Selecteer een pagina

RVVH kan geen vuist maken – RVVH 5 op titelkoers – Ruime winst voor RVVH O17-1.

Met nog vier wedstrijden te gaan voor de hoofdmacht van RVVH neemt de spanning met de week toe. De boys staan momenteel op een ongunstige plaats van de ranglijst, en moeten nu alle zeilen bijzetten om handhaving in te Hoofdklasse te gaan bewerkstelligen. RVVH krijgt niet de minste tegenstanders tegen zich, eerst Fc Rijnvogels dan Noordwijk uit, Ter Leede thuis en als laatste Stedoco uit.

Er zijn nog 12 punten te halen, maar dan moet je ook wel wat geluk hebben in die laatste wedstrijden, en RVVH heeft dit niet echt. Vorige zaterdag nog dacht RVVH de drie punten binnen te hebben tegen AFC, maar ging het in blessuretijd toch nog fout en moest RVVH genoegen nemen met een punt.

RVVH ontving zaterdag op eigen terrein de Fc Rijnvogels uit Katwijk. De gasten staan op een 8e plaats en zijn eigenlijk al weer verzekerd van nog een seizoen Hoofdklasse. Maar RVVH zou het zeker niet cadeau krijgen zaterdag, dus moesten de boys aan de bak!!

Toch ging de wedstrijd moeizaam van start. Beide partijen lieten aanvallend weinig zien. Rijnvogels kreeg in het begin enkele cornerballen, maar keeper Spelde redde zijn team voor achterstand.

RVVH was te weinig voor het doel van Rijnvogels te vinden. De ballen werden te lang achterin gehouden waardoor er nauwelijks gevaar gesticht kon worden.

Pas tegen de rust kwamen er kansen voor RVVH, met Sanzio Dieterich die over rechts snel de benen kon nemen. Meteen daarna schoot hij op het doel van Rijnvogels, maar keeper Wesley de Ruiter kon de listige bal maar net over de kruising werken.

Even later zette Dieterich de bal keurig voor op Shamir de Jesus, die uit de draai de bal meteen op de slof nam. Keeper de Ruiter kon de bal maar net weg stompen.

Na het laatste fluitsignaal van arbiter N.B.Smit uit Huizen namen beide teams bij een nulnulstand de rit naar de kleedkamer voor de bekende rust.

In de 2e helft kwamen de gasten uit Katwijk al vlot aan de leiding door een rake kopbal van Romano v/d Stoep.0-1.

Een minuut of vijf later probeerde Sanzio Dieterich een voorzet van Nedely Fortes tussen de palen te werken, maar zijn inzet verdween naast het doel.

In de 57e minuut probeerde Dieterich het weer van afstand, maar de strakke schuiver kwam recht in de handen van keeper de Ruiter van Rijnvogels.

De verdediging van Rijnvogels was moeilijk te passeren, dus werd het ook lastig om de aansluiting te vinden. Maar RVVH moest iets ondernemen om de stand in evenwicht te krijgen. Trainer Giovanni Franken zette op het laatst nog Jesse Eggers en Djim Kammermans in om hier verandering in te brengen.

Lange tijd bleef de 0-1 op het scorebord staan, maar de tijd begon voor RVVH te dringen. Op z,n minst moest RVVH een punt halen om mee te blijven doen voor de veilige onderste plaatsen.

RVVH kreeg haast en zette wat meer druk. Toch bleef een treffer uit, want Papito Merencia en Jessie Proost kregen de bal ook niet tussen de palen in.

In blessuretijd ging RVVH definitief met 0-2 onderuit toen een cornerbal van v/d Stoep door Arno Dijkstra werd binnen gekopt.

RVVH stond weer met lege handen! Geen punten. Na afloop zag men dat concurrenten Nootdorp, Smitshoek en Rijsoord allen ook verloren. Alleen AFC liep door een 1-1 gelijkspel bij Zwaluwen Vlaardingen een punt uit op RVVH. Juist nu had RVVH kunnen en moeten toeslaan, maar het gebeurde helaas weer niet.

De komende drie laatste wedstrijden mag RVVH dus niet meer verzaken, en zullen de punten moeten worden meegenomen. Anders is het einde van de hoofdklasse nabij.

RVVH is twee zaterdagen vrij van competitieverplichtingen. Andere teams moeten nog wat wedstrijden inhalen.

Opstelling RVVH 1:Spelde, Resoort(74 Eggers), Rodriquez de Pina, Swart, Kloppert, Proost, Merencia, Dos Santos(88 Rietveld), de Jesus(80 Kammermans), Fortes, Dieterich.

