Dagverslag zaterdag 24 september

Door: Arie Verveer

Zaterdag begonnen de teams weer aan de competitie. Er werd weer gestreden voor de punten. Helaas bleven enkele teams nog op nul punten staan, maar er is nog een lange weg te gaan.

RVVH 1:

De mannenhoofdmacht mocht het op eigen terrein opnemen tegen Xerxes DZB. RVVH startte goed en kwam na 4 minuten bijna al op voorsprong bij een voorzet van Laurens de Witte die door Xerxes DZB bijna in eigen doel gekopt werd. Enkele minuten later haalde Philip Dragon de trekker over, maar zijn schot miste de scherpte.

Na 26 minuten testte  Xerxes DZB keeper Nikolic met een schot van afstand en Nikolic bracht goed redding. Even later deed Gazar Dermendjan een heuse poging om zijn team aan de leiding te brengen, maar hij stuitte tot 2x toe op de keeper. Twee minuten later kon Ibrahim El Koubai te bal keurig voorzetten maar Gazar Dermendjan kwam net tekort voor afronding. Vlak voor rust zag  Jessie Proost de keeper ver voor het doel staan, hij probeerde met een boogbal te scoren maar de bal ging net over. Met een ongewijzigde stand gingen de teams de rust in.

In de 2e helft deed Guytano dos Santos meteen een poging om zijn team op voorsprong te zetten, maar Xerxes werkte weg. Na 57 minuten kreeg Guytano dos Santos wel zijn voldoening bij een vrije trap van grote afstand, hij werkte de bal strak in de hoek.1-0. Even later kwam RVVH goed weg. Een vrije trap aan de andere zijde voor Xerxes DZB spatte op de lat uiteen.

RVVH wilde snel de score verdubbelen, maar dit lukte niet. In de 62e minuut was Gazar Dermendjan er wel dichtbij toen hij na een cornerbal van Everton Pires Tavares de bal op de keeper kopte. Enkele wissels brachten ook geen verandering meer in de stand. Vlak voor tijd kon Xerxes DZB langzij komen. Wembley Paulino Reyes scoorde de 1-1. In de resterende tijd kon RVVH niet meer scoren. Het bleef 1-1.  Aanstaande zaterdag staat de Ridderkerkse derby op het programma. De boys spelen in en tegen Rijsoord. Rijsoord ging zaterdag met 2-1 onderuit tegen Spartaan’20.

Opstelling RVVH 1: Nikolic, Steketee, Boers(77 Daviraz), Dragon, El Koubai, Proost(71 Merencia), Pires Tavares(71 de Jesus), Stolk, dos Santos(77 Niamut), de Witte(71 Buist), Dermendjan.

RVVH 2:

RVVH speelde zaterdag de 1e wedstrijd voor de competitie thuis tegen Poortugaal 2.

De boys gingen sterk van start met al in de 1e minuut meteen een fraaie kans voor Levi Hoogendoorn, hij kopte een cornerbal van Twan v/d Weele bijna binnen. Even later schoot Menno v/d Male wel raak.1-0. RVVH ging door en kreeg de mogelijkheid om de score te verdubbelen. Tayfun Karaca miste een voorzet van Juwensly Orcadio en in de 20e minuut wachtte Damian Mars te lang om af te drukken waar Tayfun Karaca wel in goeie scoringspositie stond.

RVVH liet de teugels hierna wat losser waardoor Poortugaal wat meer grip kreeg op de wedstrijd. Na 33 minuten kwamen de gasten weer lagszij.1-1. Vlak voor rust probeerde Tayfun Karaca met een omhaal na een cornerbal nog te scoren, maar helaas ging zijn poging net naast.

In de 2e helft kon RVVH geen potten meer breken. Trainer Han van Harselaar bracht nog wat verse krachten in, maar dit was ook geen uitkomst. De boys kwamen in het laatste kwartier nog goed weg. Een beste kans van Poortugaal ging voor het doel van keeper Joris Blaak langs. Even later knalde Poortugaal de bal ook nog op de paal.

Scheidsrechter Humprey Linger die bijna op een draaischijf in de middencirkel stond telde slechts enkele minuten bij de reguliere tijd op waar het er op zijn minst wel tien minuten hadden moeten zijn. Gelukkig hield RVVH er toch nog 1 punt aan over.

Komende dinsdagavond speelt RVVH een oefenwedstrijd. De boys spelen uit tegen HOVDJSR om 8 uur. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11:30 uur een uitwedstrijd tegen Fc Oudewater 2 voor de competitie.  Oudewater ging zaterdag met 1-0 onderuit tegen Hellevoetsluis 2. RVVH staat na 1 wedstrijd op de 7e plaats.

