Dagverslag zaterdag 20 november

Door: Arie Verveer

RVVH 2:

RVVH speelde op eigen terrein tegen Heinenoord 2.

In de 1e helft ging RVVH met een 0-1 achterstand de rust in. Na de pauze hielp Heinenoord RVVH aan de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd zorgde Juwensly Orcadio voor de 2-1 winst. Door de winst staat RVVH nu op een 4e plaats met 13 punten uit 7 wedstrijden. Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Hellevoetsluis 2, aanvang 12:30 uur.

RVVH 3:

RVVH ging op bezoek bij Alexandria’66.

De nummer 5 van de ranglijst kreeg na 25 minuten de kans om de score te openen, maar keeper Joris Vugt redde de inzet. Een minuut later pakte RVVH wel goed uit. Een uitbraak van drie tegen twee kwam bij het eindstation Kamal El Ouardi, na een kapbeweging schoot hij de 0-1 binnen. Vlak voor rust knokte Alexandria zich terug in de wedstrijd. Door een onnodige overtreding binnen de zestien viel de gelijkmaker. Enkele minuten later 2-1.

Na de pauze viel de gelijkmaker van RVVH vrij snel. Een korte corner van Sander de Ruiter kwam uiteindelijk voor de voeten van Bart de Vries die buiten de zestien de bal goed binnen schoot.2-2. RVVH maakte hierna de klus af. Na een goeie actie van Kamal el Ouardi tekende Ronald Ouwens binnen het uur voor de 2-3.

Enkele minuten later zette Sander de Ruiter de 2-4 op het scorebord. Het slotakkoord kwam in blessuretijd door Juandro Souisa, hij zorgde voor de 2-5 winst. Komende zaterdag speelt RVVH om half drie op eigen terrein tegen Nieuwerkerk 2.

Opstelling RVVH 3:Vugt, Langeler(69 Swarttouw), Spierings, D.v/d Nat, Capelle, van Noppen, de Ruiter, Malipaard(46 de Vries), El Ouardi, Ouwens(74 Gravenbeek), Souisa.

RVVH 4:

Op de late zaterdagmiddag ging RVVH op bezoek bij Steeds Hoger 3.

In de 1e helft opende Serkan v/d Linden de score voor de blauwwitte brigade. Voor rust kwam Steeds Hoger weer op gelijke hoogte.

Na rust ging het over en weer wat kansen betreft. Toch nam RVVH de drie punten weer mee naar Ridderkerk. Door twee treffers van Dylan Ho a Hing wonnen de boys met 1-3. Door de winst staat RVVH op een 5e plaats. Zaterdag 27 november speelt RVVH aan de Sportlaan tegen Spirit 5, aanvang kwart over vier.

RVVH 6:

RVVH ging op bezoek bij ZwerversIJvv 5.

Na een 1-3 voorsprong bij rust voor RVVH werd er in de 2e helft de drie punten binnen gesleept. De boys wonnen de wedstrijd met 2-4.

Kelvin Komduur scoorde tweemaal, de overige doelpunten kwamen van Leon Caljouw en Carlo Achterberg. RVVH staat na 7 wedstrijden op een 7e plaats met 9 punten. Komende zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Charlois 3.

RVVH 7:

Koploper RVVH speelde op eigen terrein tegen DCV 5.

RVVH had in de 1e minuten veel moeite met het spel van DCV, maar na tien minuten kwamen er toch wat kansen voor de boys. Door een aantal goede reddingen van de DCV keeper bleef het lang 0-0. Na een half uur opende Roy de Lepper de score. Tom Degens haalde de trekker over en de keeper redde weer, daarna in de rebound was Roy er als de kippen bij om de 1-0 te scoren.

In de 2e helft was DCV de sterkere ploeg, maar verder dan een aantal afstandsschoten kwamen ze niet. Halverwege de 2e helft kwamen de gasten op gelijke hoogte. RVVH herpakte zich en kwam uit de counter op een 2-1 voorsprong door een doelpunt van Menno den Boef. In het slot van de wedstrijd speelde RVVH met 10 man, na een overtreding en commentaar op de leiding moest Roy de Lepper 10 minuten naar de kant. De voorsprong kon niet behouden worden. DCV scoorde nog de 2-2.

RVVH staat na 7 wedstrijden nog altijd bovenaan met 15 punten uit 7 wedstrijden. Op een 2e plaats volgt Slikkerveer 2 met 13 punten uit 5 wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen NOC Kralingen 4.

RVVH O19-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Sc Feijenoord O19-2.

De boys moesten een 2-0 opgelopen achterstand voor rust in de 2e helft zien weg te werken. In de 2e helft werd er kans op kans gemist door RVVH. De wedstrijd ging met 2-1 verloren. Jarmo de Bode scoorde namens RVVH. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Smitshoek O19-2.

RVVH O17-1:

RVVH speelde thuis tegen SHO O17-1.

Bilal Akova opende de score voor RVVH en de 1-0 voorsprong. In de 2e helft werd de score verdubbeld door Bilal Akova. SHO deed na een strafschop nog wel iets terug, maar de 2-1 winst bleef behouden voor de boys. De boys staan met 12 punten nog ongeslagen bovenaan. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie uit tegen SVS O17-1.

RVVH O15-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen BZC Zuiderpark O15-1.

De boys begonnen fel aan de wedstrijd, de bal werd goed rond gespeeld op zoek naar een kans. Na een assist van Jayden Felicia kon Tim Bout de score openen voor RVVH. Het leuke spel zette zich voort en al snel door goed samenspel kon Dyrone Vaarnold de bal weer tussen de palen werken.2-0. Helaas kwam voor rust BZC nog met een aansluitingstreffer.2-1.

De 2e helft verliep rommelig, de felheid ontbrak. Gelukkig kwam de winst niet meer in gevaar. RVVH staat na 4 wedstrijden op een 4e plaats.

RVVH O13-1:

RVVH speelde thuis tegen Spartaan’20 O13-6.

Na een aftastend begin kwamen de gasten op een ruime 0-3 voorsprong. RVVH stelde hier weinig tegenover.

In de 2e helft werd er fel gestart. Al na 4 minuten scoorde Levi v/d Velde de 1-3. Kansen bleven er komen en het was Jayce Bijvoets die voor de aansluiting zorgde.2-3. Door wat aanvallende wissels waren er kansen op de gelijkmaker, maar helaas viel de 2-4.

Jayce Bijvoets tekende in de slotseconde nog voor de 3-4, maar er was te weinig tijd om er alsnog een punt uit te halen.

RVVH O11-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen Capelle O11-1.

In de 1e helft brak Eldin Bajramovic de wedstrijd open. Na de gelijkmaker van Capelle tekende Bajramovic voor de 2-1 ruststand.

Na rust won RVVH met ruime cijfers. Daley Ouwens was goed voor de 3 -1 en de 4-2. Daarna was Eldin Bajramovic weer 2x trefzeker. Het werd een 6-2 overwinning.