RVVH 2:
RVVH speelde op eigen terrein tegen Noordwijk 2.

De boys staan momenteel op een 13e plaats en hebben de punten hard nodig om zich veilig te stellen. Zaterdag begon RVVH goed aan de wedstrijd, al na 4 minuten lag er een grote kans voor Alex Rekondie om de score te openen, maar deze werd gemist. Daarna ging een treffer van Agbor Eyongakpa niet door wegens buitenspel.

Na het kwartier kon Agbor Eyongakpa zich wel ontdoen van zijn tegenstander om zo RVVH op een 1-0 voorsprong te zetten.

Het duurde echter niet lang of Noordwijk zorgde al weer voor de gelijkmaker. Bij een vrije trap van Noordwijk zat keeper Donovan Levestone er goed bij, hij raakte de bal maar ging via de hand toch het doel in. 1-1.

RVVH nam daarna het initiatief weer volledig over. Halverwege de 1e helft namen de boys weer de leiding, toen Geert Cleef van zo,n 20 meter afstand schitterend de bal tussen de palen werkte. 2-1.

Drie minuten later stond Noordwijk al op een 3-1 achterstand door een treffer van Alex Rekondie.

RVVH speelde sterk en gaf nauwelijks momenten weg aan Noordwijk.

Vlak voor rust werd er nogeens afgerekend met Noordwijk. Alex Rekondie drong zich tussendoor en maakte zijn fraaie actie goed af met een eigen goal. 4-1. Dit was ook tevens de ruststand.

RVVH had de punten al bijna op zak, maar moest nog drie kwartier spelen om zich defenitief rijk te rekenen.
Een prima voorzet van Agbor Eyongakpa kon in de 2e helft al vroeg verzilverd worden door Alex Rekondie.5-1.

Het leek een ruime overwinning te gaan worden voor RVVH, maar Noordwijk zette de achtervolging in. In de 52e minuut kon een speler van Noordwijk wel gemakkelijk te weg naar het doel maken om de 5-2 te scoren.

Kort daarna was het weer RVVH. Van zo,n 35 meter teisterde Rodney van Dam de doellat met een strak afstandsschot.

De boys waren niet te stoppen, en kwamen halverwege deel 2 op 6-2. Met een prima actie van Mark Amaning Ampong trok hij de zestien binnen, en speelde vervolgens keurig de keeper uit om het vervolgens af te maken.6-2.

In de slotfase kwam Noordwijk nog wel terug, maar even later stelde Alex Rekondie weer orde op zaken. Uit een vrije trap bracht hij de marge weer naar 4 voor RVVH. Na 84 minuten stond er een 7-3 uitslag op het scorebord, dit was tevens de eindstand.

RVVH doet nog steeds mee door de overwinning om zich veilig te stellen. De overige uitslagen waren niet in het voordeel van RVVH, want Jodan Boys won met 2-1 van Excelsior M 2 en Fc Lisse won met 4-1 van Forum Sport 2. De boys hebben niet kunnen profiteren van hun eigen winst. Alleen hekkensluiter vv Brielle 2 ging met 8-2 onderuit tegen Rijnsburgse Boys 2.

De stand onderaan is nu 10-Fc Lisse met 26 uit 23, 11-Noordwijk met 24 uit 21, 12-Jodan Boys met 24 uit 23, 13-RVVH met 24 uit 23 en onderaan vv Brielle 2 met 13 uit 23 wedstrijden. Er is nog van alles mogelijk hier.

Opstelling RVVH 2:Levestone, Brito, Capelle, van Dommelen, Drenthe, van Dam, Delgado, Cleef, Amaning Ampong, Rekondie, Eyongakpa(73 van Halem).

RVVH 3:
RVVH speelde zaterdag tegen de nr 8 sv Charlois 2.

De boys namen in de 1e helft nog wel de leiding door een treffer van Unsal Altiok, maar Charlois knokte zich voor rust nog terug naar een 2-1 voorsprong.

In de 2e helft ging RVVH met 5-2 onderuit. De 5-2 werd gescoord door Unsal Altiok.

Aanstaande woensdagavond speelt RVVH om 20:00 uur de inhaalwedstrijd thuis tegen Rhoon 2.

RVVH 4:
RVVH ontmoette op eigen terrein de Fc Maense 4.

In de 1e helft werd een 0-1 opgelopen achterstand weg gewerkt door Mark Kerkhoven die er 1-1 van maakte.

