingstreffer. Op aangeven van Francesco Messina scoorde hij de 2-1. Met deze stand gingen beide teams de kleedkamer in voor de warme thee.

In de 2e helft maakte RVVH de jacht op de gelijkmaker, het werd een eenzijdige wedstrijd waarin RVVH de meerderheid nog niet in doelpunten kon uitdrukken. Veel kansen bleven onbenut op het drassige veld van Fc Lisse.

Kaj Voskamp, Bob Krens en Gianni Lopes haalden enkele malen de trekker over zonder succes. Fc Lisse kon er alleen nog uit de counter uitkomen, maar veel gevaar leverde dit niet op. RVVH keerde zonder punten terug naar de Sportlaan, het bleef 2-1 voor Fc Lisse.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom een uitwedstrijd, in Sassenheim worden om 10:30 de degens gekruist met Ter Leede 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, van Halem, Louter, Capelle(46 Lopes), Mosmans, van Dam, Krens, Mulder(60 Cleef), Messina(80 Makubikwa), Voskamp, Rietveld(64 Hoekstra).

RVVH speelde voor de competitie thuis tegen Xerxes DZB 4. De nummer 6 tegen de nummer 8.

In de 1e helft gaven de boys weinig weg tegen de Zebra,s uit Rotterdam Zevenkamp. Tegen de rust werd keeper Danny Tito toch gepasseerd, met een 0-1 achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze golfde het spel op en neer, maar de meeste kansen waren toch voor de Blauwwitten. Ruben van Vliet beschikte dit keer over een overvolle dug-out, dus werd er veel gewisseld. In de 55e minuut tekende Kevin van Heek voor de aansluitingstreffer.1-1. Een fraaie actie werd door hemzelf keurig afgemaakt.

Een minuut of acht later nam RVVH de leiding. Ricky Boogert bediende Mahjar Esmaillot op maat voor de verdiende 2-1. Xerxes liet het er niet bij zitten en scoorde binnen 7 minuten 2x.

Een kwartier voor tijd was het goaltjesdief Kevin van Heek die al weer de 3-3 op het scorebord bracht. De boys zetten alles op alles om de drie punten binnen te slepen. Dit lukte dan ook nog! Vlak voor tijd was het op aangeven van Kevin van Heek Ricky Boogert die RVVH de drie punten bezorgde. 4-3. Niet veel later floot scheidsrechter Sjoerd Mikolajczak de wedstrijd naar het einde.

Door de winst heeft RVVH weer een stapje omhoog kunnen doen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH weer thuis, om 12:00 uur spelen ze tegen SVS 5.   Na de wedstrijd werd de overwinning nog eens uitbundig gevierd met de razende reporter erbij. (zie foto)

De RVVH Vrouwen kwamen voor de laatste oefenwedstrijd naar Katwijk. In voorbereiding op de 2e competitiehelft speelden de vrouwen aldaar tegen Fc Rijnvogels vr1.

Al vroeg in de wedstrijd werd RVVH geholpen aan de 0-1 voorsprong door een eigen doelpunt. Nog voor rust werd de score verder uigebreid naar 0-3 door doelpunten van Manuela Grootenboer en Jennifer Oliveira.

Na de pauze bracht trainer Andrew Thomas enkele wissels in, de organisatie liep hierna wat mis. De vrouwen kregen nog twee doelpunten tegen. RVVH stapte met 2-3 toch als grote winnaar van het veld. Met een goed gevoel keerden de vrouwen terug naar de Sportlaan.

Komende zaterdag gaat de competitie weer van start! De vrouwen krijgen aan de Sportlaan bezoek van Saestum Vr1, aanvang 14:30 uur.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam is er niet in geslaagd de laatste oefenwedstrijd winnend af te sluiten. Tegen de vrouwen van Zuidland ging het team van trainer Patrick v/d Veen met 3-2 onderuit. Er werd in totaal 4x gescoord door de Blauwwitte brigade, maar 2 goals werden afgekeurd.

Jennifer Bakker en Wendy Mulder schoten beide doelpunten in. Komende zaterdag speelt RVVH thuis voor het echie tegen Saestum Vr2, aanvang 12:00 uur.

RVVH O19-1:

RVVH heeft in de laatste oefenwedstrijd tegen Wieldrecht O19-1 flink gescoord. Na 45 minuten stond er al een 3-0 voorsprong op het scorebord.

De boys wonnen de wedstrijd met 5-1.

Doelpunten kwamen van Levi Hoogendoorn, Laurens de Witte, Ryan van Dongen en Jardy Terwisscha. Duncan v/d Nat scoorde een prachtig afstandsschot  met z,n chocoladebeen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH voor de competitie om 11:00 uur thuis tegen Excelsior Maasluis O19-2.

RVVH oefende zaterdag tegen Drechtstreek O15-1.

Na een 1-1 tussenstand bij rust bleef de stand op het einde ook in evenwicht. Het werd 2-2. Jevano Gulpen en Clayton Sumter maakten de doelpunten.

Komende zaterdag speelt RVVH om 10:00 uur thuis tegen LMO O15-1.

RVVH is zaterdag uitstekend begonnen aan de voorjaarscompetitie. Thuis speelde RVVH tegen OVV O11-1.

Na 5 minuten opende Tim Bout de score voor RVVH. Joel Hooghart en Djenoah Duarte zette de 3-0 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft kwam de scoringsmachine op volle toeren. De boys wonnen de wedstrijd met 10-2, Tim Bout schoot maarliefst 6x raak. De ene goal was nog mooier dan de andere. Sem Keur scoorde de 9-0.

RVVH O11-2:

RVVH is fit van start gegaan aan de voorjaarscompetitie, tegen Lekkerkerk O11-1 werd er meteen goed druk gezet op de tegenstander. Dit resulteerde in een vlotte treffer van Jahnay Akkermans. Lekkerkerk kwam al snel met de gelijkmaker. Kort daarna werd het ook nog 2-1 voor Lekkerkerk.

RVVH liet het hier niet bij zitten en knokte zich terug. Door doelpunten van Remigio L, acosta en Giani Sequeira kwam de 2-3 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft waren beide teams aan elkaar gewaagd, toch ging RVVH er met de 4-6 winst vandoor. Doelpunten kwamen van Remigio L, Acosta(2x) en Giani Sequeira.