Dagverslag zaterdag 23 april

RVVH speelde op eigen terrein tegen Neptunus/Schiebroek 2.

Na een dramatisch slecht begin van beide kanten kwam er na zo,n 28 minuten toch verandering in. Leroy Nijgh veroverde de bal op de helft van Neptunus/Schiebroek, hij speelde daarna Levi Hoogendoorn vrij die op zijn beurt de vrijstaande Stevie Soares weer vond om de 1-0 binnen de touwen te werken.

Enkele minuten later kreeg Neptunus de bal toegeworpen door de warrig leidende scheidsrechter Humprey Linger en hiermee werd RVVH verrast. De 1-1 werd letterlijk in de schoot geworpen. Voor rust Stevie Soares de 2-1 te maken, de voorzet van Ricky Boogert werd door Soares naast gekopt.

In de 2e helft kon Stevie Soares wel het net vinden, na 52 minuten kopte hij een voorzet van Leroy Nijgh snoeihard binnen.2-1. Enkele uitvallen van Neptunus konden gelukkig goed worden uitgeschakeld door de verdediging van RVVH. Na 75 minuten viel de beslissing. Wederom werd Stevie Soares weer op zijn wenken bediend door Leroy Nijgh om de 3-1 op het scorebord te zetten.

Marijn Bode kon in het slot van de wedstrijd een aansluitingstreffer van Neptunus nog voorkomen. Zo pakte RVVH toch weer de drie punten na een 3-1 overwinning. De boys staan op een 2e plaats met 34 punten uit 16  wedstrijden. Koploper is nog altijd SHO met 43 punten uit 16 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH opnieuw thuis, om 11 uur worden de degens gekruist met Hellevoetsluis 2. RVVH boekte in de uitwedstrijd op 5 februari een 2-6 overwinning.

Opstelling RVVH 2: Bode, Louter(85 v/d Weele), van Leenen, van Vugt, Boogert, Volkman(76 Mars), de Vries, Kreuk(46 K de Graaf), Nijgh(76 van Halem), Hoogendoorn(62 Orcadio), Soares.

RVVH speelde thuis tegen de nummer 5 op de ranglijst ARC 3.

Binnen 5 minuten nam RVVH al de leiding door een fraaie treffer van Ronald Ouwens, met de buitenkant rechts werd de bal hoog in de korte hoek binnen geschoten. Even later probeerde Robin Malipaard de 2-0 binnen te werken, maar zijn inzet ging net voorlangs.

Net voor het half uur verstreken was stond RVVH al weer op een 2-0 voorsprong. Een vrije trap van ruim twintig meter werd door Nick Huizer stijf in de kruising gewerkt. Kort daarna probeerde Jardy Terwisscha de 3-0 binnen te werken, maar zijn schot eindigde in het zijnet. RVVH loerde nog altijd op de 3-0 maar had het vizier niet scherp. In de 35e minuut ging een schot van Robin Malipaard een metertje of twee naast het doel.

Enkele minuten later kwam ARC met een gevaarlijk moment, maar gelukkig was daar Wessel Spierings om een blok te zetten. RVVH maakte de klus in de 40e minuut af. Na een lange bal van Ronald Ouwens op Jardy Terwisscha kon de laatstgenoemde 1 op 1 in de korte hoek de 3-0 binnenschieten.

In de 2e helft werd geprobeerd de score verder uit te breiden, maar daar slaagde RVVH niet in. Een grote kans van Robin Malipaard werd nog om zeep geholpen. ARC kwam toch na 57 minuten nog met een tegentreffer, maar dit bracht de voorsprong van RVVH niet meer in gevaar. Een streep van Bo Terlouw van zo,n 22 tot 25 meter kon door de keeper van ARC goed gered worden.

In het slot van de wedstrijd kwam RVVH nog goed weg. Een schot van de rechtsbuiten van ARC werd op de buitenkant van de paal geschoten. De drie punten bleven terecht in Ridderkerk. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half 12 op bezoek bij Nieuwerkerk 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, J v/d Nat(65 Capelle), Spierings, D v/d Nat, Langeler, Kloppenburg, Terlouw, Malipaard, Terwisscha(46 El Ouardi), Ouwens, Huizer(65 de Vries).

RVVH speelde op eigen terrein tegen Capelle 6.

Thom Muyen opende de score voor de boys, maar Capelle kon voor rust nog op gelijke hoogte komen. In de 2e helft werd er door beide teams nog een keer gescoord. De wedstrijd eindigde in 2-2. Kelvin Wittekoek scoorde uit een strafschop.

RVVH heeft na 13 wedstrijden nu 17 punten behaald.