Sjoerd Mikolacjzak bracht zijn team voor rust op een 2-1 voorsprong. Met deze voorsprong ging RVVH de rust in.

Na de pauze won RVVH de wedstrijd met 4-1. De 3-1 kwam op naam van Shavalle Newsome.

Sjoerd Mikolacjzak maakte de 4-1. Tilanka Resoort keepte een prima wedstrijd.

RVVH 5:
Koploper RVVH speelde thuis tegen Fc Binnenmaas 6.

RVVH kreeg in de 1e helft enkele kansen maar benutte deze niet allemaal. Een mooie individuele actie van Paul v/d Kooij zorgde voor de snelle 1-0 voorsprong. Met deze stand zochten beide teams de kleedkamers op voor de rust.

In de 2e helft ging het iets gemakkelijker. Na 50 minuten pompte Jeffrey Sturrus bij een vrije trap de bal de zestien in, die werd door Paul terug gelegd op Daniel Vermeulen. Daniel haalde meteen uit.2-0.

RVVH miste zaterdag Mike Matrigt voor het opruimwerk achterin, door goed keeperswerk van Geert v/d Meide werd toch het doel schoon gehouden.

Fc Binnenmaas kreeg nog twee treffers tegen, tien minuten voor tijd schoot Tom Klomp van afstand de 3-0 binnen.

Paul v/d Kooij bepaalde de eindstand op 4-0.

Als de uitslagen in de komende wedstrijden gunstig zijn, dan zou de titel over 2 weken al binnen kunnen zijn. Aanstaande zaterdag speelt RVVH uit tegen Fc Binnenmaas 6.

RVVH 6:
RVVH speelde deze week 2 wedstrijden. Op woensdagavond ging RVVH op bezoek bij Egelantier Boys 2. Deze wedstrijd ging met 3-1 verloren.

De enige treffer van RVVH kwam op naam van Menno den Boef.

Op zaterdag speelde RVVH wederom een uitwedstrijd tegen de nr 11 Smitshoek 10.

In de 1e helft kwamen de boys op een 2-0 achterstand te staan bij rust.

Na de pauze knokte RVVH zich terug en sleepten de boys er nog een gelijkspel uit. Jordy de Groot zorgde voor de aansluitingstreffer, en Quensley Blansjaar maakte de 2-2.

Zaterdagavond vierde John v/d Padt zijn verjaardag met een etentje met teamgenoten bij Pegasus.

RVVH VR1:
De RVVH vrouwen die al verzekerd zijn van nacompetitie gingen zaterdag op bezoek bij Sc Klarenbeek.

In de 1e helft werd ondanks het warme weer goed gecontroleerd voetbal gespeeld. Van de vele kansen die RVVH kreeg, werd er maar eentje benut. Dit bleek ook later genoeg te zijn.

Een prima voorzet van Nikki de Roest werd over de Klarenbeek keepster heen gelift, en Isabel Gulden zorgde daarna voor de 0-1 voorsprong op het scorebord.

De gunstige voorsprong werd meegenomen naar de 2e helft.

Na de pauze kwam de tegenstander iets sterker uit de kleedkamer. Klarenbeek kreeg wat kansen, maar keepster Lisette Snel redde haar team uitstekend voor een tegendoelpunt.

RVVH speelde de wedstrijd gedegen uit en nam de drie punten mee naar huis.

Opstelling RVVH VR1:Snel, van Rijsbergen(65 Tombroek), Noordermeer, Gulden, van Gelder, de Roest, J.Hoek(75 Suurland), Schot, Dijkstra, Grootenboer, Oliveira(46 N.Kooy).

RVVH VR2:
RVVH heeft zaterdag de broodnodige punten weer gepakt.

De vrouwen maakten in Zwolle korte metten met Be-Quick’28 Vr2. Chelsea Disseldorp opende de score voor de vrouwen met een rake kopbal na een vrije trap van Sara Gonsalves.

Rachel van Harlingen zette de 0-2 op het scorebord.

In de 2e helft deed Be-Quick nog wat terug, en werd het 1-2. RVVH kwam in een spannende slotfase terecht, want scheidsrechter Teekema moest door een blessure het veld verlaten. De honneurs werden toen waargenomen door een materiaalman die het nodig vond om nog wat extra lang door te laten spelen.

Na vijf minuten extra speeltijd haalde RVVH opgelucht adem, en werden de drie punten meegenomen naar Ridderkerk.

De vrouwen moeten nog heel even wachten op de punten want de uitslag werd door de wedstrijdsecretaris verkeerd ingevuld. De KNVB zal dit even moeten recht zetten.