Opstelling RVVH 2:Blaak, v/d Weele, van Halem(61 Zoutewelle), Louter, Mars, Volkman(61 Terlouw), Lopes, Karaca, v/d Male(53 Nick Huizer), Orcadio(77 Boogert), Hoogendoorn(61 K.de Graaf).

RVVH 3:

RVVH speelde op eigen terrein tegen Alexandria’66 2.

Na 5 minuten namen de boys al de leiding, een schot van Kevin van Heek werd aangeraakt waardoor de bal stilvalt bij de 2e paal . Daarna loopt Kamal el Ouardi in en tikt de 1-0 binnen. Even later had Kamal weer de mogelijkheid om de 2-0 te scoren. Hij kapte de keeper uit, maar kwam net tekort om binnen te schieten. In de 14e minuut kon Jardy Terwisscha de 2-0 op het scorebord brengen, een geweldige diagonale bal van Kamal el Ouardi kwam op maat aan bij Terwisscha die in de verre hoek raak schoot.

Alexandria probeerde snel de aansluiting te vinden, maar tot 2x toe kon keeper Joris Vugt redding brengen. Na 32 minuten scoorde Alexandria wel, een uithaal werd van richting veranderd en ging zo het doel in.2-1. Korte tijd later vergrootte RVVH weer de marge. Een voorzet van Jardy Terwisscha valt overal overheen en Kamal el Ouardi kan op de rand zestien uithalen.3-1. Vlak voor rust maakte Jardy Terwisscha de 4-1. Dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft kon RVVH de voorsprong nog verder uitbreiden, Gulba Delgado schoot de 5-1 binnen. Alexandria deed halverwege de 2e helft nog wel wat terug, maar hierdoor kwam de winst niet in gevaar. Het slotakkoord kwam in de laatste minuut van Oussama Amaarouk, hij plukte een voorzet van Jaden Gravenbeek uit de lucht en schoot raak.6-2. Na de reguliere speeltijd werd nog  de 6-3 van Alexandria gescoord.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen SVS 2. RVVH staat na 1 overwinning op een 3e plaats in de ranglijst.

Opstelling RVVH 3:Vugt, Monteiro, Spierings(73 de Ruiter), v/d Graaff, Malipaard, Mosmans, Delgado(65 Msseyh), de Vries(73 Nazaryan), El Ouardi, van Heek(65 Amaarouk), Terwisscha(65 Gravenbeek).

RVVH 4:

RVVH speelde thuis tegen SDV 3.

Na een 2-2 ruststand ging de wedstrijd in de 2e helft met 3-4 verloren. Doelpunten kwamen van Jessie Verheij, Serkan v/d Linden en Wesley Arbouw. Simon Buijze schoot de bal in eigen doel.

Zaterdag 1 oktober speelt RVVH om 1 uur een uitwedstrijd tegen Barendrecht 11.

RVVH 5:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Capelle 8.

In de 1e helft kwamen de boys op een 1-0 achterstand. Na de pauze ging RVVH aanvallender spelen, maar ze konden de stand niet meer recht trekken. Door twee vrije trappen breidde Capelle de score uit naar 3-0.

Aanstaande woensdagavond speelt RVVH de laatste wedstrijd in de bekerpoule. De boys gaan om 8 uur op bezoek bij Den Bommel 2. Voor de beker staat RVVH met 6 uit 2 bovenaan in de ranglijst. Komende zaterdag staat voor de competitie de wedstrijd thuis gepland tegen DCV 4.

RVVH 6:

RVVH speelde zaterdag thuis tegen WCR 3.

De boys hadden zaterdag te makn met een hele goede ploeg. WCR nam de leiding, maar Menno den Boef wist met een droge schuiver van 20 meter de stand weer recht te trekken. Voor rust maakte WCR helaas weer het verschil. WCR ging met een 3-1 voorsprong de rust in.

In de 2e helft gooide RVVH alles op de aanval en werd er risico genomen. Vervolgens kregen de boys 6 doelpunten in 15 minuten om de oren. Na de 1-9 kwam Menno den Boef nog met het slotakkoord, na een mooie voorzet van Patrick van Es kon Menno de 2-9 binnenkoppen. De boys spelen aanstaande zaterdag om 12 uur een uitwedstrijd tegen Heinenoord 4.

RVVH O23:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Fc Binnenmaas O23-1.

In de 1e helft kreeg RVVH enkele kansen en was de controle goed. Helaas scoorde Fc Binnenmaas vlak voor rust door een eigen fout van RVVH de 0-1.

Na de pauze waren beide teams meer gelijkwaardig. Fc Binnenmaas wachtte af en won de wedstrijd met 0-3. RVVH staat na 3 wedstrijden op een 5e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 12:30 uur een uitwedstrijd tegen Groote Lindt O23-1.

RVVH Vr1:

De vrouwenhoofdmacht maakten de lange busreis naar Groningen voor de wedstrijd tegen The Knickerbockers Vr1.

