Dagverslag zaterdag 23 oktober

Zaterdag werd er een beperkt programma afgewerkt in verband met de herfstvakantie. Er werd voor de beker gespeeld door het 1e vrouwenteam, RVVH 4 en RVVH 5. De mannenhoofdmacht kreeg in de 5e speelronde van de competitie Papendrecht op bezoek.  RVVH 6 en RVVH O19-1 kwamen ook in competitieverband uit en RVVH oefende tegen Zwaluwen 2.

RVVH oefende thuis tegen Zwaluwen 2.

RVVH startte dominant aan de wedstrijd, de bal ging vlot over het veld waardoor de tegenstander vaak achteruit moest lopen. Het veldoverwicht werd niet omgezet in grote kansen. Zwaluwen probeerde RVVH vaak in de counter te verrassen, maar liepen telkens stuk op een goed georganiseerde verdediging.

Na ruim een half uur spelen wist RVVH toch de wedstrijd open te breken. Sander de Ruiter lanceerde op rechts Kamal el Ouardi. In zijn aanname kapte hij zijn tegenstander uit in het strafschopgebied en schoot in de korte hoek raak. 1-0.

Na de pauze liet Zwaluwen het beste van het spel zien. RVVH gaf zich niet gewonnen en knokte terug om de wedstrijd in balans te houden. Grote kansen om zelf uit te lopen werden gemist door Juandro Souisa en Jardy Terwisscha. Tot ieders verbazing met een blauwwit hart scoorden Zwaluwen na 66 minuten de gelijkmaker.

Na deze fase liep RVVH storm op het gebied van Zwaluwen, maar telkens stuitte men op de alerte keeper van de gasten. In het slot van de wedstrijd kreeg RVVH vanuit een standaardsituatie alsnog een goal tegen waardoor de wedstrijd met 1-2 verloren ging. Aanstaande zaterdag gaat RVVH weer verder aan de competitie, de boys gaan om 12 uur op bezoek bij Nieuwkoop 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Weele(39 Spierings), v/d Graaf(50 Langeler), van Leenen, M.Resoort, de Ruiter(57 Capelle), Kreuk(88 Kloppenburg), Malipaard(50 T.de Vries), Souisa, Gravenbeek(57 Terwisscha), Huizer(28 el Ouardi).

RVVH speelde in de 2e ronde van de beker thuis tegen WCR 3.

In de 1e helft waren de boys al goed op weg richting de 3e bekerronde. Met een 3-1 voorsprong ging RVVH rusten.

Na rust wonnen de boys met de wedstrijd met 5-3. Thomas Huisman had een belangrijk aandeel in de score, hij maakte twee goals. De overige doelpunten kwamen van Jessie Fransekaaklijn en Serkan v/d Linden. Dylan ho a Hing schoot een vrije trap klem in de kruising.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 12:30 uur op bezoek bij Capelle 6.

RVVH ging voor de 2e bekerronde op bezoek bij Spirit 6.

RVVH begon goed aan de wedstrijd, maar door een fout achterin kwamen de boys toch op achterstand. Jeffrey Sturrus bracht RVVH weer op gelijke hoogte. Daarna was het Spirit die voor de 2-1 tekende. RVVH moest in de achtervolging en kon via Robert Kooiman weer langszij komen.2-2.

Vlak voor rust zette Spirit nog de 3-2 op het scorebord.

In de 2e helft waren er veel kansen voor RVVH, maar in plaats van de 3-3 viel er nu de 4-2 weer aan de andere kant. Ton Kreling kwam nog wel met een aansluitingstreffer maar die kwam te laat om de spanning weer helemaal terug te brengen. Na de 5 en de 6-3 van Spirit was het verzet gebroken.

De 6-4 van Mike Mastrigt was voor de statistieken, maar wel van ongekende schoonheid. Vanuit een corner nam hij de bal in 1x op de pantoffel  en de bal ploft hard via de onderkant lat binnen. 6-4. Het bekeravontuur is voorbij! RVVH kan zich nu volledig richten op de competitie. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen SDV 3.

RVVH heeft in een uitduel tegen SDV 6 met ruime cijfers verloren. Na een 3-1 achterstand bij rust ging de wedstrijd na 90 minuten met 6-1 verloren. Kelvin Komduur schoot na een vrije trap van Tom Overduin de enige treffer binnen. RVVH staat met drie punten uit 4 wedstrijden op een 9e plek van de ranglijst. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half drie op bezoek bij Fc Binnenmaas 5.

Oefenwedstrijd- Op de doordeweekse avond oefenden de Vrouwenhoofdmacht van RVVH tegen het belofteteam van Excelsior R. Na een ongewijzigde stand tot de rust kwam de wedstrijd pas in de 2e helft op gang. Door een eigen doelpunt van Excelsior nam RVVH de leiding. Daarna liep Excelsior uit naar een 1-3 voorsprong.

Celine schot zorgde voor de aansluitingstreffer. Daarna werd de wedstrijd met 3-3 beëindigt door een doelpunt van Manuela Grootenboer.

Bekerwedstrijd- Zaterdag moesten de vrouwen het op eigen terrein opnemen voor de beker tegen competitiegenoot Saestum Vr1. Bij rust stond RVVH op een 0-2 achterstand, na 90 minuten won Saestum met 0-4. RVVH kan zich volledig richten op de competitie. Aanstaande zaterdag gaat RVVH in Wijchen op bezoek bij Woezik Vr1.

Basisopstelling Vr1:Snel, v/d Wagt, Dijkstra, van Houweling, van Dijk, Verheijen, Duijzer, Peroti, Zoon, Hertstein, Grootenboer.

RVVH O19-1:

RVVH nam het voor de competitie op tegen de nummer vier van de ranglijst SHO O19-1.

In de 1e helft keken de boys tegen een 1-0 achterstand aan. Na rust kwam RVVH op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van SHO.  Max Douma zette hierna RVVH weer aan de leiding. Maar SHO knokte zich terug en moest op het einde bij een 2-2 de punten delen.

RVVH staat met drie punten uit vier wedstrijden op een 8e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH op het Sliknest tegen Slikkerveer O19-1. Aanvang 15:30 uur.