RVVH O19-1:
RVVH heeft zaterdag dure punten laten liggen! De boys speelden tegen hekkensluiter KMD O19-1.

Na een 1-1 ruststand ging de wedstrijd met 3-2 verloren.

Gazar Dermendjan en Thomas van Prooijen waren de doelpuntenmakers.

Gazar moest na een rode kaart het veld verlaten.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH thuis tegen Schoonhoven O19-1, aanvang 12 uur.

RVVH O17-1:
Zaterdag speelde RVVH thuis tegen de nr 7 VOC O17-1.

De boys wonnen met ruime cijfers. Al in de 1e helft werden de drie punten zeker gesteld door een 3-0 voorsprong.

Thijmen de Vries opende de score, daarna waren Levi Hoogendoorn en Sven Bout goed voor de 2 en de 3-0.

In de 2e helft zorgde Levi Hoogendoorn voor de 4-0 eindstand.

RVVH staat na de overwinning op een 5e plaats met 29 punten uit 19 wedstrijden.

RVVH O15-1:
RVVH speelde deze week 2 wedstrijden. Op de woensdagavond kwam RVVH thuis in actie tegen Zwervers Cvv O15-1.

Bij de rust stond RVVH met 0-1 achter.

In de 2e helft werd het voor RVVH nog moeilijker terug te komen toen Zwervers de 0-2 maakten.

Toch was RVVH sterk genoeg om de wedstrijd om te keren. De boys hielden na een 3-3 stand toch nog een punt over aan de strijd.

Julian Den Braber scoorde 2x, Max Douma scoorde uit een strafschop.

Zaterdag ging RVVH in Numansdorp onderuit. Tegen NSVV O15-1 werd er met 3-1 verloren. Sem Komduur scoorde namens RVVH.

RVVH O13-1:
RVVH kreeg zaterdag bezoek van de nr 3 Rozenburg O13-1.

In de 1e helft kwamen beide teams niet tot scoren.

Na de pauze won RVVH de wedstrijd met 2-0. Djimeiro Declercq kopte 2x raak.

RVVH staat door de winst nu op een 3e plaats. De achterstand op de koploper is slechts 3 punten.

RVVH O11-1:
Er vielen zaterdag weer veel doelpunten bij de Kieboom formatie. Toch ging RVVH nipt onderuit met 7-5.

Tegen koploper Barendrecht O11-1 werkte Berry Statz een 1-0 achterstand weg naar 1-1. Daarna ging het over en weer. 1-2, 2-2, 3-2, 3-3 en 4-3. Toen was het rust. Miquel Garcia Moreno scoorde 2x voor rust.

Na de pauze kwam Barendrecht slimmer uit de kleedkamer en wonnen ze met 7-5.

Ayani Silva Duarte scoorde de 5-4 en Miquel Garcia Moreno tekende voor de 7-5.

RVVH O11-2:
Zaterdag speelde RVVH op eigen terrein tegen de nr 4 Smitshoek O11-3.

Een gemotiveerd RVVH begon goed aan de wedstrijd. Door een voorzet van Sem bracht Tim Bout RVVH aan de leiding. Voor rust kwam Smitshoek nog op gelijke hoogte.1-1.

In de 2e helft was Djenoah Duarte met 2 treffers de matchwinner. RVVH won met 3-2.

Twee fraaie doelpunten van Djenoah, de 2-1 werd meteen na een cornerbal op de pantoffel genomen. De 3-2 was ook prachtig. De bal werd diagonaal over de Smitshoek keeper heen gewerkt.

RVVH heeft weer een prima teamprestatie geleverd. In de stand is er niets veranderd, RVVH blijft op een 3e plaats staan.

Aanstaande maandagavond speelt RVVH om 18:30 thuis tegen Zwervers IJvv O11-2.

RVVH O9-1:
RVVH speelde een uitwedstrijd tegen VVOR O9-1.

In een spannende wedstrijd nam RVVH de leiding door een rake kopbal van Myka Laan. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten, want enkele minuten later stond VVOR op gelijke hoogte.1-1.

Nog voor de rust begon kon Jaell Hanenberg zijn team weer op voorsprong zetten.

Na de pauze ging RVVH zwak van start, dit resulteerde al vlot voor de gelijkmaker.2-2. Halverwege de 2e helft kwam RVVH terug . Door een doelpunt van Jaell Hanenberg stond er weer de 3-2 op het scorebord.

RVVH zette alle zeilen bij om de overwinning binnen te halen. Dit lukte ook!! De drie punten gingen mee naar Ridderkerk.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06