In de 1e helft gaven de vrouwen goed partij. Met een ongewijzigde stand ging RVVH naar de kleedkamer voor rust.

Na rust maakte RVVH het verschil. De wedstrijd werd met 0-2 gewonnen. Jennifer Bakker scoorde beide doelpunten.

Door de winst staan de vrouwen nu op een 3e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om half 3 op eigen terrein tegen SSS Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Sc Feijenoord O19-2.

De boys startte wat voorzichtig aan de wedstrijd waardoor Feijenoord een lichte overhand kreeg. Na een afstandsschot kwamen de gasten aan de leiding. RVVH herpakte zich en kreeg meer controle over de wedstrijd, de combinaties werden gemaakt en ook de duels werden gewonnen. Na een strakke vrije trap van Indy Bekker stond Bram v/d Windt klaar om binnen te koppen, maar de keeper van Feijenoord redde goed en werkte weg. De bal viel nu weer voor de voeten van Bram en nu schoot hij wel raak.1-1.

In de 2e helft kwam Feijenoord sterk uit de kleedkamer. Uit de snelle counter maakten de gasten 1-2. Hierna was RVVH compleet de weg kwijt. De duels werden ook niet meer gewonnen. Feijenoord liep uit naar een 1-4 overwinning. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half drie op bezoek bij de nummer laatst Charlois O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij VVOR O17-1.

In de 1e helft was de wedstrijd bij een 1-1 stand aardig in evenwicht. Pascal Valieva scoorde namens RVVH. Na de pauze scoorden beide teams nog een keer. Voor RVVH scoorde Bradley Hoogendoorn. Beide teams moesten na een 2-2 eindstand genoegen nemen met een punt.

RVVH staat na 4 wedstrijden nog bovenaan gevolgd door Slikkerveer O17-1 met 6 punten uit drie wedstrijden. RVVH heeft 7 uit 4 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Lekkerkerk O17-1.

RVVH O15-1:

Op de regenachtige zaterdagmiddag ging RVVH op bezoek bij Excelsior R O15-1.

De boys kwamen na een felle start op voorsprong door een doelpunt van Shuve Bartholomeus. Excelsior kreeg een aantal beste kansen maar dit leverde niet het nodige gevaar op. Met een 0-1 voorsprong ging RVVH naar de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft kon Excelsior uit een rare situatie toch de gelijkmaker scoren. Hier bleef het ook bij. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Alexandria’66 O15-3.

RVVH O14-1:

RVVH speelde thuis tegen ZwerversIJvv O14-1.

De boys kwamen niet goed in het spel. Zowel in de 1e als in de 2e helft was het eenrichtingsverkeer. Een vroege goal na 15 seconden bracht de Zwervers al op een 0-1 voorsprong. Met de rust was het 0-2.

Na de pauze kreeg RVVH slechts 1 kans. De wedstrijd ging met 0-7 verloren. Komende zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Smitshoek O14-2.

RVVH O13-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Barendrecht O13-2.

De wedstrijd ging goed van start, er waren mooie combinaties. Toch met vlagen was het chaotisch op het middenveld. De bal ging alle kanten op. Vanuit een cornerbal opende Barendrecht de score.1-0. Gelukkig kon Pedro Silva v/d IJssel de stand weer in evenwicht brengen.1-1.

In de 2e helft pakt RVVH de wedstrijd goed op en werd de wedstrijd met 1-2 gewonnen door een doelpunt van Che van Toorn. RVVH staat nu na 4 wedstrijden op een 4e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis tegen Sc Feijenoord O13-2.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen LMO O12-3.

Na twee fikse nederlagen tegen Capelle O12-2(0-12) en ’s Gravendeel O12-1(11-0) kon eindelijk eens de vlag in top. De boys kwamen op een 1-0 achterstand na 13 minuten. RVVH moest even wakker worden en langzamerhand kantelde de wedstrijd. LMO verdubbelde nog voor rust de score naar 2-0.

In de 2e helft kwam RVVH direct met de aansluitingstreffer, Ilyas El Yaagoubi schoot raak. De boys gingen door en wonnen ook weer de duels. Na 2-1 kon Kayra Verstraten RVVH op gelijke hoogte brengen. Er werd meer druk gezet om toch de drie punten binnen te slepen. Dit werd ook beloond door Kayra Verstraten die de 2-3 binnen de touwen werkte. RVVH bleef aandringen, maar de teller bleef op 2-3 staan. Al met al een verdiende overwinning voor het hele team.

RVVH is door de overwinning nu van de laatste plaats af.

RVVH O11-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Excelsior R O10-1.

De boys kwamen in de 1e helft al op een 3-0 achterstand. Na de pauze lukte het RVVH niet meer om terug te komen. De wedstrijd ging met 9-0 verloren.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis tegen Alexandria’66 O11-1.