Dagverslag zaterdag 21 mei

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummerlaatst SVS2.

De boys kwamen al na twee minuten aan de leiding door een doelpunt van Leroy Nijgh. Kevin de Graaf vond Leroy Nijgh in de combinatie en Leroy schoot van 16 meter afstand de bal in de verre hoek binnen. Erna viel er niet veel meer te genieten. RVVH ging mee in het tempo van SVS en dat kwam het spel helemaal niet ten goede.

Na 35 minuten werd de voorsprong uit het niets verdubbeld door Kevin de Graaff, op aangeven van Bo Terlouw scoorde hij de 0-2.

In de 2e helft kwam er een ander RVVH uit de startblokken. De boys kregen wat kansen en SVS werd op eigen helft gehouden.Na een uur spelen viel de beslissing voor RVVH. Juwensly Orcadio liep zijn directe tegenstander voorbij en kwam oog in oog met de keeper te staan waarna hij geen moment twijfelde en de 0-3 binnen schoot.

RVVH breidde de score verder uit naar 5-0. Na de 0-4 van Juwensly Orcadio kon Kevin de Graaf het slotakkoord voor zijn rekening nemen. De ingevallen Claudio van Halem gaf een belangrijke assist op Kevin de Graaf. Door de winst staat RVVH nog altijd op een 2e plek. Koploper SHO maakte zaterdag geen fouten en staat 5 punten voor op RVVH. Als SHO de laatste twee wedstrijden zou verliezen en RVVH zou alles winnen dan is het voor de boys nog mogelijk om de titel te pakken, alleen is de kans heel klein dat SHO nog punten gaat verspelen. SHO moet nog uit naar Neptunus/Schiebroek 2 en speelt zijn laatste wedstrijd thuis tegen rode lantaarndrager SVS 2.  Aanstaande zaterdag treft RVVH thuis Zwaluwen 2 en een week later spelen de boys uit tegen Brielle 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, v/d Weele, Louter, van Vugt, Mars(60 Boogert), van Leenen(60 Volkman), Terlouw, de Graaf, Nijgh, Soares(71 van Halem), Orcadio(71 Hoogendoorn).

Zaterdag speelde de nummer 10 RVVH thuis tegen de nummer 11 IJvv Zwervers 2.

In de 3e minuut moest keeper Joris Vugt al 2x in actie komen om een achterstand te voorkomen. Een actie van de spits werd door Joris goed gered, daarna in de rebound kon Joris de bal tegen de lat tikken. Enkele minuten later kon Zwervers het wel uitspelen en zo de 0-1 scoren.

Zwervers verdubbelde de score na 14 minuten toen hun spits maarliefst 3 man voorbij ging. Gelukkig kon RVVH hierna wel iets terug doen. In de 20e minuut verovert Jaimy v/d Nat de bal ,legt breed op Jip Donkers. Jip schiet met rechts hard en hoog in de korte hoek binnen.1-2.

Op slag van rust probeerde Zwervers nog iets terug te doen, maar gelukkig schoot de spits de bal naast het doel.

In de 2e helft kwamen de boys al vlot op gelijke hoogte. Na een prachtige pass van Levi Swarttouw op Jaden Gravenbeek kon Jaden de 2-2 langs de keeper binnen schieten. RVVH kon hierna de score verder opschroeven naar 4-2 door doelpunten van Jaden Gravenbeek en Kamal El Ouardi.

In het slot van de wedstrijd liepen de boys nog verder uit. Na 83 minuten was het Jaden Gravenbeek die op aangeven van Jip Donkers kon aantekenen voor zijn hattrick van de middag. 5-2. Kamal El Ouardi tekende in blessuretijd voor het slotakkoord. Kamal wil breed leggen en zijn voorzet word geblokt en komt weer voor Kamal z,n voeten en tikte daarna de 6-2 binnen.

Door de winst heeft RVVH twee stappen omhoog gezet op de ranglijst. De boys staan nu met 25 punten uit 20 wedstrijden op een 8e plaats. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half 12 op bezoek bij Be-Fair 2.

Opstelling RVVH 3:Vugt, J.v/d Nat, Swarttouw, D.v/d Nat, Langeler(58 Capelle), van Noppen(81 de Ruiter), Malipaard, Huizer, El Ouardi, Donkers, Souisa(53 Gravenbeek).

Na de wedstrijd van het eerste moest het 4e aan de bak voor de late thuiswedstrijd tegen XerxesDZB 5.

In de 1e helft kwam RVVH op een 1-2 achterstand. De boys moesten dit na de pauze zien weg te werken, maar slaagden hier niet meer in. De wedstrijd ging met 1-3 verloren. Jessie Fransekaaklijn scoorde de enige goal voor RVVH.

Het seizoen voor RVVH zit er nu op. De boys kunnen nu lekker genieten van de rust en mogelijk nog een oefenpartijtje spelen.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer drie SDV 3.

De boys kwamen vroeg uit de startblokken en namen in de 1e helft meteen de leiding. Leon Smit die zijn weekendje weg met het gezin onderbrak was tweemaal trefzeker. De 0-2 voorsprong kwam niet meer in gevaar.

Na de pauze kwamen er nog wel wat kansen aan beide zijden maar er vielen helaas geen goals. De degelijke 0-2 winst zorgde weer voor een mooie driepunter. RVVH heeft nog enkele wedstrijden in te halen en kan daarmee nog een 3e plek bereiken. RVVH start zaterdag met om 12 uur een thuiswedstrijd tegen Sc Feijenoord 3, daarna volgen op 4 juni thuis tegen Zwerversv IJvv 4 en 11 juni thuis tegen Barendrecht 8. De laatste wedstrijd speelt RVVH in Oud-Beijerland tegen SHO 8.