De vrouwenhoofdmacht stonden zaterdag voor een lastige klus. Het Katwijkse Fc Rijnvogels kwam naar Ridderkerk. De gasten staan momenteel op een 4e plaats met 27 punten uit 15 wedstrijden en RVVH heeft elke punt nodig om uit de onderste regionen weg te komen.

Alles werd gegeven, maar winst zat er uiteindelijk niet in. Na een 0-0 ruststand bleef de stand na 90 minuten ook op het scorebord staan. Voor RVVH is een punt wel verdiend tegen de nummer 4. De vrouwen zijn door het gelijke spel een punt ingelopen op SSS die met 4-2 onderuit ging tegen TerLeede Vr1. Komende zaterdag gaat RVVH naar Zeist. Om 1 uur spelen de vrouwen tegen Saestum Vr1.

Basisopstelling RVVH Vr1: Snel, Gulden, Grootenboer, van Houwelingen, Dijkstra, Zimmerman, Zoon, van Dijk, van Velzen, Reitsma, Zoutewelle.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde thuis tegen koploper Sporting’70 Vr1.

In de 1e helft bleef de schade beperkt tot een 0-1 achterstand. Na de pauze ging de wedstrijd met 0-2 verloren.

Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om half drie op Sportpark Berestein tegen sc ’t Gooi Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH speelde zaterdag tegen de overburen Slikkerveer O19-1.

Beide teams kwamen in de 1e helft niet tot scoren. In de 2e helft zette Mike Kooiman RVVH op voorsprong. Daarna maakte Kooiman zijn hattrick compleet. De boys wonnen met 0-3.

RVVH staat na 7 wedstrijden op een 3e plaats. Koploper is Barendrecht O19-2 met 14 punten uit 7 wedstrijden. RVVH heeft 11 punten behaald.

RVVH O17-1:

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Barendrecht O17-2.

De boys kwamen op een 1-0 voorsprong door Yovannie Dias die een strafschop verzilverde. Hierna gaf RVVH de voorsprong knullig uit handen. Met een 1-1 tussenstand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft liep Barendrecht verder uit naar een 1-3 voorsprong. De veerkracht van RVVH was echter te prijzen, want via Yovannie Dias en Bilal Akova kon RVVH weer verdienstelijk op gelijke hoogte komen. Om als 1e te eindigen zal RVVH te resterende 3 wedstrijden moeten winnen. Zaterdag 7 mei speelt RVVH thuis tegen SVS O17-1.

RVVH speelde thuis tegen koploper ZwerversIJvv O15-1.

Na 20 minuten aftasten was het de koploper die uit een corner op voorsprong wist te komen. Dit was ook meteen de ruststand.

Na de pauze ging de wedstrijd met 0-3 verloren. Tim Bout kon na zijn operatie eindelijk weer eens minuten maken. Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij NOC Kralingen O15-1, aanvang 10:30 uur.

RVVH speelde op eigen terrein tegen Excelsior R MO14-1.

Na een zwak begin van RVVH openden de meiden van Excelsior de score.0-1. De wedstrijd verliep stroef, maar door een doelpunt van Jordy Troost kon RVVH toch de gelijkmaker scoren. Direct hierna kwam Excelsior weer vlot op voorsprong. Net voor rust greep Jordy Troost weer opnieuw in en scoorde hij de 2-2.

In de 2e helft kwamen de meiden van Excelsior er niet meer aan te pas. Na de 3-2 van Sam Kreling werd de score verder uitgebreid door Sil Douma die de 4-2 binnen de touwen werkte. Het slotakkoord de 5-2 kwam weer op naam van Sam Kreling. RVVH staat met 21 punten uit 9 wedstrijden op een 2e plaats.

Koploper RVVH speelde thuis tegen Spartaan’20 O11-4.

RVVH kwam op voorsprong door een doelpunt van Daley Ouwens. Spartaan kwam hierna op gelijke hoogte. Na de 2-1 van Eldin Bajramovic kon Spartaan een achterstand ombouwen naar een 2-3 voorsprong. Myro van Toorn bracht beide teams in evenwicht.

Na de 3-3 nam RVVH afstand van zijn tegenstander. De boys wonnen de wedstrijd met 11-3. Doelpunten kwamen van Gillion Pietersz(4-3), Daley Ouwens(5-3), Gillion Pietersz(6-3), Caelen Leeuwenburg(7-3), Myro van Toorn(8-3) en Eldin Bajramovic(9-3). Het slotakkoord kwam van Ojani Muth, hij scoorde 2x.

RVVH staat  door de winst nog ongeslagen aan kop met 18 punten uit 6 wedstrijden. Zaterdag 14 mei hervat RVVH de competitie met een thuiswedstrijd tegen Smitshoek O11-2.