Alles is dus nog mogelijk. RVVH staat nu met 26 punten uit 16 wedstrijden op een 6e plaats.

RVVH speelde zaterdag de eennalaatste wedstrijd van de competitie. Op eigen terrein werden de degens gekruist met Capelle 13.

In de 1e helft bood RVVH goede tegenstand, maar een 0-2 achterstand kon niet voorkomen worden. Gelukkig kon Thom van Muyen nog voor rust de aansluitingstreffer scoren.  Door een blunder van keeper Max Anemaat werd de score voor rust nog verdubbeld door Capelle.1-3.

In de 2e helft gaf RVVH de wedstrijd uit handen en ging de wedstrijd met 1-6 verloren. RVVH miste ook sterspeler Leon Borst. Komende zaterdag speelt RVVH de laatste competitiewedstrijd om 12 uur uit tegen Heinenoord 4.

RVVH 7:

RVVH speelde deze week twee wedstrijden voor de competitie. Woensdagavond ging RVVH van start met een thuiswedstrijd tegen CKC 4. In de 1e helft kwamen beide teams nog niet tot scoren. Na de pauze werd de score geopend door RVVH met een doelpunt van Niels Nugteren. Uit een cornerbal kon CKC op een gelijke stand komen.1-1.

Zaterdag ging RVVH op bezoek bij hekkensluiter Cvv Zwervers 7.

In de 1e helft waren beide teams met een 1-1 stand in evenwicht, Patrick van Es scoorde voor RVVH de enige goal.

Na de pauze kon RVVH afstand nemen. Patrick van Es opende de score en maakte er 1-2 van. Daarna zette Dylan Ho a Hing met twee doelpunten het scorebord op 1-4. John v/d Padt maakte na een trieste voetblessure na lange tijd weer zijn 1e minuten bij zijn team.

RVVH liep verder uit naar een 1-7 overwinning. Doelpunten kwamen van Lammert Verhoeven(2x) en Mahjar Esmaillon. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Koploper Slikkerveer 2.

De RVVH Vrouwen speelden thuis tegen de nummer 4 Wartburgia Vr1 uit Amsterdam.

RVVH kwam op een 0-1 achterstand maar bleef nog hoop houden op de goed afloop. Toch in blessuretijd ging het weer mis en werd het 0-2.

In de 2e helft zette Wartburgia de teller op drie. RVVH kwam hierna met een aansluitingstreffer van Fu-Sang Pott. Viviane bracht RVVH met een doelpunt nog dichterbij.2-3. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Velthuizen stond RVVH helaas weer met lege handen. Aanstaande zaterdag staat er voor de vrouwen weer een belangrijke wedstrijd op het programma. De vrouwen gaan op bezoek bij de nummer 10 SSS Vr1. Deze wedstrijd dient gewonnen te worden. Zaterdag 4 juni spelen de vrouwen thuis tegen hekkensluiter Woezik Vr1.

Pinkstermaandag dan komt SSS naar Ridderkerk. De vrouwen spelen dan om 12 uur de finale van de Voetbalrijnmondcup tegen SSS Vr1.

Opstelling RVVH Vr1: Snel, Grootenboer(Pott), Zimmerman(de Bil), Kemp, Zoutewelle, Verheijen, Dijkstra, van Dijk, Zoon, Reitsma, van Velzen.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelden thuis tegen Blauw Geel’55 Vr1.

In de 1e helft kwamen de vrouwen al op een mooie 2-0 voorsprong door 2 doelpunten van Manuela Hietbrink. Na rust zocht Blauw Geel weer de aansluiting.2-1.

Daarna liepen de vrouwen uit naar een 4-1 overwinning. Minke van Alten scoorde de 3-1 en het slotakkoord kwam van Jennifer Bakker(4-1). De vrouwen staan momenteel op een mooie 7e plek. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om half drie weer thuis tegen IJzendijke Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH speelde thuis tegen Barendrecht O19-2.

In een goeie 1e helft nam RVVH de leiding door een doelpunt van Jarmo de Bode. Na de pauze speelde RVVH een mindere helft en ging de wedstrijd met 1-4 verloren.

Komende zaterdag speelt RVVH de laatste wedstrijd. De boys spelen om kwart over twee uit tegen Cvv Zwervers O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH kon bij een misstap van koploper SHO O17-2  nog kampioen worden mits er natuurlijk ook zelf gewonnen werd. Zaterdag moest RVVH thuis aan de bak tegen Ommoord O17-1. In de 1e helft kwam RVVH op een riante 2-0 voorsprong door twee doelpunten van Yovannie Dias. Na de pauze werd de klus door RVVH geklaard. De wedstrijd werd gewonnen met 4-0.

Bilal Akova scoorde de 3-0 en daarna viel de 4-0 door Yovannie Dias. Helaas won SHO O17-2 met 2-0 van Barendrecht en mist RVVH daardoor net de titel. Voor RVVH rest nu nog de wedstrijd thuis tegen Fc IJsselmonde O17-1.

RVVH had al voor 99 procent de titel op zak en hadden het vorige week al een beetje gevierd, maar toch werd de klus zaterdag helemaal afgemaakt. RVVH ging op bezoek bij Overmaas O11-1.

Na een openingsgoal van Eldin Bajramovic werd de score in de helft opgeschroeft door Quinn Keur, Daley Ouwens en Eldin Bajramovic(2x). RVVH ging met een riante 0-5 voorsprong de rust in. In de 2e helft scoorde Jarmo Barendrecht 2x en wonnen de boys met 0-7. Zo is RVVH ongeslagen kampioen geworden. In 8 wedstrijden werd de volle winst behaald.( foto kampioensteam is toegevoegd)